2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+24
florina1989
prytymeu
demiruta
lucyana
emilia63
violeta53
Luana
teodora_roman
iulia1965
aurora212
iulia
carmenadina
rodica
michiper68
dea05
windy_day
vali1cluj
DENISA
vivi
clio 24
carola
iulia80
pissycutz
Admin_dea05
28 participanți
Pagina 33 din 38
Pagina 33 din 38 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
clio 24 a scris:DENISA a scris:windy_day a scris:
Sa aveti o seara minunata in continuare.
mulţumim !!!
fetele eu vă pupăcesc , ne auzim mai târziu , acum plec spre casă.
Ok..O seara buna..asa de mult stai tu la tine la servici?!...
da iubita , îmi ajunge de la 08:00, ne auzim după 21:00.
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Dragele mele
Va urez "convorbiri" placute si poate ne vedem mai pe seara
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
DENISA a scris:clio 24 a scris:DENISA a scris:windy_day a scris:
Sa aveti o seara minunata in continuare.
mulţumim !!!
fetele eu vă pupăcesc , ne auzim mai târziu , acum plec spre casă.
Ok..O seara buna..asa de mult stai tu la tine la servici?!...
da iubita , îmi ajunge de la 08:00, ne auzim după 21:00.
Pupici...
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
pissycutz a scris:Dragele mele
Pupici
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
buna seara fetelor..
hop si eu la spartul targului..
vad ca ati fost ffffff harnicute..
felicitari!
ei...daca a citit ce ati scris cu barca..cred ca il lasa motorul!
la scenariu...pare un tip destupat..nu cred ca v0ar refuza biletul la concert..asta daca nu afla
hop si eu la spartul targului..
vad ca ati fost ffffff harnicute..
felicitari!
ei...daca a citit ce ati scris cu barca..cred ca il lasa motorul!
la scenariu...pare un tip destupat..nu cred ca v0ar refuza biletul la concert..asta daca nu afla
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Si eu am revenit cupidon
Eu cred ca da, se ganseste sa ne propuna atat pentru Gonulcelen cat si pentru Ask ve Ceza
Eu cred ca da, se ganseste sa ne propuna atat pentru Gonulcelen cat si pentru Ask ve Ceza
pissycutz- vip
Ma ofer eu sa am grija de ea, sa nu se plictiseasca Am vazut ca ii place sa iasa la cafea, ma duc cu ea pe malul Bosforului si o las sa spuna ea ce vrea, pot sa o si aprobiulia80 a scris:
la scenariu...pare un tip destupat..nu cred ca v-ar refuza biletul la concert..asta daca nu afla
pissycutz- vip
draga mea..fara violentapissycutz a scris:Ma ofer eu sa am grija de ea, sa nu se plictiseascaiulia80 a scris:
la scenariu...pare un tip destupat..nu cred ca v-ar refuza biletul la concert..asta daca nu afla
iulia80- vip
eu cred că se gândeşte la varianta cu dusul lui la concert , îi surâde idea.
pe ea o invităm la o vânătoare de curci.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 03 Mar 2010, 10:18 pm, editata de 2 ori
iulia80 a scris:
draga mea..fara violenta
Nu vrei sa o vezi cu un ochi vanat? Poti sa zici ca e machiata...la gusturile ei, cu veioze si alte alea, nici nu iti dai seama
pissycutz- vip
fetelor..hai sa vedem urmatorul episod din ezell..ca apare si ea acolo intr-o secventa cu pusca in mana...pissycutz a scris:iulia80 a scris:
draga mea..fara violenta
Nu vrei sa o vezi cu un ochi vanat? Poti sa zici ca e machiata...la gusturile ei, cu veioze si alte alea, nici nu iti dai seama
cred ca au o problema in familie..le cam plac armele !
iulia80- vip
iulia80 a scris:
fetelor..hai sa vedem urmatorul episod din ezell..ca apare si ea acolo intr-o secventa cu pusca in mana...
eu nu am urmărit nici un episod , nu o să încep acum să mă uit doar că apare madam Yildirim.
nu ma uit dar anunta-ne daca se raneste fataliulia80 a scris:
fetelor..hai sa vedem urmatorul episod din ezell..ca apare si ea acolo intr-o secventa cu pusca in mana...
In cazul acesta promit sa nu ratez secventa
pissycutz- vip
fetelor..nu urmaresc ezel....de pe youtube imi vin episoadele subtritate in engleza...si pt ca vorba vostra .......actorul din ezel..bun barbat la casa femeiilor...m-ai trag cate un ochi..si am vazut in promoul la urmatorul episod
si uitati fetelor..ca joaca si ea..nu sta numai acasa!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 03 Mar 2010, 10:27 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
clanul bocitoarelor ( familionul lui Burcin ) pe la uşile producătorilor
iulia80 a scris:fetelor..nu urmaresc ezel....de pe youtube imi vin episoadele subtritate in engleza...si pt ca vorba vostra .......actorul din ezel..bun barbat la casa femeiilor...m-ai trag cate un ochi..si am vazut in promoul la urmatorul episod
ptr Kenan merită să ne sacrificăm să vedem un episod.
vai de mine..dar de unde i-ai scos?DENISA a scris:clanul bocitoarelor ( familionul lui Burcin ) pe la uşile producătorilor
iulia80- vip
iulia80 a scris:
vai de mine..dar de unde i-ai scos?
din rezervele proprii, i-am pândit ...
te pomenesti ca o fi pus fi ochii pe baiatul ala frumos
pissycutz- vip
pissycutz a scris:te pomenesti ca o fi pus fi ochii pe baiatul ala frumos
vise taică vise , el cred că nu o bagă în seamă ,Zeynep e net superioară ei , dacă deschide gura ea îl surzeşte pe bietul băiat .
DENISA a scris:clanul bocitoarelor ( familionul lui Burcin ) pe la uşile producătorilor
ma tin de burta ... super tare
Denisa m-ai omorit
pissycutz- vip
petrecere în clanul Burcinei
dar ce cauta Sami acolo?DENISA a scris:petrecere în clanul Burcinei
Banuiesc ca el e cel bandajat
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
dar ce cauta Sami acolo?
Banuiesc ca el e cel bandajat
complotează pe la spate cu Burcin .
Burcin după ce a citit comentariile la adresa ei după forumuri s-a gândit să-şi flambeze posteriorul.
sper ca Burcin cât de curând să-i facă astel lui Murat
Pagina 33 din 38 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38
Subiecte similare
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 33 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum