5. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 5. Kiralik Ask - comentarii
Omer ii spusese,,genialei"ca Defne va lucra cu ei...are ochi bun,adica e priceputa si talentata...si lui Defne i-a spus ca va lucra cu el la proiectul cu Gallo,ma gandesc eu ca ar fi trebuit sa fie impreuna la pregatiri,dar apar doar ei prin toate foto..Defne yoc...cu ce vor sa ne surprinda???..ma uitam la partea a treia tradusa,ep 40..Gallo spune ceva gen:ii voi spune maine..Secretul lui Defne.....chiar daca Defne nu vrea sa spun asta,voi spune...(bine,ma gandesc la simurg..dar Defne nu i-a spus sa nu-i spuna lui Omer de liliacul ala afurisit,i-a zis sa nu-i spuna povestea banilor pe care i-a luat ea de la ,,talpa iadului")ce cutra-mi esti si tu Gallo ...
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Aici sunt o groaza de poze cu diva, Baris yok.
Gala de aseara se pare ca a avut loc la cinematograful Kanyon Cinemaximum din Levent, deci Istanbul.
In toate pozele aproape, inclusiv la conferinta de presa sau ce a fost aia, am vazut o numai cu mainile in buzunar...poate mi se pare mie ciudat, totusi nu era la o iesire cu prietenii...
Ps: am inlocuit poza ca iesise prost prima, era taiata
Gala de aseara se pare ca a avut loc la cinematograful Kanyon Cinemaximum din Levent, deci Istanbul.
In toate pozele aproape, inclusiv la conferinta de presa sau ce a fost aia, am vazut o numai cu mainile in buzunar...poate mi se pare mie ciudat, totusi nu era la o iesire cu prietenii...
Ps: am inlocuit poza ca iesise prost prima, era taiata
Ultima editare efectuata de catre Crisu in Joi 07 Apr 2016, 10:00 pm, editata de 1 ori
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
...e ceva de groaza cu fanii astia...decat sa fii actor in Turcia mai bine te-n pusti...
...fanii au ajuns la concluzia ca actrita care interpreteaza rolui lui Fikret, in realitate nu reprezinta nici un pericol ptr Baris..."Baris nu este interesat de aceasta "diva"/fosta miss...uitati-va cum o tine de mana pe Gupse, idem Fikret...dar este acelasi lucru cand o tine pe Elcin?"
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
..vai da da ...aia se baga ca sa le strice lor linistea ..sa l obtina ea pe O...se vede ca viseaza la el zi si noapte ..la un momendat spune ca ea il urmareste ..ba pe deal ..ba acum ca la regasit ...ce se asteapta ..s o vrea asa numai pt ca ea este gallo ..vai am inceput s o urasc chiar daca i doar un personaj ....si astea mai sunt inspirate din realitate uneori...cred ca sunt in bad mood..violeta maicariu a scris:Omer ii spusese,,genialei"ca Defne va lucra cu ei...are ochi bun,adica e priceputa si talentata...si lui Defne i-a spus ca va lucra cu el la proiectul cu Gallo,ma gandesc eu ca ar fi trebuit sa fie impreuna la pregatiri,dar apar doar ei prin toate foto..Defne yoc...cu ce vor sa ne surprinda???..ma uitam la partea a treia tradusa,ep 40..Gallo spune ceva gen:ii voi spune maine..Secretul lui Defne.....chiar daca Defne nu vrea sa spun asta,voi spune...(bine,ma gandesc la simurg..dar Defne nu i-a spus sa nu-i spuna lui Omer de liliacul ala afurisit,i-a zis sa nu-i spuna povestea banilor pe care i-a luat ea de la ,,talpa iadului")ce cutra-mi esti si tu Gallo ...
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Crisu a scris:Aici sunt o groaza de poze cu diva, Baris yok.
...da, multumesc mult Crisu...am vazut aseara si o inregistrare cu acest maret "spectacol" si ma intrebam mereu, ce are fata asta de pare atat de antipatica...am ajuns la concluzia ca-i lipseste feminitatea, are un comportament barbatesc, cu gesturi lipsite de delicatete....vad ca are diverse proiecte cu Sarp Apak...initial am crezut ca tipul este mai mic cu cel putin 10 ani decat ea, dar este mai mare el, cu 3 ani...la G pe Vikipedi apare in partea dreapata a ecranului datele despre ea, apoi poza lui Baris ( fost partener)..etc
carina- vip
...hei Doamne ..da i noroc sa l aiba pe asta..carina a scris:
...da, multumesc mult Crisu...am vazut aseara si o inregistrare cu acest maret "spectacol" si ma intrebam mereu, ce are fata asta de pare atat de antipatica...am ajuns la concluzia ca-i lipseste feminitatea, are un comportament barbatesc, cu gesturi lipsite de delicatete....vad ca are diverse proiecte cu Sarp Apak...initial am crezut ca tipul este mai mic cu cel putin 10 ani decat ea, dar este mai mare el, cu 3 ani...la G pe Vikipedi apare in partea dreapata a ecranului datele despre ea, apoi poza lui Baris ( fost partener)..etc
Irina111- membru senior
Din pacate nici eu nu am placut-o de la inceput,un personaj cu prea multe meandre ..cred ca profita de gala sa fie in apropierea lui Omer,a uitat ca s-a infruptat din fasolea bunicii Turkan,ca a fost primita in casa lor ca si cum s-ar fi cunoscut de cand lumea,cat de prietenoasa si deschisa fata de ea a fost Defne,si-a deschis usa si sufletul in fata ei si ea s-ar putea sa-i ofere totul pe tava lui Omer..sa vedem pana unde o tine constiinta......Irina111 a scris:
..vai da da ...aia se baga ca sa le strice lor linistea ..sa l obtina ea pe O...se vede ca viseaza la el zi si noapte ..la un momendat spune ca ea il urmareste ..ba pe deal ..ba acum ca la regasit ...ce se asteapta ..s o vrea asa numai pt ca ea este gallo ..vai am inceput s o urasc chiar daca i doar un personaj ....si astea mai sunt inspirate din realitate uneori...cred ca sunt in bad mood..
violeta maicariu- vip
Apropo de premiile pe care le au primit de la Universitatea Ege...ghiciti cine a mai terminat aceasta Univ...drums (tobe)...Gupse :)))
Crisu- vip
....ne a demonstrat cand vine vorba de ce isi doreste ea adica pe O nu mai are constiinta fata de ce i care au omenito si au placut o cu un suflet bun ..asa oameni simpli cum dadea ea de inteles ca i place Turcia..violeta maicariu a scris:
Din pacate nici eu nu am placut-o de la inceput,un personaj cu prea multe meandre ..cred ca profita de gala sa fie in apropierea lui Omer,a uitat ca s-a infruptat din fasolea bunicii Turkan,ca a fost primita in casa lor ca si cum s-ar fi cunoscut de cand lumea,cat de prietenoasa si deschisa fata de ea a fost Defne,si-a deschis usa si sufletul in fata ei si ea s-ar putea sa-i ofere totul pe tava lui Omer..sa vedem pana unde o tine constiinta......
Irina111- membru senior
Se pare ca si regizorul s a intors la treaba.
Crisu- vip
Crisu a scris:Apropo de premiile pe care le au primit de la Universitatea Ege...ghiciti cine a mai terminat aceasta Univ...drums (tobe)...Gupse :)))
...oooooo!!!!!!...am citit cu cateva luni in urma un art,/interviu cu tatal ei, am si pus traducerea aici...si se spunea cum ca este fff desteapta, studioasa si ca o mosteneste pe bunica-sa in arta "comediei"..
carina- vip
...am inteles ca-i poza facuta in curtea spitalului...cica tipul care il interpreteaza pe Tranba se ocupa de finisarea si asamblarea imaginilor...
carina- vip
..bravo ei ...e de apreciat ...o avea si ea fanii ei ...sa fie sanatoasa ..dar daca vrea sa nu si strice imaginea de comedianta fiind asociata cu prostia sa lase lucrurile in dimensiunea lor sa nu exagereze sa fie si ea constienta ca Baris nu i de ea ..(asta ca sa n o mai deteste lumea)zic si eucarina a scris:
...oooooo!!!!!!...am citit cu cateva luni in urma un art,/interviu cu tatal ei, am si pus traducerea aici...si se spunea cum ca este fff desteapta, studioasa si ca o mosteneste pe bunica-sa in arta "comediei"..
Irina111- membru senior
...ayyyyyyy!!!!!...maine seara "Joe masina" este la Beyaz Show
carina- vip
Pt putin...la mine pe viki la G nu apare decat data nasterii si ocupatia, despre relatie nimic...carina a scris:
Daca a vrut s o imite pe Elcin cu acea salopeta, asta zice multe despre ea...
Crisu- vip
..multumim tare mult pt aportul tau de a ne informa pe noi curioasele si impatimitele acestor seriale dramatice musulmane...noi am avem istorie in a ne interfera cu acesti turci ...asa ca e de explicat..Crisu a scris:Apropo de premiile pe care le au primit de la Universitatea Ege...ghiciti cine a mai terminat aceasta Univ...drums (tobe)...Gupse :)))
Irina111- membru senior
Irina111 a scris:
..bravo ei ...e de apreciat ...o avea si ea fanii ei ...sa fie sanatoasa ..dar daca vrea sa nu si strice imaginea de comedianta fiind asociata cu prostia sa lase lucrurile in dimensiunea lor sa nu exagereze sa fie si ea constienta ca Baris nu i de ea ..(asta ca sa n o mai deteste lumea)zic si eu
...ai perfecta dreptate...am impresia ca maine seara se cam suprapune filmul cu show-ul ei, era de urmarit cum se stramba...ma voi uita pe youtube
carina- vip
Nu stiu daca e talentata ca bunica-sa dar arata ca ea,deci ceva tot seamana...Irina111 a scris:
..bravo ei ...e de apreciat ...o avea si ea fanii ei ...sa fie sanatoasa ..dar daca vrea sa nu si strice imaginea de comedianta fiind asociata cu prostia sa lase lucrurile in dimensiunea lor sa nu exagereze sa fie si ea constienta ca Baris nu i de ea ..(asta ca sa n o mai deteste lumea)zic si eu
violeta maicariu- vip
https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=gupse+%C3%B6zay
...incearca si deschide, fara sa mai intri pe altceva si vezi daca iti apare in partea dreapta poza cu ea..
Ultima editare efectuata de catre carina in Joi 07 Apr 2016, 10:26 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Pt putin...si eu sunt impatimita cu serialele lor, m a prins virusul de ceva timp, sper sa n ajung in curand pe presul usii cu laptopul in brate, nu de alta dar n am wi fi ...glumesc doarIrina111 a scris:
..multumim tare mult pt aportul tau de a ne informa pe noi curioasele si impatimitele acestor seriale dramatice musulmane...noi am avem istorie in a ne interfera cu acesti turci ...asa ca e de explicat..
Crisu- vip
OMG...m am speriatvioleta maicariu a scris:
Nu stiu daca e talentata ca bunica-sa dar arata ca ea,deci ceva tot seamana...
Legat de talentul ei de comediant, cred ca nu l inteleg eu prea bine...orice parinte isi lauda puiul.
Crisu- vip
Deci Baris e trecut ca actualul fost prieten al lui Gupse..tare..O fi wp ,,mama Omida"carina a scris:
...incearca si deschide, fara sa mai intri pe altceva si vezi daca iti apare in partea dreapta poza cu ea..
violeta maicariu- vip
Crisu a scris:
Pt putin...si eu sunt impatimita cu serialele lor, m a prins virusul de ceva timp, sper sa n ajung in curand pe presul usii cu laptopul in brate, nu de alta dar n am wi fi ...glumesc doar
...Crisu, uita-te pe link-ul pe care l-am pus mai devreme...apare poza lui Gupse, cu datele de nastere, studii...si apoi apar pozele unor actori...primul este Baris//
carina- vip
Am inteles acum ce trebuia sa fac, eu intram direct pe viki...da, asa apare dar nu stiu cat de relevant e.carina a scris:
Crisu- vip
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii