6. Kiralik Ask - comentarii
+8
Irina111
violeta maicariu
ninnet
Violeta O.
Crisu
Admin_dea05
carina
Camelia_Monica
12 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 6. Kiralik Ask - comentarii
...cred ca Defne nu va onora invitatia lui Necmie si-i va da o sansa lui Fikret sa se "agate" de Omer...si cred ca Omer ii va spune "pas" ca si lui Iz...si asa isi va pregati Fikret "samsonite-ul" in ep 45..
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Noapte buna!iulianagl a scris:Noapte buna!
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Am vazut ca au mai aparut diverse poze pe care nu le am vazut pana acum...zici ca le au scos de la naftalina le au pastrat pentru zile negrecarina a scris:
...si eu aseara am vazut-o...de suparare fanii au scormonit in arhiva si-au postat diverse poze pe care eu nu le vazusem, dar si fanii spuneau ca desi erau vechi, totusi erau ptr prima data pe retelele de socializare..
Crisu- vip
Asa pare, ca i da sansa Tristei sa si incerce norocul, sper ca Omer sa i o taie scurt si la obiect, asa isi va da seama ca Defne n a fost paranoica atunci cand i a spus ca Trista il place...probabil din acest motiv isi zic amandoi ca si au dus dorul, n au fost impreuna in weekend.carina a scris:...cred ca Defne nu va onora invitatia lui Necmie si-i va da o sansa lui Fikret sa se "agate" de Omer...si cred ca Omer ii va spune "pas" ca si lui Iz...si asa isi va pregati Fikret "samsonite-ul" in ep 45..
Crisu- vip
...nuuuuuu!!!!, fanii sunt irecuperabili...aceasta imagine este cu tortul de la aniversarea lui Onur( Koray), tortul initial avea o imagine cu o plaja insorita la tarmul oceanului, cu palmieri si delfini...fanii au prelucrat imaginea tortului i-au pus pe Elcin si Baris, calca in picioare delfinul ( Yunus) si nu nu-mi este clar ce-i cu Gupse...
carina- vip
Crisu a scris:
Asa pare, ca i da sansa Tristei sa si incerce norocul, sper ca Omer sa i o taie scurt si la obiect, asa isi va da seama ca Defne n a fost paranoica atunci cand i a spus ca Trista il place...probabil din acest motiv isi zic amandoi ca si au dus dorul, n au fost impreuna in weekend.
...araboaicele vin c-o alta varianta...cica Defne ar fi fost convinsa ca Omer este plecat la ferma si ea se duce sa mai planteze flori in gradina si da nas in nas cu Omer...si ca nici el nu s-a mai dus, daca Defne n-a vrut sa mearga...
carina- vip
Crisu a scris:
Am vazut ca au mai aparut diverse poze pe care nu le am vazut pana acum...zici ca le au scos de la naftalina le au pastrat pentru zile negre
...sa fii convinsa ca si pe retelele acestea de socializare sunt "infiltrati" din managementul lor, casa de productie/post tv, etc si cum apare o "bomba"cum vin cu cate ceva sa neutralizeze...
ps eu cred ca si pe site-ul arabesc este ceva, intr-adevar sunt vreo 2-3 tipe care sunt jurnaliste, dar vin de multe ori cu niste informatii care apar cu mult mai tarziu in presa turceasca...iti aduci aminte de cand bateau ele campii cu Gupse "ca nu crede in casatorie, ca poate avea un copil si fara sa fie casatorita, etc"?, cred ca sunt cel putin 7-8 zile, abia acum 2 zile au aparut art in toata presa tr
Ultima editare efectuata de catre carina in Mar 26 Apr 2016, 12:07 am, editata de 1 ori
carina- vip
...tipul care l-a inlocuit pe Ali Aslan
carina- vip
...daca in ep 45 nu dispare Gallo, fetele sunt pregatite de drum..
carina- vip
Sau poate se duce sambata, Trista actioneaza, el ii taie craca si se intoarce acasa, iar faza cu florile e duminica...cand se imbratiseaza, ea pare foarte fericita, probabil ca si a dat seama ca Tristei nu i a mers planul, iar el o intampina la usa ca si cum ar spune ca a avut dreptate in privinta Tristei...oricum ar fi, numai s o puna la punct pe Trista :)))carina a scris:
...araboaicele vin c-o alta varianta...cica Defne ar fi fost convinsa ca Omer este plecat la ferma si ea se duce sa mai planteze flori in gradina si da nas in nas cu Omer...si ca nici el nu s-a mai dus, daca Defne n-a vrut sa mearga...
Crisu- vip
Sunt de groazacarina a scris:...daca in ep 45 nu dispare Gallo, fetele sunt pregatite de drum..
Si poza cu tortul la fel, nu rateaza nicio ocazie
Crisu- vip
Crisu a scris:
Sau poate se duce sambata, Trista actioneaza, el ii taie craca si se intoarce acasa, iar faza cu florile e duminica...cand se imbratiseaza, ea pare foarte fericita, probabil ca si a dat seama ca Tristei nu i a mers planul, iar el o intampina la usa ca si cum ar spune ca a avut dreptate in privinta Tristei...oricum ar fi, numai s o puna la punct pe Trista :)))
...da, este cea mai plauzibila varianta...numai sa nu fie vorba de vreun vis,ca ma arunc in cap...Omer a pomenit in promo de un vis, sper sa ni-l impartaseasca si noua..
carina- vip
..cea mai buna actrita, festivitatea pe 16.05, orele 19,00
carina- vip
Super!carina a scris:
..cea mai buna actrita, festivitatea pe 16.05, orele 19,00
La cat mai multe, tuturor.
Exact, vis vis, dar sa vedem si noi :))) (asta legat de visul lui Omer)
Crisu- vip
...nu stiu ce sa cred despre Baris, dar pare "ravasit"rau...parca si Elcin de data asta, da sa urce pe acelasi drum..
carina- vip
carina a scris:
Buna dimineata, ce gust bun are cafeaua azi!!! Cat de putine lucruri ne trebuiesc pentru o stare de bine... Doua-trei dragalasenii, un sarut de final si gata, ne-au manipulat. Da-le gandu bun vrreo trei sezoane ca nu m-as satura de ei:))))
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
....nu stiu ce se intampla, dar au aparut probleme...sper ca sunt doar barfe...inca nu ma pot dumiri nici eu...cica Elcin a parasit serialul, ca nu stiu ce probleme are cu Baris..
carina- vip
https://www.instagram.com/p/BEpo9xbiP5m/?taken-by=bonya6_
...fugi, Elcin , fugi...( pana cand vei fugi!!!)
...fugi, Elcin , fugi...( pana cand vei fugi!!!)
carina- vip
http://www.sacitaslan.com/elcin-sanguyla-ilgili-sasirtan-iddialar-haberi-262962
...da, au scris in ziare, despre plecarea lui Elcin, am sperat ca au inventat fanii...bine asta nu inseamna ca si ziarele se bazeaza pe ceva real...si asta din cauza ca n-a participat la petrecerea lui Onur...ca Baris s-a indragostit de ea, ca ea are un partener la care nu renunta,etc...
...da, au scris in ziare, despre plecarea lui Elcin, am sperat ca au inventat fanii...bine asta nu inseamna ca si ziarele se bazeaza pe ceva real...si asta din cauza ca n-a participat la petrecerea lui Onur...ca Baris s-a indragostit de ea, ca ea are un partener la care nu renunta,etc...
carina- vip
44. BÖLÜM BASIN ÖZETİ
DEFNE VE FİKRET KARŞI KARŞIYA!
Defne'nin Fikret'in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömer'le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne’den bile saklayamaz hale gelmiştir.
Yasemin’in sürpriz ziyaretçisi Ömer, en yakın arkadaşı ile arasını düzeltmek için Yasemin’le ortak olmaktan başka bir yol bulamaz. Passionis ve Cherie ortaklığı ile yeni bir dönem başlar.
Fikret ile mağaza açma fikrini mecburen onaylayan Defne tedirgindir. Fikret Defne’ye, Ömer’in tarafını seçmesi için küçük bir oyun oynamayı teklif eder. Düelloya giren iki kadın Ömer için kapışacaktır.
Neriman ve Koray ise Defne'nin cephesinde bu kapışmaya dahil olurlar. Peki bu zorlu mücadelenin kazananı kim olacaktır?
Kiralık Aşk, macera dolu yeni bölümü ile Cuma 20:00’de Star’da
DEFNE VE FİKRET KARŞI KARŞIYA!
Defne'nin Fikret'in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömer'le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne’den bile saklayamaz hale gelmiştir.
Yasemin’in sürpriz ziyaretçisi Ömer, en yakın arkadaşı ile arasını düzeltmek için Yasemin’le ortak olmaktan başka bir yol bulamaz. Passionis ve Cherie ortaklığı ile yeni bir dönem başlar.
Fikret ile mağaza açma fikrini mecburen onaylayan Defne tedirgindir. Fikret Defne’ye, Ömer’in tarafını seçmesi için küçük bir oyun oynamayı teklif eder. Düelloya giren iki kadın Ömer için kapışacaktır.
Neriman ve Koray ise Defne'nin cephesinde bu kapışmaya dahil olurlar. Peki bu zorlu mücadelenin kazananı kim olacaktır?
Kiralık Aşk, macera dolu yeni bölümü ile Cuma 20:00’de Star’da
carina- vip
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii