18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Buna seara, deci nu merita nici rezumatul sa-l citesc?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Opreste-o pe Madhu pentru ca daca ea pleaca, el va fi terminat! Ce rost mai are sa plece din conac daca peste cateva zile Sultan isi va cere scuze ca ia separat?Incotro se indreapta acest serial?
iulianagl- moderator
Cum vrei Iulia, poate doar de dragul vremurilor trecute.iulianagl a scris:Buna seara, deci nu merita nici rezumatul sa-l citesc?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Am înțeles că pe Sultan vor să-l scoată nebun.iulianagl a scris:Opreste-o pe Madhu pentru ca daca ea pleaca, el va fi terminat! Ce rost mai are sa plece din conac daca peste cateva zile Sultan isi va cere scuze ca ia separat?Incotro se indreapta acest serial?
narcisa- vip
L-am citit deja.narcisa a scris:Cum vrei Iulia, poate doar de dragul vremurilor trecute.
iulianagl- moderator
Pai doar el mai ramase-se intreg la minte ca in rest...narcisa a scris:Am înțeles că pe Sultan vor să-l scoată nebun.
iulianagl- moderator
Și stai liniștită că n-apucă Madhu să plece că oricum Avinesh mai are trei zile de filmări și dacă apare ca până acum înseamnă că se pregătește de scena finală.
narcisa- vip
Pai eu zic ca mai bine sa iasa decat un rol ca asta si daca o sa joace in Iss 2 mai bine ca am si eu la ce ma uita chiar daca va fi rol negativ ca si de Shayam imi placea.Sa-i mai puna si o melodie din aia faina cum avea si Shayam e si mai placut.narcisa a scris:Și stai liniștită că n-apucă Madhu să plece că oricum Avinesh mai are trei zile de filmări și dacă apare ca până acum înseamnă că se pregătește de scena finală.
iulianagl- moderator
Odihnă plăcută. Poate ție o să-ți placă episodul, dar eu am pretenții mai mari de la un serial.victoria a scris:Eu inca nu lam vazut nu de mult am venit de la chisinau si obosit
narcisa- vip
Si eu zic ca e mai bine sa joace un rol secundar ca daca se termina Madhu poate incepe oricand un nou proiect cu Drashti.
iulianagl- moderator
Și în curând n-o să mai apară deloc și uite-așa se termină și epopeea Madhubala - o iubire, o pasiune care n-a fost.lica54 a scris:Buna!Da asai trag mata de coada...uite divortul nu e divortul...uite iubir nu e iubire...aci pleaca aci ramane...nui nici alba dar nici neagra...
Dezamagire totala de vrei-o doua ep nici Sultan nu mai apare sa ne mai bucuram si noi macar de prezenta lui...
narcisa- vip
A fost dar doar cu vorba.narcisa a scris:Și în curând n-o să mai apară deloc și uite-așa se termină și epopeea Madhubala - o iubire, o pasiune care n-a fost.
iulianagl- moderator
Se mai aude ceva de Iss 2? Dacă joacă și Avinesh deși nici acum nu cred așa ceva chiar aș vrea să se facă. Dar cum spui și mai bine s-ar termina Madhubala de tot și poate o fi un om suficient de deștept în toată India să găsească un proiect în care să-i implice pe Avinesh și Drashti și care să se ridice la nivelul lui Iss și Geet sau măcar pe-aproape.iulianagl a scris:Pai eu zic ca mai bine sa iasa decat un rol ca asta si daca o sa joace in Iss 2 mai bine ca am si eu la ce ma uita chiar daca va fi rol negativ ca si de Shayam imi placea.Sa-i mai puna si o melodie din aia faina cum avea si Shayam e si mai placut.
narcisa- vip
Eu zic ca daca i-ar pune pe amandoi intr-un proiect cred ca s-ar ridica la nivelul de care suntem noi obisnuite.narcisa a scris:Se mai aude ceva de Iss 2? Dacă joacă și Avinesh deși nici acum nu cred așa ceva chiar aș vrea să se facă. Dar cum spui și mai bine s-ar termina Madhubala de tot și poate o fi un om suficient de deștept în toată India să găsească un proiect în care să-i implice pe Avinesh și Drashti și care să se ridice la nivelul lui Iss și Geet sau măcar pe-aproape.
iulianagl- moderator
Poate a fost vorba ...... să fie. Dar s-a pierdut înainte de a se materializa. Am văzut că la Qubool e tot Lalit Mohan dar parcă a fost mult mai inspirat în Iss. E adevărat că proiectul i-a fost și mult mai drag.iulianagl a scris:A fost dar doar cu vorba.
narcisa- vip
Da e aceeasi echipa care a fost la Iss intr-adevar si povestea a fost speciala.narcisa a scris:Poate a fost vorba ...... să fie. Dar s-a pierdut înainte de a se materializa. Am văzut că la Qubool e tot Lalit Mohan dar parcă a fost mult mai inspirat în Iss. E adevărat că proiectul i-a fost și mult mai drag.
iulianagl- moderator
Trebuie să fie și niște scene frumoase, mă uitam cât de urâcioasă e Madhu cu el, au stricat tot ce-a fost frumos în filmul ăsta. Chiar nu-mi mai place nimic, au rămas doar șapte personaje din care unul nu apare mai deloc iar restul joacă aceleași scene.iulianagl a scris:Eu zic ca daca i-ar pune pe amandoi intr-un proiect cred ca s-ar ridica la nivelul de care suntem noi obisnuite.
narcisa- vip
Exact.Dar ce scene frumoase sa aibe Narci daca lui Vivian nu-i place asa ceva.narcisa a scris:Trebuie să fie și niște scene frumoase, mă uitam cât de urâcioasă e Madhu cu el, au stricat tot ce-a fost frumos în filmul ăsta. Chiar nu-mi mai place nimic, au rămas doar șapte personaje din care unul nu apare mai deloc iar restul joacă aceleași scene.
iulianagl- moderator
Buna Iuliana!Depinde ce fani are Avinesh....iulianagl a scris:
Eu zic ca daca i-ar pune pe amandoi intr-un proiect cred ca s-ar ridica la nivelul de care suntem noi obisnuite.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Vivian,Vivian,Vivian...oare alt actor mai de treaba nu au gasit in toata india?ca slava domnului au cu duiumu...iulianagl a scris:
Exact.Dar ce scene frumoase sa aibe Narci daca lui Vivian nu-i place asa ceva.
lica54- vip
Buna Dadi, eu cred ca Avinesh are destui fani si daca are si un rol bun e si mai super.In Madhu s-a vazut clarca Avinesh il eclipseaza pe Vivian si asta ia infuriat rau pe fanii lui Vi.lica54 a scris:Buna Iuliana!Depinde ce fani are Avinesh....
iulianagl- moderator
Da cum arata acum parca-i muma paduri oare ce fani il mai iubesc...iulianagl a scris:
Buna Dadi, eu cred ca Avinesh are destui fani si daca are si un rol bun e si mai super.In Madhu s-a vazut clarca Avinesh il eclipseaza pe Vivian si asta ia infuriat rau pe fanii lui Vi.
lica54- vip
Nu mă gândeam la Vivian, de mult nu mă mai gândesc la el, mă refeream la scene frumoase create pentru Drashti și Avinesh. Iar Madhu e urâcioasă cu Sultan, cum e ea cu Vivian nici nu mă mai uit să-i văd fața, citesc doar dialogurile. Iar acum a început să mă enerveze și Radha, o fi luptând ea pentru fi-su dar s-a găsit să ne strice ploile și să o forțeze pe Madhu să rămână la conac.iulianagl a scris:Exact.Dar ce scene frumoase sa aibe Narci daca lui Vivian nu-i place asa ceva.
narcisa- vip
Am vazut si eu.lica54 a scris:Da cum arata acum parca-i muma paduri oare ce fani il mai iubesc...
iulianagl- moderator
Acum sunt prea multe povești și se pierd în amănunte, dar mai ales au pierdut relația Asad-Zoya.iulianagl a scris:Da e aceeasi echipa care a fost la Iss intr-adevar si povestea a fost speciala.
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 3 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum