6. Kiralik Ask - comentarii
+8
Irina111
violeta maicariu
ninnet
Violeta O.
Crisu
Admin_dea05
carina
Camelia_Monica
12 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 6. Kiralik Ask - comentarii
Sunt in cadere libera.
Locul 6 la total rating si locul 3 la celelalte.
Nici nu ma mira, de cateva ep parca au intrat intr un sens giratoriu si nu gasesc iesirea, se invart in cerc.
Locul 6 la total rating si locul 3 la celelalte.
Nici nu ma mira, de cateva ep parca au intrat intr un sens giratoriu si nu gasesc iesirea, se invart in cerc.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
http://www.sondakika.com/haber/haber-oyuncu-elifcan-ongurlar-kiralik-ask-tan-ayrildi-8417204/
...actrita care a interpretat-o pe Fikret Gallo, a parasit serialul KA, aseara fiind ultima scena din acest serial...multumeste echipei, colegilor, fanilor...etc
...actrita care a interpretat-o pe Fikret Gallo, a parasit serialul KA, aseara fiind ultima scena din acest serial...multumeste echipei, colegilor, fanilor...etc
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
https://twitter.com/SonglEker10/status/728837681589977088
Salih ( Sinan) a apreciat un art.din ziar, pus de bonya6 pe TT, in care Gupse face declaratii cu privire la Elcin....nu stiu cum sa interpretez gestul lui?
Salih ( Sinan) a apreciat un art.din ziar, pus de bonya6 pe TT, in care Gupse face declaratii cu privire la Elcin....nu stiu cum sa interpretez gestul lui?
carina- vip
...am pus la sectiunea traduceri partea a-4-a ep.44
carina- vip
Mvai, pana si nebunica de Neriman cu molaul de Necme au vrut sa ,,arda calorii "la casa de vara...a tunat si i-a adunat,,casuta noastra,cuibusor de nebunii" mai lipseau mos Hulusi si Turkan teze la bustul gol pe acolo si aveam tacamul complet...Crisu a scris:Mda, eu as ciufuli o putin pe scenarista asta, vorba lui Koray, reuseste sa strice toate momentele cu ei...toata suflarea s a mutat la casa de vara a lui Sinan...ba se fofileaza Defne, ba apare careva...deja sunt previzibile scenele cu ei.
Iar Trista s a dovedit a fi fix un sarpe, a mai si venit la Defne acasa si mai zicea ca n a vrut sa castige spunandu i adevarul lui Omer, o imbratiseaza pe Defne, se da prietena si cand colo ii baga cutitul in spate...
Din cate am inteles Trista s-a suparat pe talpa iadului si de aceea a trimis scrisoarea ca sa-i demaste jocul..iar acum ii pare rau..oricum trebuia sa sparga buba de undeva..si eu care voiam s-o cuplez cu Iso ...
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
S-ar putea ca Defne,crezand ca Omer a citit scrisoarea sa i-o ia inainte si sa-i spuna totul cu gurita ei ca prea le-a incurcat ea pe toate iar cumparatul casei a cazut taman ne la timp,tinand cont de cum a inceput totul..deci Defne e cu morcovul pana in ..bip bip..se gandeste ca Omer va crede ca a fost manipulat in asa hal ca le-a cumparat si casa..adica a acceptat ,,ches"sa se marite cu el,ce ti-e o amarata de casa?
violeta maicariu- vip
Cica,in episodul urmator Sukru ii da o scrisoare Defnei..sa fie scrisoarea buclucasa??
violeta maicariu- vip
Doamne ce urata mai este Gupse! Cum poate sa existe cuvantul DRAGOSTE intre Gupse si Baris!!!
https://www.youtube.com/watch?v=MQHcG2IpHbQ&feature=youtu.be
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Doamne ce urata mai este Gupse! Cum poate sa existe cuvantul DRAGOSTE intre Gupse si Baris!!!
...nu stiu ce naiba este intre ei, dar femeia asta este "defecta"...nici macar 5s nu poate sta locului, fara sa se maimutareasca si sa scoata limba...sa-i spuna lui "mutu" ca ea a slabit ba 22, ba 25 kg...si-o fi luat "tara" cand juca in Deliha si era cat mama Dolores si de atunci pana in prezent sa fi dat kg-le de care este mandra...n-are decat sa mai dea inca pe-atat, ca tot ca o arata...nu stiu ce are, ca nu te atrage nimic la ea..se imbraca aiurea, parul parca in permanenta il are nespalat, neingrijit...
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 08 Mai 2016, 12:16 am, editata de 1 ori
carina- vip
violeta maicariu a scris:Cica,in episodul urmator Sukru ii da o scrisoare Defnei..sa fie scrisoarea buclucasa??
...pe site-ri scriau fetele, ca astazi Elcin a filmat scena din fata sediului Passionis, unde s-a intalnit cu Sukru si ar fi avut o discutie cu privire la casa...i-ar fi reprosat Defne de ce i-a spus lui Omer despre problemele pe care le au cu casa.... si cica Gallo l-ar fi sunat pe Omer sa-l intrebe daca a primit scrisoarea...cred ca pana la urma sunt presupuneri si scenariul se schimba de la o zi la alta...
ps. pe mine m-a dezamagit rau de tot noul regizor, mi se pare ca-i mai tembel decat Yos...intreaga echipa si-a pierdut busola si nu se mai pot redresa..
carina- vip
...aici parca-i da Suckru un plic...pare insa prea mare ptr o scrisoare....
carina- vip
...acum 3 ore Onur( fratele lui Baris) a pus poza pe instagram...poza este recenta, fiindca are verigheta...zilele trecute a pus celalat frate o poza pe instagram, tot cu cainele lui Baris, Mudur...pozele sunt facute in apartamentul lui Baris...este aceeasi lampa si canapea ca si in transmisia aceea, in care Baris ( era bolnav) a intrat in direct sa multumeasca Universitatii ptr premiul acordat...
https://www.instagram.com/p/3Jo9yumdsv/?taken-by=arducbrs aceasta este o poza veche de aprox 1 an, in casa lui Gupse
carina- vip
Eu zic ca nici ei nu stiu cum sa continuie serialul pana nu se ia decizia de a continua sau nu acest serial ,cu sezonul 2.... asa ca mai baga cate un ep de umplutura. Oricum mi-ar parea tare rau sa nu se mai continuie. E singurul serial care am rabdare sa ma uit la el cap coada. Aseara m-am uitat la noul episod din Tatlı İntikam sunt abia la ep 7 si deja mi s-a parut plictisitor... asa ca ce sa mai zic de KiralikAsk care sunt deja la ep 45 .carina a scris:
...pe site-ri scriau fetele, ca astazi Elcin a filmat scena din fata sediului Passionis, unde s-a intalnit cu Sukru si ar fi avut o discutie cu privire la casa...i-ar fi reprosat Defne de ce i-a spus lui Omer despre problemele pe care le au cu casa.... si cica Gallo l-ar fi sunat pe Omer sa-l intrebe daca a primit scrisoarea...cred ca pana la urma sunt presupuneri si scenariul se schimba de la o zi la alta...
ps. pe mine m-a dezamagit rau de tot noul regizor, mi se pare ca-i mai tembel decat Yos...intreaga echipa si-a pierdut busola si nu se mai pot redresa..
Admin_dea05- Admin
Pe Neriman a sunat o mama lui Sinan (de unde a mai aparut si ea dupa 44 de ep nu stiu) sa o roaga sa verifice nu stiu ce pergole la casa de vara, cu ocazia asta au zis sa profite si de putina intimitate (numai acolo o puteau avea). Iar mama lui Sinan il sunase si pe el cu pergolele alea, dar n a avut incredere si a apelat la Neriman...violeta maicariu a scris:
Mvai, pana si nebunica de Neriman cu molaul de Necme au vrut sa ,,arda calorii "la casa de vara...a tunat si i-a adunat,,casuta noastra,cuibusor de nebunii" mai lipseau mos Hulusi si Turkan teze la bustul gol pe acolo si aveam tacamul complet...
Din cate am inteles Trista s-a suparat pe talpa iadului si de aceea a trimis scrisoarea ca sa-i demaste jocul..iar acum ii pare rau..oricum trebuia sa sparga buba de undeva..si eu care voiam s-o cuplez cu Iso ...
La asta ma gandeam si eu, daca apareau si mos Hulusi cu Turkan teyze cred ca era super amuzanta scena...
Mi a placut ca Neriman voia sa i mai traga de limba, Omer se ridica sa plece, Neriman ii zice ca nu si a terminat cafeaua, iar Omer o da shot numai sa scape :))))
Crisu- vip
Bine ca a iesit definitiv, e clar ca n o sa mai revina, nu mai suportam s o vad :)))carina a scris:http://www.sondakika.com/haber/haber-oyuncu-elifcan-ongurlar-kiralik-ask-tan-ayrildi-8417204/
Crisu- vip
Si eu cred ca drumul scrisorii depinde de decizia producatorilor, in functie de rezultatul deciziei o sa actioneze cu acea scrisoare...indiferent cum va fi, sper ca Omer sa afle de la Defne totusi, oricum n a afla nimic pana acum de la ea, doar de la altii, macar faza asta sa i o spuna.
Crisu- vip
Chiar si locul 6 la rating e bun, pe retelele de socializare sunt pe primul loc, au toate motivele sa faca si sezonul 2, doar daca nu sunt alte interese la mijloc.Admin_dea05 a scris:
Eu zic ca nici ei nu stiu cum sa continuie serialul pana nu se ia decizia de a continua sau nu acest serial ,cu sezonul 2.... asa ca mai baga cate un ep de umplutura. Oricum mi-ar parea tare rau sa nu se mai continuie. E singurul serial care am rabdare sa ma uit la el cap coada. Aseara m-am uitat la noul episod din Tatlı İntikam sunt abia la ep 7 si deja mi s-a parut plictisitor... asa ca ce sa mai zic de KiralikAsk care sunt deja la ep 45 .
Zilele astea m am uitat si eu la Hayat Sarkisi - 12 ep am vazut, la Tatli Intikam - 4 ep si Iliski Durumu: Karisik - l am terminat, dar pe sarite spre final...niciunul nu se compara cu KA, nici pe departe, exact, parca n am rabdare nici macar un ep cap coada sa vad...oricum scene de umplutura au toate serialele, nu se poate fara.
Crisu- vip
Da sunt singurele seriale la care ma mai uit si eu dar pe sarite, Hayat Sarkisi si Tatli Intikam dar ma plictisesc pentru ca nu inteleg mare lucru.Crisu a scris:Chiar si locul 6 la rating e bun, pe retelele de socializare sunt pe primul loc, au toate motivele sa faca si sezonul 2, doar daca nu sunt alte interese la mijloc.Admin_dea05 a scris:
Eu zic ca nici ei nu stiu cum sa continuie serialul pana nu se ia decizia de a continua sau nu acest serial ,cu sezonul 2.... asa ca mai baga cate un ep de umplutura. Oricum mi-ar parea tare rau sa nu se mai continuie. E singurul serial care am rabdare sa ma uit la el cap coada. Aseara m-am uitat la noul episod din Tatlı İntikam sunt abia la ep 7 si deja mi s-a parut plictisitor... asa ca ce sa mai zic de KiralikAsk care sunt deja la ep 45 .
Zilele astea m am uitat si eu la Hayat Sarkisi - 12 ep am vazut, la Tatli Intikam - 4 ep si Iliski Durumu: Karisik - l am terminat, dar pe sarite spre final...niciunul nu se compara cu KA, nici pe departe, exact, parca n am rabdare nici macar un ep cap coada sa vad...oricum scene de umplutura au toate serialele, nu se poate fara.
Votati-l pe Baris. Fanele lui Murat s-au organizat si l-au adus pe prima pozitie.Puteti vota de cate ori vreti.
http://televizyondizisi.com/anket/index.php/2016/05/01/televizyondizisi-com-2016-en-iyi-erkek-oyuncu-kim-2-tur/
Admin_dea05- Admin
Eu inteleg cat de cat, dar tot ma plictisesc :)))Admin_dea05 a scris:
Da sunt singurele seriale la care ma mai uit si eu dar pe sarite, Hayat Sarkisi si Tatli Intikam dar ma plictisesc pentru ca nu inteleg mare lucru.
Votati-l pe Baris. Fanele lui Murat s-au organizat si l-au adus pe prima pozitie.Puteti vota de cate ori vreti.
http://televizyondizisi.com/anket/index.php/2016/05/01/televizyondizisi-com-2016-en-iyi-erkek-oyuncu-kim-2-tur/
Pe Murat nu cred ca l mai detroneaza Baris, cresc voturile la el ca ciupercile dupa ploaie, are si multi fani arabi, doar e si de al lor :)))
Crisu- vip
Crisu a scris:
Eu inteleg cat de cat, dar tot ma plictisesc :)))
Pe Murat nu cred ca l mai detroneaza Baris, cresc voturile la el ca ciupercile dupa ploaie, are si multi fani arabi, doar e si de al lor :)))
...nu-ti face probleme, sunt asa de organizate araboaicele...acum 2 zile conducea Muri, ieri Baris era in fata lui cu 8 procente...au anumite ore cand se intalnesc si voteaza...sper sa iasa Baris sa nu se intample cum s-a intamplat cu Elcin si Tuba..
carina- vip
carina a scris:
...nu-ti face probleme, sunt asa de organizate araboaicele...acum 2 zile conducea Muri, ieri Baris era in fata lui cu 8 procente...au anumite ore cand se intalnesc si voteaza...sper sa iasa Baris sa nu se intample cum s-a intamplat cu Elcin si Tuba..
Totusi, pare cam neserioasa votarea asta, asa, non stop...mi se parea normal sa se voteze doar o data la 24 de ore...in fine, nici nu conteaza :)))
Crisu- vip
Si pisica a urmarit cu atentie episodul de vineri :))) fani din toate categoriile :)))
Crisu- vip
...aici Elcin mi se pare cam "durdulie"...dubioasa burtica ei!!!!
carina- vip
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii