2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+24
florina1989
prytymeu
demiruta
lucyana
emilia63
violeta53
Luana
teodora_roman
iulia1965
aurora212
iulia
carmenadina
rodica
michiper68
dea05
windy_day
vali1cluj
DENISA
vivi
clio 24
carola
iulia80
pissycutz
Admin_dea05
28 participanți
Pagina 22 din 38
Pagina 22 din 38 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 38
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
DENISA a scris:
bună seara ! ! Eu mă număr printre aceia care nu au fost prea încântaţi de acest prim ep al serialului lui Tuba .[/color]
Buna seara,
Multumesc pentru raspuns Denisa. Am ezitat mult sa fac referire la imaginea bisericii fiindca mi-a fost teama ca va fi considerat deplasat. Datorita acelei imagini am avut ambitia sa vad intregul episod al serialului cu Tuba. Voi pune un comentariu pe topicul respectiv.
Noapte buna.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
windy_day a scris:DENISA a scris:
bună seara ! ! Eu mă număr printre aceia care nu au fost prea încântaţi de acest prim ep al serialului lui Tuba .[/color]
Buna seara,
Multumesc pentru raspuns Denisa. Am ezitat mult sa fac referire la imaginea bisericii fiindca mi-a fost teama ca va fi considerat deplasat. Datorita acelei imagini am avut ambitia sa vad intregul episod al serialului cu Tuba. Voi pune un comentariu pe topicul respectiv.
Noapte buna.
Am revazut si eu partea la care faci referire. Eu cred(nu sunt sigura) ca e o parte din Ayasofia, care a fost initial biserica si acum e moschee si muzeu. In unele aripi se tin spectacole si concerte. Repet, nu sunt sigura.
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
Cu drag de mărţişor, primiţi primavara în sufletul vostru , şi fie ca acest anotimp să vă aducă în viaţa voastră împlinire şi noroc, fericire şi iubire şi nu în ultimul rând căldură sufletescă de la cei dragi. vă doresc o primavară frumoasă!
In această zi specială de mărţişor, permiteţi-mi să ofer fiecărei membre a acestui forum câte un mărţişor la alegere.
In această zi specială de mărţişor, permiteţi-mi să ofer fiecărei membre a acestui forum câte un mărţişor la alegere.
denisa...esti o draguta!
multumim mult pt martisoare....si noi iti oferim o floare in dar! flower
sa avem cu toatele o primavara frumoasa cu o baba calda!
multumim mult pt martisoare....si noi iti oferim o floare in dar! flower
sa avem cu toatele o primavara frumoasa cu o baba calda!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Multumim, Denisa! La multi ani, tuturor!
Pot sa aleg eu martisorul cu Murat?
Pot sa aleg eu martisorul cu Murat?
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
ask ve ceza
Sa aveti o primavara plina de bucurii ! inima
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
La multi ani si o primavara frumoasa va urez si pe straduta lui Murat
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
subscriu observatiilor pertinente ale windy_day,dar nu pot sa uit incantarea de pe fata reporterei care i-a luat interviul pentru mbc aflata la randul ei in dialog direct cu alti realizatori ai postului, despre acest subiect ,nu degeaba, il numesc arabii-PRINTUL-
Si a mai fost ....un print al arabiei...
si eu imi cer scuze daca am suparat pe cineva ,am facut referiri la tomris tocmai pentru ca era socotita o maestra a detaliilor.
va doresc o primavara minunata,asa cum sunteti si voi , si toata consideratia mea ca martisor !
Si a mai fost ....un print al arabiei...
si eu imi cer scuze daca am suparat pe cineva ,am facut referiri la tomris tocmai pentru ca era socotita o maestra a detaliilor.
va doresc o primavara minunata,asa cum sunteti si voi , si toata consideratia mea ca martisor !
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Fetelor va doresc o primavara frumoasa, plina de soare si bucurii flower floare
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
nurgul-yesilcay.com
sadece_ozge- membru incepator
Data de inscriere : 01/03/2010
ancheta in gecce.com. in care din seriile enumerate v-a placut tuba buyukustun. http://gecce.com/anket.aspx?Id=594
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
sadece_ozge a scris:
nurgul-yesilcay.com
Bine ai venit printre noi!!!Frumoase poze ai pus pe topicul NURGUl , asteptam si altele, din cate am vazut cred ca Nurgul este una din actritele tale preferate...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[/quote]
Welcome to our forums. You can comment on with us in English.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 03 Noi 2012, 2:58 pm, editata de 1 ori
Welcome
We are delighted to have you with us floare flower
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
AŞK VE CEZA 9.BÖLÜM TÜYOLAR:
Savaş, Ahmet Moran'ın eve yaptığı baskından sonra tedbirli davranır. Evdekilerin bir süre dışarı çıkmalarına izin vermez.
Bora, Yasemin'in yükselişini durdurmak için tehlikeli bir oyuna girişir. Acaba bu oyun kime karşı?
Savaş, Yasemin'e kendisini affettirmek için açıklama yapar. Yasemin ona inanmakta birazcık tereddüt eder.
Azra'nın verdiği haber ajanstakileri çok şaşırtır.
Ahmet Moran'ın tehdidine karşı Savaş narkotik işine girmeye karar verecek mi?
Sevdiği adamın zor durumda olduğunu gören Çiçek ne yapacak?
Yasemin'e kendisini affetirmek için bir süpriz yapan Savaş nasıl bir süprizle karşılaşacak?
Savaş: Bakma öyle ne olur... Gelmiştim aslında, seni bekliyordum...
Savaş, Ahmet Moran'ın eve yaptığı baskından sonra tedbirli davranır. Evdekilerin bir süre dışarı çıkmalarına izin vermez.
Bora, Yasemin'in yükselişini durdurmak için tehlikeli bir oyuna girişir. Acaba bu oyun kime karşı?
Savaş, Yasemin'e kendisini affettirmek için açıklama yapar. Yasemin ona inanmakta birazcık tereddüt eder.
Yasemin'e kendisini affetirmek için bir süpriz yapan Savaş nasıl bir süprizle karşılaşacak?
Savaş: Bakma öyle ne olur... Gelmiştim aslında, seni bekliyordum...
michiper68- vip
Vine traducerea
Episode 9
Savas is after Yasemin, Cicek is in love with Savas!
In order to save Cicek from her father, Savas grabs a gun. Seeing all th sacrifies Savas is doing for her Cicek's hopes for love increase. The first real date of Yasemin and Savas ends in disappointment. Nazan decides to be friends with Cicek after all the unfair treatments she did to hr. Bora is pretty uncomfortable with the rise of Yasemin, so he chooses himself an informer. Azra surprises everyone, while she is at the verge of getting fired. Being fed up with the threats of her father and not being sure about Savas's feelings for her, Cicek makes a dangerous move. Savas, whose life is getting harder and harder in every angle, makes a surprise for Yasemin.
How will Savas suprise Yasemin? What's the rumor mad up about Yasemin? What kind of way will Savas choose to cope with Cicek's father?
Episode 9
Savas is after Yasemin, Cicek is in love with Savas!
In order to save Cicek from her father, Savas grabs a gun. Seeing all th sacrifies Savas is doing for her Cicek's hopes for love increase. The first real date of Yasemin and Savas ends in disappointment. Nazan decides to be friends with Cicek after all the unfair treatments she did to hr. Bora is pretty uncomfortable with the rise of Yasemin, so he chooses himself an informer. Azra surprises everyone, while she is at the verge of getting fired. Being fed up with the threats of her father and not being sure about Savas's feelings for her, Cicek makes a dangerous move. Savas, whose life is getting harder and harder in every angle, makes a surprise for Yasemin.
How will Savas suprise Yasemin? What's the rumor mad up about Yasemin? What kind of way will Savas choose to cope with Cicek's father?
pissycutz- vip
Rezumat episodul IX
Savaş este pe urmele lui Yasemin, Çiçek s-a îndrǎgostit de Savaş.
Savaş pune mâna pe arme ca sǎ o salveze pe Çiçek de tatǎl ei. Vǎzând toate sacrificiile pe care Savaş le face pentru ea, speranţele în dragoste a lui Çiçek cresc. Prima întâlnire dintre Savaş şi Yasemin se terminǎ dezamǎgitor. Nazan decide sǎ devinǎ prietenǎ cu Çiçek dupǎ tot comportamentul nedrept faţa de ea. Bora este din ce în ce mai deranjat de evoluţia lui Yasemin şi îşi gǎseşte un informator. Azra surprinde pe toatǎ lumea când este pe punctul de a fi concediata. Sǎtulǎ de ameninţǎrile tatǎlui ei şi nesigurǎ de sentimentele lui Savaş, Çiçek face o mişcare periculoasǎ. Savaş, a carui viaţǎ devine din ce în ce mai grea din toate perspectivele, îi face o surprizǎ lui Yasemin.
Cum o va surprinde Savaş pe Yasemin? Care este zvonul inventat despre Yasemin? Ce modalitate de cooperare gǎseşte Savaş cu tatǎl lui Çiçek.
pissycutz- vip
asta e traducerea rezumatului? dar traducerea indiciilor?pissycutz a scris:Rezumat episodul IX
Savaş este pe urmele lui Yasemin, Çiçek s-a îndrǎgostit de Savaş.
Savaş pune mâna pe arme ca sǎ o salveze pe Çiçek de tatǎl ei. Vǎzând toate sacrificiile pe care Savaş le face pentru ea, speranţele în dragoste a lui Çiçek cresc. Prima întâlnire dintre Savaş şi Yasemin se terminǎ dezamǎgitor. Nazan decide sǎ devinǎ prietenǎ cu Çiçek dupǎ tot comportamentul nedrept faţa de ea. Bora este din ce în ce mai deranjat de evoluţia lui Yasemin şi îşi gǎseşte un informator. Azra surprinde pe toatǎ lumea când este pe punctul de a fi concediata. Sǎtulǎ de ameninţǎrile tatǎlui ei şi nesigurǎ de sentimentele lui Savaş, Çiçek face o mişcare periculoasǎ. Savaş, a carui viaţǎ devine din ce în ce mai grea din toate perspectivele, îi face o surprizǎ lui Yasemin.
Cum o va surprinde Savaş pe Yasemin? Care este zvonul inventat despre Yasemin? Ce modalitate de cooperare gǎseşte Savaş cu tatǎl lui Çiçek.
michiper68- vip
buna seara fetelor! bine v-am regasit! flower
sper ca ati avut o zi cat mai frumoasa!
am vazut promo la ultimul episod din ezel! nu urmaresc acest serial decat pe sarite in episoadele traduse in engleza..si ghici pe cine am vazut asta seara?
!..de asta cred ca era ea bucuroasa in poze!
sper ca ati avut o zi cat mai frumoasa!
am vazut promo la ultimul episod din ezel! nu urmaresc acest serial decat pe sarite in episoadele traduse in engleza..si ghici pe cine am vazut asta seara?
!..de asta cred ca era ea bucuroasa in poze!
iulia80- vip
Indiciile nu le-am vazut traduse in englezamichiper68 a scris:asta e traducerea rezumatului? dar traducerea indiciilor?
pissycutz- vip
care sunt indiciile ????????
AŞK VE CEZA 9.BÖLÜM TÜYOLAR:DENISA a scris:care sunt indiciile ????????
Savaş: Bakma öyle ne olur... Gelmiştim aslında, seni bekliyordum... astea . parca nu e nimic de sora lui savas si e o replica.
michiper68- vip
ceva dulce de la cucuiata Chrisa
http://retete-chrisa.blogspot.com/2010/02/gogosi-cu-iaurt.html
şi o ciorbiţă.
http://retete-chrisa.blogspot.com/2010/02/ciorba-de-burta.html
şi o ciorbiţă.
vai de mine denisa..la ora asta!DENISA a scris:ceva dulce de la cucuiata Chrisa
şi o ciorbiţă.
dar vrei sa ne creasca toate extremitatile... ..mai ales cea dorsala!
cred ca ne-ai pus un gand rau..doua ca erau 2 retete!
iulia80- vip
Pagina 22 din 38 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 38
Subiecte similare
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 22 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum