2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+24
florina1989
prytymeu
demiruta
lucyana
emilia63
violeta53
Luana
teodora_roman
iulia1965
aurora212
iulia
carmenadina
rodica
michiper68
dea05
windy_day
vali1cluj
DENISA
vivi
clio 24
carola
iulia80
pissycutz
Admin_dea05
28 participanți
Pagina 14 din 38
Pagina 14 din 38 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
[quote="dea05"]se blocheaza mereu
[img]https://2img.net/r/ihimizer/img707/7918/91457837.jpg[/img
si la mine....
[img]https://2img.net/r/ihimizer/img707/7918/91457837.jpg[/img
si la mine....
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Mă chinui cu 2 calculatoare şi ambele stau înţepenite .
in seara asta a mers cel mai prost..ma enervez la culme ..nu am vazut doua faze una dupa altaDENISA a scris:Mă chinui cu 2 calculatoare şi ambele stau înţepenite .
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Multumesc Ma asteptam sa nu se intample nimic la cat de "inflacarati" erau la finalul episodului trecut iar o intreba daca ii plac barcile asa ea fata casta l-a pus la punctclio 24 a scris:
si la mine se blocheaza..pana acum nu ai pierdut mai nimic..Scena cu ei doi..el ii zice nu pleca si ii spune de dragostea lui..ea ii zice lasa-ma sa plec, el o lasa..si pe drum ..ea se gandeste ca l-a gasit pe tatal lui Omer..el isi pune un cd cu o melodie super..se gandeste la ea bineinteles..ea ajunge acasa si vorbeste cu mama ei la telefon si-l vede pe Omer pe camera...si hop PUBlicitate...
Si acum la mine s-a blocat total si iremediabil...
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:Multumesc Ma asteptam sa nu se intample nimic la cat de "inflacarati" erau la finalul episodului trecut iar o intreba daca ii plac barcile asa ea fata casta l-a pus la punctclio 24 a scris:
si la mine se blocheaza..pana acum nu ai pierdut mai nimic..Scena cu ei doi..el ii zice nu pleca si ii spune de dragostea lui..ea ii zice lasa-ma sa plec, el o lasa..si pe drum ..ea se gandeste ca l-a gasit pe tatal lui Omer..el isi pune un cd cu o melodie super..se gandeste la ea bineinteles..ea ajunge acasa si vorbeste cu mama ei la telefon si-l vede pe Omer pe camera...si hop PUBlicitate...
Si acum la mine s-a blocat total si iremediabil...
Dar a doua zi fata casta s-a dus cu el la cafea de dimi..si l-a pupat timid pe obraz..atat am vazut eu din partea a doua..
clio 24- vip
Am vazut si eu inceputul primei parti ... cat machiaj avea Nurgul si nu arata deloc bine, cadrele apropiate o dezavantajeaza clar.
pissycutz- vip
In seara asta se blocheaza peste tot..nu pot sa vad pe nicaieri
clio 24- vip
filmul a avut un subtitlul...aska bir saniye yeter.....ce-o insemna?
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
pissycutz a scris:Am vazut si eu inceputul primei parti ... cat machiaj avea Nurgul si nu arata deloc bine, cadrele apropiate o dezavantajeaza clar.
Oare a sarutat-o sau nu?! aceasta e intrebarea mea..ca in masina cand a plecat.. afcut un gest de parca ar fi avut amprenta buzelor ei pe buzele lui(ce poetic ma exprim)
clio 24- vip
michiper68 a scris:filmul a avut un subtitlul...aska bir saniye yeter.....ce-o insemna?
Google zice..In dragoste 2 secunde sunt suficiente
clio 24- vip
Da am vazut si eu gestul si mi s-a parut putin patetic senzatia mea a fost ca a atins-o pana a inceput ea sa dea nevoasa din cap, iar gestul din masina si de la scena cand se uita el la colier asta imi inspiraclio 24 a scris:
Oare a sarutat-o sau nu?! aceasta e intrebarea mea..ca in masina cand a plecat.. afcut un gest de parca ar fi avut amprenta buzelor ei pe buzele lui(ce poetic ma exprim)
pissycutz- vip
clio 24 a scris:
pe huni am intrat eu mai devreme si nu era multa lume..cele care traduc si pun pe YT de obicei nu erau
Arzu văd că nici pe mess nu este .
pissycutz a scris:Da am vazut si eu gestul si mi s-a parut putin patetic senzatia mea a fost ca a atins-o pana a inceput ea sa dea nevoasa din cap, iar gestul din masina si de la scena cand se uita el la colier asta imi inspiraclio 24 a scris:
Oare de ce aceste gesturi imi par cunoscute..si in Asi se uita la colier..si in Asi dupa ce a sarutat-o a facut acelas gest..ce e diferit de Asi privirea lui..nu arata a om indragosit lulea ...
clio 24- vip
DENISA a scris:clio 24 a scris:
pe huni am intrat eu mai devreme si nu era multa lume..cele care traduc si pun pe YT de obicei nu erau
Arzu văd că nici pe mess nu este .
nici pe huni nu era..m-am uitat special sa vad daca este...
clio 24- vip
[quote="dea05"]
Multumim Dea..e clar s-au atins..dar doar atat...si doar putin...
Multumim Dea..e clar s-au atins..dar doar atat...si doar putin...
clio 24- vip
clio 24 a scris:
Oare de ce aceste gesturi imi par cunoscute..si in Asi se uita la colier..si in Asi dupa ce a sarutat-o a facut acelas gest..ce e diferit de Asi privirea lui..nu arata a om indragosit lulea ...
El pare destul de sincer in "indragosteala" lui dar mie una mi pare caraghios sa il vad asa dupa ce ma uit la fata lui Nurgul cupidon
pissycutz- vip
pissycutz a scris:clio 24 a scris:
El pare destul de sincer in "indragosteala" lui dar mie una mi pare caraghios sa il vad asa dupa ce ma uit la fata lui Nurgul cupidon
Dragostea nu are varsta..sau limite..
clio 24- vip
Multumim Deni floare
clio 24- vip
bebelu' e frumuşel , seamănă cu tati .
Fetelor eu ies..va urez noapte buna
clio 24- vip
Eu abia acum am reusit sa deschid calculatorul. Din ce ati scris voi, se pare ca nu am pierdut decat publicitatea(cam asta ati reusit sa vedeti ). Ma asez acum comod si o sa vad ep.8 fara intreruperi. Multumesc fetelor care au si postat ep. pe net. O sa va pot ajuta si eu cu traducerea daca apare ceva maine dimineata.
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
clio 24 a scris:Fetelor eu ies..va urez noapte buna
somn uşor şi vise frumoase ....
Savaş îi zâmbeşte lui Yasemin , dar e un zâmbet fals , de vulpoi viclean care urmăreşte ceva , nu e zâmbetul natural, cald şi nevinovat a lui Demir .
Făcând abstracţie la cât de afurisită este Nazan , îmi place cum arată, mai ales că şi-a schimbat şi look-ul.
Lui Bora i se cam scurg ochii după Nazan .
Făcând abstracţie la cât de afurisită este Nazan , îmi place cum arată, mai ales că şi-a schimbat şi look-ul.
Lui Bora i se cam scurg ochii după Nazan .
Ma enerveaza de moooor ca foloseste aceeasi muzica ,ca in BBG...Si o foloseste pana la suprasaturatie!
Plus ca..pur si simplu nu mi se pare ca muzica li se potriveste (lui Savas & Yasemin...)
Plus ca..pur si simplu nu mi se pare ca muzica li se potriveste (lui Savas & Yasemin...)
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
iulia1965 a scris:Ma enerveaza de moooor ca foloseste aceeasi muzica ,ca in BBG...Si o foloseste pana la suprasaturatie!
e super tare Kirac , îmi place , prin melodie transmit nişte stări , uneori te ia cu furnicături , am văzut că şi în " un nou destin" tot Kirac asigură coloana sonoră.
Pagina 14 din 38 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 38
Subiecte similare
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 14 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum