Serialesitelenovelet
2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 11 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 11 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+24
florina1989
prytymeu
demiruta
lucyana
emilia63
violeta53
Luana
teodora_roman
iulia1965
aurora212
iulia
carmenadina
rodica
michiper68
dea05
windy_day
vali1cluj
DENISA
vivi
clio 24
carola
iulia80
pissycutz
Admin_dea05
28 participanți

Pagina 11 din 38 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 38  Urmatorul

In jos

2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 11 Empty Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de pissycutz Lun 22 Feb 2010, 5:54 pm

Ce faceti fetelor? Am absentat in ultimele zile si vad ca v-ati facut de cap Smile ... dupa dna Yildirim acum dna Yeşilçay a intrat in "tastele" voastre 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 11 281600
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 11 Empty Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 5:56 pm

pissycutz a scris:Ce faceti fetelor? Am absentat in ultimele zile si vad ca v-ati facut de cap Smile ... dupa dna Yildirim acum dna Yeşilçay a intrat in "tastele" voastre 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 11 281600

sunt adevărate surse , inepuizabile de atribute şi adjective , nici eu uneori nu ştiu de unde le mai scot .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 22 Feb 2010, 5:59 pm

DENISA a scris:

sunt adevărate surse , inepuizabile de atribute şi adjective , nici eu uneori nu ştiu de unde le mai scot .

Smile Smile Da sunt asa talentate si frumoase manca-le-ar mama Smile
Bine am fost rea, pe Nurgul acum o vad pentru prima data jucand dar pana acum nu m-a dat pe spate cu jocul actoricesc bounce
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 6:01 pm

pissycutz a scris:Da sunt asa talentate si frumoase manca-le-ar mama Smile
Bine am fost rea, pe Nurgul acum o vad pentru prima data jucand dar pana acum nu m-a dat pe spate cu jocul actoricesc bounce

ca şi actriţă cred că e niţel mai înzestrtă decât madam Yildirim.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia Lun 22 Feb 2010, 6:02 pm

DENISA a scris:
pissycutz a scris:Ce faceti fetelor? Am absentat in ultimele zile si vad ca v-ati facut de cap Smile ... dupa dna Yildirim acum dna Yeşilçay a intrat in "tastele" voastre 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 11 281600

Doamne sa n-am ocazia sa o vad si pe Madame Yildirim dezbracata. de/
iulia
iulia
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 6:03 pm

iulia a scris:

ea e pudică , nu se arată decât soţului .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia Lun 22 Feb 2010, 6:07 pm

DENISA a scris:
iulia a scris:

Aaaa da, ai dreptate.
iulia
iulia
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 22 Feb 2010, 6:13 pm

DENISA a scris:

Ar putea sa ia aminte de la sot si sa ne arate mai mult Smile poate ii imprumuta si ei prosopul din barca Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 22 Feb 2010, 6:14 pm

DENISA a scris:

ca şi actriţă cred că e niţel mai înzestrtă decât madam Yildirim.
Si eu cred, si de altfel nici nu foarte greu sa fii mai inzestrata actoriceste fata de dna Y Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 6:16 pm

pissycutz a scris:
DENISA a scris:

Ar putea sa ia aminte de la sot si sa ne arate mai mult Smile poate ii imprumuta si ei prosopul din barca Smile

cred că pe sub prosop avea un pantalon scurt plus încă un prosop.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 22 Feb 2010, 6:19 pm

buna seara fetelor! kiss
am vazut si eu filmuletul cu sf filoftea..si ziceti ca nu vrea sa mai joace scene fierbinti...mai mai mai... Smile
darcu prosopul omuli ce-aveti fetelor?in afara ca din greseala poate da domnul sa cada?
cupidon
2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 11 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 22 Feb 2010, 6:21 pm

ia uite cum scriu gresit..prosopul lui! stupid
sper ca ma scuzati dar ma intimidez la dicutii cu prosoape indragostit
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 22 Feb 2010, 6:21 pm

iulia80 a scris:buna seara fetelor! kiss

darcu prosopul omuli ce-aveti fetelor?in afara ca din greseala poate da domnul sa cada?
cupidon
2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 11 517793
Da si atunci surpriza Smile Deni are dreptate Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 6:25 pm

iulia80 a scris:ia uite cum scriu gresit..prosopul lui! stupid
sper ca ma scuzati dar ma intimidez la dicutii cu prosoape indragostit
da , de-ar cădea ce bine ar fi , dar cenzurează turcaleţii nu ne lasă să îl vedem în costumul lui Adam, asta cu siguranţă poartă un costum precum scafandri dar la culoarea pielii, doar ne amăgeşte că e la bustul gol .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 22 Feb 2010, 6:27 pm

fetelor vă pupăcesc , plec şi eu spre casă ne auzim mai târziu niţel .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Lun 22 Feb 2010, 6:31 pm

Ultima secventa din ep.7...Eu chiar nu inteleg...
De ce rasufla individa atat de greu ?? O prinsese de mana si-i spusese sa nu plece-in mijlocul parcarii-!Atat!! Dupa cum rasufla..ai fi zis ca cine stie ce-i facuse pana atunci!! Smile
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 22 Feb 2010, 6:32 pm

DENISA a scris:fetelor vă pupăcesc , plec şi eu spre casă ne auzim mai târziu niţel .
drum bun!
te asteptam cu prosopul dat jos..al lui.. confused
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de clio 24 Lun 22 Feb 2010, 6:35 pm

Fetelor eu am iesit cam fortuit..din cauza net-ului...si acum am intrat sa va pup..intru mai tarziu..pupicei kiss kiss
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 22 Feb 2010, 6:36 pm

iulia1965 a scris:Ultima secventa din ep.7...Eu chiar nu inteleg...
De ce rasufla individa atat de greu ?? O prinsese de mana si-i spusese sa nu plece-in mijlocul parcarii-!Atat!! Dupa cum rasufla..ai fi zis ca cine stie ce-i facuse pana atunci!! Smile
Cum de ce? Atractia era imensa, incepuse sa simta puterea dragostei, o dragoste care o lasa fara suflu Smile Vrei sa mai continui? Smile
Sunt multe necunoscute in serial ... iar scena aceasta este una dintre ele, caci oricat de bine a jucat-o Murat consider ca trairile lor amandurora sunt exagerate .... daca dezlegi enigma spune-mi si mie stupid
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 22 Feb 2010, 6:37 pm

iulia1965 a scris:Ultima secventa din ep.7...Eu chiar nu inteleg...
as vrea sa fiu putin rea..daca imi permiteti.... 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 11 229917
cred dupa umila mea parere..pe care au si alte persoane..ca e ca in poveste cu gaina cocos
daca fug zice ca sunt..... 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 11 67332
daca stau zice ca sunt 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 11 67332 ...
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Lun 22 Feb 2010, 6:37 pm

DENISA a scris:

nu mai ştiu sigur ori am citit ori Arzu mi-a spus că mai nou Nurgul şi-a propus să nu mai joace şcene fierbinţi .
Daaa...Ea si cu Hulia Avsar...Au jucat in scene deocheate pana s-au vazut trecute in categoria actritelor "titrate" ,si acum ..nu mai joaca...si le critica pe actritele tinere care-si arata nurii..!Probabil ca daca ar arata ca ele..ar mai juca,dar asa...
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 22 Feb 2010, 6:40 pm

Fetelor va pup si eu kiss Daca nu reusesc sa mai intru pe la voi azi va urez o seara cat mai frumoasa.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 22 Feb 2010, 6:41 pm

pissycutz a scris:Fetelor va pup si eu kiss Daca nu reusesc sa mai intru pe la voi azi va urez o seara cat mai frumoasa.
seara placuta..
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 22 Feb 2010, 6:45 pm

am facut o situatie a filmelor din saptamana 15.02-21-02 dupa rating si share pe segmentul ab

rating% share%
1.yaprak dokumu 20,84 45,02
2.ask-I memnu 19,77 44,57
3.ezel 16,76 36,10
4. ask ve ceza 12,58 29,55
5.kavak yellleri 10,47 30,28
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 22 Feb 2010, 7:24 pm

Aşk ve Ceza Reklamcıları Cezalandırıyor Mu? Zaman yazarı Günseli Özen Ocakoğlu'na göre 'Aşk ve Ceza' dizisi reklam sektörü çalışanlarını karalıyor

Marketing Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Zaman yazarı Günseli Özen Ocakoğlu'na göre baş kahramanlarından biri reklamcı olan 'Aşk ve Ceza' dizisi reklam sektörü çalışanlarını sıkı bir biçimde karalıyor...

Günseli Özen Ocakoğlu/ZAMAN

Sıkı bir dizi izleyicisi olmasam da Nurgül Yeşilçay'ın oyununu izlemek üzere oturmuştum televizyonun karşısına. Aşk ve Ceza'nın ilk bölümünü izlerken gördüm ki dizi reklamcılardan söz ediyor.
İlk bölümünde 'XL reklam ajansında, X Large bir mideye sığacak olaylar' yaşanmaya başlayınca filme dikkat kesildim. İzlemeyenler için filmin özeti: İşi uyuşturucu ticareti olan aşiretin başına geçmeye zorlanan genç adam Murat Yıldırım, evleneceği adamın ihanetine uğrayan reklamcı kızımız Nurgül Yeşilçay ile karşılaşır. Kısa süreli bir ilişki sonrasında olaylar her iki taraf için de kendi normalleri içinde gelişir. Normal dediğime bakmayın! Genç adam zaten absürt bir hayat içinde yaşamaktadır. Bir yandan geleneklerle yaşarken diğer yandan karşı çıkar, yasa dışı işlere de 'ben uyuşturucu kaçırmam' diye karşı durur. Reklamcı kızımız Nilgün Yeşilçay da XL absürt reklam ajansında ajansın başkanı, müşteri temsilcileri, kreatifler ve müşterilerle her saniyesi tuhaf ilişkiler yaşar. Ama gerçekten tuhaf şeyler! Diziye göre reklam sektöründe ahlakıyla elle tutulacak bir adam bile yoktur.

Bütün bunlara rağmen ilk bölüm ilgi çeksin diyerek böylesine abartılmıştır diye düşündüm. Ancak geçen 6 bölüm sonunda adeta kimin eli kimin cebinde biçiminde gelişen olaylarla bir reklam ajansında işlerin nasıl alındığını anlatan son bölüm de eklenince Aşk ve Ceza'nın reklam sektörünün çalışanlarını sıkı bir biçimde karaladığına kanaat getirdim. Peki, neden?

İLK BEN SORMUŞ OLAYIM?

Sormak isterim, dizinin senaristi, yapımcısı kim? Reklamcılar Derneği temsil ettiği sektörün bu denli aşağılanmasına neden ses çıkarmıyor? Yoksa bunlarda doğruluk payı mı var? Sorulara sırasıyla cevap verelim: Dizinin yapımcısı da yapım şirketi de çok ünlü. Aralarında Zerda, Aliye, Binbir Gece, Bir İstanbul Masalı, Yağmur Zamanı ve Hırsız Polis gibi 11 yerli dizinin de yapımcısı T.M.Ç., şirketin sahibi ise Erol Avcı. Avcı reklam sektörünün yakından tanıdığı bir isim. Filmin yönetmeni Kudret Sabancı. Sabancı da yukarıda sayılan bazı filmlerin yanı sıra ilk çıkışını Laleli'de bir Azize filmiyle yapmıştı. Basında kişisel olarak ilk kez Aliye dizisini çekerken yer almış ve epey de gürültü çıkarmıştı. Meraklıları yönetmenin adını yazıp küçük bir araştırma yapabilir.

İnternette yaptığım araştırmada dizinin senaryo yazarına ilişkin pek bir şey bulamadıysam da 'kuşlar' bana senaryo grubunun başında ünlü romancı Ayfer Tunç'un bulunduğunu söyledi. Kapak Kızı, Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek gibi çok satan pek çok kitabın yazarı da olan Tunç, sitesinde 'Yazmak' başlığı altında kendini anlatırken, "Yazar, her an girecek bir beden arayan huzursuz bir ruhtur. Kendisi ve başkaları olabilen kişidir. Yazıyorum çünkü bana bahşedilen tek bir hayatla yetinemiyorum, aynı anda ben ve başkaları olmak için yazıyorum." diyor. Tunç'un, dizideki ajansta ruhu huzur bulmaz insanlardan olmayı isteyeceğini zannetmemekle birlikte, senaryo grubunda reklam sektöründen birilerinin olduğunu ya da danışmanlık yaptığını öngörmek safdillik olmasa gerek.

Jacques Seugela'nın ünlü 'Anneme Reklamcı Olduğumu Söylemeyin, O Benim Genelevde Piyanist Olduğumu Zannediyor' kitabı yayınlandığında başlığı bile yeterince incitmiş, kitabı okumayanlarla sektör dışındakiler reklamcılara şüpheyle bakmıştı. Gelelim Aşk ve Ceza'ya; dizinin yapımcıları reklam sektörü çalışanlarını ne kadar aşağıladıklarının farkında mı? Eğer yapımcılarının sektörü cezalandırmak gibi doğrudan bir amacı yoksa senaryo ayrım gözetmeksizin sektörün çivisinin yerinden külliyen çıktığını söylüyor. Bu işte tuhaf bir durum var! Bundan böyle gençler kariyer planlarını yapar ve büyükleriyle paylaşırken rahatlıkla, "Ben reklamcı olmak istiyorum." diyebilecek mi? Aileler ne düşünecek? Dışarıdan bakanlar sektör çalışanlarını daha baştan 'ahlaka mugayir' olarak sabıkalayacak mı? Yeni tanışan iki kişiden biri 'reklamcıyım' derse, diğerinin aklına ne gelecek?

Bir de işin reklamveren tarafı var. Örneğin zat-ı muhterem hanımına, "Ben bugün reklam ajansına gideceğim" derken hanımefendinin aklına neler gelecek? Yoksa reklamcılara kızan birileri sektördeki herkese kuru ya da yaş demeden gözdağı veriyor, cezalandırıyor mu? Eğer öyleyse dizinin adı, olmazdı ama Suç ve Ceza olabilir miydi? Peki, öyleyse neden? http://www.medyatava.com/haber.asp?ID=62550
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 38 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 38  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum