2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+24
florina1989
prytymeu
demiruta
lucyana
emilia63
violeta53
Luana
teodora_roman
iulia1965
aurora212
iulia
carmenadina
rodica
michiper68
dea05
windy_day
vali1cluj
DENISA
vivi
clio 24
carola
iulia80
pissycutz
Admin_dea05
28 participanți
Pagina 26 din 38
Pagina 26 din 38 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
clio 24 a scris:Fetelor...m-au lasat nervii...ies..o sa ma uit mai tarziu sau maine..la traduceri puteti conta pe mine ..dar mai pe dupa amiaza..noapte buna si ..pe maine
pleci amu la spartul târgului , somn uşor .
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
seara placuta!clio 24 a scris:Fetelor...m-au lasat nervii...ies..o sa ma uit mai tarziu sau maine..la traduceri puteti conta pe mine ..dar mai pe dupa amiaza..noapte buna si ..pe maine
poate data viitoare va fi mai bine!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
fetelor?ce face cicek..a sunat la politie?ce naiba mai face?
iulia80- vip
Na tichie...comedie mi s-a blocat de tot
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
nu pot sa cred..
la naiba!
tocmai cand a deschis usa..cred ca ne fac in ciuda tare de tot!
la naiba!
tocmai cand a deschis usa..cred ca ne fac in ciuda tare de tot!
iulia80- vip
ŞOK...ŞOK..........ŞOK... ce minciună trânteşte oare Yasemin ???
ne fac să stăm o săptămână să ne dăm cu presupusu' nu cred că va afla acum că e copilul lui Yasemin şi a lui , e prea curând
ne fac să stăm o săptămână să ne dăm cu presupusu' nu cred că va afla acum că e copilul lui Yasemin şi a lui , e prea curând
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 02 Mar 2010, 10:13 pm, editata de 2 ori
Noapte buna!clio 24 a scris:Fetelor...m-au lasat nervii...ies..o sa ma uit mai tarziu sau maine..la traduceri puteti conta pe mine ..dar mai pe dupa amiaza..noapte buna si ..pe maine
Admin_dea05- Admin
despre ce vorbiti fetelor ca mie mi s-a blocatDENISA a scris:Şok...Şok..........Şok... ce minciună trânteşte oare Yasemin ???
Admin_dea05- Admin
Admin a scris:
despre ce vorbiti fetelor ca mie mi s-a blocat
Savaş a apărut la uşa lui Yasemin iar ea i-a deschis uşa cu copilul în braţe.
Il pune şi-n braţe , nu-i stă rău .
fetelor..sapt viitoare merita sa vedem ..cred ca vrea sa se desparta sau cel putin asa a dedes jumatatea de neuron pe care o mai am in seara aceasta!
plus..cred ca pune ceva l acale baba!
sunt curioasa la traducere ce va iesi!
iulia80- vip
DENISA a scris:Admin a scris:
despre ce vorbiti fetelor ca mie mi s-a blocat
Savaş a apărut la uşa lui Yasemin iar ea i-a deschis uşa cu copilul în braţe.
upssss si ne-a lasat ca gura cascata pana saptamana viitoare....
nu cred ca o sa-i spuna ca este al ei..sigur inventeaza ea ceva, sunt curioasa cum s-a justificat si savas cand nu a aparut la intalnire
Admin_dea05- Admin
iulia80 a scris:fetelor..sapt viitoare merita sa vedem ..cred ca vrea sa se desparta sau cel putin asa a dedes jumatatea de neuron pe care o mai am in seara aceasta!
abia astept si eu ep cu subtitrare...sa ma uit si eu linistita ca m-am saturat de imagini in hopuri...
Admin_dea05- Admin
uff,,, mă inervează finalurile astea în coadă de peşte ....
Admin a scris:
abia astept si eu ep cu subtitrare...sa ma uit si eu linistita ca m-am saturat de imagini in hopuri...
eu nu am răbdare să-l mai văd încă odată, citesc traducerile sau ce îmi trimit turcoaicele şi atât frate . Cred că serialul începe să fie bunicel , Savaş îmi place .
si mie... indragostitDENISA a scris:Admin a scris:
eu nu am răbdare să-l mai văd încă odată, citesc traducerile sau ce îmi trimit turcoaicele şi atât frate . Cred că serialul începe să fie bunicel , Savaş îmi place .
iulia80- vip
eu nu am răbdare să-l mai văd încă odată, citesc traducerile sau ce îmi trimit turcoaicele şi atât frate .
eu nu apuc sa citesc nici nu vreau...cred ca daca as citi nu m-as mai uita la ep cu subtiitrare, astazi m-am uitat si la ep 8 de forta majora(am mai dat inainte fazele neinteresante) ca sa-l inteleg un pic pe asta...acum astept sa fie urcat de fete gonulcelen sa ma uit si la ep ala sper ca pana vineri sa-l urce fetele...
Admin_dea05- Admin
Admin a scris:
eu nu apuc sa citesc nici nu vreau...cred ca daca as citi nu m-as mai uita la ep cu subtiitrare, astazi m-am uitat si la ep 8 de forta majora(am mai dat inainte fazele neinteresante) ca sa-l inteleg un pic pe asta...acum astept sa fie urcat de fete gonulcelen sa ma uit si la ep ala sper ca pana vineri sa-l urce fetele...
nici pe al lui Tuba nu am răbdare să îl văd cu subtitrare
si mie imi place...dar mai bun mi se pare gonulcelen(cel putin asa mi-a intrat mie in cap din cauza tubei ....si imi place si de cansel recunosc)...DENISA a scris:Admin a scris:
Admin_dea05- Admin
eu nu am fost prea încântată de primul ep .Admin a scris:
si mie imi place...dar mai bun mi se pare gonulcelen(cel putin asa mi-a intrat mie in cap din cauza tubei ....si imi place si de cansel recunosc)...
nici pe al lui Tuba nu am răbdare să îl văd cu subtitrare
Sper sa am rabdare...nici acum nu-mi vine sa cred cum ma uitam la Asi de zeci de ori la cate o faza ....la Ask parca lipseste ceva(TUBA)
Admin_dea05- Admin
Spicuiri din noul trailer de la Arzu:
Çiçek said she called the police.
Sahnur called Moran and said çiçek is pregnant.
Savaş said to Yasemin do you believe I love you? do you love me too? and he kisses her
Cicek spune ca a sunat la politie.
Sahnur il suna pe Moran si ii spune ca Cicek e insarcinata.
Savas la Y: Ma crezi ca te iubesc? Ma iubesti si tu? si o saruta
Çiçek said she called the police.
Sahnur called Moran and said çiçek is pregnant.
Savaş said to Yasemin do you believe I love you? do you love me too? and he kisses her
Cicek spune ca a sunat la politie.
Savas la Y: Ma crezi ca te iubesc? Ma iubesti si tu? si o saruta
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
E gata Dea pana vineri filmul Tubei
Ultima editare efectuata de catre florina1989 in Mar 02 Mar 2010, 10:35 pm, editata de 1 ori
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Admin a scris:
Sper sa am rabdare...nici acum nu-mi vine sa cred cum ma uitam la Asi de zeci de ori la cate o faza ....la Ask parca lipseste ceva(TUBA)
la ASi nu mai ştiu nici nr , numai de câte ori m-am uitat la varianta în turcă.
Am inteles din cate ai scris, mie una mi-a placut pt ca ma si amuza f mult unele faze...si pana va ajunge o mare Doama sa vezi cate prosti va face...Filmul mie una mi se pare asemanator cu Sarmana Maria...parca asa s-a numit filmul (Thalia a jucat)..e un serial mai vechi care la vremea aceea mi-a placutDENISA a scris:eu nu am fost prea încântată de primul ep .Admin a scris:
si mie imi place...dar mai bun mi se pare gonulcelen(cel putin asa mi-a intrat mie in cap din cauza tubei ....si imi place si de cansel recunosc)...
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar 02 Mar 2010, 10:38 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
teodora_roman a scris:Spicuiri din noul trailer de la Arzu:
prin telepatie sau cum rămâne ea însărcinată??/
Pagina 26 din 38 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38
Subiecte similare
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 26 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum