2. Kiralik Ask - comentarii
+5
Irina111
Admin_dea05
lombicutz
Camelia_Monica
Nicky
9 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 2. Kiralik Ask - comentarii
Buna!Wauu, alta care are probleme cu alcoolul.Sincer chiar nu stiu ce-l tine langa ea!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
cu placere!carina a scris:...Crisu, multumesc fff mult ptr traducere!!!
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
parca o tine s o tempereze, sa nu se faca de ras...cred ca avea chef de vorba cu ziaristii :))carina a scris:
...o noua poza cu amorezii...se vede putin mana lui Baris cum o tine de antebrat pe "duduita"
Crisu- vip
nici eu nu pot sa inteleg...poate o avea alte talente ascunse si noi nu ne dam seama :))iulianagl a scris:Buna!Wauu, alta care are probleme cu alcoolul.Sincer chiar nu stiu ce-l tine langa ea!
Crisu- vip
iulianagl a scris:Buna!Wauu, alta care are probleme cu alcoolul.Sincer chiar nu stiu ce-l tine langa ea!
...prostia, ce altceva sa-l tina?...eu mi-l imaginez si in viata particulara destul de asemanator de caracterul lui Omer...intr-un interviu dat unui ziar chiar Baris spunea ca are multe in comun cu Omer, doar ca lui nu-i place sa stea singur...m-am tot uitat pe internet si n-am vazut pe nicaieri vreun art despre o alta relatie de a lui...poate chiar o iubeste, sau este doar o relatie gen "trambulina" spre altceva...de exp Kadir Dogulu ( logodnicul lui Neslihan Atagul) a avut o relatie de cativa ani cu o tipa mai mare cu 10 ani decat el, a fost persona care l-a lansat pe Kadir in domeniul actoriei, dupa care s-au despartit si a urmat relatia cu Neslihan...eu nu sunt atat de optimista cu privire la relatia Baris-Gupse, sunt convinsa ca nu va fi o relatie cu bataie lunga ..
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Crisu a scris:
parca o tine s o tempereze, sa nu se faca de ras...cred ca avea chef de vorba cu ziaristii :))
...pai cine crezi ca i-a informat pe ziaristi?...cum mama naibii numai cand ies ei din casa sunt vazuti de ziaristi...acum 2 saptamani cand Elcin a fost in ditamai complexul comercial Zorlu a fana a recunoscut-o si a rugat-o sa faca un selfi cu ea...fana a pus pozele pe instagram si asa a aflat toata lumea ca Elcin iesise la cumparaturi...situatia este identica si in cazul lui Baris cand iese singur...cand iese cu consoarta datele problemei se schimba...
carina- vip
...cica este noua actrita in Kiralik Ask...nu stiu rolul cui i l va interpreta...nu stiu ce-i nebunia asta...actrita de jos o fi Angelina? sau este identica cu cea de sus?
carina- vip
e posibil...ai dreptate, cand ies singuri nici urma de ziaristi, doar poze de la fanicarina a scris:
...pai cine crezi ca i-a informat pe ziaristi?...cum mama naibii numai cand ies ei din casa sunt vazuti de ziaristi...acum 2 saptamani cand Elcin a fost in ditamai complexul comercial Zorlu a fana a recunoscut-o si a rugat-o sa faca un selfi cu ea...fana a pus pozele pe instagram si asa a aflat toata lumea ca Elcin iesise la cumparaturi...situatia este identica si in cazul lui Baris cand iese singur...cand iese cu consoarta datele problemei se schimba...
Crisu- vip
mie mi se pare ca e aceeasi persoana...insa, pana nu vad ca apare vreun actor nou parca nu mi mai vine sa credcarina a scris:
...cica este noua actrita in Kiralik Ask...nu stiu rolul cui i l va interpreta...nu stiu ce-i nebunia asta...actrita de jos o fi Angelina? sau este identica cu cea de sus?
Crisu- vip
https://youtu.be/x-HeWjOmCYk
Poate cineva sa ne traduca ce spune....pare tare fericit....se spunea aci mai inainte ca s ar fi scris intr un articol ca si el bea (cred si eu ca sa fii cu o nesarata langa tine tre sa vezi realitatea distorsionat....o avea el motivul lui ca pare baiat dezghetat nu numai good looking) multumesc
Poate cineva sa ne traduca ce spune....pare tare fericit....se spunea aci mai inainte ca s ar fi scris intr un articol ca si el bea (cred si eu ca sa fii cu o nesarata langa tine tre sa vezi realitatea distorsionat....o avea el motivul lui ca pare baiat dezghetat nu numai good looking) multumesc
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Irina111 a scris:https://youtu.be/x-HeWjOmCYk
...am impresia ca a fost intrebat cum se simte, referitor la pneumonie...nu sunt sigura...., dar parca si el parea "ciupit?...da, s-a scris in toata presa turceasca cum ca le are cu bautul si ca ar fi primit avestisment de la producatorul filmului...nu stiu cat de adevarat este acest lucru, dar timp de o saptamana l-au "cantat" pe tema asta
carina- vip
Hei, gata asta ii tine impreuna "butelcuta me", e clar cine se seamana se aduna.Caz elucidat.carina a scris:
...am impresia ca a fost intrebat cum se simte, referitor la pneumonie...nu sunt sigura...., dar parca si el parea "ciupit?...da, s-a scris in toata presa turceasca cum ca le are cu bautul si ca ar fi primit avestisment de la producatorul filmului...nu stiu cat de adevarat este acest lucru, dar timp de o saptamana l-au "cantat" pe tema asta
iulianagl- moderator
Astia doi imi aduc aminte de Yldirim cu macuca lui, cam tot asa o relatie au avut numai ca el era casatorit cu ea, aici nu vad legatura decat butelca.
iulianagl- moderator
Crisu, "buna-ziua mi-ai dat, belea ti-ai capatat"
...a aparut Elbar Humor 18... cand se poate si daca se poate...mii de multumiri
...a aparut Elbar Humor 18... cand se poate si daca se poate...mii de multumiri
carina- vip
...Iuliana, nu stiu ce sa zic si cu stirile astea... si despre Gupse s-a scris ca le are cu "pileala", ca a avut permisul suspentat etc...nu stiu cat de reale sunt...o fi vreun sambure de adevar, dar astia din tantar fac armasariulianagl a scris:Astia doi imi aduc aminte de Yldirim cu macuca lui, cam tot asa o relatie au avut numai ca el era casatorit cu ea, aici nu vad legatura decat butelca.
carina- vip
...nu stiu ce se intampla cu Deea de nu mai apare...as fi vrut daca nu este deranjul prea mare si daca ne permite sa facem o sectiune cu aceste traduceri/clipuri Elbar
carina- vip
Carina, un sambure de adevar tot este stai linistita ca se mai face si din tantar armasar dar asta e.O s a vedem evolutia lor.carina a scris:
...Iuliana, nu stiu ce sa zic si cu stirile astea... si despre Gupse s-a scris ca le are cu "pileala", ca a avut permisul suspentat etc...nu stiu cat de reale sunt...o fi vreun sambure de adevar, dar astia din tantar fac armasar
iulianagl- moderator
Sunt pe aici dar numai seara.Am concediu si sunt plecata la tara .Ma intorc duminica.Daca va pricepeti puteti deschide chiar voi acea sectiune cu clipuri traduse.Multumim Crisu pentru traduceri....Va pup!!!...carina a scris:...nu stiu ce se intampla cu Deea de nu mai apare...as fi vrut daca nu este deranjul prea mare si daca ne permite sa facem o sectiune cu aceste traduceri/clipuri Elbar
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:
Sunt pe aici dar numai seara.Am concediu si sunt plecata la tara .Ma intorc duminica.Daca va pricepeti puteti deschide chiar voi acea sectiune cu clipuri traduse.Multumim Crisu pentru traduceri....Va pup!!!...
...draga Deea concediu placut si multumim ptr permisiune, dar pe mine nu ma duce capul sa fac o astfel de operatiune...sunt din garda veche...poate generatia noua se pricepe la asa ceva, daca nu, te asteptam pe tine ca doar nu stam in apa...si le muti in acea sectiune si pe cele traduse de Crisu
carina- vip
...cu siguranta este, vorba aceea nu iese fum fara fociulianagl a scris:
Carina, un sambure de adevar tot este stai linistita ca se mai face si din tantar armasar dar asta e.O s a vedem evolutia lor.
carina- vip
Asa este.Noapte buna, dragelor.carina a scris:
...cu siguranta este, vorba aceea nu iese fum fara foc
iulianagl- moderator
Carina te duci la pagina KA si tocmai jos ai o icoana cu new apesi pe ea si scrii cum vrei sa se numeasca pagina apoi pui tot ce a tradus Crisu si gata.carina a scris:
...draga Deea concediu placut si multumim ptr permisiune, dar pe mine nu ma duce capul sa fac o astfel de operatiune...sunt din garda veche...poate generatia noua se pricepe la asa ceva, daca nu, te asteptam pe tine ca doar nu stam in apa...si le muti in acea sectiune si pe cele traduse de Crisu
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Carina te duci la pagina KA si tocmai jos ai o icoana cu new apesi pe ea si scrii cum vrei sa se numeasca pagina apoi pui tot ce a tradus Crisu si gata.
...multumesc Iuliana, nopate buna..
carina- vip
...cred ca fanii vor ramane doar cu imaginatia
carina- vip
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii