6. Kiralik Ask - comentarii
+8
Irina111
violeta maicariu
ninnet
Violeta O.
Crisu
Admin_dea05
carina
Camelia_Monica
12 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 6. Kiralik Ask - comentarii
Crisu a scris:
E veche poza asta, dar e pentru prima oara cand o vad...aveau si poze separat cu nu stiu ce ziarista - nu i mai stiu numele, imi aduc aminte ca si atunci i au plantat fanii in aceeasi poza.
...da, stiu ca-i veche din ep 33 sau 34...nu stiu nici eu cum o cheama pe ziarista, cea care le-a luat interviul la festivitatea Cristal..."ti-ai gasit printul care vine pe un cal alb, etc"
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Buna!violeta maicariu a scris:Buna seara Kiralik Ask..ce dor mi-a fost de voi.. am fost tare ocupata zilele acestea(nu ca mi-ar fi simtit cineva lipsa)si am suferit acut de DefOmita acuta...nici de acum nu sunt prea libera dar macar pot sa intru sa va citesc si sa urmaresc pe nerasuflate vineri seara serialul..si o poza la care toata lumea se intreaba:fotoshop?
Bine ai revenit...ne am cam imputinat zilele astea :)))
E photoshop poza, la poza asta ma refeream si eu cand am zis mai sus ca i au plantat fanii impreuna...el era in poza cu o fana, iar ea cu o ziarista...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
violeta maicariu a scris:Buna seara Kiralik Ask..ce dor mi-a fost de voi.. am fost tare ocupata zilele acestea(nu ca mi-ar fi simtit cineva lipsa)si am suferit acut de DefOmita acuta...nici de acum nu sunt prea libera dar macar pot sa intru sa va citesc si sa urmaresc pe nerasuflate vineri seara serialul..si o poza la care toata lumea se intreaba:fotoshop?
...da, este prelucrata...
carina- vip
Eticheta din seara aceasta:Nu mai am minte in cap...trebuie sa recunoastem:nici noi..
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
http://www.startv.com.tr/canli-yayin - Vizionare placuta!
Crisu- vip
Multumim! Si tocmai a inceput interminabila lor pauza
Violeta O.- membru activ
Data de inscriere : 10/04/2016
Buna fetelor si vizionare placuta!!!! Haide sa vedem ce va fi si in seara aceasta
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Asta apropo de pauza :)))
Crisu- vip
Astia abia terminase cu reclama ca au bagat din nou alta, e mai multa reclama decat filmCrisu a scris:Asta apropo de pauza :)))
Admin_dea05- Admin
au repetat faza cu Daria si Omer
Admin_dea05- Admin
Hai ca faza asta a fost tare, Nihan si Omer au iesit si nu a vrut sa o ia pe Defne
Admin_dea05- Admin
Omer a apelat la Nihan s o traga de limba daca cu Defne n a rezolvat nimic :)))
Sper ca Nihan sa si tina gura, mai bine sa afle de la Iso decat de la ea...
Ametitul de Serdar ma enerveaza maxim, sta cu femeile la vaitaturi si asteapta sa alerge Iso pentru a le gasi o casa. Chiar daca nu rezolva nimic, parca tot as vrea sa l vad ca se zbate putin...Face pe barbatul casei doar cu pretendentii fetelor :)))
Sper ca Nihan sa si tina gura, mai bine sa afle de la Iso decat de la ea...
Ametitul de Serdar ma enerveaza maxim, sta cu femeile la vaitaturi si asteapta sa alerge Iso pentru a le gasi o casa. Chiar daca nu rezolva nimic, parca tot as vrea sa l vad ca se zbate putin...Face pe barbatul casei doar cu pretendentii fetelor :)))
Crisu- vip
Am zis mai devreme ca se vede un umar al cuiva imbracat la costum care sta langa Omer cand vine la Defne acasa, am insirat o lista intreaga..ala nu i, ala nu i, clar e bunicul..îhî..fix Sukru a fost, pe el am uitat sa l iau in calcul :)))
Iar Nihan crapa daca isi mai tinea gura 5 minute...
Crisu- vip
parca nu a zis nimic Nihan ca si-a dat seama ca e trasa de limba.Crisu a scris:Am zis mai devreme ca se vede un umar al cuiva imbracat la costum care sta langa Omer cand vine la Defne acasa, am insirat o lista intreaga..ala nu i, ala nu i, clar e bunicul..îhî..fix Sukru a fost, pe el am uitat sa l iau in calcul :)))
Acum nu-l inteleg pe Iso pai daca si-o dorea asa de mult pe Iasemin de ce a renuntat la ea
Admin_dea05- Admin
Hai ca la asta nu asteptam Defne Omer ..Sinan Yasemin
Admin_dea05- Admin
Toata lumea prezenta la acasa de vacanta se pare ca nimeni nu are chef de firma
Admin_dea05- Admin
..auuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!....mor, m-a lasat inima...Gallo i-a spus lui Omer cum au stat lucrurile cu datoria?
carina- vip
...Omer a cumparat casa?...dar n-au aratat cand a primit Omer scrisoarea...
carina- vip
Nihan nu i a zis nimic lui Omer, i a zis lui Sukru in timp ce Omer platea masa...Admin_dea05 a scris:
parca nu a zis nimic Nihan ca si-a dat seama ca e trasa de limba.
Acum nu-l inteleg pe Iso pai daca si-o dorea asa de mult pe Iasemin de ce a renuntat la ea
Crisu- vip
...inseamna ca producatorii sunt pregatiti sa incheie serialul...deci secrete nu mai exista, acum Omer urmeaza sa primeasca amanuntele...
carina- vip
Da, Omer a cumparat casa pe numele lui Iso ca sa nu afle Defne, dar Iso i a spus..carina a scris:...Omer a cumparat casa?...dar n-au aratat cand a primit Omer scrisoarea...
Crisu- vip
Defne doar cand e stransa cu usa face ce trebuie...pfff m-a plictisit cu subterfugiile ei ,atat se fofileaza...cred ca-i trebuie un vant s-au putina inceritudine ....se pare ca va avea parte din plin ..un dute vino a fost azi
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
...tare sunt curioasa ce va urma de acum incolo...oare in iuniem daca se vor hotara se mearga cu sezonul 2, sa incerce o casatorie cu Gallo?
carina- vip
carina a scris:...inseamna ca producatorii sunt pregatiti sa incheie serialul...deci secrete nu mai exista, acum Omer urmeaza sa primeasca amanuntele...
...dar Omer de ce era asa de sufocat?...a primit scrisoarea de la Gallo?
carina- vip
Cred ca s au pregatit pentru ambele variante, daca il incheie, Omer primeste scrisoarea si cumva amandoi au facut lucruri care sa supere pe celalalt, daca se hotarasc la un sezon 2, Defne gaseste o modalitate sa ia scrisoarea inainte s o vada Omer.carina a scris:...inseamna ca producatorii sunt pregatiti sa incheie serialul...deci secrete nu mai exista, acum Omer urmeaza sa primeasca amanuntele...
Crisu- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii