17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Noapte buna!narcisa a scris:Noapte bună dragelor, un început de săptămână cât mai bun.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Nu e urita ia nu e nici slaba dar nici grasa nu toti pot fi slabi nici parintii ei nu sunt slabi
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Buna dimineata!!!!!
Admin_dea05- Admin
victoria a scris:Nu e urita ia nu e nici slaba dar nici grasa nu toti pot fi slabi nici parintii ei nu sunt slabi
Chestia asta tine de gusturile fiecaruia..uni o plac alti nu ...uni o vad frumoasa urata etc.Nici daca ar fi slaba nu ar place la toti.Nu gandim la fel nu avem aceleasi gusturi..fiecare cu parerea lui.
Mie personal nu imi place.Nu am nimic ca e grasuta dar nu imi place.E parerea mea.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
narcisa a scris:
Între ea și Debina aș alege-o pe Debina, dar asta doar dacă aș fi obligată să aleg . Pe a lui Barun n-am văzut-o prea bine.
era ocupata cu fuga ..eu pe Debina nu o stiu bine...ca dupa Geet nu m-am mai interesat de Gurmeet.Iar Geet la ei am prins la final ..aproape.
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
Chestia asta tine de gusturile fiecaruia..uni o plac alti nu ...uni o vad frumoasa urata etc.Nici daca ar fi slaba nu ar place la toti.Nu gandim la fel nu avem aceleasi gusturi..fiecare cu parerea lui.
Mie personal nu imi place.Nu am nimic ca e grasuta dar nu imi place.E parerea mea.
De acord cu tine.. Fiecare cu gusturile lui
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Criss Criss a scris:
De acord cu tine.. Fiecare cu gusturile lui
Andreea_Miha- vip
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Dar nu inteleg, in spitalul ala si pe platourile de filmare, n-au si ei camera de supraveghere cu ajutorul carora Madhu sa dovedeasca ca Sultan traieste
Criss Criss- vip
Prea bine nu o știu nici eu dar dintre toate cele trei neveste de staruri ea mi se pare cea mai puțin urâtă deși are o față cam dură. Și merge și la sală, se întreține pentru Gurmeet.Andreea_Miha a scris:
era ocupata cu fuga ..eu pe Debina nu o stiu bine...ca dupa Geet nu m-am mai interesat de Gurmeet.Iar Geet la ei am prins la final ..aproape.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Vrei să scapi de Sultan? Lasă-l să mai stea, să ne bucurăm și noi, fanele lui, de ceva frumos. Că de aroganța lui RK ne-am săturat. Să mai vedem și pe altcineva cum interpretează același tip de caracter, să vedem cui îi iese mai bine.Criss Criss a scris:[[/flash]
Dar nu inteleg, in spitalul ala si pe platourile de filmare, n-au si ei camera de supraveghere cu ajutorul carora Madhu sa dovedeasca ca Sultan traieste
narcisa- vip
narcisa a scris:
Vrei să scapi de Sultan? Lasă-l să mai stea, să ne bucurăm și noi, fanele lui, de ceva frumos. Că de aroganța lui RK ne-am săturat. Să mai vedem și pe altcineva cum interpretează același tip de caracter, să vedem cui îi iese mai bine.
Nu neaparat ca vreau sa scap de Sultan... Dar ma enerveaza prostia lui Madhu ca nu-si da seama cum sa-l expuna
Criss Criss- vip
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
narcisa a scris:
Prea bine nu o știu nici eu dar dintre toate cele trei neveste de staruri ea mi se pare cea mai puțin urâtă deși are o față cam dură. Și merge și la sală, se întreține pentru Gurmeet.
Ok....asa mi se pare si mie..din ce am vazut
Andreea_Miha- vip
Buna!Sunt superbi amandoi, ii ador!!!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Buna!Sunt superbi amandoi, ii ador!!!
Si eu!! Imi plac mult de tot si le sta bine impreuna
Criss Criss- vip
Eu inca mai sper ca poate poate se cupleaza.cupidonCriss Criss a scris:
Si eu!! Imi plac mult de tot si le sta bine impreuna
Admin_dea05- Admin
Andreea_Miha- vip
Barun este in poza?Andreea_Miha a scris:Nb ...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1005331_553836578012970_541217011_n.jpg
O zi frumoasa fetelor!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Barun este in poza?
O zi frumoasa fetelor!
Da, el este.
Criss Criss- vip
daAdmin_dea05 a scris:
Barun este in poza?
O zi frumoasa fetelor!
Nautanki Films
RK has a big SURPRISE in store for Madhu... watch to find out .. TONIGHT on #Madhubala
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
da
Nautanki Films
RK has a big SURPRISE in store for Madhu... watch to find out .. TONIGHT on #Madhubala
Cred ca e petrecerea lui SRK
Criss Criss- vip
Criss Criss a scris:
Cred ca e petrecerea lui SRK
aha...
Andreea_Miha- vip
Bună ziua dragelor. Am o întrebare, două, pentru fetele care se uită la Chal sheh aur maat, sper să primesc un răspuns. Aditi chiar moare în serial și Neha este de fapt Aditi - parcă știe prea multe despre adevărata Aditi? Și încă una, când află Neha adevărul despre Rishi? Mulțumesc dragelor.
narcisa- vip
La mulți ani Ramona. Viața ta să fie o înșiruire de bucurii și de clipe minunate petrecute alături de cei dragi.
Nu ne servești azi, de ziua ta, cu un videoclip cu Sultan?
Nu ne servești azi, de ziua ta, cu un videoclip cu Sultan?
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum