2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+24
florina1989
prytymeu
demiruta
lucyana
emilia63
violeta53
Luana
teodora_roman
iulia1965
aurora212
iulia
carmenadina
rodica
michiper68
dea05
windy_day
vali1cluj
DENISA
vivi
clio 24
carola
iulia80
pissycutz
Admin_dea05
28 participanți
Pagina 4 din 38
Pagina 4 din 38 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 38
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Scuze!!!! Nu am vazut postarea ta!!! Am gasit partea a 8-a in engleza pe Huni si m-am apucatirect de traducere. Sper sa nu te superi.
O seara minunata tuturor!!!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
windy_day a scris:Scuze!!!! Nu am vazut postarea ta!!! Am gasit partea a 8-a in engleza pe Huni si m-am apucatirect de traducere. Sper sa nu te superi.
Cum sa ma supar..nu am de ce .. si o seara cat mai buna..
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Ai rezolvat problema? Daca nu da-mi un semn si te ajut eu.windy_day a scris:fetelor am tradus partea a 6-a dar nu reussc sa put si fragmentul de pe youtube in fata. ajutor!!! ma chiinuiesc de 1/2 oră.
Ce harnicute ati fost,
Bravo voua
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
mai este ceva de tradus?
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
vali1cluj a scris:mai este ceva de tradus?
Au terminat fetele tot
pissycutz- vip
pissycutz a scris:vali1cluj a scris:mai este ceva de tradus?
Au terminat fetele tot
bravo!!!!
ar terbui sa postati si la traduceri, cred. acolo e doar pana la partea 4.
vali1cluj- vip
Da au fost foarte harnicute fetele. Cred ca felia de pizza de la Deea si-a facut efectul cupidon
Citesc traducerile si ma tot mir. De unde inflacarea asta a lui Savas. Ca sa cada sub mrejele ei ar fi trebuit ceva mai mult, ori o conversatie intre cei doi mai ampla ori o Yasemin cu mult mai atragatorare. In episodul de seara si cu parul prins e mai draguta, dar nu e o femeie care sa-ti taie respiratia.
Intrebarea ei "Cum să te îndrăgosteşti de mine? Nici nu mă cunoşti" e perfect justificata.
Citesc traducerile si ma tot mir. De unde inflacarea asta a lui Savas. Ca sa cada sub mrejele ei ar fi trebuit ceva mai mult, ori o conversatie intre cei doi mai ampla ori o Yasemin cu mult mai atragatorare. In episodul de seara si cu parul prins e mai draguta, dar nu e o femeie care sa-ti taie respiratia.
Intrebarea ei "Cum să te îndrăgosteşti de mine? Nici nu mă cunoşti" e perfect justificata.
pissycutz- vip
Yaso: I made a mistake and now I also pulled you along with me.
Savaş: what you call a mistake can be changed into love.
Savaş: what you call a mistake can be changed into love.
Ultima editare efectuata de catre vali1cluj in Mier 17 Feb 2010, 10:01 pm, editata de 1 ori
vali1cluj- vip
Vali e tradus de doua ori pe pagina 6 dar daca vrei putem avea si a treia versiune
pissycutz- vip
nu l-am văzut. Orbul găinilor e boală molipsitoare, se pare...pissycutz a scris:Vali e tradus de doua ori pe pagina 6 dar daca vrei putem avea si a treia versiune
vali1cluj- vip
Buna !Multumim ptr ajutor.Poti folosi butonul edit si iti vei corecta greselilewindy_day a scris:ha! ha! in ce hal am scris din cauza nervilor!!!
Traducerile se pun in general pe celalalt topic in ordine...daca vrei poti sa le pui acolo...daca nu o sa le pun eu cu citat de la tine
Nu-i nimic daca vei gresi ceva....eu o sa corectez
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ai tradus si tu trailerul? Am incercat sa te avertizez cat de repede am putut.vali1cluj a scris:nu l-am văzut. Orbul găinilor e boală molipsitoare, se pare...pissycutz a scris:Vali e tradus de doua ori pe pagina 6 dar daca vrei putem avea si a treia versiune
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Ai tradus si tu trailerul? Am incercat sa te avertizez cat de repede am putut.vali1cluj a scris:nu l-am văzut. Orbul găinilor e boală molipsitoare, se pare...pissycutz a scris:Vali e tradus de doua ori pe pagina 6 dar daca vrei putem avea si a treia versiune
fetelor va urez Noapte Buna!!!! .....
Admin_dea05- Admin
multumesc. putin exercitiu nu stricapissycutz a scris:Ai tradus si tu trailerul? Am incercat sa te avertizez cat de repede am putut.vali1cluj a scris:nu l-am văzut. Orbul găinilor e boală molipsitoare, se pare...pissycutz a scris:Vali e tradus de doua ori pe pagina 6 dar daca vrei putem avea si a treia versiune
noapte buna!
vali1cluj- vip
Admin a scris:
fetelor va urez Noapte Buna!!!! .....
Noapte buna doamna administratoare
Ai grija sa nu visezi ca zbori
pissycutz- vip
Noapte buna! Plecati una cate unavali1cluj a scris:
multumesc. putin exercitiu nu strica
noapte buna!
pissycutz- vip
Fetelor care ati tradus cand intrati incercati sa va puneti traducerea si in topicul celalalt dar numai sa fie puse in ordine...trebuie sa va asteptati una pe alta...eu daca le-as muta se pun in functie de ora care au fost postate aici pe topicul asta....daca nu le puneti intru eu maine si le asez frumos....(eu va las pe voi pt ca de voi sunt traduse )....apoi punem si traducerea din promo ep urmator asa ca sa pastram o ordine ok .....gata Noapte buna!!!!!ma asteapta patul....si surpriza sac ...sac... sac... e si murat in el....
Admin_dea05- Admin
mai este de tradus ceva ??????????
Te spun la BurciAdmin a scris: Noapte buna!!!!!ma asteapta patul....si surpriza sac ...sac... sac... e si murat in el....
pissycutz- vip
Nu, cand am ajuns eu acasa fetele terminasera tot.DENISA a scris:mai este de tradus ceva ??????????
pissycutz- vip
eheeee pana vine ea imi fac damblaua...pissycutz a scris:Te spun la BurciAdmin a scris: Noapte buna!!!!!ma asteapta patul....si surpriza sac ...sac... sac... e si murat in el....
Admin_dea05- Admin
pissycutz a scris:
Nu, cand am ajuns eu acasa fetele terminasera tot.
le felicităm , au fost foarte hărnicuţe .... muratel
DENISA a scris:pissycutz a scris:
Nu, cand am ajuns eu acasa fetele terminasera tot.
le felicităm , au fost foarte hărnicuţe .... muratel
...
dar poti sa mai traduci si tu trailerul... pentru exercitiu?????
cred ca .... surpriza.... o meritam si noi. De ce sa nu vedem si noi barca ??? macar visam frumos.
vali1cluj- vip
vali1cluj a scris:
...
cred ca .... surpriza.... o meritam si noi. De ce sa nu vedem si noi barca ??? macar visam frumos.
l-am tradus pe la 17:00. da să facem o listă cu ordinea intrării pe yaht , dacă se poate aş vrea să fiu cap de listă ...
DENISA a scris:vali1cluj a scris:
...
l-am tradus pe la 17:00. da să facem o listă cu ordinea intrării pe yaht , dacă se poate aş vrea să fiu cap de listă ...
va fi o lupta (...svas) de la intrarea in port. deci trebuie sa ne grabim cu lista . si va trebui sa smotocim si
vali1cluj- vip
Pagina 4 din 38 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 38
Subiecte similare
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 13. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 4 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum