5. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 5. Kiralik Ask - comentarii
carina a scris:
...cred ca i-ati remarcat "cremwurstii", 3 la numar, a lui Yunus,.... cu cata "delicatete" o tine pe Elcin
Kiralık Aşk dizisinin yıldız oyuncusu Elçin Sangu da Beşiktaş stadında.
..DE ASTA NU MAI SCAPAM
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
...uite, va era teama ca apare Gupse..dar surpriza a venit din alta parte!!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Deci Baris e cu Fenerbahçe iar Elcin cu Beşiktaş
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 11 Apr 2016, 8:38 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
daca nu e unul e celalaltcarina a scris:...uite, va era teama ca apare Gupse..dar surpriza a venit din alta parte!!!!
Admin_dea05- Admin
...Gupse a fost astazi pe tv8 si a spus ca relatia ei merge bine cu Baris, ca o iubeste si o apreciaza pe Elcin si ca sub nici o forma nu a intervenit in scenariu KA..
carina- vip
Deci treaba cu cantatul in masina lui Iso era pe bune!sunt fani Besiktas!vai be,da ce dezlantuiti erauAdmin_dea05 a scris:
Kiralık Aşk dizisinin yıldız oyuncusu Elçin Sangu da Beşiktaş stadında.
..DE ASTA NU MAI SCAPAM
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
violeta maicariu a scris:
Deci treaba cu cantatul in masina lui Iso era pe bune!sunt fani Besiktas!vai be,da ce dezlantuiti erau
....clubul a sponsorizat serialul si asta a fost motivul ptr care au pus "imnul" clubului...
carina- vip
...fetelor, va rog intrati pe TT bonya6 si aduceti aici va rog reportajul lui Gupse de astazi...eu nu reusesc sa-l pun..
carina- vip
Cele mai frumoase 4 actrite din Turcia..printre ele superba Tuba si junioara noastra...
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
carina a scris:...fetelor, va rog intrati pe TT bonya6 si aduceti aici va rog reportajul lui Gupse de astazi...eu nu reusesc sa-l pun..
https://twitter.com/BaglarP/status/719555169042739200
Admin_dea05- Admin
......dar,oare ce le o fi venit amu sa apara cu declaratii (Gupse)..si in public E si iubitul aprox acelasi timp...
Oare vor sa transmita publicului ca nu vor fi niciodata impreuna..sa nu mai speram..
Oare vor sa transmita publicului ca nu vor fi niciodata impreuna..sa nu mai speram..
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
...a aparut promo...
carina- vip
Irina111 a scris:......dar,oare ce le o fi venit amu sa apara cu declaratii (Gupse)..si in public E si iubitul aprox acelasi timp...
...nu, nu a aparut cu nici un motiv...tot umbla prin toata Turcia cu lansarea filmului ei impreuna cu un amic/actor, nu stiu ce calitatea are d-l Sarp Apak si reporterii de la TV8 printre altele au intrebat-o si despre Baris, Elcin, etc
carina- vip
Unde? Inafara de poza asta pe TT nu gasesc nimic. Ma invart de 5 minute peste tot:)))
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Admin_dea05 a scris:
https://twitter.com/BaglarP/status/719555169042739200
...multumesc Deea, sunt multe inregistrari scurte de la aceasta emisiune, poate intra Crisu sau Nicky si sa ne spuna si ce zice cu exactitate..
carina- vip
lombicutz a scris:Unde? Inafara de poza asta pe TT nu gasesc nimic. Ma invart de 5 minute peste tot:)))
...te referi la promo?, daca da, eu nu l-am vazut fiindca de fiecare data cand intru pe site-ul oficial astept sa se incarce f mult...astept sa-l urce pe youtube, dar araboaicele au pus poza si spuneau ca vin cu traducerea...ele de obicei cand pun promo, il pun tradus in araba...
carina- vip
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/sayfa/1/kiralik-ask-42-bolum-fragmani
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Cum arata Defne...Ce naiba i-au facut???
lombicutz- vip
Multumesc, l-am vazut pana la urma, pur si simplu cred ca echipa de imagine a lui Defne trebuie impuscata!!!!!carina a scris:
...te referi la promo?, daca da, eu nu l-am vazut fiindca de fiecare data cand intru pe site-ul oficial astept sa se incarce f mult...astept sa-l urce pe youtube, dar araboaicele au pus poza si spuneau ca vin cu traducerea...ele de obicei cand pun promo, il pun tradus in araba...
lombicutz- vip
Irina111 a scris:......dar,oare ce le o fi venit amu sa apara cu declaratii (Gupse)..si in public E si iubitul aprox acelasi timp...
...Elcin si Iso ( nu mai tin minte exact care este numte actorului, cumva Kenan Firtina?, nu sunt sigura), cred ca au fost "obligati" contractual sa mearga la Club...a se vedea costumatia lui Iso, cu reclama Vodafon sponsor de baza al Clubului...de ce l-a luat si pe Yunisor?...mister!!!...cu mult mai devreme sa apara aceste poze cu Iso, niste pustoaice au pozat cu Elcin si au urcat pozele pe retelele de socializare...au fost intrebate cu cine era Elcin si au raspuns ca era cu o d-na, au servit masa, apoi cafea si urma sa plece fiindca avea filmari in seara aceasta...apoi apar pozele cu ea Iso si Yunus...pai daca tot este pasionata de fotbal, de ce trebuia sa fie si Iso?...de ce nu s-a dus sa savureze meciul doar cu "iubitul"?...
Ultima editare efectuata de catre carina in Lun 11 Apr 2016, 11:02 pm, editata de 1 ori
carina- vip
lombicutz a scris:
Multumesc, l-am vazut pana la urma, pur si simplu cred ca echipa de imagine a lui Defne trebuie impuscata!!!!!
da, eu nu stiu cum de le permite sa-i strice parul in halul acesta?...cat de draguta era astazi la stadion si la terasa aceea!!!...nici macar nu era machiata, dar foarte draguta...
Ultima editare efectuata de catre carina in Lun 11 Apr 2016, 11:03 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii