2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+24
florina1989
prytymeu
demiruta
lucyana
emilia63
violeta53
Luana
teodora_roman
iulia1965
aurora212
iulia
carmenadina
rodica
michiper68
dea05
windy_day
vali1cluj
DENISA
vivi
clio 24
carola
iulia80
pissycutz
Admin_dea05
28 participanți
Pagina 24 din 38
Pagina 24 din 38 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
pissycutz a scris:Fetelor ma retrag momentan. Ne vedem mai pe seara sa il vedem pe Savas in actiune
te pupăcim ....
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
pe siteul atv au modificat la toate promourile burtierele cu logoul canalului si numele filmului. si au la sfarsit promourile o imagine fixa ca o poza. la sk ve ceza asta e noul promo pt ep 9 . http://www.atv.com.tr/multimedya/video/videoizle/6747D8F6-2E24-4AAA-93CD-99DF7BC08730
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
si murat are o arma in mana si burcin in promo la ezel are o arma in mana. poate au repetat impreuna acasa.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
michiper68 a scris:si murat are o arma in mana si burcin in promo la ezel are o arma in mana. poate au repetat impreuna acasa.
POATE REPETĂ CU PISTOLETE ADEVĂRATE .
Ochii tăi sunt făcuţi să cucerească,
trupul tău e făcut să trezească dorinţele,
toată fiinţa ta e încântătoare
şi eu sunt cel mai norocos bărbat,
căci sunt iubit de tine.
E greu sa stau departe de voi, m-am intors
foarte tare, s-au jucat acasa cu pistoalele oare cine a castigat?!
michiper68 a scris:si murat are o arma in mana si burcin in promo la ezel are o arma in mana. poate au repetat impreuna acasa.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:
Trebuie să urmărim care e perforat dintre ei , pe Murat mă ofer să-l urmăresc dar pe Burcin nu ..
michiper68 a scris:filmul din seara asta iar are un motto. nu ma lasa sa-l copiez exact cu semnele lor , cam asa suna sen benin basina gelen en guzel seysim si il gasiti aici pe poza de prezentare http://www.atv.com.tr/
Motto-ul You are the most wonderful thing that happened to me...
offf.. au nişte motto-uri sau citate de te ating rău la coarda sensibilă.
am remarcat ca şi în Asi prin cuvinte simple şi puţine la număr emană atâta dragoste , delicateţe , cum să nu te pună pe gânduri nişte cuvinte frumoase şi sensibile ???
Si eu ma ofer tot pentru Murat BT nu intra pe lista mea de prioritatiDENISA a scris:
Trebuie să urmărim care e perforat dintre ei , pe Murat mă ofer să-l urmăresc dar pe Burcin nu ..
pissycutz- vip
Prea frumos pentru Yasemin sau poate asta gandeste Cicek despre Savas ?!DENISA a scris:
Motto-ul You are the most wonderful thing that happened to me...
Mie chiar imi pare rau pentru Cicek nu merita soarta asta
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
Prea frumos pentru Yasemin sau poate asta gandeste Cicek despre Savas ?!
Mie chiar imi pare rau pentru Cicek nu merita soarta asta
acum depinde cui îi ies aceste cuvinte pe gură...poate intră în calcul şi Nazan, să fie oare Bora beneficiarul acestor cuvinte frumoase , eu sper să nu , parcă nu ar merita .
pe forumurile turceşti nu au observat sau nu au scris nimic de absenţa verighetei din ultimile fotografii.
I didn't read anything in the forum about the lack ring
I didn't read anything in the forum about the lack ring
Va pup si ne vedem diseara la o noua portie de "pedeapsa".
pissycutz- vip
buna seara fetelor!
bine v-am regasit!
la mine merge atv cu suturi!
bine v-am regasit!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Oare ce inseamna
Kiric bir ask?
Kiric bir ask?
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
iulia80 a scris:buna seara fetelor!
bine v-am regasit!
nici la mine nu merge prea bine , eu am împărţit ecranul în două şi am 2 ferestre deschise .
clio 24 a scris:Oare ce inseamna
Kiric bir ask?
It means love that breaks your heart
Inima cui oare se rupe ????
as zice a.. ..dar cred ca sf filoftea!DENISA a scris:clio 24 a scris:Oare ce inseamna
Kiric bir ask?
iulia80- vip
mama ei de transmisie!
s=a blocat!
s=a blocat!
iulia80- vip
cred că e traficul prea mare , ziua merge brici , i-am făcut probă.
ce crize stupide de gelozie face cem sau gem sau cum l-o mai chema pe cel cu barba!
cam stupid fetelor sau mi se pare mie?
cam stupid fetelor sau mi se pare mie?
iulia80- vip
Abia acum am reusit sa intru pe net. la mine nu merge deloc atv eul . deci ma bazez pe voi, poate postati linkurile youtube????? pleeeease!!!
la ep de azi nu pot ajuta cu traducerea, dar o sa va ajut sambata dimineata
la ep de azi nu pot ajuta cu traducerea, dar o sa va ajut sambata dimineata
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
DENISA a scris:clio 24 a scris:Oare ce inseamna
Kiric bir ask?
A lui Yasemine..sau a lui Cicek
clio 24- vip
part 2 https://www.youtube.com/watch?v=MGi-n13qAFU
part 3 https://www.youtube.com/watch?v=vndvrIbchKA
part 3 https://www.youtube.com/watch?v=vndvrIbchKA
Eu m-am blocat cu tot...
clio 24- vip
Pagina 24 din 38 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38
Subiecte similare
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 24 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum