5. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 5. Kiralik Ask - comentarii
Fanilor nu le a placut varianta cu Omer si Fikret :))
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Voiam sa zic de ceva timp despre bunicul Hulusi, cand a venit vorba de vinovatii cu jocul dragostei inchiriate si am tot uitat.
Pe langa ceilalti vinovati pe care ii stim deja, eu il consider si pe Hulusi vinovat. A incercat sa i controleze viata lui Omer din umbra, folosindu se de Neriman si Necmi si de slabiciunea lor, averea. Practic asa a inceput jocul.
L am tot auzit recunoscand ca a facut multe greseli fata de Omer, iar in ep trecut, acasa la Defne, a zis ca daca Omer face un pas spre el se va recompensa pentru toate greselile. Si vinovat si mandru, tot Omer sa faca pasul spre el. Daca ii parea atat de rau si isi dorea impacarea, mai ales ca e cu un picior in groapa, vorba lui Nihan, trebuia sa incerce el sa vorbeasca cu Omer, nu sa i puna pe altii. Se ducea la el acasa, la firma, nu stiu, facea ceva, doar nu era sa l dea afara pe usa Omer. Si chiar daca il dadea intra pe usa din spate precum Koray :))))
Pe langa ceilalti vinovati pe care ii stim deja, eu il consider si pe Hulusi vinovat. A incercat sa i controleze viata lui Omer din umbra, folosindu se de Neriman si Necmi si de slabiciunea lor, averea. Practic asa a inceput jocul.
L am tot auzit recunoscand ca a facut multe greseli fata de Omer, iar in ep trecut, acasa la Defne, a zis ca daca Omer face un pas spre el se va recompensa pentru toate greselile. Si vinovat si mandru, tot Omer sa faca pasul spre el. Daca ii parea atat de rau si isi dorea impacarea, mai ales ca e cu un picior in groapa, vorba lui Nihan, trebuia sa incerce el sa vorbeasca cu Omer, nu sa i puna pe altii. Se ducea la el acasa, la firma, nu stiu, facea ceva, doar nu era sa l dea afara pe usa Omer. Si chiar daca il dadea intra pe usa din spate precum Koray :))))
Crisu- vip
Defne si Iso,mor de dragul lor..Iso este constiinta lui Defne,sufletul ei pereche.....echilibrul ei..singurul prieten adevarat....
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Trebuia sa aiba si ea un prieten cerebral ca in baza ametitilor de Nihan si Serdar...oricum Serdar n are nicio remuscare ca Defne a ajuns in situatia asta din cauza prostiilor lui.violeta maicariu a scris:Defne si Iso,mor de dragul lor..Iso este constiinta lui Defne,sufletul ei pereche.....echilibrul ei..singurul prieten adevarat....
Crisu- vip
Hulusi??cu un picior in groapa???Ii da aripi Turkan teze si il scoate de acolo...mai au inca multe de trait,vorba dansei de fapt eu cred ca de la Omer a inceput totul,a vrut sa scape de tipa aceea fara creier si s-a folosit de Defne..asta a facut-o pe ,,talpa iadului"sa-si intinda sforile,ca de ,ea avea experienta..si ea il prinsese in acelasi fel pe naivul de Necme..Crisu a scris:Voiam sa zic de ceva timp despre bunicul Hulusi, cand a venit vorba de vinovatii cu jocul dragostei inchiriate si am tot uitat.
violeta maicariu- vip
Buna, ce tare e poza daca e adevarata e si mai super.violeta maicariu a scris:O pun si pe asta ca e tare si noapte buna,,,
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Dar Omer a ajuns la intalnirea cu tipa aceea tot din cauza lui Neriman, constransa de termenul de 6 luni impus de Hulusi in care trebuia sa se casatoreasca Omer pentru a primi ea conacul...violeta maicariu a scris:
Hulusi??cu un picior in groapa???Ii da aripi Turkan teze si il scoate de acolo...mai au inca multe de trait,vorba dansei de fapt eu cred ca de la Omer a inceput totul,a vrut sa scape de tipa aceea fara creier si s-a folosit de Defne..asta a facut-o pe ,,talpa iadului"sa-si intinda sforile,ca de ,ea avea experienta..si ea il prinsese in acelasi fel pe naivul de Necme..
Crisu- vip
Am gasit poza asta postata pe o pagina, e prima oara cand ii vad tatuajul initial. Apropo de tatuaj, intr o emisiune din 2014, unde a fost invitat alaturi de Gupse si altii din echipa filmului Deliha, l a intrebat prezentatorul ce semnifica tatuajul lui, n am inteles semnificatia, dar a zis ca a vrut sa si acopere un tatuaj mai vechi.
Prezentator: Ce, aveai scris numele vreunei fete?
B: Nici chiar asa, n aveam scris draga mama sau ceva de genul...
Prezentator: Dar ce, eu am zis ceva de numele mamei tale, am zis de vreo fata...:)))
Prezentator: Ce, aveai scris numele vreunei fete?
B: Nici chiar asa, n aveam scris draga mama sau ceva de genul...
Prezentator: Dar ce, eu am zis ceva de numele mamei tale, am zis de vreo fata...:)))
Crisu- vip
...mor de ras...sunt de groaza fanii!!!...ce inventivi!!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...Crisu, te rog o traducere...
carina- vip
BONYA6
gülseren@çerkeskızı @5498e984e95d49d · 4 ore Acum 4 de ore
@bonya6 şok şok şok barış ve gupse ayrılık olacak diye görünüyormus astrolog öyle söyledi
Sevinç @bulutgyrmnkl · 3 oreAcum 3 de ore
@gokalp_gokhan @bonya6 Elçin için devam edebilir ama onlar içinde evlilik görünmüyor zor dedi
Oyku Ok @OykuOk2 · 3 oreAcum 3 de ore
@bonya6 aynen böyle Elçin için Barış gibi zaman vermedi devam edebilir ama evlililiğe gitmez sıkıntılı dedi
BONYA6 @bonya6 · 3 oreAcum 3 de ore
️️️️️️Baris Gupse iliskisi bitecek ZATEN Belli )))Anilsizda dedik
...sunt o sumedenie de comentarii, dar nu inteleg ..cine a zis?, ...si unde a zis?...dedi, dei, dedi...
gülseren@çerkeskızı @5498e984e95d49d · 4 ore Acum 4 de ore
@bonya6 şok şok şok barış ve gupse ayrılık olacak diye görünüyormus astrolog öyle söyledi
Sevinç @bulutgyrmnkl · 3 oreAcum 3 de ore
@gokalp_gokhan @bonya6 Elçin için devam edebilir ama onlar içinde evlilik görünmüyor zor dedi
Oyku Ok @OykuOk2 · 3 oreAcum 3 de ore
@bonya6 aynen böyle Elçin için Barış gibi zaman vermedi devam edebilir ama evlililiğe gitmez sıkıntılı dedi
BONYA6 @bonya6 · 3 oreAcum 3 de ore
️️️️️️Baris Gupse iliskisi bitecek ZATEN Belli )))Anilsizda dedik
...sunt o sumedenie de comentarii, dar nu inteleg ..cine a zis?, ...si unde a zis?...dedi, dei, dedi...
carina- vip
...Turkan cu catelul lui Elcin Yoda..
carina- vip
..cine e aceasta fetita turkan...ca mi a scapat...sau d mna aia care se pozeaza cu toata echipa...(parca si ar lua la revedere)carina a scris:
...Turkan cu catelul lui Elcin Yoda..
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Pupezele astea tot apar pe forum pozate,Elcin e scumpa la vedere zilele astea...oare ca sa ne fie dor de ea? poate vedem si un inel in seara asta,ca tot l-am vazut cand n-a fost cazul..... acum cam ar fi...cazul....
violeta maicariu- vip
..chiar asa ...ce fel de logodna moderna au ei ..ca nu exista nuci un inel inca si el ii sugera sa "fie impreuna"atunci cand a incercat s o zapaceasca , ca cica "acum suntem logoditi"mentiona el ...inaine sa ia atitudine si sa treaca D la actiune ...violeta maicariu a scris:Pupezele astea tot apar pe forum pozate,Elcin e scumpa la vedere zilele astea...oare ca sa ne fie dor de ea? poate vedem si un inel in seara asta,ca tot l-am vazut cand n-a fost cazul..... acum cam ar fi...cazul....
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Si asta mi-a placut..merge si cu Tranba,merge si cu ,,geniala"
violeta maicariu- vip
Fetelor,dragelor,forumistelor...stiti ce am observat eu????Defne e imbracata cu aceeasi camasa ca in primul episod,cand a plecat de la munca,dupa,,impactul"cu Omer..si parul il are la fel ca atunci...doar viata ei s-a schimbat...stiam eu ca mai vazusem undeva camasa aia...
Ce suparata venise ea acasa..cate probleme ii facuse naucul de Serdar si cate probleme,,n-are"acum...
Ce suparata venise ea acasa..cate probleme ii facuse naucul de Serdar si cate probleme,,n-are"acum...
violeta maicariu- vip
Ultima editare efectuata de catre carina in Vin 08 Apr 2016, 5:13 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii