2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+24
florina1989
prytymeu
demiruta
lucyana
emilia63
violeta53
Luana
teodora_roman
iulia1965
aurora212
iulia
carmenadina
rodica
michiper68
dea05
windy_day
vali1cluj
DENISA
vivi
clio 24
carola
iulia80
pissycutz
Admin_dea05
28 participanți
Pagina 6 din 38
Pagina 6 din 38 • 1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
pissycutz a scris:Fetelor Yasemin nu ar trebui sa aiba 25 de ani?
Cand Savas cauta informatii despre ea pe internet am vazut ceva legat de anul 1981 iar dupa pararea mea acesta era anul nasterii ceea ce inseamna ca ar avea 28-29 de ani :nh8:
Asa este. Dupa ce a ramas insarcinata, a afirmat ca are 27 de ani. Deci, dupa ce a nascut, are 28 de ani.
carmenadina- membru activ
Data de inscriere : 02/02/2010
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Buna seara ladies.Felicitari Alinei pt. videoclip si mii de multumiri echipei de la traduceri.
Sincer dar vreau sa spun chiar sincer e ca mmmm nu prea inteleg dragostea asta a lui Savas pt.Yaso, ceva nu se leaga si nu inteleg ce.Cine sunt scenaristii?Nu mi-o luati in nume de rau dar asta simt eu din ceea ce citesc si chiar de-as citi in toate limbile (traducerea) tot acelasi lucru s-ar intampla, mai nou e ca mai simt si un pic de dezamagire.Vreau sa spun ca mie chiar mi place de Murat dar parca rolul asta nu prea il prinde.Sory.
Sincer dar vreau sa spun chiar sincer e ca mmmm nu prea inteleg dragostea asta a lui Savas pt.Yaso, ceva nu se leaga si nu inteleg ce.Cine sunt scenaristii?Nu mi-o luati in nume de rau dar asta simt eu din ceea ce citesc si chiar de-as citi in toate limbile (traducerea) tot acelasi lucru s-ar intampla, mai nou e ca mai simt si un pic de dezamagire.Vreau sa spun ca mie chiar mi place de Murat dar parca rolul asta nu prea il prinde.Sory.
iulia- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Mie mi-a placut foarte mult melodia din ep. 7 -cand Savas ajunge acasa (si Murat se gandeste la Tuba- asta a fost senzatia mea, n-am ce sa fac). Probabil a mai fost postat link-ul dar... cred ca nu va suparati sa mai ascultati odata melodia.
https://www.youtube.com/watch?v=5zMdyHq-87s
Traducerea este de la Arzu/Karizma Thanks
Lyrics:
Yalnızlar Rıhtımı
Bir ben miyim perişan
Gecenin karanlığında
Yosun tuttu gözlerim
Yalnızlar rıhtımında
Bütün gece ağladım
Dalgalar kucağında
Yosun tuttu gözlerim
Yalnızlar rıhtımında
Bir ben mi unuttular
Uçup gitti martılar
Gecelerden ben ve deniz
Yalnızlar rıhtımında
Am i the only one who is miserable
In the darkness of the night
My eyes are covered with moss ( she wants to mean she cried a lot and waited a long time)
At the harbor of lonely people
I cried all night
In the arms of the waves
My eyes are covered with moss
Am i the only one who had been forgotten
All the seagulls have flown
At night only the sea and i
https://www.youtube.com/watch?v=5zMdyHq-87s
Traducerea este de la Arzu/Karizma Thanks
Lyrics:
Yalnızlar Rıhtımı
Bir ben miyim perişan
Gecenin karanlığında
Yosun tuttu gözlerim
Yalnızlar rıhtımında
Bütün gece ağladım
Dalgalar kucağında
Yosun tuttu gözlerim
Yalnızlar rıhtımında
Bir ben mi unuttular
Uçup gitti martılar
Gecelerden ben ve deniz
Yalnızlar rıhtımında
Am i the only one who is miserable
In the darkness of the night
My eyes are covered with moss ( she wants to mean she cried a lot and waited a long time)
I cried all night
In the arms of the waves
My eyes are covered with moss
Am i the only one who had been forgotten
All the seagulls have flown
At night only the sea and i
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
Un clip minunat !!!
Fetelor, clipul este (si) pentru cele care nu aveati somn aseara de grija lui Murat. Sa-l revedeti la bustul gol.... macar in clip ....din cand in cand.
oare de ce versurile se refera la un port?... o fi vreo legatura cu .... barca lui Murat....
oare de ce versurile se refera la un port?... o fi vreo legatura cu .... barca lui Murat....
vali1cluj- vip
Mioara, colajul e foarte reusit ! floare
buna seara fetelor...
de cateva zile imi face probleme calc..de cate ori vreau sa postez ceva na ca se strica..
multumim pt traduceri..
am vazut videoclipul..este f dragut..si muzica deosebita..felicitari..
floare
..
de cateva zile imi face probleme calc..de cate ori vreau sa postez ceva na ca se strica..
multumim pt traduceri..
am vazut videoclipul..este f dragut..si muzica deosebita..felicitari..
floare
..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
https://www.youtube.com/watch?v=4cVJENtW0gU&feature=related
Noapte buna!!!
Noapte buna!!!
vali1cluj- vip
Frumos clipul ... ma gandesc sa imi iau barca ce ziceti? sau mai bine sa ma duc in vizita :nh8: iar daca ma imbrac si in verde cupidonvali1cluj a scris:Fetelor, clipul este (si) pentru cele care nu aveati somn aseara de grija lui Murat. Sa-l revedeti la bustul gol.... macar in clip ....din cand in cand.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
indicii ep 8 Savaş: Yalnız değiliz..
Yasemin: Olsaydık?
Savaş: Öperdim seni...
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
michiper68 a scris:indicii ep 8 Savaş: Yalnız değiliz..
Savaş: We are not alone
Yasemin: What if we were
Savaş: I would kiss you
multumesc denisa. nici n-am verificat daca replicile date ca indicii pt ep 7 au fost in film.
michiper68- vip
eu nu îmi amintesc să le fi văzut în trailer .michiper68 a scris: nici n-am verificat daca replicile date ca indicii pt ep 7 au fost in film.
replicile acelea cu ...unii se indragostesc fara sa cunoasca persoana... vreau sa te cunosc....nu mai tin minte , la momentul respectiv pareau fara logica. au fost in ep 7?DENISA a scris:eu nu îmi amintesc să le fi văzut în trailer .michiper68 a scris: nici n-am verificat daca replicile date ca indicii pt ep 7 au fost in film.
michiper68- vip
nu îmi amintesc să le fi citit în traducerea turcoaicelor .michiper68 a scris: replicile acelea cu ...unii se indragostesc fara sa cunoasca persoana... vreau sa te cunosc....nu mai tin minte , la momentul respectiv pareau fara logica. au fost in ep 7?
DRAGOSTE SI PUTERE
Dragele si minunatele mele harnicute va multumesc din suflet pt.traduceri flower floare
aurora212- membru
Data de inscriere : 20/01/2010
ep 7 part 6michiper68 a scris: replicile acelea cu ...unii se indragostesc fara sa cunoasca persoana... vreau sa te cunosc....nu mai tin minte , la momentul respectiv pareau fara logica. au fost in ep 7?
Yaso: Cum să te îndrăgosteşti de mine? Nici nu mă cunoşti.
Savaş: Unii oameni se îndrăgostesc mai întâi şi abia apoi ajung să se cunoască. M-am îndrăgostit de tine iar acum vreau să reuşesc să te cunosc.
Yaso: Nu cred în dragoste şi nu mai am nimic mai mult de spus.
Fetelor multumim pentru indicii
Deci Savas devine din ce in ce mai indraznet.
Deci Savas devine din ce in ce mai indraznet.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
multumesc mult! deci chiar au fost!DENISA a scris:ep 7 part 6michiper68 a scris: replicile acelea cu ...unii se indragostesc fara sa cunoasca persoana... vreau sa te cunosc....nu mai tin minte , la momentul respectiv pareau fara logica. au fost in ep 7?
Yaso: Cum să te îndrăgosteşti de mine? Nici nu mă cunoşti.
Savaş: Unii oameni se îndrăgostesc mai întâi şi abia apoi ajung să se cunoască. M-am îndrăgostit de tine iar acum vreau să reuşesc să te cunosc.
Yaso: Nu cred în dragoste şi nu mai am nimic mai mult de spus.
michiper68- vip
Hai ca-mi place !! (part .1 ) ..Dupa ce vede c-a lasat-o masca pe tipa,ca i-a luat maul de tot,...mai scoate si lantisorul,ca ea sa fie SIGURA ce EL e "individul" cu beleaua...
Ca si cum ar fi spus " "Fatuca,uita-te la mine! EU am fost,..si EU voi fi"...
Ca si cum ar fi spus " "Fatuca,uita-te la mine! EU am fost,..si EU voi fi"...
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Salut tuturor, eu sunt noua intr-ale postarilor, dar va "urmaresc" de ceva vreme. Da' acum nu ma pot abtine si intervin si eu. Mi-a placut si mie chestia asta. Adica na ca ti-am facut-o. Eu sunt ala. Si daca intentionezi sa ma ignori ..... uita, .... mai gandeste-te, ca voila .... lantisorul cu pricina. Ti-am captat atentia? Bun! De acum putem discuta. Clar ca ma uit la film numai pentru Murat al nostru, fara el nu ar mai fi la fel de interesant. Cred ca voi face la fel si cu filmul Tubei.
teodora_roman- vip
Localizare : România, Cluj-Napoca
Si eu ma voi uita ...mai ales ca sigur il vor pune fetele cu subtitrare... Ma mai uit si la Ezel si Maskeli Balo ,dar...nefiind traduse, nu inteleg prea multe
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
am rugat o arăboaică să îmi spună cam ce cred fanii arabi de Tuba şi Murat . răspunsul
the arabic fans are in love with tuba
she is so much fanous here in so much loved by evryone we wached "ihlamurlar altinda and asi "
and all the arabic fans are waiting for her new serie
about murat we never know anything about him
intel we see him with tuba in " asi " and of caurse they fall in love with him and with him caractere
" demir" but for "ask ve ceza " same people finde it good and same find it horrible and the other are watching it just for murat
the arabic fans were expacting samthing so much good from murat
do you understand me
the arabic fans are in love with tuba
she is so much fanous here in so much loved by evryone we wached "ihlamurlar altinda and asi "
and all the arabic fans are waiting for her new serie
about murat we never know anything about him
intel we see him with tuba in " asi " and of caurse they fall in love with him and with him caractere
" demir" but for "ask ve ceza " same people finde it good and same find it horrible and the other are watching it just for murat
the arabic fans were expacting samthing so much good from murat
do you understand me
teodora_roman a scris:Salut tuturor, eu sunt noua intr-ale postarilor, dar va "urmaresc" de ceva vreme.
bun venit alături de noi şi la cât mai multe postări .
Multumesc. Am crezut initial ca am luat-o razna si fac programul copilului in functie de Asi, dar gasindu-va pe voi mi-a mai venit inima la loc. Sa ne bucuram cat mai mult de Muratuba si de prezenta lor pe ecrane!
Cat despre Ask ve Ceza, dupa mine, e mai slabut decat Asi, si ca scenariu si ca prezenta ice-women. Imi place mai mult de Nadya decat de Nurgul. Nu se regaseste deloc in rol. Dar cu Murat...e altceva. Tare il prinde postura de barbat instarit (si in Asi si aici) .
Cat despre Ask ve Ceza, dupa mine, e mai slabut decat Asi, si ca scenariu si ca prezenta ice-women. Imi place mai mult de Nadya decat de Nurgul. Nu se regaseste deloc in rol. Dar cu Murat...e altceva. Tare il prinde postura de barbat instarit (si in Asi si aici) .
teodora_roman- vip
Localizare : România, Cluj-Napoca
Pagina 6 din 38 • 1 ... 5, 6, 7 ... 22 ... 38
Subiecte similare
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 6 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum