6. Kiralik Ask - comentarii
+8
Irina111
violeta maicariu
ninnet
Violeta O.
Crisu
Admin_dea05
carina
Camelia_Monica
12 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 6. Kiralik Ask - comentarii
Ma tot uit la poza asta...Yunus parca si a plantat ranjetul ala pe fata si a impietrit asa, nu schiteaza nicio miscare...cred ca a citit comentarile de la poza de pe stadion in care era acuzat ca sta prea incruntat si acum a urmat sfatul fanilor si sta ranjit non stopcarina a scris:
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:
Poate voia sa i faca cunostinta lui Yunus cu Gupse
...ha,ha,ha!!!!bine ar fi fost...daca ar fi picat asta pe mana lui Gupse, intr-o saptamana dansa pe sarma, fara sa mai faca mutre si sa dea ochii peste cap...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...cica el este...
carina- vip
...astia se iau la intrecere...cine iese mai des in oras...
Gupsede varmış Barış'la
carina- vip
carina a scris:...cica el este...
Ultima sfortare...crapa buba ...Boala lunga...stiti ce urmeaza...
Un pic de soare de vara lipseste. Acum probabil e prea strans programul, prea adanci obiceiurile,obligatile...
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
lombicutz a scris:
Ultima sfortare...crapa buba ...Boala lunga...stiti ce urmeaza...
Un pic de soare de vara lipseste. Acum probabil e prea strans programul, prea adanci obiceiurile,obligatile...
...nu mai am nici o speranta...cica astazi Baris a fost la cumparaturi cu Gupse...
carina- vip
...d-na... catre Yunus si Gupse
carina- vip
Tocmai cand se vorbea ca n au mai aparut de mult timp impreuna pe undeva...carina a scris:
...nu mai am nici o speranta...cica astazi Baris a fost la cumparaturi cu Gupse...
Singura speranta ramane vara si vacanta, primavara ne au tot spus ca i a afectat, dar nu cum voiam noi
Crisu- vip
Crisu a scris:
Tocmai cand se vorbea ca n au mai aparut de mult timp impreuna pe undeva...
Singura speranta ramane vara si vacanta, primavara ne au tot spus ca i a afectat, dar nu cum voiam noi
..nu, nu, nu...eu mi-am pierdut orice speranta...Elcin nu va renunta la acest personaj...pai, dupa faza cu stadionul ( cu siguranta s-a intamplat ceva acolo, la cum arata Elcin), apoi faza de aseara, la un moment dat era "catranita" rau in taxi, tu vii si te afisezi din nou in mai putin de 18 ore...ceva este in neregula, ori este masochista, ori e dependenta de el si orice ar face si ar zice "frumuselul" nu conteaza, eu tot destept, educat si inteligent il vad...
carina- vip
S-a dus...Mojo-ul meu :))) Dar sper...ca ce sa faca un fan ca mine...viseaza cu ochii deschisi!!!
lombicutz- vip
Poate e si asta o strategie, prea multe aparitii impreuna in ultimul timp, avand in vedere discretia de pana acum...nu stiu, asa mi au lasat impresia...inca am incredere in vara :))carina a scris:
..nu, nu, nu...eu mi-am pierdut orice speranta...Elcin nu va renunta la acest personaj...pai, dupa faza cu stadionul ( cu siguranta s-a intamplat ceva acolo, la cum arata Elcin), apoi faza de aseara, la un moment dat era "catranita" rau in taxi, tu vii si te afisezi din nou in mai putin de 18 ore...ceva este in neregula, ori este masochista, ori e dependenta de el si orice ar face si ar zice "frumuselul" nu conteaza, eu tot destept, educat si inteligent il vad...
Crisu- vip
Inca visez si eu, speranta moare ultima :)))lombicutz a scris:S-a dus...Mojo-ul meu :))) Dar sper...ca ce sa faca un fan ca mine...viseaza cu ochii deschisi!!!
ElBar var!!! :)))
Crisu- vip
Crisu a scris:
Poate e si asta o strategie, prea multe aparitii impreuna in ultimul timp, avand in vedere discretia de pana acum...nu stiu, asa mi au lasat impresia...inca am incredere in vara :))
...sa va auda D-zeu!!!!...dar mi se pare total aiurea...parca incepusera sa se aseze putin lucrurile...Baris nu mai iesise de ceva timp cu Gupse...Elcin era "fata de casa", n-o vazuse nimeni cu "anonimatul" si dintr-o data avalansa...as fi inteles aceasta "strategie", daca erau casatoriti, daca aveau ceva angajamente "contractuale", dar in situatia lor chiar nu vad rostul acestor gesturi...
carina- vip
Ha, ne facem tatuaj? n-o sa stie nimeni ce inseamna. un fel de oculta ... ne intalnim pe undeva si ElBar var!!!!Crisu a scris:
Inca visez si eu, speranta moare ultima :)))
ElBar var!!! :)))
lombicutz- vip
...am pus la sectiunea traduceri partea 3 si 4 ep 42
carina- vip
Bună dimineața!
Mulțumesc pentru traduceri!
O zi plăcută azi, să treacă repede-repede și vizionare plăcută diseară!
Mulțumesc pentru traduceri!
O zi plăcută azi, să treacă repede-repede și vizionare plăcută diseară!
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
...nu sunt sigura...'probleme in casatorie/ relatia s-a racit"...cred ca se refera la afirmatia lui Gupse...am purtat atat de multe rochii de mireasa in filme si seriale, incat ma lasa rece sa mai port in realitate o rochie, ma voi imbraca intr-o geaca de piele...
Ultima editare efectuata de catre carina in Vin 22 Apr 2016, 11:45 am, editata de 2 ori
carina- vip
Nicky, ptr putin daraga mea...
carina- vip
....cel din imagine 3 este Yunus?, dar cine este in imaginea 2?
carina- vip
Buna dimineata!carina a scris:....cel din imagine 3 este Yunus?, dar cine este in imaginea 2?
Multumesc pt traduceri si rezumate!
Cred ca in toate cele 3 imagini este Mertcan Demirdogen, un tip care se ocupa cu muzica, face remix-uri.
Crisu- vip
Au scos din nou promo 2, nu se mai recita acel poem al lui Can Yücel - Biraz değiştim, e o melodie pe fundal: Melike Demirağ - Arkadaş, cred ca au fost probleme cu drepturile de autor.
Crisu- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii