17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Mai întâi a plecat două luni și pe urmă s-a gândit să plece de tot. Și chiar dacă se mai întoarce tot nu văd cum ar mai putea salva serialul. Oricât aș sta și m-aș gândi chiar nu mai găsesc nici o motivație pentru care să mă uit. Îmi pare rău că-mi plăcea de Drashti dar cum nu mă mai binedispune ci mai mult mă dezamăgește n-are sens să continui ceva care nu-mi face nici o plăcere. Și acum mă uit doar că mi-e drag să stau de vorbă cu voi nu pentru filmul în sine.iulianagl a scris:Serios?Eu intelesesem ca pleaca in vacanta doua luni ca de mult nu si-a mai luat o vacanta mai ales ca a avut probleme de sanatate.Dar daca pleaca de tot inseamna ca si-a dat seama ca serialul este in picaj.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Se spune că ochii care nu se văd se uită. E trist dar foarte adevărat, deja mi-am luat gândul de la el. E adevărat și faptul că încă mai există o scânteie undeva într-un colț al sufletului iar revenirea lui ar putea reaprinde vâlvătaia, dar ar trebui să fie o revenire dacă nu spectaculoasă măcar la nivelul celei din Iss.Criss Criss a scris:Daca revine in seriale, si face cum a facut in Iss, mai mult sa apara dublura lui decat el...mai bine sa-si vada de filmele sale... Si asa, acum are un look care lasa de dorit...
narcisa- vip
Eu încă mă mai uit la scenele dintre RK și Madhu pentru că îmi doresc să găsesc ceva care să mă facă să revin asupra deciziei de a nu mă mai uita, dar oricât îmi dau silința chiar nu mai găsesc nici un fel de pasiune din partea actorilor. Înțeleg că Drashti e obosită că are atâtea pe cap dar Vivian ar putea să-și dea mai mult silința, aș vrea să văd din partea lui ceva care să mă facă să cred că într-adevăr îi place meseria pe care o face și nu o face doar pentru bani.lica54 a scris:Asa este Sultan ce ne mai face sa ne uitam la serial daca el pleaca cred ca il abandonez si eu si asa de multe ori la scenele cu RK si Madhu dau pe repede inainte...
narcisa- vip
Pe Drashti nu o prinde rolul asta, pacat ca nu s-a gandit cand la acceptat.narcisa a scris:Eu încă mă mai uit la scenele dintre RK și Madhu pentru că îmi doresc să găsesc ceva care să mă facă să revin asupra deciziei de a nu mă mai uita, dar oricât îmi dau silința chiar nu mai găsesc nici un fel de pasiune din partea actorilor. Înțeleg că Drashti e obosită că are atâtea pe cap dar Vivian ar putea să-și dea mai mult silința, aș vrea să văd din partea lui ceva care să mă facă să cred că într-adevăr îi place meseria pe care o face și nu o face doar pentru bani.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
N-a fost așa la început, ar putea reface personajul dar nu înțeleg de ce nu se dorește acest lucru. Probabil că își spun creativii lor: cui nu-i place să nu se uite, și cred că ăsta e cel mai bun lucru pe care îl putem face. Uneori cred că nu le pasă dacă filmul are succes sau nu, sau se mulțumesc că încă mai au un loc de muncă și așteaptă să le mai vină câte o idee salvatoare.iulianagl a scris:Pe Drashti nu o prinde rolul asta, pacat ca nu s-a gandit cand la acceptat.
narcisa- vip
Asa zic si eu ca ar putea reface personajul dar ceva acolo nu se potriveste eu cred ca nu au scriitor bun ca eu zic ca idei ar fi dar nu stiu sa le dezvolte sau daca le dezvolta o face aiurea.narcisa a scris:N-a fost așa la început, ar putea reface personajul dar nu înțeleg de ce nu se dorește acest lucru. Probabil că își spun creativii lor: cui nu-i place să nu se uite, și cred că ăsta e cel mai bun lucru pe care îl putem face. Uneori cred că nu le pasă dacă filmul are succes sau nu, sau se mulțumesc că încă mai au un loc de muncă și așteaptă să le mai vină câte o idee salvatoare.
iulianagl- moderator
Da, impresia asta o dau. Să vedem ce ne oferă în seara asta.iulianagl a scris:Asa zic si eu ca ar putea reface personajul dar ceva acolo nu se potriveste eu cred ca nu au scriitor bun ca eu zic ca idei ar fi dar nu stiu sa le dezvolte sau daca le dezvolta o face aiurea.
narcisa- vip
Ei cum vi s-a parut ep de azi?A avut Madhu puterea de al convinge pe RK ca ea il iubeste pe Sultan?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
În sfârșit un episod în care s-au dezlănțuit și unul și altul și au arătat pasiunea de care vorbesc în titlul filmului. Acum stau să mă gândesc, dacă toată scena asta e doar un teatru pentru a-l prinde pe Sultan ce nevoie era de atâta dramatism. Că au jucat teatru la poliție înțeleg, poate se gândesc că Sultan are spioni acolo și n-au vrut să dea de bănuit. Dar plângăceala și tristețea lui Madhu acasă la ea, unde nu o vede nimeni nu și-ar avea rostul. Deci, dacă e un plan, toată această manifestare de sentimente e o minciună și o mare bătaie de joc pentru cei care se uită nicidecum o răsturnare de situație cum probabil au gândit ei scena. Melodia din film e frumoasă și revigorantă, deja mă săturasem de vechea melodie.
Iar precapul e interesant, Madhu s-a decis să lupte împotriva lui Sultan cu orice mijloace și cel mai la îndemână a fost cuțitul cu care i-a lăsat o frumoasă amintire pe obraz. N-am înțeles ce-și spun dar cred că i-a zis că dacă îl omoară n-are nici o importanță pentru că lumea oricum îl crede mort. S-a întors planul lui Sultan împotriva lui. Atâta doar că n-are Madhu puterea să omoare un om iar Sultan știe asta. Iar privirea lui de killer îl prinde la fix, sper să n-o strângă de gât pe Madhu în episodul de mâine.
Iar precapul e interesant, Madhu s-a decis să lupte împotriva lui Sultan cu orice mijloace și cel mai la îndemână a fost cuțitul cu care i-a lăsat o frumoasă amintire pe obraz. N-am înțeles ce-și spun dar cred că i-a zis că dacă îl omoară n-are nici o importanță pentru că lumea oricum îl crede mort. S-a întors planul lui Sultan împotriva lui. Atâta doar că n-are Madhu puterea să omoare un om iar Sultan știe asta. Iar privirea lui de killer îl prinde la fix, sper să n-o strângă de gât pe Madhu în episodul de mâine.
narcisa- vip
A fost un episod bun, mi-a placut cum a inceput ce linistiti stateau ei doi pe bancuta linistea aia parca prevestea furtuna care o sa vina eu zic ca nu a reusit sa-l convinga ba din contra ia transmis mesajul ca Sultan traieste sanstos si le creaza lor probleme o sa vezi ca Rk o sa-si dea seama cum de naiba il iubeste Madhu pe Sultan cand el e mort?In episodul din seara asta Madhu s-a comportat ca Madhu aspra cu Rk si in viitorul episod violenta cu Sultan.lica54 a scris:Ei cum vi s-a parut ep de azi?A avut Madhu puterea de al convinge pe RK ca ea il iubeste pe Sultan?
iulianagl- moderator
Mi-a plăcut Dadi dar cu condiția ca sentimentele arătate să fie reale nu interpretare ca să-l păcălească pe Sultan. Pentru că dacă e așa înseamnă că vor să ne păcălească pe noi și asta chiar nu-mi place.lica54 a scris:Ei cum vi s-a parut ep de azi?A avut Madhu puterea de al convinge pe RK ca ea il iubeste pe Sultan?
narcisa- vip
Nu o strange dar cred ca nici mult numai are, singura cale care o va lua Madhu va fi nici cu Rk dar nici cu Sultan va merge singura pe drum asa cum a facut din totdeauna se va cufunda in tristetea ei si probabil ca se va afla ca e insarcinata iar cum poate Rk nu o va vrea cu un copil de a lui Sultan singurul lucru care-l va face Madhu va fi sa aibe grija lui adica va fi speranta ei.narcisa a scris:În sfârșit un episod în care s-au dezlănțuit și unul și altul și au arătat pasiunea de care vorbesc în titlul filmului. Acum stau să mă gândesc, dacă toată scena asta e doar un teatru pentru a-l prinde pe Sultan ce nevoie era de atâta dramatism. Că au jucat teatru la poliție înțeleg, poate se gândesc că Sultan are spioni acolo și n-au vrut să dea de bănuit. Dar plângăceala și tristețea lui Madhu acasă la ea, unde nu o vede nimeni nu și-ar avea rostul. Deci, dacă e un plan, toată această manifestare de sentimente e o minciună și o mare bătaie de joc pentru cei care se uită nicidecum o răsturnare de situație cum probabil au gândit ei scena. Melodia din film e frumoasă și revigorantă, deja mă săturasem de vechea melodie.
iulianagl- moderator
Iss sez 2.. Cu Avinesh Sachdev
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Pai daca vor sa il pacaleasca pe Sultan s-au il prinda in capcana trebuia Madhu si RK sa faca un plan cum sa il prinda sa se puna de comun acord cum sa procedeze nu sa faca atata tevatura si apoi situatia sa ia o alta intorsatura...narcisa a scris:
Mi-a plăcut Dadi dar cu condiția ca sentimentele arătate să fie reale nu interpretare ca să-l păcălească pe Sultan. Pentru că dacă e așa înseamnă că vor să ne păcălească pe noi și asta chiar nu-mi place.
lica54- vip
Hai ca mor de inima..buna, imi place actorul e sotul Rubinei cei care au jucat in triunghiul iubirii, iar primul sezon chiar mi-a placut.Mersi Cry!Criss Criss a scris:Iss sez 2.. Cu Avinesh Sachdev
iulianagl- moderator
Da cine il face nu mai lucreaza madam Gul la el?Criss Criss a scris:Iss sez 2.. Cu Avinesh Sachdev
lica54- vip
Pai atat stiu sa faca, sunt sigura ca asa se va intampla din cauza fanilor si maiculita cand te gandesti cate solutii au sa rezolve situatia.lica54 a scris:Pai daca vor sa il pacaleasca pe Sultan s-au il prinda in capcana trebuia Madhu si RK sa faca un plan cum sa il prinda sa se puna de comun acord cum sa procedeze nu sa faca atata tevatura si apoi situatia sa ia o alta intorsatura...
iulianagl- moderator
Daca o terminam cu Madhu poate ne reorientam la alt serial...iulianagl a scris:
Hai ca mor de inima..buna, imi place actorul e sotul Rubinei cei care au jucat in triunghiul iubirii, iar primul sezon chiar mi-a placut.Mersi Cry!
Iuliana ai citit rezumatul? ca eu am dat cu google si nu a tradus mai nimic...
lica54- vip
Asta inseamna ca cel care scrie scenariul are lipsa de profesionalism...iulianagl a scris:
Pai atat stiu sa faca, sunt sigura ca asa se va intampla din cauza fanilor si maiculita cand te gandesti cate solutii au sa rezolve situatia.
lica54- vip
Iulia tot ce mă interesează e să nu fie un plan al lor, vreau ca RK chiar să sufere și să creadă că Madhu nu-l iubește. Pe urmă n-au decât să se împace și să facă ce vor dar sentimentele pe care le-au arătat astăzi să fie reale.iulianagl a scris: Nu o strange dar cred ca nici mult numai are, singura cale care o va lua Madhu va fi nici cu Rk dar nici cu Sultan va merge singura pe drum asa cum a facut din totdeauna se va cufunda in tristetea ei si probabil ca se va afla ca e insarcinata iar cum poate Rk nu o va vrea cu un copil de a lui Sultan singurul lucru care-l va face Madhu va fi sa aibe grija lui adica va fi speranta ei.
narcisa- vip
Așa am citit că ar fi un plan, sper să nu fie, ar fi cea mai proastă idee a creativilor. Unde ar mai fi suspansul? Pentru asta (suspans) urmăream filmul ăsta nu pentru barba lui Vivian.lica54 a scris:Pai daca vor sa il pacaleasca pe Sultan s-au il prinda in capcana trebuia Madhu si RK sa faca un plan cum sa il prinda sa se puna de comun acord cum sa procedeze nu sa faca atata tevatura si apoi situatia sa ia o alta intorsatura...
narcisa- vip
MsCriss Criss a scris:Iss sez 2.. Cu Avinesh Sachdev
Numai numele pare la fel ...pov diferita...Khushi 1 nu avea masina sa conduca..iar Khushi 2 vad ca are un halat pe ea ..o fi doctor ?
Interesant promo...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Mie nu-mi place actorul deci nici o șansă să mă uit. Tu ești mai norocoasă, dacă renunți la Madhu ai la ce să te uiți dar eu la ce mă mai uit.iulianagl a scris: Hai ca mor de inima..buna, imi place actorul e sotul Rubinei cei care au jucat in triunghiul iubirii, iar primul sezon chiar mi-a placut.Mersi Cry!
narcisa- vip
Vai ce porcarie de rezumat Madhu ii spune lui Rk ca s-a saturat sa fie sprijinul lui si ca el nu e sigur de viitorul lui stunci cum sa fie siguri de viitorul lor, Rk ii cere sa fie alaturi de el ca asa inving toate greutatile dar Madhu refuza aducandusi aminte de vorbele lui Sultan apoi ii da actele de divort sa le semneze si ii spune sa plece si pleaca si ea dar el ai vazut cum o apuca si o intreaba cine o face sa faca toate astea ea ii spune Sultan pt ca-l iubeste si ca-l uraste pe Rk ca la omorat pe Sultan.In precap Sultan vede ca Rk nu a semnat actele si incepe sa spuna rele despre Rk la care Madhu se enerveaza cand aude si ia cutitul di vrea sa-l omoare Sultan incearca sa ia cutitul din mana ei dar il taie pe fata sau mai degraba se taie ingur.
iulianagl- moderator
Lasa ca-ti povestesc eu.narcisa a scris:Mie nu-mi place actorul deci nici o șansă să mă uit. Tu ești mai norocoasă, dacă renunți la Madhu ai la ce să te uiți dar eu la ce mă mai uit.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum