17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
mi-a placut de SULTAN de cum a intrat in serial ,are o sensibilitate si un farmec aparte ,este finut si exprima foarte bine sentimentele ,sinceritatea si e mult mai frumos decat RK
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
are un zambet frumos
costearamona- vip
costearamona- vip
Bonjur dragalaselor!Sper ca inca nu e tarziu pentru o cafea....o zi buna si o saptamana frumoasa,racoroasa si plina de bucurii
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună ziua dragelor, deși din noutățile puse de Anda nu pare chiar bună. Deci RK semnează actele și pe urmă dă foc hârtiilor deci nu avem parte de nici un divorț. Au făcut atâta tantam cu divorțul ăsta și acum își iau cuvântul înapoi. E doar o altă păcăleală a creativilor, uite divorțul, nu e divorțul, tot așa cum s-a întâmplat și cu răzbunarea lui Madhu care n-a mai fost și cu prima lor căsătorie și cu tot filmul ăsta. E doar o altă metodă de a trage mâța de coadă câteva episoade, dar e peste puterile mele de a mai urmări așa ceva.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Oare noi ce-i dorim lui Barun, să reușească în industria filmelor sau să aibă un eșec și să se întoarcă la seriale?Criss Criss a scris:Gurmeet si Sanaya sunt frati in seria asta, deci nu se pune problema daca se potrivesc sau nu impreuna... Cat despre DD si BS, nici eu nu prea i-as vedea jucand impreuna...Dar in seria creata de fata/baiatul asta li se vad doar expresiile fetei si ai impresia ca scenele ar fi cu ei... Poate daca nu reuseste in cariera de filme se va intoarce la seriale, asa cum a facut si KSG...ca si el se apucase de filme intr-un timp..
narcisa- vip
Dadi.lica54 a scris:Bonjur dragalaselor!Sper ca inca nu e tarziu pentru o cafea....o zi buna si o saptamana frumoasa,racoroasa si plina de bucurii
[img]img]
narcisa- vip
Wow dezamagire totala....Te face ei singuri sa te lasi de acest serial....narcisa a scris:Bună ziua dragelor, deși din noutățile puse de Anda nu pare chiar bună. Deci RK semnează actele și pe urmă dă foc hârtiilor deci nu avem parte de nici un divorț. Au făcut atâta tantam cu divorțul ăsta și acum își iau cuvântul înapoi. E doar o altă păcăleală a creativilor, uite divorțul, nu e divorțul, tot așa cum s-a întâmplat și cu răzbunarea lui Madhu care n-a mai fost și cu prima lor căsătorie și cu tot filmul ăsta. E doar o altă metodă de a trage mâța de coadă câteva episoade, dar e peste puterile mele de a mai urmări așa ceva.
lica54- vip
narcisa a scris:Oare noi ce-i dorim lui Barun, să reușească în industria filmelor sau să aibă un eșec și să se întoarcă la seriale?
Eu mai bine nu zic ....sunt rea...
#BarunSobti reveals his birthday plans
http://indiatellytalkies.com/barun-sobti-reveals-his-birthday-plans/
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Lun 12 Aug 2013, 2:46 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
August 12, 2013:
In tonight’s episode we will see that Madhu meets RK in the jail and tells him that she can't live a life which is filled with uncertainty. RK tells her that he understands her state but he assures her that he will make things perfect once he is back. Madhu has only one thing in his mind is to convince him to sign the papers so for that she tries to develop that hatred in his head. She says she is tired of being his support dealing with his problems all the time. His problems doesn't end whether it’s his past or present, he keeps messing it all. She can't clean that mess now. RK gets stunned after hearing the same. RK is listening to her with a straight face. She hands over the divorce papers and asks him to sign it as she can't take it anymore. RK’s world turned upside down and he is speechless. He refuses to believe her and gets very angryand asks for a reason. Madhu yells at RK and say that the real reason is that she loves Sultan and can't live without him. And she hates RK as he killed him. Both of them are shattered and can't imagine their lives without each other. Will RK believe the reason given by Madhu and divorce her?
In tonight’s episode we will see that Madhu meets RK in the jail and tells him that she can't live a life which is filled with uncertainty. RK tells her that he understands her state but he assures her that he will make things perfect once he is back. Madhu has only one thing in his mind is to convince him to sign the papers so for that she tries to develop that hatred in his head. She says she is tired of being his support dealing with his problems all the time. His problems doesn't end whether it’s his past or present, he keeps messing it all. She can't clean that mess now. RK gets stunned after hearing the same. RK is listening to her with a straight face. She hands over the divorce papers and asks him to sign it as she can't take it anymore. RK’s world turned upside down and he is speechless. He refuses to believe her and gets very angryand asks for a reason. Madhu yells at RK and say that the real reason is that she loves Sultan and can't live without him. And she hates RK as he killed him. Both of them are shattered and can't imagine their lives without each other. Will RK believe the reason given by Madhu and divorce her?
Andreea_Miha- vip
Ha, deci noutatile spun ca Rk si Madhu joc teatru ca sa-l desconspire pe Sultan, era de asteptat ca sa se intample asta deja fanii lui Rk sunt pe jar, este deja un jeja vu, ce dezamagire!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Cum sar spune esirea lui Sultan din serial este pe aproape....iulianagl a scris:Ha, deci noutatile spun ca Rk si Madhu joc teatru ca sa-l desconspire pe Sultan, era de asteptat ca sa se intample asta deja fanii lui Rk sunt pe jar, este deja un jeja vu, ce dezamagire!!
lica54- vip
Normal!lica54 a scris:Cum sar spune esirea lui Sultan din serial este pe aproape....
iulianagl- moderator
Acum daca Sultan ese din peisaj vine verisoara lui RK devine buna prietena cu Madhu si ii face de petrecanie si lu Deepali...iulianagl a scris:
Normal!
Dupa asta sa vedem ce ne mai ofera....daca ne-a mai avea ca telespectatori...
lica54- vip
Asa se aude?Hai ca cineva vreau sa-i vina de hac lui Tipsi dar imi pare rau ca au stricat personajul lui Sultan trebuia sa-l lase asa sa o iubeasca pe Madhu in tacere sa-i ii fie ca un inger pazitor dar asa chiar ca numai ai de ce sa te uiti la Madhu.Toate personajele s-au carat, Bathia facea echipa buna cu Sikki, Roma, Malik imi placea legatura dintre Malik si Madhu, apoi Trishna acum si Padmini pleaca pentru doua luni deci?Iar un deci?lica54 a scris:Acum daca Sultan ese din peisaj vine verisoara lui RK devine buna prietena cu Madhu si ii face de petrecanie si lu Deepali...
iulianagl- moderator
Cică Padmini ar fi plecat de tot.iulianagl a scris:Asa se aude?Hai ca cineva vreau sa-i vina de hac lui Tipsi dar imi pare rau ca au stricat personajul lui Sultan trebuia sa-l lase asa sa o iubeasca pe Madhu in tacere sa-i ii fie ca un inger pazitor dar asa chiar ca numai ai de ce sa te uiti la Madhu.Toate personajele s-au carat, Bathia facea echipa buna cu Sikki, Roma, Malik imi placea legatura dintre Malik si Madhu, apoi Trishna acum si Padmini pleaca pentru doua luni deci?Iar un deci?
narcisa- vip
Dacă pleacă Sultan eu sigur nu mă mai uit. Înțeleg un film cu răsturnări de situație cum a fost Chhal, dar asta nu e răsturnare de situație ce fac ei, e dus cu zăhărelul.lica54 a scris:Acum daca Sultan ese din peisaj vine verisoara lui RK devine buna prietena cu Madhu si ii face de petrecanie si lu Deepali...
narcisa- vip
Serios?Eu intelesesem ca pleaca in vacanta doua luni ca de mult nu si-a mai luat o vacanta mai ales ca a avut probleme de sanatate.Dar daca pleaca de tot inseamna ca si-a dat seama ca serialul este in picaj.narcisa a scris:Cică Padmini ar fi plecat de tot.
iulianagl- moderator
Influenta o au si fanii lui RK.narcisa a scris:Dacă pleacă Sultan eu sigur nu mă mai uit. Înțeleg un film cu răsturnări de situație cum a fost Chhal, dar asta nu e răsturnare de situație ce fac ei, e dus cu zăhărelul.
iulianagl- moderator
Daca revine in seriale, si face cum a facut in Iss, mai mult sa apara dublura lui decat el...mai bine sa-si vada de filmele sale... Si asa, acum are un look care lasa de dorit...narcisa a scris:
Oare noi ce-i dorim lui Barun, să reușească în industria filmelor sau să aibă un eșec și să se întoarcă la seriale?
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Criss Criss a scris:Daca revine in seriale, si face cum a facut in Iss, mai mult sa apara dublura lui decat el...mai bine sa-si vada de filmele sale... Si asa, acum are un look care lasa de dorit...
Andreea_Miha- vip
Doamne da oare cati fani are RK? Eu cred ca fanii astia sun paranoici rau de tot is dezechilibrati mintal...iulianagl a scris:
Influenta o au si fanii lui RK.
Ca altfel nu pot pricepe...
lica54- vip
Asa este Sultan ce ne mai face sa ne uitam la serial daca el pleaca cred ca il abandonez si eu si asa de multe ori la scenele cu RK si Madhu dau pe repede inainte...narcisa a scris:
Dacă pleacă Sultan eu sigur nu mă mai uit. Înțeleg un film cu răsturnări de situație cum a fost Chhal, dar asta nu e răsturnare de situație ce fac ei, e dus cu zăhărelul.
lica54- vip
Rating la noi la seriale....pt luna iulie.
http://www.paginademedia.ro/2013/08/turcii-conduc-si-vara-la-seriale-iffet-peste-las-fierbinti-reluarea/
http://www.paginademedia.ro/2013/08/turcii-conduc-si-vara-la-seriale-iffet-peste-las-fierbinti-reluarea/
Andreea_Miha- vip
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum