2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+24
florina1989
prytymeu
demiruta
lucyana
emilia63
violeta53
Luana
teodora_roman
iulia1965
aurora212
iulia
carmenadina
rodica
michiper68
dea05
windy_day
vali1cluj
DENISA
vivi
clio 24
carola
iulia80
pissycutz
Admin_dea05
28 participanți
Pagina 32 din 38
Pagina 32 din 38 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
pissycutz a scris:
Mmm Nazan?! Trebuie sa gasim un alt peronaj, eu as avea cosmaruri noaptea sa dorm langa Bora, merita ceva mai bun.
Dar as cupla-o pe Sahnur cu Ahmet Moran eventual sa isi reia amandoi afacerea
Pe Esref l-as lasa pe mana lui Endam si l-as snopi in baiate pe Mustafa
Îmi place cuplul Sahnur - Ahmed Moran , super tare să te ţii frate , să vezi afaceri pe capul lor .
pe Nazan aş cupla-o cu tipul din Ezel ( Kenan Ýmirzalýoðlu ) , arată bine şi ea e frumoasă, Eşref cu Endam ???? nu ar fi rău , Endam e drăguţă. Lui Mustafa i-aş muta niţel faţa la spate .
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Imi plac scenariile voastre. Aveti dreptate, cuplul de milioane are fi Sahnur - Ahmet Moran. Ar tine Ahmet de rasnita si Sahnur ar obtine heroina pura. . Mi-o imaginez pe Sahnur in camasuta alba cu dantela si floricele pregatindu-i micul dejun lui Ahmet Aga. Iar daca il scoateti si pe Borax din peisaj sunteti geniale.
Zau ca l-as inlocui pe Cansel cu Murat. S-ar descurca de minune si cu pianul si exceleaza deja la capitolul exprimare sentimente, unde Cansel, zic eu, e putin mai deficitar. Si i-ar prinde si lui Murat bine o "comedie" din asta, s-ar amuza copios la filmari; ca prea e bagat in drame: drama ca are o acasa, drama lui Savas.....
Zau ca l-as inlocui pe Cansel cu Murat. S-ar descurca de minune si cu pianul si exceleaza deja la capitolul exprimare sentimente, unde Cansel, zic eu, e putin mai deficitar. Si i-ar prinde si lui Murat bine o "comedie" din asta, s-ar amuza copios la filmari; ca prea e bagat in drame: drama ca are o acasa, drama lui Savas.....
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Nu am vazut Ezel dar merg pe mana taDENISA a scris:
pe Nazan aş cupla-o cu tipul din Ezel ( Kenan Ýmirzalýoðlu ) , arată bine şi ea e frumoasă,
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:
Nu am vazut Ezel dar merg pe mana ta
nici eu nu-l urmăresc dar uite cum arată tipul
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-noutati-actori-f6/kenan-imirzalolu-t59.htm
Kenan este logodnicul lui Zeynep Beşerler
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 03 Mar 2010, 6:10 pm, editata de 1 ori
Nu e rau nici Cansel, mie mi-a placut dar pentru dragul nostru cuplu orice indragostitteodora_roman a scris:
Da i s-ar potrivi ca o manusa rolul de artist neinteles, dar daca joaca cu Tuba adio interviuri, poze de la filmari
pissycutz- vip
yummmmyDENISA a scris:
nici eu nu-l urmăresc dar uite cum arată tipul
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/poze-noutati-actori-f6/kenan-imirzalolu-t59.htm
Chiar de ce nu or fi ales alt actor pentru rolul lui Bora, omul asta imi da fiori cum il vad frig
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
Nu e rau nici Cansel, mie mi-a placut dar pentru dragul nostru cuplu orice indragostit
Da i s-ar potrivi ca o manusa rolul de artist neinteles, dar daca joaca cu Tuba adio interviuri, poze de la filmari
mie Cansel nu prea îmi place ca bărbat , în rolul lui Murat pare potrivit , dar el parcă ar arăta mai bine lângă o prezenţă feminină minionă
Nu ma dau in vant dupa el dar nici uratel nu as puitea spune ca e. Mi-a facut impresie buna in Gonulcelen.DENISA a scris:
mie Cansel nu prea îmi place ca bărbat , în rolul lui Murat pare potrivit , dar el parcă ar arăta mai bine lângă o prezenţă feminină minionă
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
yummmmy
Chiar de ce nu or fi ales alt actor pentru rolul lui Bora, omul asta imi da fiori cum il vad frig
uite şi tu crezi că nu i-ar sta bine lângă Nazan ?????
DENISA a scris:pissycutz a scris:
yummmmy
uite şi tu crezi că nu i-ar sta bine lângă Nazan ?????
Ouaaaaaaaaa si inca cum!!!
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
ba daaaaaaaaaaaaaaDENISA a scris:
uite şi tu
crezi că nu i-ar sta bine lângă Nazan ?????
pissycutz- vip
El in realitate nu e cuplat cu Nadia..?.a lui Cem ca sa zic asa!!!
clio 24- vip
acum seriaos , mi-ar place şi lângă Tuba .
Arata bine ... foarte masculinDENISA a scris:acum seriaos , mi-ar place şi lângă Tuba .
pissycutz- vip
ba da , tipa nici ea nu arată rău .clio 24 a scris:El in realitate nu e cuplat cu Nadia..?.a lui Cem ca sa zic asa!!!
Arata bine, ca un mascul adevarat, dar Tuba l-a preferat pe sami-tami sau cum il cheama pe pricajit
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:Arata bine, ca un mascul adevarat, dar Tuba l-a preferat pe sami-tami sau cum il cheama pe pricajit
zi şi tu se compară subnutritul şi deshidratatul ala cu Kenan sau cu Murat, or mai fi şi alţi turcaleţi arătoşi ,dar ea alege scândura cu o claie de păr pe cap .
Çiçek ar trebui să fie mai sigură pe ea , să lase faţa de ingenuă , să o roage pe Şahnur să-i cumpere câteva desuuri mai arătoase şi atunci să-l vedem noi pe Savaş ce face ...
DENISA a scris:Çiçek ar trebui să fie mai sigură pe ea , să lase faţa de ingenuă , să o roage pe Şahnur să-i cumpere câteva desuuri mai arătoase şi atunci să-l vedem noi pe Savaş ce face ...
dar oare atunci cand a ezitat Savas sa-i spuna ca e nevasta lui..nu o fi simtit si altceva?de a schimbat vorba..?!Cicek acum are toata familia de partea ei..eu cred ca va castiga..chiar daca va mai plange
clio 24- vip
clio 24 a scris:
dar oare atunci cand a ezitat Savas sa-i spuna ca e nevasta lui..nu o fi simtit si altceva?de a schimbat vorba..?!Cicek acum are toata familia de partea ei..eu cred ca va castiga..chiar daca va mai plange
Savaş nu pare a simţi fluturaşi ptr ea , o tratează ca o soră , dar cu ajutorul gurii mamei , a lui Nazan şi cu fiţele lui Yasemim s-ar putea să se uite şi altfel la Çiçek .
Buna seara ,
Am intrat de 10 minute dar mai intai am verificat daca mai este ceva de tradus si vad ca ati fost foarte harnicute. FELICITARI!!! SI MULTUMIRI!!!
Sa aveti o seara minunata in continuare.
Am intrat de 10 minute dar mai intai am verificat daca mai este ceva de tradus si vad ca ati fost foarte harnicute. FELICITARI!!! SI MULTUMIRI!!!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
DENISA a scris:clio 24 a scris:
Savaş nu pare a simţi fluturaşi ptr ea , o tratează ca o soră , dar cu ajutorul gurii mamei , a lui Nazan şi cu fiţele lui Yasemim s-ar putea să se uite şi altfel la Çiçek .
In salahh!!! sau sa dea Dumnezeu..sau cum a zis Azru..poate se plictiseste Nurgul si pleaca din serial
clio 24- vip
windy_day a scris:Buna seara ,
Bine ai venit!!
clio 24- vip
windy_day a scris:
mulţumim !!!
fetele eu vă pupăcesc , ne auzim mai târziu , acum plec spre casă.
DENISA a scris:windy_day a scris:
mulţumim !!!
fetele eu vă pupăcesc , ne auzim mai târziu , acum plec spre casă.
Ok..O seara buna..asa de mult stai tu la tine la servici?!...
clio 24- vip
Pagina 32 din 38 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38
Subiecte similare
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 32 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum