Serialesitelenovelet
2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+24
florina1989
prytymeu
demiruta
lucyana
emilia63
violeta53
Luana
teodora_roman
iulia1965
aurora212
iulia
carmenadina
rodica
michiper68
dea05
windy_day
vali1cluj
DENISA
vivi
clio 24
carola
iulia80
pissycutz
Admin_dea05
28 participanți

Pagina 12 din 38 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 38  Urmatorul

In jos

2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 Empty Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de clio 24 Lun 22 Feb 2010, 7:58 pm

michiper68 a scris:am facut o situatie a filmelor din saptamana 15.02-21-02 dupa rating si share pe segmentul ab

rating% share%
1.yaprak dokumu 20,84 45,02
2.ask-I memnu 19,77 44,57
3.ezel 16,76 36,10
4. ask ve ceza 12,58 29,55
5.kavak yellleri 10,47 30,28

Buna iubita..Ce inseamna segmentul ab? kiss
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 Empty Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de vivi Lun 22 Feb 2010, 8:12 pm

http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Bebek_gunu.htm?ArticleID=20261
Oyuncu Murat Yıldırım ile eşi Burçin Terzioğlu Bebek’te oturdukları kafede heyecan içinde sohbet ediyorlardı. Burçin Terzioğlu eşine yeni aldığı dizi teklifini anlatıyordu.
2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 2uyhzc2
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 22 Feb 2010, 8:35 pm

bun...vad ca a scos-o pe doamna in oras! confused
pe noi oare cand ne va scoate? 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 131747
2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Lun 22 Feb 2010, 8:40 pm

iulia80 a scris:bun...vad ca a scos-o pe doamna in oras! confused
pe noi oare cand ne va scoate? 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 131747
2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 517793

Cu prosop sau fara prosop? 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 355639
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 22 Feb 2010, 8:44 pm

vali1cluj a scris:
iulia80 a scris:bun...vad ca a scos-o pe doamna in oras! confused

Cu prosop sau fara prosop? 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 355639

vai de mine...evident fara prosop! Smile
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 22 Feb 2010, 9:36 pm

vivi a scris:http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Bebek_gunu.htm?ArticleID=20261
Oyuncu Murat Yıldırım ile eşi Burçin Terzioğlu Bebek’te oturdukları kafede heyecan içinde sohbet ediyorlardı. Burçin Terzioğlu eşine yeni aldığı dizi teklifini anlatıyordu.
2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 2uyhzc2
n-am vazut ca ai postat aici stirea ca m-a enervat rau. eu inteleg ca sunt la cafenea si burcin e entuziasmata si citesc impreuna un scenariu, o oferta. are oferta pentru rol nou?
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Lun 22 Feb 2010, 9:52 pm

[quote="michiper68"][quote="vivi"] pe forum la turci isi bat joc de ea cum ca ar fi primit o oferta prin telefon .si cum vad ei scenariu
Sau le pot citi gândurile mele ...

Burcin pare foarte excitata doamnelor dar Murat Bey pare un pic mai pruden

Sunt sigur că doriţi cel mai bun pentru soţia dv, Murat Bey, aşa că voi citi cu atenţie scenariul ..
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Lun 22 Feb 2010, 9:53 pm

michiper68 a scris:
vivi a scris:http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Bebek_gunu.htm?ArticleID=20261
n-am vazut ca ai postat aici stirea ca m-a enervat rau. eu inteleg ca sunt la cafenea si burcin e entuziasmata si citesc impreuna un scenariu, o oferta. are oferta pentru rol nou?

Buna..eu cred ca poza e mai veche..ca acum e frig si la Istanbul...Murat cred ca se uita la telefon..si cred ca e vorba de scenariul lui Ask ve geza (sau ma rog asa as vrea sa cred)...nu se poate...2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 756436...scenariu?!!!!
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Lun 22 Feb 2010, 9:58 pm

Fetelor..se pare ca filmul lui Muratel < Guz sancizi , este nominalizat la Oscarurile turcesti...ca cel mai bun film...Sa vezi atunci ce se umfla 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 756436...ce baiat a luat
Si cu asta va urez noapte buna..2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 517793
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 22 Feb 2010, 10:07 pm

clio 24 a scris:Fetelor..se pare ca filmul lui Muratel < Guz sancizi , este nominalizat la Oscarurile turcesti...ca cel mai bun film...Sa vezi atunci ce se umfla 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 756436...ce baiat a luat
Si cu asta va urez noapte buna..2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 517793
2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 756436 a ales bine..bun barbat la casa omului 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 131747
va urez si eu noapte buna fetelor si sa visati tot ce va doriti
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 22 Feb 2010, 10:08 pm

clio 24 a scris:Fetelor..se pare ca filmul lui Muratel < Guz sancizi , este nominalizat la Oscarurile turcesti...ca cel mai bun film...Sa vezi atunci ce se umfla 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 756436...ce baiat a luat
clio asa am crezut si eu. in realitate este o lista lungaaaa cu multe filme ,din care vor alega doar 5 ,si din acelea va fi pe 23 martie ales cel mai bun film.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 22 Feb 2010, 10:12 pm

clio 24 a scris:
michiper68 a scris:

Buna..eu cred ca poza e mai veche..ca acum e frig si la Istanbul...Murat cred ca se uita la telefon..si cred ca e vorba de scenariul lui Ask ve geza (sau ma rog asa as vrea sa cred)...nu se poate...2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 756436...scenariu?!!!!
si eu am zis ca e prea cald la istanbul . si prea entuziasmata burci. si ea sta cu fatza . el nu pare foarte incantat. si am obosit sa-i tot vad la cafenea fara cafea pe masa doar anuntand muritorii de rand despre ce li se mai intampla lor. prea mare coincidenta sa fie si un fotograf tocmai cand isi bea doamna cafeaua , si sa fie ea vesela dupa ce au plans fanii turci ca e cam trsita in ultima vreme. dar nu cred ca citeau scenariul la ask ca nu e nimic asa de entuziasmant acolo si nici vesel.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 22 Feb 2010, 10:23 pm

DENISA a scris: măi poate am eu nişte idei fixe , dar aţi remarcat că în toate fotografiile astea în care apar ei doi , la cafenea el este trist , plictisit ca şi când nu prea îi fac plăcere astfel de ieşiri .

2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 136y.th2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 135op.th
pai el munceste, e obosit, ea il trage sa o vada fanii sa nu o uite. sper sa nu aflam ca joaca iar in vreun film stupid.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 10:25 pm

michiper68 a scris: pai el munceste, e obosit, ea il trage sa o vada fanii sa nu o uite. sper sa nu aflam ca joaca iar in vreun film stupid.

să joace sănătoasă poate aşa mai respiră şi el aer curat, poate îi pică cu tronc vreun coleg de platou .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 22 Feb 2010, 10:32 pm

DENISA a scris:
michiper68 a scris: pai el munceste, e obosit, ea il trage sa o vada fanii sa nu o uite. sper sa nu aflam ca joaca iar in vreun film stupid.

să joace sănătoasă poate aşa mai respiră şi el aer curat, poate îi pică cu tronc vreun coleg de platou .
ea daca munceste apare iar cu aerele alea de mare vipa . si nu se mai intelege nimeni cu ea. adora sa apara in presa si sa debiteze te miri ce prin toate ziarele. mai bine sa stea acasa sa fie trista si sa ne lase cu urletele ei si isteriile ei rasuflate. trebuie sa vada realitatea, nu are ce cauta pe platourile de filmare nici ca vizitator.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 10:38 pm

eu mă gândesc că el având mai multă libertate poate va vedea că se poate şi mai bine , mai vede şi el în jurul lui , mai face comparaţii...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 22 Feb 2010, 10:42 pm

DENISA a scris:eu mă gândesc că el având mai multă libertate poate va vedea că se poate şi mai bine , mai vede şi el în jurul lui , mai face comparaţii...
i se mai ia ceatza de pe ochi? bine ar fi.sa-si revina odata .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 10:53 pm

michiper68 a scris: i se mai ia ceatza de pe ochi? bine ar fi.sa-si revina odata .

poate vine vara , zilele însorite , vede mai clar la lumina zilei .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 22 Feb 2010, 10:58 pm

prea a vazut doar ce a vrut burci. ma duc sa ma culc ca m-au suparat. nu e nimic spontan la ei , totul e aranjat . si pozele si interviul. cand nu cunosc reporterii si fotografii trag unul de altul. noapte buna!
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 11:01 pm

michiper68 a scris:prea a vazut doar ce a vrut burci. ma duc sa ma culc ca m-au suparat. nu e nimic spontan la ei , totul e aranjat . si pozele si interviul. cand nu cunosc reporterii si fotografii trag unul de altul. noapte buna!

noapte buna!!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 11:30 pm

michiper68 a scris: http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Bebek_gunu.htm?ArticleID=20261

Murat Y and BT were at a Cafe in Bebek, talking. BT was telling her husband about the new series offer she got..

părerea turcoaicei

I don't know if this new offer is true or not. I hope she works. I am afraid that she will stay at home, get bored so much and want to have a baby. If she works, baby plans will be delayed..
.

ar fi cireaşa după tort un copil

are madam Yildirim oferte de a juca într-un serial ,cum am şi eu , poate se face vreo continuare la păpuşele Mapetz.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Mar 23 Feb 2010, 8:00 am

[quote="michiper68"][quote="clio 24"][quote="michiper68"]
[img]http://
si eu am zis ca e prea cald la istanbul . si prea entuziasmata burci. si ea sta cu fatza . el nu pare foarte incantat. si am obosit sa-i tot vad la cafenea fara cafea pe masa doar anuntand muritorii de rand despre ce li se mai intampla lor. prea mare coincidenta sa fie si un fotograf tocmai cand isi bea doamna cafeaua , si sa fie ea vesela dupa ce au plans fanii turci ca e cam trsita in ultima vreme. dar nu cred ca citeau scenariul la ask ca nu e nimic asa de entuziasmant acolo si nici vesel.

Buna dimi..doar 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 756436 e intuziasmata ..ca muratel mi se pare cam apatic..el are treaba cu telefonul...Cat despre Guz...e un film bun ....sa vedem.. kiss
clio 24
clio 24
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Mar 23 Feb 2010, 9:37 am

Sincera sa fiu si eu m-am gandit cu groaza ca-i vine 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 756436 sa insiste cu copilul ca sa il responsabilizeze si mai tare si sa nu i se mai ridice ceata de pe ochi. Mai bine ma rog sa ii dea cineva de lucru, vreo oferta, ceva de vreo 10-15 ani ca in Tanar si Nelinistit, care a inceput cand eram in liceu, prin '94. Daca se poate sa faca filmarile prin Siberia sau Africa de Sud ..... iar contractul lui Murat pentru Ask ve Ceza sa nu ii permita sa renunte. Oare cer prea mult?
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Mar 23 Feb 2010, 11:01 am

pissycutz a scris:Buna dimineata fetelor! kiss
Am vazut si eu aseara episodul ... mmm ce as putea sa zic?! Faza de final e reusita dar totusi exagerata. Am senzatia ca Savas e pe punctul de incepe sa planga ceea ce nu prea se potriveste in situatia de fata, inteleg disperarea de a o opri langa el dar mi se pare prea mult sa il vad aproape plangand.
Yasemin si-a jucat si ea bine rolul aseara, pe tot parcursul filmului am simtit ca il evita pentru ca nu stie cum sa reactioneze, ca nu il poate privi in ochi pentru ca au un copil impreuna despre care el nu stie nimic iar ea nu stie ce ar trebui sa faca.
Pentru Cicek soarta mi se pare cruda. Un om al carui libertate se reduce la posibilitatea de a-si termina studiile se indragosteste de un om care nu-i poate raspunde cu aceleasi sentimente. Si ma intreb ce se va intampla cu ea cand Savas va hotari ca vrea sa fie un barbat liber pentru Yasemin?!
Ii plangeti voi de mila lui Cicek,dar...cine stie cum va reactiona cand va afla ca Savas e indragostit de alta si vrea sa divorteze de ea?? Doar e fata de cap mafiot!! Odata pune piciorul in prag,si-l ameninta ca,daca nu-si muta "resedinta" in dormitorul ei,il spune lu' tata,convoaca Sfatul Batranilor (sau ce-o fi pe acolo !) ,si-i taie barbatia... Smile Smile (la obiceiurile lor..nici n-ar fi de mirare! ) Smile AR AVEA SI TOATA FAMILIA LUI DE PARTEA EI !
Inca un moment pe care abia-l astept:cand o afla Yasemin ca Savas e insurat! Il mananca cu fulgi u tot!Va fi inca o lovitura pt ea! 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 12 31663 Mare tupeu pe capul lui,sa faca declaratii de dragoste ,sa-i ceara sa-i impartaseasca dragostea, el fiind insurat...Chiar daca el nu se considera...adevarul e ca nu e un barbat liber!
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Mar 23 Feb 2010, 1:34 pm

La un moment dat m-am gandit ca de acum va cam fi plictisitor filmul , mai ales ca Murat a spus ca vor filma 2-3 ani. E mult timp in care trebuie sa traga de par actiunea aia. Savas a gasit-o pe snow queen, iar Y nu a sarit imediat sub prosopul lui de teama reactiei lui la aflarea vestii copilului. Dupa mine asta e singurul motiv al ei. Mi se pare ca i-ar fi cazut in brate de la primul lui gest .... si nu as blama-o, ca de ....... e Murat al nostru si cine nu ar face cheers la fel?! Deci de acum numai contextul mafiot mai complica lucrurile.
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 38 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 38  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum