DRAGOSTE DE MAMA(ANNEM)
+6
sandacarmen
lucyana
Bruni-My
Admin_dea05
DENISA
chrisa
10 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: DRAGOSTE DE MAMA(ANNEM)
Bruni-My a scris:buna seara.ia uite unde e nasa mea.bv bv va bate-ti pe MY si pe mine nu ma chema-ti rusinica. dar eu va dau un
Of ya fina mea preferata si mocofana :| .....s-a mai si casatorit musa cu ziarista lui....naspa rau....
Stiu ca o sa fie un film pe care o sa il urmariti majoritatea....
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
salutare se pare ca nu sant singura care urmaresc acest film si mie imi place musa dar nu mai mult ca demir din pacate nu il vad in fiecare dimineata doar 2 zile pe saptamana in rest pe turci dar cam nasol fara traducerechrisa a scris:Bruni-My a scris:buna seara.ia uite unde e nasa mea.bv bv va bate-ti pe MY si pe mine nu ma chema-ti rusinica. dar eu va dau un
Of ya fina mea preferata si mocofana :| .....s-a mai si casatorit musa cu ziarista lui....naspa rau....
Stiu ca o sa fie un film pe care o sa il urmariti majoritatea....
lucyana- membru senior
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44
De citit
http://alunite-negi.blogspot.com/search/label/Codex%20alimentarius-experimente%20pe%20populatie
va postez aici un link cu ultimele descoperiri impotriva vietii
va postez aici un link cu ultimele descoperiri impotriva vietii
chrisa- membru senior
ayse si ibrahym cer pumni au niste mutre acre de imi vine sa sparg televizorul ,acum sant curioasa ce sa intamplat in urma cu 16 ani intre ibrahym si zeynep ce ia spus el de se urasc asa
lucyana- membru senior
e un serial super.il urmaresc cu placere
sandacarmen- membru
Data de inscriere : 01/03/2010
buna fetelor abia acum am reusit sa vad ep de azi dimineata saracul mehmet ce veste a primit uf imi este mila de el
cred ca prietenul deryei ii putin plecat cu pluta am imresia ca o sa le faca mari probleme
cred ca prietenul deryei ii putin plecat cu pluta am imresia ca o sa le faca mari probleme
lucyana- membru senior
lucyana a scris:buna fetelor abia acum am reusit sa vad ep de azi dimineata saracul mehmet ce veste a primit uf imi este mila de el
eu cred ca ibrahim a fost indragostit de zeynep si este gelos pe musa .....nu stiu banuiesc
bad_girl- membru activ
Data de inscriere : 13/02/2010
salutare chiar nu pot sa cred ca musa sa culcat cu ayse parca vad ca iar ii gravida o sa regrete el aceea noapte
lucyana- membru senior
chiar s-a culcat cu ayse?poate este vreo inventie de-a ei si poate ca a ramas gravida mai inainte cand era cu musalucyana a scris:salutare chiar nu pot sa cred ca musa sa culcat cu ayse parca vad ca iar ii gravida o sa regrete el aceea noapte
bad_girl- membru activ
Data de inscriere : 13/02/2010
hi chiar sa culcat cu el si hopa normal ca ii gravida si pe deasupra are si cancer mamar in forma avansata nasol mi-a fost mila de ea ,eu nu am vazut ep de azi sant curioasa sa il vadbad_girl a scris:chiar s-a culcat cu ayse?poate este vreo inventie de-a ei si poate ca a ramas gravida mai inainte cand era cu musalucyana a scris:salutare chiar nu pot sa cred ca musa sa culcat cu ayse parca vad ca iar ii gravida o sa regrete el aceea noapte
lucyana- membru senior
O fi Zeynep vreo !! Toate femeile pe care a fost geloasa,suparata..au facut cancer in faza avansata...Rapid!
Cel putin Ayse..cu cateva luni inainte facuse toate analizele posibile...
Cel putin Ayse..cu cateva luni inainte facuse toate analizele posibile...
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
salutare mama ce intorsatura i-au lucrurile gongea este insarcinata cu basar
lucyana- membru senior
salutare fetelor se pare ca nu o sa mai vedem filmul fata care il urca pe youtube a anuntat ca nu mai poate sa il urce, poate cele care il vedeti ne faceti si noua cate un rezumat pt mine din pacate este o ora total nepotrivita de vizionat
ii sta mai bine lui ayse cu parul mai scurt
ii sta mai bine lui ayse cu parul mai scurt
lucyana- membru senior
Paste fericit,plin de lumina si caldura sufleteasca sufleteasca.
:ou: oua: iepuras: ousor: :lol!: pasti: :zaet:
Hristos a inviat!
:ou: oua: iepuras: ousor: :lol!: pasti: :zaet:
Hristos a inviat!
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
Hristos a inviat!
:zaet:
Sper sa vina si caldura...
Bruna tu pe une mai bantui?
Bruna tu pe une mai bantui?
chrisa- membru senior
[quote="chrisa"]:zaet:
Bruna tu pe une mai bantui?[/quote
buna seara .uite pe la ..son bahar,,tu cf ai venit sa dai din craci hi hi
Bruna tu pe une mai bantui?[/quote
buna seara .uite pe la ..son bahar,,tu cf ai venit sa dai din craci hi hi
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
mare moco esti....eram sigura ca bantui si tu p-acilea
da fetili astea tocmai au zbughit-o...
da fetili astea tocmai au zbughit-o...
chrisa- membru senior
Pregatiti-va de botez!
Am incercat sa ma tin de urmaritul filmului...dar intradevar am mai pierdut episoade.Daca cine le posta pe youtube nu o s-o mai faca o sa fie tare greu.
Oricum tinand cont ca toate personajele sunt gravide....e bine....multe mamici ....tatici mai putini.
Oricum tinand cont ca toate personajele sunt gravide....e bine....multe mamici ....tatici mai putini.
chrisa- membru senior
chrisa a scris:Am incercat sa ma tin de urmaritul filmului...dar intradevar am mai pierdut episoade.Daca cine le posta pe youtube nu o s-o mai faca o sa fie tare greu.
hi hi hi hi
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
Bruni-My a scris:chrisa a scris:Am incercat sa ma tin de urmaritul filmului...dar intradevar am mai pierdut episoade.Daca cine le posta pe youtube nu o s-o mai faca o sa fie tare greu.
hi hi hi hi
razi tu razi harap alb!!!
chrisa- membru senior
Doamne ....ce intorsatura ia viata asta.....dar totusi nu se gasesc multe fete care sa urmareasca filmul....sau nu vine nimeni sa comenteze?
chrisa- membru senior
FINALUL SERIALULUI
Si uite asa fetelor....s-a terminat si serialul acesta.
Mie mi-a placut foarte mult...si am reusit sa vad si finalul.Pacat ca nu au fost multe persoane care sa il urmareasca
Dar oricum finalul a fost foarte fain.
Mie mi-a placut foarte mult...si am reusit sa vad si finalul.Pacat ca nu au fost multe persoane care sa il urmareasca
Dar oricum finalul a fost foarte fain.
chrisa- membru senior
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum