6. Kiralik Ask - comentarii
+8
Irina111
violeta maicariu
ninnet
Violeta O.
Crisu
Admin_dea05
carina
Camelia_Monica
12 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 6. Kiralik Ask - comentarii
http://www.sondakika.com/haber/haber-baris-arduc-un-capkinlik-gecesi-kotu-bitti-8386584/
...s-a declansat iadul ptr Elcin si Baris...au dat "material" presei, acum sa te tii..care mai de care cu n inventii...cica Baris ar fi spus ca ar vrea sa renunte la Gupse, dar nu-l lasa managerul...pana unde poate merge nemernicia jurnalistilor?
...s-a declansat iadul ptr Elcin si Baris...au dat "material" presei, acum sa te tii..care mai de care cu n inventii...cica Baris ar fi spus ca ar vrea sa renunte la Gupse, dar nu-l lasa managerul...pana unde poate merge nemernicia jurnalistilor?
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
http://anasayfahaberleri.com/Baris-Arduc-Gupse-Ozaydan-ayrilmak-istiyor-fakat-ayrilamiyor/11252
...alt art de astazi..
...alt art de astazi..
carina- vip
carina a scris:http://www.sondakika.com/haber/haber-baris-arduc-un-capkinlik-gecesi-kotu-bitti-8386584/
I-au tocat marunt azi, am mai aruncat si eu un ochi pe TT. Zici ca e martea neagra media mai ales ptr Baris.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Buna, ce de vesti naspa, de obicei nu iese fum fara foc, dar sa paraseasca Elcin serialul ca i s-a casunat din dragoste lui Baris parca e prea...prea, culmea e ca ea nu are iubit de lasat.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
I au tocat in fel si chip, dar sunt doar barfe si presupuneri, gasesc fel de fel de idei ca sa si faca audienta...ba ca Baris vrea sa se desparta de G si a declarat asta unor prieteni, dar nu l lasa managerul lui, ba ca Elcin ar fi suparata de Baris si din cauza asta nu a participat la ziua lui Koray...mi se par niste prostii, ce legatura are Baris cu ziua lui Koray, adica filmezi n ore pe saptamana impreuna, dar nu poti participa 2 ore la ziua unui coleg, mai ales ca era un cadru destul de larg, poate a avut alte motive pentru care nu a fost prezenta...
Este adevarat ca se evita aparitiile impreuna, dar nu cred ca din cauza unor tensiuni ce ar exista intre ei, ci din cauza acestor speculatii si barfe care nu le dau pace. Iar aici, eu vad si vina fanilor, daca n ar fi fost atat de inversunati sa i cupleze, sa comenteze de partenerii de acasa, etc, poate nu s ar fi ajuns in situatia asta. E adevarat ca si noi am comentat, dar in cadru restrans, nu ne a citit nimeni pe noi, nu ne am manifestat pe diverse retele, n am editat poze, n am facut clipuri, nu le am analizat fiecare fir de par...Se evita pentru a nu mai da curs acestor lucruri.
Putinele poze care au mai aparut din culisele serialului nu mi au dat de inteles ca intre ei ar fi probleme...asa cred eu.
Este adevarat ca se evita aparitiile impreuna, dar nu cred ca din cauza unor tensiuni ce ar exista intre ei, ci din cauza acestor speculatii si barfe care nu le dau pace. Iar aici, eu vad si vina fanilor, daca n ar fi fost atat de inversunati sa i cupleze, sa comenteze de partenerii de acasa, etc, poate nu s ar fi ajuns in situatia asta. E adevarat ca si noi am comentat, dar in cadru restrans, nu ne a citit nimeni pe noi, nu ne am manifestat pe diverse retele, n am editat poze, n am facut clipuri, nu le am analizat fiecare fir de par...Se evita pentru a nu mai da curs acestor lucruri.
Putinele poze care au mai aparut din culisele serialului nu mi au dat de inteles ca intre ei ar fi probleme...asa cred eu.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Las ca trec ei si peste astea, sa filmeze frumos la serial sa ne emotioneze in continuare si sa convinga pe cine o fi de convins ca un sezon doi e dorit.
lombicutz- vip
A scris presa despre Baris ca ar fi alergat dupa o fata la ziua lui Koray, sa o agate, fata i ar fi raspuns ca are prieten, iar el a raspuns ca si el are, ar vrea sa se desparta, dar nu l lasa managerul, si toate astea le au scris cu ghilimele ca si cum au fost vorbele lui. Se pare ca a reactionat pe TT la stirile astea si a scris ca cine va mai publica stiri false despre el, isi va gasi raspunsul pe cale legala...
ps: intr un fel mai bine ca n a fost prezenta si Elcin, cine stie ce alte tampenii mai inventau...e de groaza presa asta
ps: intr un fel mai bine ca n a fost prezenta si Elcin, cine stie ce alte tampenii mai inventau...e de groaza presa asta
Crisu- vip
lombicutz a scris:Las ca trec ei si peste astea, sa filmeze frumos la serial sa ne emotioneze in continuare si sa convinga pe cine o fi de convins ca un sezon doi e dorit.
...Lombicutza, te rog da-mi si mie adresele de TT, ale lui Tina, Cheriem, sau cum le-o fi chemand...mi-au reinstalat astia windows-ul si am pierdut o serie de link-uri...iti multumesc,
carina- vip
...eu ma asteptam la astfel de reactii din partea presei...in Turcia paparazzi fac prapad, inclusiv fanii...sunt cu totii niste fanatici...nu sunt primii actori care trec prin "filtrele" presei, la ei este ceva normal...ei trebuiau sa se astepte la asa ceva...greseala a fost a management-lui serialului/Elcin/Baris, care ieri trebuiau sa faca pe "dracu in patru" si sa arate poze cu filmarile din teren si cu fanii, inclusiv cu Elcin, Baris si Koray...faptul ca in ultima perioada Elcin si Baris s-au evitat, faptul ca Baris n-a mai iesit cu Gupse, declaratiile lui Gupse, absenta lui Elcin, n-au facut decat sa alimenteze fanii si presa...totusi jurnalistii tr au si parti bune...in cazul in care le spui cum stau lucrurile, fara ambiguitati, se linistesc...Elci si Baris nu au decat doua variante. ori ignora "spusele", ori ii convoaca la o conferinta de presa si declara clar si raspicat...eu il iubesc pe Y, el reprezinta totul ptr mine, etc..idem Baris...sau m-am separat de Gupse, este viata mea privata etc..
carina- vip
carina a scris:
...Lombicutza, te rog da-mi si mie adresele de TT, ale lui Tina, Cheriem, sau cum le-o fi chemand...mi-au reinstalat astia windows-ul si am pierdut o serie de link-uri...iti multumesc,
https://twitter.com/bonya6
De la tipa asta le gasesti pe toate.
aproape ca nu merita sa urmaresti altceva
lombicutz- vip
lombicutz a scris:
https://twitter.com/bonya6
De la tipa asta le gasesti pe toate.
aproape ca nu merita sa urmaresti altceva
Plus ca are video-ul ala bestial cu sarutul lor din ep 16,17? :))))))
lombicutz- vip
lombicutz a scris:
Plus ca are video-ul ala bestial cu sarutul lor din ep 16,17? :))))))
...multumesc, pe asta il am...erau felele alea care scriau in engleza..
carina- vip
carina a scris:
...multumesc, pe asta il am...erau felele alea care scriau in engleza..
caut.
lombicutz- vip
https://twitter.com/HyoStar242carina a scris:
lombicutz- vip
https://twitter.com/AleshaqMaryamlombicutz a scris:
https://twitter.com/HyoStar242
Pe Tina sau cum o cheama am sters-o, prea licentios limbajul ptr gustul meu.
lombicutz- vip
lombicutz a scris:
https://twitter.com/AleshaqMaryam
Pe Tina sau cum o cheama am sters-o, prea licentios limbajul ptr gustul meu.
...multumesc mult,
carina- vip
..am pus traducerea ep 43 partea a-2-a
carina- vip
Rezumat ep. 44
Defne și Fikret față în față!
Sosirea bruscă a lui Defne în casa lui Fikret face ca ambele părți să-și scoată săbiile. Fikret crede că are o șansă cu Ömer și nu-i mai ascunde lui Defne acest lucru.
Singura cale găsită de Ömer pentru a se împăca cu cel mai bun prieten al său este să accepte parteneriatul cu Yasemin și îi face acesteia o vizită supriză. Odată cu parteneriatul dintre Passionis și Cherie începe o nouă perioadă.
Defne a fost forțată să fie de acord cu ideea lui Fikret de a deschide un magazin împreună, însă este neliniștită. Fikret îi propune un joc lui Defne pentru a vedea pe cine alege Ömer. Va fi o luptă între cele două pentru Ömer. Neriman și Koray vor fi de partea lui Defne. Oare cine va fi câștigătoarea acestei provocări?
Un nou episod plin de aventură.
..ps. traducerea am luat-o de pe site-ul DefOm Ro
Defne și Fikret față în față!
Sosirea bruscă a lui Defne în casa lui Fikret face ca ambele părți să-și scoată săbiile. Fikret crede că are o șansă cu Ömer și nu-i mai ascunde lui Defne acest lucru.
Singura cale găsită de Ömer pentru a se împăca cu cel mai bun prieten al său este să accepte parteneriatul cu Yasemin și îi face acesteia o vizită supriză. Odată cu parteneriatul dintre Passionis și Cherie începe o nouă perioadă.
Defne a fost forțată să fie de acord cu ideea lui Fikret de a deschide un magazin împreună, însă este neliniștită. Fikret îi propune un joc lui Defne pentru a vedea pe cine alege Ömer. Va fi o luptă între cele două pentru Ömer. Neriman și Koray vor fi de partea lui Defne. Oare cine va fi câștigătoarea acestei provocări?
Un nou episod plin de aventură.
..ps. traducerea am luat-o de pe site-ul DefOm Ro
carina- vip
carina a scris:..am pus traducerea ep 43 partea a-2-a
Multumesc pentru traduceri si rezumat!
Saptamana trecuta eram curioasa de discutia dintre Omer si doctor, acum sunt curioasa cum reactioneaza Omer cu Trista :))
Crisu- vip
Crisu a scris:
Saptamana trecuta eram curioasa de discutia dintre Omer si doctor, acum sunt curioasa cum reactioneaza Omer cu Trista :))
ptr putin dragalaso,
carina- vip
Ooo!buna seara ..activitate nu gluma pe site,multumesc fetelor pentru stirile calde..din pacate foarte rar pot intra saptamana aceasta si cealalta,aproape deloc,dar o sa va citesc ,cu mare drag,imi sunteti tare dragi,mai ales tu Crisu,,turcaleta"noastra care stii sa imbini atat de bine umorul cu informatia..m-am saturat de Trista,o neiubesc si ma bucur ca porecla a fost adoptata si de voi,m-am saturat de privirea ei de peste uitat pe punte..incolora,inodora,insipida,vreau sa vad o Defne patimasa cu coama ei roscata fluturand pe la nasul ,,dizaineritei"a victorie,vreau sa vad un sarut cu Omer din ala de-ti bati copiii apoi ii chemi pe-ai vecinilor si-i bati si pe ei vreau sa-l ia Defne pe Omer pe sus si sa-l duca in dormitor....vreau sa-si lepede fata asta blana de arici pogonici si sa se desfasoare,,in mediul ei natural"..vreau...vreau...vreau... sa o sinucid pe scenarista ..deci poate suna cineva pentru mine la 112?Crisu a scris:
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii