2. Kiralik Ask - comentarii
+5
Irina111
Admin_dea05
lombicutz
Camelia_Monica
Nicky
9 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 2. Kiralik Ask - comentarii
Si probabil ca va face incaltaminte pentru ea,se va dovedi ca este super talentat iar Yasemin va ramane cu buza umflata..lombicutz a scris:deci noi ii cautam o iubita lui Iso si el invata meserie de la USta Sadri!!!!
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Buna dimi!Parerea mea este ca episodul nu a fost wauu, in afara de ultima scena cu ei doi cu marul neuitat, episodul a fost umplutura, scene cat mai putine cu ei doi si numai stralucesc ca in primele 30 de episoade.Sincer nu mi-a placut.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
da, Nihan....violeta maicariu a scris:[
Nu Fikret ci Nihan,pai pana la urma au urmat sfatul lui Ismail sa lase totul sa vina de la sine,basca bunica s-a ,,implicat" cine stie ce potiune ,,miraculoasa" i-a dat .Il ador pe Ismail,el este inteleptul grupului,ati vazut cum se uita mesterul la el ?L+a indragit din prima...cred ca lui i se pregateste un suflet deosebit ca al lui...poate Fikret?????
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Nu inteleg de ce din ce in ce scad scenele cu cei doi. ....parca nu au avut decat 3 scene ...inceputul cu plecarea , faza din lift si sfarsitul.iulianagl a scris:Buna dimi!Parerea mea este ca episodul nu a fost wauu, in afara de ultima scena cu ei doi cu marul neuitat, episodul a fost umplutura, scene cat mai putine cu ei doi si numai stralucesc ca in primele 30 de episoade.Sincer nu mi-a placut.
Admin_dea05- Admin
Exact, oare numai au ce sa scrie in script?Nu stiu, acea Fikret se comporta de parca a trait o viata langa Defne si ceilalti, nici nu zici ca e marea creatoare de moda, pe Iso il face din sofer , pantofar.Neriman si Koray sunt din ce in ce mai enervanti impreuna cu Darya, deci din ce in ce mai naspa.Omer mi s-a parut ca a cedat foarte usor la plecarea lui Defne, avand in vedere ce disperat era cand nu a gasit-o in episodul precedent, daca numai au ce pune in serial mai bine sa-l termine pana nu e prea tarziu.Ce m-a enervat Neriman, de la petrecerea lui Koray imbracata in alb a venit la Hulusi imbracata in negru ca la inmormantare de parca Hulusi isi dadea sufletul imediat, daca au vrut sa iasa ca o gluma, pe mine nu m-au facut sa rad.Pe o scara de 1 la 10 le-as da sub 5 la episoadele astea doua.Daca o sa continuie asa nu stiu daca o sa ma mai uit.Cred ca toata lumea vrea sa vada dragoste de inchiriat nu schimonoselile lui Koray si Neriman sau rautatile lui Sude.Aaa si ati observat ca Fikret nu o place pe Yasemin, care-i faza cu cele doua?Kikret a avut un comportament ciudat cu Yasemin cu urcatul scarilor ma lasi sa urci 10 etaje si sa n-ai nimic hai ce e prea exagerat.Admin_dea05 a scris:
Nu inteleg de ce din ce in ce scad scenele cu cei doi. ....parca nu au avut decat 3 scene ...inceputul cu plecarea , faza din lift si sfarsitul.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Mda...se pare ca suntem din ce in ce mai dezamagiti de acest serial...parca ar fi facut din obligatie ...vb lui Omer"se invart in jurul cozi"..
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Cred ca lui Fikret nu-i plac persoanele foarte insistente iar Yasemine,sincer,este o persoana foarte superficiala si egoista,are din cand in cand cate o sclipire de ,,umanitate"care se estompeaza tot atat de repede cum apare ,cand e vorba de castig calca pe cadavre Ismail a incercat el s-o schimbe dar l-a rezolvatiulianagl a scris:
Exact, oare numai au ce sa scrie in script?Nu stiu, acea Fikret se comporta de parca a trait o viata langa Defne si ceilalti, nici nu zici ca e marea creatoare de moda, pe Iso il face din sofer , pantofar.Neriman si Koray sunt din ce in ce mai enervanti impreuna cu Darya, deci din ce in ce mai naspa.Omer mi s-a parut ca a cedat foarte usor la plecarea lui Defne, avand in vedere ce disperat era cand nu a gasit-o in episodul precedent, daca numai au ce pune in serial mai bine sa-l termine pana nu e prea tarziu.Ce m-a enervat Neriman, de la petrecerea lui Koray imbracata in alb a venit la Hulusi imbracata in negru ca la inmormantare de parca Hulusi isi dadea sufletul imediat, daca au vrut sa iasa ca o gluma, pe mine nu m-au facut sa rad.Pe o scara de 1 la 10 le-as da sub 5 la episoadele astea doua.Daca o sa continuie asa nu stiu daca o sa ma mai uit.Cred ca toata lumea vrea sa vada dragoste de inchiriat nu schimonoselile lui Koray si Neriman sau rautatile lui Sude.Aaa si ati observat ca Fikret nu o place pe Yasemin, care-i faza cu cele doua?Kikret a avut un comportament ciudat cu Yasemin cu urcatul scarilor ma lasi sa urci 10 etaje si sa n-ai nimic hai ce e prea exagerat.
violeta maicariu- vip
traducerea ultimei scene
DEFNE: Are you hungry?
OMER: A little bit.
DEFNE: I don’t like this kind of food much, without taste or soul. It’s not like the kind I make at all.
OMER: Really?
DEFNE: What do you mean, really? Who’s food have you been eating this last period, I wonder?
OMER: Bless your hands, my dear, I didn’t say anything.
DEFNE: Say something…for God’s sake say something. Say her food is tasty, say it’s good, is that not possible yani? You are comfortable like this right now, is that right?
OMER: Shouldn’t I be?
DEFNE: I don’t know, not calling and not asking like this...You don’t say your smell is in the house or anything like that. I didn’t leave any trace yani, is that right?
OMER: I didn’t say anything like that.
DEFNE: But you don’t say the opposite. I don’t know, I’m here going crazy, and you, mashallah, stand like ice and don’t say a thing. I don’t know, yani a person sends a message late a night, he says I wish you were next to me, you see something in the house and get affected by it…I, for example, think of our memories every night...but you…not at all.
OMER: I miss you.
DEFNE: As if nothing happened at all. What??
OMER: I miss you so much. Your presence in the house, seeing you when I wake up in the morning, you staying sleeping, your voice, your scent. I miss you, Defne. Of course I miss you. But I know, we won’t stay here…yani, we will put ourselves together somehow, we will come into each other’s orbits once again - the things we haven’t experienced, this staying incomplete - all of it will have its turn. You owe me…I haven’t forgotten the apple.
DEFNE: Are you hungry?
OMER: A little bit.
DEFNE: I don’t like this kind of food much, without taste or soul. It’s not like the kind I make at all.
OMER: Really?
DEFNE: What do you mean, really? Who’s food have you been eating this last period, I wonder?
OMER: Bless your hands, my dear, I didn’t say anything.
DEFNE: Say something…for God’s sake say something. Say her food is tasty, say it’s good, is that not possible yani? You are comfortable like this right now, is that right?
OMER: Shouldn’t I be?
DEFNE: I don’t know, not calling and not asking like this...You don’t say your smell is in the house or anything like that. I didn’t leave any trace yani, is that right?
OMER: I didn’t say anything like that.
DEFNE: But you don’t say the opposite. I don’t know, I’m here going crazy, and you, mashallah, stand like ice and don’t say a thing. I don’t know, yani a person sends a message late a night, he says I wish you were next to me, you see something in the house and get affected by it…I, for example, think of our memories every night...but you…not at all.
OMER: I miss you.
DEFNE: As if nothing happened at all. What??
OMER: I miss you so much. Your presence in the house, seeing you when I wake up in the morning, you staying sleeping, your voice, your scent. I miss you, Defne. Of course I miss you. But I know, we won’t stay here…yani, we will put ourselves together somehow, we will come into each other’s orbits once again - the things we haven’t experienced, this staying incomplete - all of it will have its turn. You owe me…I haven’t forgotten the apple.
Admin_dea05- Admin
pana la urma nu a fost nimic cu barcuta, doar un hobby al lui FG, Neriman rasufla usurata ca a obtinut conacul, sa vedem acum ce ne asteapta cu marul...
Sude cam nehotarata, i ar vrea pe amandoi, si pe Sinan si pe Eymen :))
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
https://www.instagram.com/p/BCSRDl-S1wo/?taken-by=elcinsangu_loves
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Neriman o folosea pe Defne pentru a pune mana pe conac...e posibil sa-si schimbe atitudinea fata de Defne si sa inceapa sa-i faca zile fripte ...si daca se mai aliaza si cu ,,domnisoara" Koray,eroinei noastre nu-i va fi prea bine...cred ca Nacme si Sinan vor fi de partea ei atata timp cat ei nu vor avea de suferit,sunt buni dar cam lasi....Crisu a scris:pana la urma nu a fost nimic cu barcuta, doar un hobby al lui FG, Neriman rasufla usurata ca a obtinut conacul, sa vedem acum ce ne asteapta cu marul...
violeta maicariu- vip
Oare ce scrie?
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: Oare ce scrie?
...este exact ce mi-a raspuns araboaica ieri...
Nabila Bakri- Karolina bonsoir ma chère: tu as vu les photos ?Elçin était superbe
On lui a demandé de dire ce qui la dérange le plus depuis qu'elle a connu un succès fou et elle a répondu: je suis le plus perturbée par les insultes qui me sont jetées à la figure et aussi à mes chers ( elle a certainement voulu insinuer Yunus) mais elle n'a pas dit mon petit ami et quand on lui a posé des questions d'ordre personnel elle a refusé de repondre
...ea a fost intrebata ce o deranjeaza f tare acum cand a ajuns celebra/ cand se bucura de succes si Elcin a spus ca este foarte deranjata atunci cand sunt aruncate insulte in fata si de asemenea persoanelor dragi( cu siguranta s-a referit la Yunus), dar ea nu a spus de prietenul meu...fara a pomeni de Yunus...si cand a fost intrebata de viata personala a refuzat sa raspunda....
ps astazi presa de cancan a mai cosmetizat spusele ei...
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 27 Feb 2016, 11:18 pm, editata de 1 ori
carina- vip
...am pus la rezumate/traduceri ep 13 partea a-2-a si a-3-a- ultima
carina- vip
https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fdedikoducu.tv%2Fbaris-arducla-elcin-sangu...%2F&h=jAQHcs79l
...un art cu frumosii nostri
...un art cu frumosii nostri
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 27 Feb 2016, 10:49 pm, editata de 1 ori
carina- vip
...poza asta va este cunoscuta?...eu nu mi-o amintesc..
carina- vip
...fani deja au dat-o in scranteala....fiind convinsi ca din cauza lui Gupse serialul a inceput sa se prabuseasca si ca actorii principali au ajuns deja secunzi, au inceput sa faca haz de necaz si i-l acuza pe Baris/Omer ca de fapt nu este barbat ...in locul lui Elcin l-au pus pe Koray si Omer ii spune ca "n-am uitat de mere"
carina- vip
...fanii i-au creeat si lui Gupse o coperta de revista ca sa nu mai fie geloasa pe Elcin
carina- vip
...v-am pus-o pe Gupse ca sa visati frumos la noapte..
carina- vip
...fanii au inceput s-o inlocuiasca pe Elcin cu fel si fel de ciudatenii...un semn de protest ptr faptul ca actiunea actorilor principali este f redusa si ca nu mai sunt scene de afectiune intre cei doi...
carina- vip
pai cam asa ceva..au ajuns personaje secundare..in rolurile principale sunt Koray si Nerimancarina a scris:
...fanii au inceput s-o inlocuiasca pe Elcin cu fel si fel de ciudatenii...un semn de protest ptr faptul ca actiunea actorilor principali este f redusa si ca nu mai sunt scene de afectiune intre cei doi...
Admin_dea05- Admin
carina a scris:
...v-am pus-o pe Gupse ca sa visati frumos la noapte..
violeta maicariu- vip
Sa inteleg ca acel coctail din mana este la fel cu cel pe care l-a facut Omer pentru Koray?Baris are experienta,de asta avea asa o dexteritate cand il prepara.....ii da unul sotioarei inainte de culcare si face si el nani linistit(i-o fi frica de bau-bau)ati vazut ca Koray la trei a tras obloanele...carina a scris:
...fanii i-au creeat si lui Gupse o coperta de revista ca sa nu mai fie geloasa pe Elcin
violeta maicariu- vip
Boussi Yassmine fekret et la soeur de defna de son pere c esi ce que j ai pense des que je les est vu ensembles elles se resembles beaucoup a leurs gestes et spontanitee
cica Fekret Gallo este sora lui Defne intr-o alta relatie pe care a avut-o tatal ei...ele se aseamana f mult la gesturi si spontaneitate
carina- vip
...cu fanii la restaurantul Martie din Istanbul
carina- vip
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii