DRAGOSTE DE MAMA(ANNEM)
+6
sandacarmen
lucyana
Bruni-My
Admin_dea05
DENISA
chrisa
10 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: DRAGOSTE DE MAMA(ANNEM)
Eu l-am urmarit...si mi-a placut ! Mai mult decat "Son Bahar " !! A fost un serial tare dragut...cu nenorociri mai putine decat in celelalte seriale turcesti ! Normal ca au fost si de-alea,dar ,spre deosebire de alte seriale..au fost tratate intr-o maniera optimista !
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
buna si eu l-am urmarit si mi-a placut din pacate nu am vazut ultimele 2 episoade astept sa fie urcate pe you tube sa le pot vedea
:flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
:flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
lucyana- membru senior
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44
si mie mi-a placut foarte mult! din pacate ultimul episod nu l-am gasit nicaieri , sper sa fie postat undeva pana la urma....
ladyblue- membru
Data de inscriere : 03/02/2010
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Ask ve ceza ( Dragoste şi pedeapsă) ?
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum