6. Kiralik Ask - comentarii
+8
Irina111
violeta maicariu
ninnet
Violeta O.
Crisu
Admin_dea05
carina
Camelia_Monica
12 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 6. Kiralik Ask - comentarii
Mda, nu stiu de unde au poza, n o gasesc pe niciunde...carina a scris:
...nu stiu, eu am luat-o de la araboaice...ref pantofi, uita-te la Derya cand si-i pune in picioare si chiar se insista cu imaginea asupra lor si-i joaca in picioare...
M am uitat la pantofi cand erau in picioarele lui Derya, dar nu stim cat poarta ea, ma tot uit la pantofii mei, tot 37, si parca ar fi la fel si parca n ar fi...
Daca fac finalul in iunie, atunci eu zic ca e nunta dubla, trebuie sa fie si Sinan cu Yasemin...sau poate chiar cvadrupla: Sude cu Tranba si mos Hulusi cu Turkan teyze
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:
Mda, nu stiu de unde au poza, n o gasesc pe niciunde...
M am uitat la pantofi cand erau in picioarele lui Derya, dar nu stim cat poarta ea, ma tot uit la pantofii mei, tot 37, si parca ar fi la fel si parca n ar fi...
Daca fac finalul in iunie, atunci eu zic ca e nunta dubla, trebuie sa fie si Sinan cu Yasemin...sau poate chiar cvadrupla: Sude cu Tranba si mos Hulusi cu Turkan teyze
...ma gandesc la Derya, ca are o inaltime aprox cu cea a lui Defne si ca ar purta tot un 37...Sude su Yasemine sunt mai inalte...am avut senzatia ca Deryei ii sunt mari pantofii...cred ca si producatorii sunt in ceata....si eu cred la fel, daca vor finaliza serialul in iunie, vor avea loc toate nuntile...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...fanii iarasi s-au luat la harta cu Y, ...ca-i administreaza banii lui Elcin, ca o tine ptr bani, etc...aici nu au dreptate...ca de obicei, Y, are cate ceva de comentat si-si traieste propriile frustrari prin atacurile publice, ba la reforma monetara, ba cea politica, ba solicita referendum pe diverse teme...oricum discutiile purtate pe retelele de socializare nu au nici o legatura cu Elcin si banii ei...
https://www.facebook.com/yunusozdiken/posts/10209031522682360?hc_location=ufi
carina- vip
Buna dimineata, grup vesel!
Am revazut promo inca o data, ce trist mi s a parut, dar cum promo urile mai rau ne au pacalit, in general, inca am sperante ca nu voi avea nevoie de servetele vineri seara.
Astazi o sa apara rezumatul, sper sa ofere ceva detalii in plus, deocamdata e ceata totala cu privire la ep viitor.
De fapt, pana nu apare si anuntul oficial cu continuarea sau finalul, o sa cam fie ceata...sa l dea odata ca numai la el ma gandesc :)))
Am revazut promo inca o data, ce trist mi s a parut, dar cum promo urile mai rau ne au pacalit, in general, inca am sperante ca nu voi avea nevoie de servetele vineri seara.
Astazi o sa apara rezumatul, sper sa ofere ceva detalii in plus, deocamdata e ceata totala cu privire la ep viitor.
De fapt, pana nu apare si anuntul oficial cu continuarea sau finalul, o sa cam fie ceata...sa l dea odata ca numai la el ma gandesc :)))
Crisu- vip
Bună dimineața! Și eu am revăzut promo-ul de mai multe ori și mi s-a părut din ce în ce mai trist. Mai am o speranță cu al 2-lea promo, poate va fi puțin mai optimist.
Un nou clip fain:
Un nou clip fain:
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
A apărut și ozetul:
Aștept să apară și traducerea că nu înțeleg mai nimic, doar că scrisoarea lui Fikret ajunge în mâinile lui Omer, ceea ce era evident de altfel.
Episode 46 Ozet: Fikret’s letter gets into Omer’s hands!
Fikret’s letter has reached Omer! There is nothing standing in the way of the truth being revealed. Defne has no energy left to hide it. The waiting starts after the letter reaches Omer. Omer will know everything after he reads the letter. Alright, will everything be resolved once the letter reaches Omer?
Neriman gets involved as soon as she learns of the situation, however she faces a big obstacle.
On the other hand, word gets around Passionis that Omer has bought Defne’s house. Will Defne’s house issue get settled? As a result of Omer buying Defne’s house, Defne is in chaos. Alright, how will Omer apologize? Will he be able to explain?
Aștept să apară și traducerea că nu înțeleg mai nimic, doar că scrisoarea lui Fikret ajunge în mâinile lui Omer, ceea ce era evident de altfel.
Episode 46 Ozet: Fikret’s letter gets into Omer’s hands!
Fikret’s letter has reached Omer! There is nothing standing in the way of the truth being revealed. Defne has no energy left to hide it. The waiting starts after the letter reaches Omer. Omer will know everything after he reads the letter. Alright, will everything be resolved once the letter reaches Omer?
Neriman gets involved as soon as she learns of the situation, however she faces a big obstacle.
On the other hand, word gets around Passionis that Omer has bought Defne’s house. Will Defne’s house issue get settled? As a result of Omer buying Defne’s house, Defne is in chaos. Alright, how will Omer apologize? Will he be able to explain?
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Mar 10 Mai 2016, 12:37 pm, editata de 1 ori
Nicky- vip
Baris din nou la cumparaturi.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ciculă un zvon pe TT că Elcin ar fi făcut o infecție la ochi și că ar trebui să stea 10 zile în casă.
Nicky- vip
Am citit si eu. O sa innebunim cu astia. Cand stam mai pe ace hop necazu'
Sper sa nu fie adevarat.
Sper sa nu fie adevarat.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Nicky a scris:Ciculă un zvon pe TT că Elcin ar fi făcut o infecție la ochi și că ar trebui să stea 10 zile în casă.
....tot ce este posibil...nu vezi si ce fete iritate au, atat Elcin cat si Baris...de la machiaj, demachaj necorespunzator si superficial, etc..
carina- vip
...fetele de la Dizi Team Ro, au anuntat ca ep 45 se va traduce, dar va mai dura...spun ele ca sunt ocupate....s-or mai fi apucat de tradus si un alt serial oare?
carina- vip
carina a scris:
....tot ce este posibil...nu vezi si ce fete iritate au, atat Elcin cat si Baris...de la machiaj, demachaj necorespunzator si superficial, etc..
Sper totusi ca e si vestea asta tot o "bagare de seama" ca si cea cu sindromul oboselii cronice. Daca e adevarat n-o vad bine pe draguta aia, tipa care apare peste tot cu ea unde are nevoie de machiaj. Am citit unele comm. pe TT la adresa ei nu tocmai magulitoare.
Pe de alta parte in ultimul episod a fost foarte basic machiata, o fi ceva totusi.
lombicutz- vip
Am avut o speranta ca poate vom afla ceva in plus din rezumat...nimic nou sub soare.
Mai ramane promo 2 sa ne lumineze putin, poate n or fi lucrurile chiar atat de rele.
Sper sa nu fie adevarat zvonul cu infectia, 10 zile de stat in casa inseamna un ep, cel putin, fara ea...
Ps: si Baris de cateva episoade are fruntea plina de cosuri, cred ca tot de la atata machiaj, produse, pensule...
Mai ramane promo 2 sa ne lumineze putin, poate n or fi lucrurile chiar atat de rele.
Sper sa nu fie adevarat zvonul cu infectia, 10 zile de stat in casa inseamna un ep, cel putin, fara ea...
Ps: si Baris de cateva episoade are fruntea plina de cosuri, cred ca tot de la atata machiaj, produse, pensule...
Crisu- vip
Crisu a scris:Am avut o speranta ca poate vom afla ceva in plus din rezumat...nimic nou sub soare.
...sper si eu sa fie vorba doar de un zvon. dar si echipa parca prea "strans" filmeaza...duminica au filmat scena cu iesirea lui Elcin din firma si aseara au dat promo...cred ca nu au nimic filmat in avans, in caz de "avarie" sa nu stea stresati ca nu au cu ce completa ep...
ps. dupa mine, situatia este fff clara...la Defne sentimentele sunt amestecate, pe de-o parte achizitia casei, pe partea cealalta aflarea adevarului de catre Omer...ar renunta la el, dar n-o poate face....asteapta decizia lui Omer...rezumatul este interpretabil, probabil in functie de decizia care se va lua cu privire la sezonul 2...este clar ca scrisoarea a ajuns la Omer...daca se vor finaliza filmarile in sezon 1, cu siguranta ca Omer va afla si cred ca va afla de la Defne ( Defne fiind convinsa ca scrisoarea este la Omer, cred ca se va hotara sa-i spuna ea, inainte sa citeasca Omer scrisoarea)...Defne ajunge in situatia in care nu mai poate lupta cu minciunile si-i va spune lui Omer, ...daca va urma sezonul 2, o vor mai prelungi, cu sustragerea scrisorii de catre Neriman, etc.
carina- vip
Pe mine ma dezamageste ozetul. Vreau ca Defne sa-i spuna lui Omer adevarul,o vreau matura, hotarata, mor de nervi cand o vad asa agitata ca o gaina fara cap.Cum adica asteapta sa citeasca Omer scrisoarea???. Faza cu barfele di Passionis imi ridica parul de pe cap. Deci nu ajunge ca situatia era oricum de rahat, acum mai trebuie sa faca fata si barfelor. Adica fix ce nu-si dorea.
Asa as cifuli-o pe scenarista asta ametita si pe sefii ei de la Ortak de....De ce tot timpul Defne trebuie sa fie fara curaj, fricoasa, lasa? Si asta in numele iubirii. Meric draga, o asa iubire, pentru un asa barbat, ar trebui sa-i dea aripi nu sa o faca un personaj anxios.
Gata,mi-am zis off-ul.
Asa as cifuli-o pe scenarista asta ametita si pe sefii ei de la Ortak de....De ce tot timpul Defne trebuie sa fie fara curaj, fricoasa, lasa? Si asta in numele iubirii. Meric draga, o asa iubire, pentru un asa barbat, ar trebui sa-i dea aripi nu sa o faca un personaj anxios.
Gata,mi-am zis off-ul.
lombicutz- vip
lombicutz a scris:
Sper totusi ca e si vestea asta tot o "bagare de seama" ca si cea cu sindromul oboselii cronice. Daca e adevarat n-o vad bine pe draguta aia, tipa care apare peste tot cu ea unde are nevoie de machiaj. Am citit unele comm. pe TT la adresa ei nu tocmai magulitoare.
Pe de alta parte in ultimul episod a fost foarte basic machiata, o fi ceva totusi.
..."cucuana" aia ma enerveaza si pe mine rau de tot...sa fii convinsa ca are destule interese sa stea in preajma lui Elcin...la toate reclamele pe care le-a facut Elcin a fost "pionul" principal...daca Elcin a incasat 2 mil, cu siguranta ca si ea a incasat in jur de 100...
carina- vip
carina a scris:
..."cucuana" aia ma enerveaza si pe mine rau de tot...sa fii convinsa ca are destule interese sa stea in preajma lui Elcin...la toate reclamele pe care le-a facut Elcin a fost "pionul" principal...daca Elcin a incasat 2 mil, cu siguranta ca si ea a incasat in jur de 100...
Mi-era indiferenta, da tipul care o imbraca....jur ca l-as cauta prin Istanbul daca as fi mai aproape. L-as vana pana i-as scoate din cap aerele de stilist.
lombicutz- vip
lombicutz a scris:
Mi-era indiferenta, da tipul care o imbraca....jur ca l-as cauta prin Istanbul daca as fi mai aproape. L-as vana pana i-as scoate din cap aerele de stilist.
....totusi cred ca este o rautate si o mare invidie si intre ei...cum mama naibii reuseste sa le imbrace frumos pe Yasemin, Sude, Neriman, numai cu Elcin o da in bara?...cred ca sunt invidiosi si pe faptul ca intotdeauna personajele principale sunt mult mai bine platite decat cele secundare, basca popularitatea, basca incasarile suplimentare ptr diverse reclame, etc....
carina- vip
carina a scris:
....totusi cred ca este o rautate si o mare invidie si intre ei...cum mama naibii reuseste sa le imbrace frumos pe Yasemin, Sude, Neriman, numai cu Elcin o da in bara?...cred ca sunt invidiosi si pe faptul ca intotdeauna personajele principale sunt mult mai bine platite decat cele secundare, basca popularitatea, basca incasarile suplimentare ptr diverse reclame, etc....
Nu stiu ce sa zic poate Elcin o fi mai tolomaca de felul ei. Mai usor de manipulat si de imbrobodit. Ala promoveaza hainele unora, primeste si de acolo, primeste si de la Elcin si de la producatori si uite asa traieste baiatu' in Istanbul.
lombicutz- vip
...se pare ca Sukru, a primit corespondenta si-i va arata lui Defne scrisoarea...Defne cred ca refuza s-o ia ( si bine face), dupa care Sukru depune corespondenta la secretariat -Derya...
carina- vip
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii