5. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 5. Kiralik Ask - comentarii
Ce reactii rapide au fanii comentatori pe TT, ba o compara cu o leoaica, ba cu un alien in actiune(rochia si machiajul cu verde) Cizmele alea albe m-au scos din minti. Zici ca e fugita din anii 80.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Omer avea privirea aceea de ,,surpriza!"in promo..poate o cere in casatorie?asa mi s-a parut..ori ii face o declaratie de dragoste in stil mare,ori o cere,sau surpriza e casa redecorata stil,,castelul din Carpati"..e prea sumbra casa..i-o fi redecorat-o ,,Trista"ca tot e ea ,,dizainerita"?
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Eu o ador cu parul ei,asa rebel,parca o defineste..zici ca ia foc si la propriu si la figurat ,,producatoarea noastra de dezastre"naturale,as completa eu.carina a scris:
da, eu nu stiu cam de le permite sa-i strice parul in halul acesta?...cat de draguta era astazi la stadion si la terasa aceea!!!...nici macar nu era machiata, dar foarte draguta...
violeta maicariu- vip
violeta maicariu a scris:Omer avea privirea aceea de ,,surpriza!"in promo..poate o cere in casatorie?asa mi s-a parut..ori ii face o declaratie de dragoste in stil mare,ori o cere,sau surpriza e casa redecorata stil,,castelul din Carpati"..e prea sumbra casa..i-o fi redecorat-o ,,Trista"ca tot e ea ,,dizainerita"?
...araboaicele spuneau ieri, sau alaltaieri, cum ca au filmat o scena romantica in gradina si au dansat...poate surpriza asta-i face Omer Defnei
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
https://youtu.be/mexhRF4hAXM
violeta maicariu- vip
Important e ca par impacati..ma asteptam dupa gala la 1-2 episoade cu ei certati si cu ,,Trista"in prim plan..deci,indiferent ce o fi o sa fie frumos cand ei doi se inteleg...carina a scris:
...araboaicele spuneau ieri, sau alaltaieri, cum ca au filmat o scena romantica in gradina si au dansat...poate surpriza asta-i face Omer Defnei
violeta maicariu- vip
Si promo-ul in engleza,marca Apollo"s Defne:
https://youtu.be/3cGSfNINN4g
https://youtu.be/3cGSfNINN4g
violeta maicariu- vip
Deci,sa mor ...Nero a hotarat ca Trista trebuie sa plece de unde a venit??a suferit vre-o lovitura la cap si n-am vazut noi?
violeta maicariu- vip
S: Dragii mei, veți merge.
Ö: Poftim?
S: Va fi o conferință pentru tineri, vei merge acolo și vei vorbi în plen, de asemenea.
D: De ce este nevoie de așa ceva?
K: Taci, fată. Tot ce ni s-a întâmplat este din cauza ta.
Ö: Sinan!
S: Nu-mi spune că nu te duci.
Ö: Nu, nu, mă duc
S: Ok, va veni și Darya cu tine.
Ö: N-ar fi mai bine să vină Defne?
D: Domnule Sinan!
Ö: Defne să vină!
S: Jur, îmi scoateți inima!
D: Nu se poate, eu voi merge.
S: Darya va merge.
D: Ar fi mai bine să merg eu!
N: Defne!
D: Da!
N: Îi voi da lui Fikret Gallo biletul de plecare.
D: Ömer, unde ai fost? Am fost îngrijorată. Ce se întâmplă?
ps traducerea este luata de pe site-ul DefOm Ro
carina- vip
Goood morning Passionis!Ce parere aveti de promo-ul de aseara?A lovit-o primavara si pe Neriman?Iar Defne insista sa mearga cu Omer la conferinta? cupidon
violeta maicariu- vip
Eu nu ma bag la speculat, n-am inteles mare lucru din promo
Si inca diger look-ul lui Dfne. Ma gandesc ca au filmat intr-o anumita succesiune si asa s-a nimerit sa-i ramana parul. Da machiajul ala de papusa horor ma bantuie, zau.
Si e draguta cu parul valvoi, doar a filmat de atatea ori da de data asta...bad hair day...cok!!!
lombicutz- vip
Io-te scumpa de ea cum se zbarleste la noi:ca,adica ce aveti cu look-ul meu ..sau poate se zbarleste la Omer?ha ha ha ..parca e ciufulita de Koray.. dar e frumoasa si ciufulita..
violeta maicariu- vip
violeta maicariu a scris:Io-te scumpa de ea cum se zbarleste la noi:ca,adica ce aveti cu look-ul meu ..sau poate se zbarleste la Omer?ha ha ha ..parca e ciufulita de Koray.. dar e frumoasa si ciufulita..
Good day hair!!!!
lombicutz- vip
Cred ca a aparut ozet-ul sau cum i-o zice. Poate dupa traducere mai prindem un fir.
lombicutz- vip
Cum a iesit Baris pe strada,cum a iesit si soarele..si un fan cu telefonul,binenteles,sa nu scape momentul...I-o fi trebuind lui Gupse masina si ce-a zis:du-te ba si ia si tu un taxi..
violeta maicariu- vip
Rezumat ep. 42
Surpriza lui Ömer ne va topi inimile...
După prezentarea de modă, urmează o petrecere. Ceea ce se va întâmpla la această petrecere, va încurca lucrurile, mai ales că și presa va fi prezentă.
Ömer trebuie să participe la un seminar ce are loc în afara orașului. Pentru a topi gheața dintre Defne și Ömer, Sinan le va organiza un fel de lună de miere în avans. Rămâne de văzut dacă Sinan va reuși să-i împace.
Pe de altă parte, Yasemin trece la acțiune. Veți rămâne foarte surprinși de mutarea pe care o va face Yasemin! Mutări neașteptate vor veni una după alta!
Neriman İplikçi are o nouă țintă: Fikret Gallo! Neriman și-a pus în cap să o trimită pe această femeie de aici.
Ömer pregătește o așa surpriză pentru Defne, încât va topi toate inimile.
Vineri seara ne așteaptă un nou episod plin de emoție, romantism și dragoste.
ps. rezumat ptreluat de pe site-ul DefOm Ro
Surpriza lui Ömer ne va topi inimile...
După prezentarea de modă, urmează o petrecere. Ceea ce se va întâmpla la această petrecere, va încurca lucrurile, mai ales că și presa va fi prezentă.
Ömer trebuie să participe la un seminar ce are loc în afara orașului. Pentru a topi gheața dintre Defne și Ömer, Sinan le va organiza un fel de lună de miere în avans. Rămâne de văzut dacă Sinan va reuși să-i împace.
Pe de altă parte, Yasemin trece la acțiune. Veți rămâne foarte surprinși de mutarea pe care o va face Yasemin! Mutări neașteptate vor veni una după alta!
Neriman İplikçi are o nouă țintă: Fikret Gallo! Neriman și-a pus în cap să o trimită pe această femeie de aici.
Ömer pregătește o așa surpriză pentru Defne, încât va topi toate inimile.
Vineri seara ne așteaptă un nou episod plin de emoție, romantism și dragoste.
ps. rezumat ptreluat de pe site-ul DefOm Ro
carina- vip
...sunt asa data peste cap, de parca mi-am pierdut busola si nu stiu incotro s-o iau!!!!
...am citit niste msg pe instagram-ul lui Elcin si a lui Yunus a unor fani si ma doare sufletul..
...am citit niste msg pe instagram-ul lui Elcin si a lui Yunus a unor fani si ma doare sufletul..
carina- vip
Ni le impartasesti si noua?uite si pe ei ii doare capul,numai ca nu stiu...cand se gandesc la vinerea trecuta sau la ce se va intampla vinerea viitoare?!!!!carina a scris:...sunt asa data peste cap, de parca mi-am pierdut busola si nu stiu incotro s-o iau!!!!
violeta maicariu- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii