6. Kiralik Ask - comentarii
+8
Irina111
violeta maicariu
ninnet
Violeta O.
Crisu
Admin_dea05
carina
Camelia_Monica
12 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 6. Kiralik Ask - comentarii
....gallo, in versiunea fanilor..
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Poate ne zice cineva ce a transmisBaris aci https://twitter.com/baris_arduc/status/724886572001284097
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
... i-au placut merele!!!
carina- vip
Irina111 a scris:Poate ne zice cineva ce a transmisBaris aci https://twitter.com/baris_arduc/status/724886572001284097
...a scris ca cine va mai publica stiri false despre el, isi va gasi raspunsul pe cale legala...
carina- vip
Ce diferenta intre poza asta si oricare alta poza cu ea si Baris, cred ca e din perioada Sevdam Alabora, aici se poate spune clar, fara dubii ca "aslan partners" :)))carina a scris:
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
[b]Teyzelerin en güzel
...nu stiu daca am intels bine, matusa lui Elcin a apreciat cele 3 poze?
Ultima editare efectuata de catre carina in Mar 26 Apr 2016, 10:28 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Daca au adus mere cu sacii...s a balonat Defne :))) asta ca tot ne au omorat Koray si Nihan cu gazele lor :)))carina a scris:
... i-au placut merele!!!
Omg, ce au bombardat o pe Trista, sunt inversunati rau fanii impotriva ei :)))
Crisu- vip
Crisu a scris:
Daca au adus mere cu sacii...s a balonat Defne :))) asta ca tot ne au omorat Koray si Nihan cu gazele lor :)))
Omg, ce au bombardat o pe Trista, sunt inversunati rau fanii impotriva ei :)))
...pana si Jocherache este inversunat...am ras aseara cand m-am uitat la promo 43...cand Trista spunea ca are sanse etc, el a pus in paranteza (pisss Gallo)
carina- vip
...mai, dar orice-ar spune fanii, se potrivesc ca la balamuc...parca sunt facuti unul ptr altul..el cel putin are o privire calda si niste gesturi fine,...pare un tip pasnic, delicat..
carina- vip
A apreciat pozele o matusa, dar n am inteles a cui e...revin dupa cercetari...vad ca a dat like si la mesajul lui Baris catre ziaristicarina a scris:
[b]Teyzelerin en güzel
Crisu- vip
Te asteptam cu forte proaspete :)))violeta maicariu a scris:
Ooo!buna seara ..activitate nu gluma pe site,multumesc fetelor pentru stirile calde..din pacate foarte rar pot intra saptamana aceasta si cealalta,aproape deloc,dar o sa va citesc ,cu mare drag,imi sunteti tare dragi,mai ales tu Crisu,,turcaleta"noastra care stii sa imbini atat de bine umorul cu informatia..m-am saturat de Trista,o neiubesc si ma bucur ca porecla a fost adoptata si de voi,m-am saturat de privirea ei de peste uitat pe punte..incolora,inodora,insipida,vreau sa vad o Defne patimasa cu coama ei roscata fluturand pe la nasul ,,dizaineritei"a victorie,vreau sa vad un sarut cu Omer din ala de-ti bati copiii apoi ii chemi pe-ai vecinilor si-i bati si pe ei vreau sa-l ia Defne pe Omer pe sus si sa-l duca in dormitor....vreau sa-si lepede fata asta blana de arici pogonici si sa se desfasoare,,in mediul ei natural"..vreau...vreau...vreau... sa o sinucid pe scenarista ..deci poate suna cineva pentru mine la 112?
Am adoptat porecla pt ca mi s a parut potrivita, se uita la Omer cu ochii ei tristi si goi...ne a pacalit la inceput, am crezut o fata buna...
Cred ca toti vrem s o vedem pe Defne asa hotarata ca atunci cand a plecat pe urmele Tristei, cum a sarit ea gardul...ceva ceva s a schimbat in ep 44, am vazut niste atingeri, se si saruta, chiar de 2 ori, deja au depasit norma. Cred ca ne au dat in promo tot ce o sa fie in episod, dar e bine si asa.
Crisu- vip
Am vazut si eu :))) a cedat si el cu Tristacarina a scris:
...pana si Jocherache este inversunat...am ras aseara cand m-am uitat la promo 43...cand Trista spunea ca are sanse etc, el a pus in paranteza (pisss Gallo)
Si pe pagina Defom-RF, la traducerea promo ului, cand zicea Neriman ca o face bucatele pe Trista, a scris in paranteze go, Neriman, go :)))
N o mai vrea nimeni, mai ales dupa faza cu Defne din promo...
Crisu- vip
Crisu a scris:
A apreciat pozele o matusa, dar n am inteles a cui e...revin dupa cercetari...vad ca a dat like si la mesajul lui Baris catre ziaristi
....d-na din dreapta,( cea in care este cu Baris si mama lui Elcin) este matusa si ar fi apreciat cele 3 poze pe care le-am pus 1. msg-ul lui Baris, 2. poza cu cei doi si a-3-a nu-mi dau seama ce reprezinta..
carina- vip
Faza e ca doar noi ii vedem potriviti, ei au probleme cu vederea :)))carina a scris:...mai, dar orice-ar spune fanii, se potrivesc ca la balamuc...parca sunt facuti unul ptr altul..el cel putin are o privire calda si niste gesturi fine,...pare un tip pasnic, delicat..
Crisu- vip
carina a scris:
[b]Teyzelerin en güzel
Da, matusa ei este
https://www.instagram.com/munevver.alpar/
Crisu- vip
Crisu a scris:
Da, matusa ei este
https://www.instagram.com/munevver.alpar/
...am inteles ca este una din matusi care a ajutat-o si a sustinut-o f mult...intr-un interviu mai vechi, Elcin spunea ca impreuna cu matusa a plecat la Mersin si ca a suportat toate costurile (cazare/taxa inscriere etc) ptr admiterea la facultate si ca daca nu era matusa-sa n-ar fi avut nici o sansa sa faca facultatea si ca-i va fi recunoscatoare o viata intreaga, o considera ca si a-2-a mama
carina- vip
Bravo matusii!!! Poate ca nici noi nu aveam ocazia sa o vedem in acest serial...carina a scris:
...am inteles ca este una din matusi care a ajutat-o si a sustinut-o f mult...intr-un interviu mai vechi, Elcin spunea ca impreuna cu matusa a plecat la Mersin si ca a suportat toate costurile (cazare/taxa inscriere etc) ptr admiterea la facultate si ca daca nu era matusa-sa n-ar fi avut nici o sansa sa faca facultatea si ca-i va fi recunoscatoare o viata intreaga, o considera ca si a-2-a mama
Crisu- vip
sumar ep.44
- Defne si Fikret, una impotriva celeilalte,
- cu Defne care apare brusc in casa lui Fikret, face ca ambele parti sa scoata sabiile
- Fikret, considera ca are o sansa cu Omer, a ajuns intr-o stare de nici macar nu se mai ascunde de Defne
- te voi manca de vie
- Omer, oaspetele surpriza a lui Yasemin
- nefiind o alta cale/varianta accepta parteneriatul
- pentru a face lucrurile cu prietenul sau cel mai apropiat
- o noua perioada incepe cu Passionis si Cherie in parteneriat
- Yasemin si Sinan fericiti din nou
- Asa de multa fericire?
Unde este Sude, mica rautate?
- Defne este nelinistita, deoarece a fost nevoita sa accepte ideea deschiderii povestei cu Fikret
- PISSSS Gallo!!!
- Defne pare ca a cazut pe ganduri
- dar, eu cred ca ea face tot posibilul pentru Omer
- ea pare ca nu doreste sa-i dea drumul
- un mic "la revedere"-pupic, inainte ca el sa plece la ferma de cai
- Fikret i-a oferit Defnei sa joace un mic joc, ptr ca Omer sa faca alegerea
- cele doua femei intra in duel si au de gand sa lupte ptr Omer
- priveste catea!, barbatul meu!, inelul meu!
- intre timp dragostea continua
- suntem putin timizi aici?
- aceasta imbratisare profunda, vine din interior
- raspandeste dragoste
- priveste Gallo!, sa ai mare grija! PISSSS Gallo!
- Neriman si Koray, vor fi de partea lui Defne in aceasta batalie
- bine, dar cine va fi castigatorul acestei dificile batalii?
- cunoastem /stim noi, fetele potrivite?
Ultima editare efectuata de catre carina in Mier 27 Apr 2016, 1:31 am, editata de 2 ori
carina- vip
Se pare ca azi au filmat in zona casei lui Defne...vremea cam ploioasa si pe la ei, dar oare Omer ce face in trening, vreun meci cu Trista ?!! :))))
Crisu- vip
Cea care a postat pozele zice ca Neriman si Koray erau si ei prin zona Koray acasa la Defne...intalnirea cu Nihan am vazut o, urmeaza cea cu Turkan teyze...hadi bakalîm
Crisu- vip
..am pus la sectiunea traduceri ultima parte ep. 43...fetele de data aceasta au fost bestiale...ne-au facut o mare surpriza si au tradus ep in timp record...le multumim!!!1
carina- vip
...Multumesc mult Iubita..carina a scris:
...a scris ca cine va mai publica stiri false despre el, isi va gasi raspunsul pe cale legala...
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Multumim!carina a scris:..am pus la sectiunea traduceri ultima parte ep. 43...fetele de data aceasta au fost bestiale...ne-au facut o mare surpriza si au tradus ep in timp record...le multumim!!!1
Multumim si echipei Dizi si lui Johnny, s au mobilizat saptamana asta si au tradus in timp record, stim ca nu i o munca asa usoara.
Crisu- vip
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii