18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
salut fetelor ca faceti
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Bună Victoria, binișor. Tu? N-ai mai intrat de mult la noi.victoria a scris:salut fetelor ca faceti
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Da nu prea am timp de cind am venit la moldova cind sunt pe sit ind ma mai uit pe aici ve ati scris nou dar si aici nu pre sut fete cred cas la odihna
victoria- vip
La acțiune veche, nimic nou Victoria. Iar fetele nu mai intră că s-au plictisit de film.victoria a scris:Da nu prea am timp de cind am venit la moldova cind sunt pe sit ind ma mai uit pe aici ve ati scris nou dar si aici nu pre sut fete cred cas la odihna
narcisa- vip
Noapte bună fetele.
narcisa- vip
victoria- vip
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
este scena din serialul LAAGI TUJHSE LAGAN
costearamona- vip
costearamona- vip
https://www.youtube.com/watch?v=F2hPsg9LjoI
Primul film în care apare Avinesh Rekhi. De pe la minutul 1,30. Spre deosebire de Vivian care visează să apară în filme pe marele ecran, Avinesh și-a început cariera în acest mod chiar dacă a avut un rol foarte mic.
Primul film în care apare Avinesh Rekhi. De pe la minutul 1,30. Spre deosebire de Vivian care visează să apară în filme pe marele ecran, Avinesh și-a început cariera în acest mod chiar dacă a avut un rol foarte mic.
narcisa- vip
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Buna dimineata dragalaselor!O cafea buna,o zi frumoasa si un weekend placut....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna! Buna la toata lumea!narcisa a scris:https://www.youtube.com/watch?v=F2hPsg9LjoI
WoW!!! Narcisa!!!
Dar ce bine se misca.!!...si chiar el canta...???
La cum arata nici nu zici ca este indian ...... Si asta este un motiv(bine intemeiat) pentru care il indragim pe el si nu pe altii...
PS: ai urmarit filmu..?
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
N-aș crede că el cântă, dar de dansat dansează bine, mi-a plăcut că are o atitudine diferită față de cea din seriale, nu mi-l imaginam atât de plin de viață, mai ales după dansul din Chhal unde l-am catalogat drept greoi și stângaci. Filmul doar l-am răsfoit, din păcate Avinesh nu mai apare dar povestea este frumoasă, de fapt este după un film american IF ONLY, cu un final trist, Ru ba ru s-ar traduce Suflet pentru suflet și are ca temă sacrificiul unei persoane pentru a salva o altă persoană, un cuplu de îndrăgostiți, ea moare în urma unui accident de taxi dar a doua zi când el se trezește o vede lângă el și înțelege că a primit a doua șansă. Finalul este din nou un accident de taxi, dar de data asta moare el, probabil ca urmare a unui contract încheiat între el și divinitate pentru a o salva pe ea. Nu mă voi uita că nu sunt dispusă să văd filme triste dar am înțeles că filmul a fost bine primit pe piața inidiană.tiberici a scris:Buna! Buna la toata lumea!
WoW!!! Narcisa!!!
Dar ce bine se misca.!!...si chiar el canta...???
La cum arata nici nu zici ca este indian ...... Si asta este un motiv(bine intemeiat) pentru care il indragim pe el si nu pe altii...
PS: ai urmarit filmu..?
Tibi te așteptam cu noutăți despre dansul lui Salman cu Drashti.
narcisa- vip
https://www.facebook.com/photo.php?v=172323542952275&set=vb.164883317029631&type=2&theater
Ceva, ceva din dansul lor.... (DD & Salman)
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Tibi. Iar vor lua punctaj mic dacă nu oferă ceva spectaculos, eventual niște sărituri din înaltul boltei pe masa juriului. Cât mai ține concursul?tiberici a scris:https://www.facebook.com/photo.php?v=172323542952275&set=vb.164883317029631&type=2&theater
narcisa- vip
Nu înțeleg cu ce drept o reține Radha pe Madhu, dacă ea vrea să plece, să o lase să plece. Face și ea ca fi-su, îi pune cătușe să nu poată fugi din casă? Toată lumea își bate joc de Madhu dar fraieră e ea că acceptă. O mai lălăie și săptămâna viitoare cu plecatul sau neplecatul lui Madhu de la RK și pe urmă abandonează ideea asta cum le-au abandonat și pe celelalte.
narcisa- vip
...hey guys 1 news cum that sultan last day shoot on Madhubala set at 21st august. But its not cum on any site so let see its true or not. Let see CVs listen fans or not. ~shambhavi
Sa vedem daca e adevarat ...
Sa vedem daca e adevarat ...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti
costearamona- vip
narica in primul rand iti multumesc pt urarea de Sf Maria, si nu ai pentru ce sa-mi multumesc in legatura cu Chhal..eu voi traduce la el in continuare,ca si la Sangininarcisa a scris:Chiar dacă astăzi nu se sărbătorește ziua numelui Maria, bănuiesc că nu e cu supărare dacă urăm celor care poartă acest nume să fie ocrotite și vegheate de Maica Domnului și să aibă parte de o viață lungă și plină de bucurii. Aceleași urări să fie pentru toată lumea căci Maica Domnului este Maica noastră a tuturor.
Anyta și Andrushka, mulțumesc pentru Chhal.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Încă un episod în care o trag pe jungle billi de coadă, în filmul ăsta chiar nu mai este nimic de văzut.
narcisa- vip
Salut fetelor ce faceti
victoria- vip
Bună Victoria, nu știu ce fac fetele dar eu nu mai fac nimic și nici nu mai am chef de nimic după așa episod.victoria a scris:Salut fetelor ce faceti
narcisa- vip
Buna!Da asai trag mata de coada...uite divortul nu e divortul...uite iubir nu e iubire...aci pleaca aci ramane...nui nici alba dar nici neagra...narcisa a scris:Încă un episod în care o trag pe jungle billi de coadă, în filmul ăsta chiar nu mai este nimic de văzut.
Dezamagire totala de vrei-o doua ep nici Sultan nu mai apare sa ne mai bucuram si noi macar de prezenta lui...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Eu inca nu lam vazut nu de mult am venit de la chisinau si obosit
victoria- vip
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum