2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+24
florina1989
prytymeu
demiruta
lucyana
emilia63
violeta53
Luana
teodora_roman
iulia1965
aurora212
iulia
carmenadina
rodica
michiper68
dea05
windy_day
vali1cluj
DENISA
vivi
clio 24
carola
iulia80
pissycutz
Admin_dea05
28 participanți
Pagina 23 din 38
Pagina 23 din 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
si o ciorba de bur...cin? ai vreo reteta?
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
michiper68 a scris:si o ciorba de bur...cin? ai vreo reteta?
trebuie căutat la Chrisa , ea tot încearcă să mă corupă să intru în bucătărie , nu doar în vizită , dar nu are sorţi de izbândă cu mine .
fetelor eu ma retrag..am raportarea de facut ca e inceput de luna..
va doresc o seara cat mai placuta si somnik usor!
inca odata la multi ani pt ziua de azi!
floare
floare
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:fetelor eu ma retrag..am raportarea de facut ca e inceput de luna..
floare
Somn uşor !!
Michiper68 ieri seară mi-a atras atenţia asupra faptului că Murat nu poartă verighetă, am întrebat turcoaicele, una dintre ele spune că sunt şi fotografii de dimensiuni mai mici în care ar avea verigheta, alte 2 turcoaice spun că poate e un semn de nu a mai apărut cu verigheta pe deget . Ce să fie oare ??????
Ar putea sa fie un semn ... el care la fiecare pas vorbea despre marea lui dragoste BT o mentioneaza mai rar spre deloc in ultimele interviuriiar acum verigheta a disparut cupidon Eu zic ca e de bine Urmatorul pas este sa-l vedem prin oras fara tortitaDENISA a scris:Michiper68 ieri seară mi-a atras atenţia asupra faptului că Murat nu poartă verighetă, am întrebat turcoaicele, una dintre ele spune că sunt şi fotografii de dimensiuni mai mici în care ar avea verigheta, alte 2 turcoaice spun că poate e un semn de nu a mai apărut cu verigheta pe deget . Ce să fie oare ??????
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
eu sper să fie de bun augur lipsa şaibei după deget... Ufff ce rea sunt .....
filmul din seara asta iar are un motto. nu ma lasa sa-l copiez exact cu semnele lor , cam asa suna sen benin basina gelen en guzel seysim si il gasiti aici pe poza de prezentare http://www.atv.com.tr/
michiper68- vip
Lasa ca militam pentru o cauza bunaDENISA a scris:eu sper să fie de bun augur lipsa şaibei după deget... Ufff ce rea sunt .....
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
Lasa ca militam pentru o cauza buna
o colegă de birou mi-a atras atenţia că suntem în post iar eu sunt atât de rea cu biata femeie .
[quote="pissycutz"]
Lasa ca militam pentru o cauza buna [/quote cred ca nu mai mananca mincare calda de la el in aproape toate pozele is arata saibaDENISA a scris:eu sper să fie de bun augur lipsa şaibei după deget... Ufff ce rea sunt .....
Ultima editare efectuata de catre vivi in Mar 02 Mar 2010, 11:36 am, editata de 1 ori
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
pe pagina unde se voteaza filmele, deja au mai aparut 2 filme noi, ask e pe locul 2 , ciudat ezel pe locul 3. dar daca tot fac completari de ce nu apare si gonulcelen? http://www.siyasetdergisi.com.tr/Tr/Anket.aspx?AnketID=37 si la actori a mai aparut si cemal hunal. acolo muri l-a luat pe kivanc mult de tot. http://www.siyasetdergisi.com.tr/Tr/Anket.aspx?AnketID=33
michiper68- vip
Bravo Vivi poza e ilustrativa pentru Murat cel innebunit dupa nevasta lui ... miroase a furtuna in paradis
pissycutz- vip
ask ve ceza
Eu zic ca este de bine. sau poate a gandit ca are mai mult succes fara verigheta sau Burcin a hotarat sa o schimbe sa fie mai vizibila
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
ask ve ceza
pyssycut eu oricum nu cedez Luptam inca nu am hotarat armele !
pisica infuriat (eu)
pisica infuriat (eu)
rodica- vip
Daca o schimba cu una mai vizibila era deja pe deget ... dar poate ca de cand joaca in Ask ve Ceza cu Nurgul considera ca poate trece si drept barbat single e marinimoasa si il lasa sa-si faca de caprodica a scris:Eu zic ca este de bine. sau poate a gandit ca are mai mult succes fara verigheta sau Burcin a hotarat sa o schimbe sa fie mai vizibila
pissycutz- vip
rodica a scris:Eu zic ca este de bine. sau poate a gandit ca are mai mult succes fara verigheta sau Burcin a hotarat sa o schimbe sa fie mai vizibila
pomeneşti că s-a gândirt să îi pună o piuliţă de 20 să fie vizibilă de un kilometru .
Sa inteleg ca recurgi la arme de foc? Ai vazut cail prinde bine pe Murat scena cu arma in mana si ti-ai zis ca trebuie sa lupti cu armele lui, huh?rodica a scris:pyssycut eu oricum nu cedez Luptam inca nu am hotarat armele !
pisica infuriat (eu)
pissycutz- vip
data viitoare o lipeste cu super-glue sa nu o mai uitepissycutz a scris:Daca o schimba cu una mai vizibila era deja pe deget ... dar poate ca de cand joaca in Ask ve Ceza cu Nurgul considera ca poate trece si drept barbat single e marinimoasa si il lasa sa-si faca de caprodica a scris:Eu zic ca este de bine. sau poate a gandit ca are mai mult succes fara verigheta sau Burcin a hotarat sa o schimbe sa fie mai vizibila
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
ask ve ceza
Nu, acum o cauta. Sa se asorteze cu zambetul lui si rochia ei din perdea! Nurgul e fata buna nu-i trebuie un baiat cuminte si casatorit iar Burcin nu cedeaza usor. Lantul din cand in cand mai trebuie lungit nu mult doar putin cat sa dea senzatia de libertate
hi hi hi
hi hi hi
rodica- vip
pissycutz a scris:
Sa inteleg ca recurgi la arme de foc? Ai vazut cail prinde bine pe Murat scena cu arma in mana si ti-ai zis ca trebuie sa lupti cu armele lui, huh?
să ştii că mi-a plăcut finalul ep 8 , Savaş cu pistoletul în mână făcea şi el pe durul .
ask ve ceza
pissycutz a scris:Sa inteleg ca recurgi la arme de foc? Ai vazut cail prinde bine pe Murat scena cu arma in mana si ti-ai zis ca trebuie sa lupti cu armele lui, huh?rodica a scris:pyssycut eu oricum nu cedez Luptam inca nu am hotarat armele !
pisica infuriat (eu)
Draga mea te-am rugat sa ai rabdare Trebuie sa chibzuiesc indelung pentru a ma hotara ce arma voi folosi. Nu-mi plac armele de foc si nu vreau sa folosesc arma lui Murat :idea: :idea:
rodica- vip
Si mie mi-a placut ... cred ca are dreptate i-ar sta bine in rolul unui spion cupidonDENISA a scris:
să ştii că mi-a plăcut finalul ep 8 , Savaş cu pistoletul în mână făcea şi el pe durul .
pissycutz- vip
Fetelor ma retrag momentan. Ne vedem mai pe seara sa il vedem pe Savas in actiune
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
Si mie mi-a placut ... cred ca are dreptate i-ar sta bine in rolul unui spion cupidon
să salveze nişte dudui 90-60-90, dar să aibă faţa acea dulce , blândă , când se încruntă nu e prea frumuşel .
Pagina 23 din 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Subiecte similare
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 23 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum