5. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 5. Kiralik Ask - comentarii
violeta maicariu a scris:
Parca ar fi haina si parul lui Elcin..parca..
...pai, tipa care a postat pune o intrebare retorica...si mie impresia asta mi-a lasat-o...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...fanii au inceput sa intre in panica...Elcin pe nicaieri...Gallo peste tot...casa lui Omer capata alta "culoare"...
carina- vip
Mister...Să fie mâna lui Defne? Dar a dispărut Maviș? Nu-mi dau seama cu ce l-au schimbat.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Au mai luat niște premii: cel mai bun serial, cea mai bună actriță, cel mai bun acto, cea mai bună melodie.
Nicky- vip
Adică nici ea nu știe? Bine, recunosc..am fost aseară în Istanbul și am reușit să-mi fac o poză cu el dar o păstrez numai pentru mine și vi-l dau doar pe el.carina a scris:
...pai, tipa care a postat pune o intrebare retorica...si mie impresia asta mi-a lasat-o...
Nicky- vip
Buna, pai s-a dus Baris sa umple golul.Nu stiu ce sa spun dar daca a plecat de la filmari asa cum se aude pentru filmul Afroditei asta e lipsa de respect fata de colegi si intr-un fel fata de el.In fine, poate vrea sa se dea bine dupa filmarea scenei faimoase.carina a scris:...m-am uitat pe TT bonya6 si era o inregistrare cu lansarea filmului lui Gupse...nu era multa lume, sa fi fost vreo 50-60 de persoane...n-am gasit pe nicaieri unde a avut loc lansarea Izmir sau Istanbul...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Poate s-a dus după ce au încheiat filmările, dar e ceva distanță între Izmir și Istanbul, și ei au filmat aseară până târziu, am înțeles. Eu nu cred că a plecat de la treaba lui pentru ea.
Nicky- vip
iulianagl a scris:
Buna, pai s-a dus Baris sa umple golul.Nu stiu ce sa spun dar daca a plecat de la filmari asa cum se aude pentru filmul Afroditei asta e lipsa de respect fata de colegi si intr-un fel fata de el.In fine, poate vrea sa se dea bine dupa filmarea scenei faimoase.
...nu a dat "bir cu fugitii"... cred ca a plecat fiindca terminase de filmat...am inteles ca totusi nu a ajuns la gala...am pus mai devreme un art din ziar...nu se pomeneste nimic de el...fanii pro Yunus si Gupse mai fac valuri...nu stiu ce sa cred...pana la urma cica poza aceea cu Elcin, Turkan si Yunus este veche...ar fi fost de la ziua lui Turkan , ori sf lui dec 2015 ori sf lunii ianuarie...
carina- vip
Nicky a scris:Poate s-a dus după ce au încheiat filmările, dar e ceva distanță între Izmir și Istanbul, și ei au filmat aseară până târziu, am înțeles. Eu nu cred că a plecat de la treaba lui pentru ea.
...am inteles ca pana la urma lansarea a avut loc in Istanbul...
carina- vip
Dar mai bine așa:
Nicky- vip
Nicky, eu voi lipsi cateva ore...am pus eu un art din ziar cu privire la aceasta lansare...nu se pomeneste deloc de Baris ...poate te uiti tu putin peste el...
carina- vip
Nicky a scris:Dar mai bine așa:
...ar fi fost grozav...
carina- vip
Ce să facă și el, până la urmă...dacă nu apare cu G, de ce nu apare, gata , s-au despărțit; dacă apare, de ce e cu ea, de ce nu renunță?carina a scris:
...am inteles ca pana la urma lansarea a avut loc in Istanbul...
Nicky- vip
Articolul e prea complicat pentru mine, dar o să încerc , poate înțeleg ceva.carina a scris:Nicky, eu voi lipsi cateva ore...am pus eu un art din ziar cu privire la aceasta lansare...nu se pomeneste deloc de Baris ...poate te uiti tu putin peste el...
Am găsit un video cu înregistrare de la gala asta:
http://www.acunn.com/magazin/32-yildir-bekledigimiz-gala-911441-video
Și la Izmir se va duce pe 10 aprilie.
Edit: M-am uitat la clip. Sigur Baris n-a ajuns la gală, altfel doamna n-ar fi pierdut ocazia să fie fotografiată alături de el.
Bine că l-am văzut înainte pe drăguțul de Murat Boz... G apare la sfârșit. Doamne, ce diferență față de Elcin!
Nu-mi place să bârfesc, dar...sunt f. nepotriviți.
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Joi 07 Apr 2016, 3:59 pm, editata de 4 ori
Nicky- vip
La premii muzicale am vazut-o pe Gulben Ergen si Oguzhan Koc,au o melodie:Askla ayni degil...superba..cand esti suparat asculti versurile...cand esti fericit,melodia,e superba...v-o recomand(creeaza dependenta)Nicky a scris:
Au mai luat niște premii: cel mai bun serial, cea mai bună actriță, cel mai bun acto, cea mai bună melodie.
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Mulțumesc mult pentru recomandare! O să caut melodia. Îmi place mult muzica lor, turcească în general, melodiile de suflet, mai ales, și dacă găsesc și versurile traduse, e și mai bine.violeta maicariu a scris:
La premii muzicale am vazut-o pe Gulben Ergen si Oguzhan Koc,au o melodie:Askla ayni degil...superba..cand esti suparat asculti versurile...cand esti fericit,melodia,e superba...v-o recomand(creeaza dependenta)
E superbă! Mulțumesc mult!
Nicky- vip
Defne,biata de ea vroia schimbat doar patul din dormitor,ca tot au defilat pe acolo care mai de care in camasile lui Omer,fara rezultat dar nu se gandea la toata casa...Nicky a scris:Mister...Să fie mâna lui Defne? Dar a dispărut Maviș? Nu-mi dau seama cu ce l-au schimbat.
violeta maicariu- vip
Poate așa a vrut și Mr.Iplikci.violeta maicariu a scris:
Defne,biata de ea vroia schimbat doar patul din dormitor,ca tot au defilat pe acolo care mai de care in camasile lui Omer,fara rezultat dar nu se gandea la toata casa...
Nicky- vip
https://www.instagram.com/p/BD5kEMjiP9u/?taken-by=bonya6_
Nu se poate! Dacă vede Defne leșină...de aia n-a fost văzută ea pe acolo, s-o fi ascuns ca să nu-l vadă împreună cu Fikret.
Pe ecranul din spatele lor scrie: El ver, hayata tutunsun! (Dă-mi mâna, să ne agățăm de viață) sau ceva de genul.
O fi pentru tema colecției și poate pentru proiectul pentru ajutorarea copiilor, dar ...
De aia pare supărată aici.
Nu se poate! Dacă vede Defne leșină...de aia n-a fost văzută ea pe acolo, s-o fi ascuns ca să nu-l vadă împreună cu Fikret.
Pe ecranul din spatele lor scrie: El ver, hayata tutunsun! (Dă-mi mâna, să ne agățăm de viață) sau ceva de genul.
O fi pentru tema colecției și poate pentru proiectul pentru ajutorarea copiilor, dar ...
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Joi 07 Apr 2016, 4:35 pm, editata de 1 ori
Nicky- vip
Oha,la asta nu m-am asteptat.....Nicky a scris:https://www.instagram.com/p/BD5kEMjiP9u/?taken-by=bonya6_
violeta maicariu- vip
Și pe TT sunt f.supărați. Ca o primă reacție au scris că nu se vor mai uita la episod. Sunt cam impulsivi. Dar eu cred că gala o să fie la sfârșitul episodului. Cel puțin vor fi scenele acelea frumoase cu Defne și Omer de la început. O să fie invers ca la ep.trecut. Am așteptat tot episodul ca să vedem o scenă de 1 min și nici aia tocmai ceea ce ne-am fi așteptat. Simt iar o scădere a ratingului.
Nicky- vip
Va recomand si Giden gunlerim oldu..apoi mai are ea singura Kusura bakma,eu nu stiu sa le aduc aici,are o voce usor ragusita,superba,la Askla are un videoclip cu traducerea in engleza,super versurile...Nicky a scris:
Mulțumesc mult pentru recomandare! O să caut melodia. Îmi place mult muzica lor, turcească în general, melodiile de suflet, mai ales, și dacă găsesc și versurile traduse, e și mai bine.
E superbă! Mulțumesc mult!
violeta maicariu- vip
Deci Fikret ,mareata si nobila Gallo lucreaza...parca vad ce bucurie pe ,,compania monstrilor"...numai bine ce se linistise ,,talpa iadului"(Neriman)ca la sadicuta ce sa asteptam..Tranba asteapta din umbra un pas gresit sa poata pune mana pe Defne iar Necme,dragul de el este plecat in America...deci au cale libera..in opinia lor Gallo este perfecta pentru Omer..vor sari ca hienele la gatul lui Defne in episoadele urmatoare,gandesc,...cand am vazut poza pe insta.m-a luat durerea de cap.....Nicky a scris:Și pe TT sunt f.supărați. Ca o primă reacție au scris că nu se vor mai uita la episod. Sunt cam impulsivi. Dar eu cred că gala o să fie la sfârșitul episodului. Cel puțin vor fi scenele acelea frumoase cu Defne și Omer de la început. O să fie invers ca la ep.trecut. Am așteptat tot episodul ca să vedem o scenă de 1 min și nici aia tocmai ceea ce ne-am fi așteptat. Simt iar o scădere a ratingului.
violeta maicariu- vip
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii