18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Așa este, care personaj negativ a fost atât de îndrăgit în vreun serial? Eu una nu știu niciunul.iulianagl a scris:Buna Dadi, eu cred ca Avinesh are destui fani si daca are si un rol bun e si mai super.In Madhu s-a vazut clarca Avinesh il eclipseaza pe Vivian si asta ia infuriat rau pe fanii lui Vi.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Doar asa ii va intra in gratie lu ficiorso...narcisa a scris:
Nu mă gândeam la Vivian, de mult nu mă mai gândesc la el, mă refeream la scene frumoase create pentru Drashti și Avinesh. Iar Madhu e urâcioasă cu Sultan, cum e ea cu Vivian nici nu mă mai uit să-i văd fața, citesc doar dialogurile. Iar acum a început să mă enerveze și Radha, o fi luptând ea pentru fi-su dar s-a găsit să ne strice ploile și să o forțeze pe Madhu să rămână la conac.
Da ce scene frumoase au avut Madhu si Sultan cand au devenit prieteni!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Narcisa e clar ca serialul e cu amandoua picioare in groapa deci povestea este kaput nu inteleg daca iese Sultan doar ei 6 ca doar pe cei 6 faimosi ii arata tot serialul ce mai aduce nou sa salveze ce a mai ramas?Eu zic sa-i puna capat acum sa mai ramana totusi acei fani cu amintiri cat de cat frumoase.narcisa a scris:Nu mă gândeam la Vivian, de mult nu mă mai gândesc la el, mă refeream la scene frumoase create pentru Drashti și Avinesh. Iar Madhu e urâcioasă cu Sultan, cum e ea cu Vivian nici nu mă mai uit să-i văd fața, citesc doar dialogurile. Iar acum a început să mă enerveze și Radha, o fi luptând ea pentru fi-su dar s-a găsit să ne strice ploile și să o forțeze pe Madhu să rămână la conac.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Relatia a fost de mult pierduta de aia nici nu m-am mai uitat.Numai stiu ce s-a mai intamplat.narcisa a scris:Acum sunt prea multe povești și se pierd în amănunte, dar mai ales au pierdut relația Asad-Zoya.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Așa este, care personaj negativ a fost atât de îndrăgit în vreun serial? Eu una nu știu niciunul.
iulianagl- moderator
Era o vreme când regretam comportamentul lui față de ea și voiam să înțeleagă ce mult a rănit-o, acum nu-mi mai pasă dacă se ceartă, se bat, se jignesc, se împacă, dispar pur și simplu. În filmul ăsta, în afară de răzbunarea lui RK nimic nu a fost dus la capăt.lica54 a scris:Doar asa ii va intra in gratie lu ficiorso...
Da ce scene frumoase au avut Madhu si Sultan cand au devenit prieteni!
narcisa- vip
Asta asa este.narcisa a scris:Era o vreme când regretam comportamentul lui față de ea și voiam să înțeleagă ce mult a rănit-o, acum nu-mi mai pasă dacă se ceartă, se bat, se jignesc, se împacă, dispar pur și simplu. În filmul ăsta, în afară de răzbunarea lui RK nimic nu a fost dus la capăt.
iulianagl- moderator
Chiar crezi că îi pasă cuiva de fani? Sau, cine știe, poate că doar atât au putut, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. Nici nu mai poate fi salvat și nici ei nu-și mai dau silința că au înțeles acest lucru. Și ce proiect măreț își propuseseră, 2000 de episoade.iulianagl a scris:Narcisa e clar ca serialul e cu amandoua picioare in groapa deci povestea este kaput nu inteleg daca iese Sultan doar ei 6 ca doar pe cei 6 faimosi ii arata tot serialul ce mai aduce nou sa salveze ce a mai ramas?Eu zic sa-i puna capat acum sa mai ramana totusi acei fani cu amintiri cat de cat frumoase.
narcisa- vip
Da' cu ce, cu cei 6 actori?narcisa a scris:Chiar crezi că îi pasă cuiva de fani? Sau, cine știe, poate că doar atât au putut, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. Nici nu mai poate fi salvat și nici ei nu-și mai dau silința că au înțeles acest lucru. Și ce proiect măreț își propuseseră, 2000 de episoade.
iulianagl- moderator
Îmi place serialul dar lipsește ceva. Știu și ce lipsește dar are și un plus, e mult mai curat la editări, n-am văzut greșeli care să-mi sară în ochi și să mă deranjeze. Iza e la curent, eu sunt în urmă cu cinci episoade.iulianagl a scris:Relatia a fost de mult pierduta de aia nici nu m-am mai uitat.Numai stiu ce s-a mai intamplat.
narcisa- vip
E bine ca va tine-ti de el.narcisa a scris:Îmi place serialul dar lipsește ceva. Știu și ce lipsește dar are și un plus, e mult mai curat la editări, n-am văzut greșeli care să-mi sară în ochi și să mă deranjeze. Iza e la curent, eu sunt în urmă cu cinci episoade.
iulianagl- moderator
Zicea Criss că cei da la Nautanki Telefilm au început un nou proiect, Do Dil Ek Jaan, sunt șanse mari să termine cu Madhubala. E prima dată când îmi doresc să se termine un serial și asta doar pentru a-i da șansa lui Drashti de a juca într-un nou serial. Ai auzit de proiectul ăsta? O fi ceva de capul lui?iulianagl a scris: Da' cu ce, cu cei 6 actori?
narcisa- vip
Tu ce-ai mai făcut cu Destine?iulianagl a scris:E bine ca va tine-ti de el.
narcisa- vip
Da parca am zarit ceva pe fb dar nu am bagat prea mult inseama ca daca nu cunosc actorii nu ma implic.narcisa a scris:Zicea Criss că cei da la Nautanki Telefilm au început un nou proiect, Do Dil Ek Jaan, sunt șanse mari să termine cu Madhubala. E prima dată când îmi doresc să se termine un serial și asta doar pentru a-i da șansa lui Drashti de a juca într-un nou serial. Ai auzit de proiectul ăsta? O fi ceva de capul lui?
iulianagl- moderator
Pai acum da doar 2 zile pe saptamana ca s-au ajuns cu episoadele aproape la zi.narcisa a scris:Tu ce-ai mai făcut cu Destine?
iulianagl- moderator
Poate apare Criss și ne dă mai multe detalii. Eu deja cânt prohodul pentru Madhubala și vreau ceva nou cu care să-l înlocuiesc.iulianagl a scris:Da parca am zarit ceva pe fb dar nu am bagat prea mult inseama ca daca nu cunosc actorii nu ma implic.
narcisa- vip
Dar nu te-ai săturat de el?iulianagl a scris:Pai acum da doar 2 zile pe saptamana ca s-au ajuns cu episoadele aproape la zi.
narcisa- vip
Multumesc narcisa si tu sa de odhinesti vad ca tea stresat tare ep. De azi
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Doamne milueste..doamne miluesteeeee...narcisa a scris:
Poate apare Criss și ne dă mai multe detalii. Eu deja cânt prohodul pentru Madhubala și vreau ceva nou cu care să-l înlocuiesc.
lica54- vip
Nu ca mereu se intampla ceva.narcisa a scris:Dar nu te-ai săturat de el?
iulianagl- moderator
Așa e și la QH, mereu se întâmplă ceva dar nu între Zoya și Asad.iulianagl a scris:Nu ca mereu se intampla ceva.
narcisa- vip
Sunt seriane nii si pe zeetv . Lifeok.o sa se inceapa altul pe star plus
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Da la ei ai mai vazut?au fost niste ep foarte frumoase...lam vazut si pe Sooraj plangand...iulianagl a scris:
Nu ca mereu se intampla ceva.
lica54- vip
De azi, de ieri, de alaltăieri, de săptămâna trecută, de o lună toate episoadele mă stresează.victoria a scris:Multumesc narcisa si tu sa de odhinesti vad ca tea stresat tare ep. De azi
narcisa- vip
Vii la întâlnire Dadi? Ai citit la QH?lica54 a scris:Doamne milueste..doamne miluesteeeee...
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum