9. Kiralik Ask - comentarii
+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 9. Kiralik Ask - comentarii
E imbracata in fotografie ca in filmuletul snapchat. Are aceiasi bluza si aceleasi bijuterii. Si e foarte frumoasa in tristetea ei. E aproape socanta fotografia si mesajul.carina a scris:
....nu, sigur ceva s-a intamplat si cu Elcin...in decurs de 2 zile si-a pus 3 poze pe IG...zici ca s-a luat la intrecere cu G...msg. lasa mult de dorit si naste multe semne de intrebare...m-as fi gandit ca a lovit-o soarele in moalele capului, dar ea insista si ne spune ca nu-s temperaturi insuportabile...poate a marcat-o vreun lucrator stradal...acolo sunt cu miile, dar de ce n-a pus o poza cu cel pe care il compatimea,....
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Au aparut fotografii noi de la filmari. Una cu Sude, cred ca in livada din fotografiile postate de cei din echipa, cu Sinan in lacrimi, haida !!!
lombicutz- vip
Am vazut ca si G a avut activitate intensa acum 2 zile. A postat Elcin poza aceea cand radea, apoi fanii au facut comparatie cu G si ziceau: uite asa se rade, invata...apoi G a postat poza facuta de sus cu coronita, fanii au zis ca o copiaza pe Elcin din poza cu premiul, apoi G posteaza poza cu catelul in brate in care zice: nu vom invata de la voi cum sa facem poze, fanii iar se sesizeaza si ii transmit: nu de la noi , de la Elcin sa inveti...nu stiu ce sa mai zic, ori sunt niste tachinari la mijloc, ori interpretam noi cum vrem...carina a scris:
....nu, sigur ceva s-a intamplat si cu Elcin...in decurs de 2 zile si-a pus 3 poze pe IG...zici ca s-a luat la intrecere cu G...msg. lasa mult de dorit si naste multe semne de intrebare...m-as fi gandit ca a lovit-o soarele in moalele capului, dar ea insista si ne spune ca nu-s temperaturi insuportabile...poate a marcat-o vreun lucrator stradal...acolo sunt cu miile, dar de ce n-a pus o poza cu cel pe care il compatimea,....
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
E superba poza, nimic de zis, doar ca m a marcat tristetea emanata.lombicutz a scris:
E imbracata in fotografie ca in filmuletul snapchat. Are aceiasi bluza si aceleasi bijuterii. Si e foarte frumoasa in tristetea ei. E aproape socanta fotografia si mesajul.
Ce poze, pe unde au aparut? Pe tt n am vazut nimic...
Crisu- vip
TT e mort azi. Pe FB le-am vazut, nu reusesc sa le copiez.
lombicutz- vip
Crisu a scris:
Woow, super, eu am fost doar o singura data, pe vremea aceea habar n aveam de serialele lor, iar in turca stiam doar 3 cuvinte: giriș - intrare, çıkış - iesire (pe asta nici nu stiam sa l pronunt corect) - si astea de la viza de pe pasaport, si indirim - reducere :))))
...da, am avantajul ca sunt destul de aproape de Istanbul....n-am mai mers cu masina de vreo 6-7 ani, iar cu avionul fac 50 min/ c/v 90 euro dus/intors cu Turkis Airline, de pe aeroportul M. Kogalniceanu, distanta de 24 km fata de Constanta...recunosc ca atunci cand am fost cu masina, am mers sa vizitez si in ciuda faptului ca este fff obositor, sunt lucruri si locuri pe care altfel de vezi din masina decat din avion...am ajuns si in partea asiatica, Izmir, Bursa, Bodrum, Trabzon, Kanacalle ( care mi-a placut fff mult, un oras f modern si in centrul lui troneaza calul Troian, (o copie fidela a celui original), numai ca acesta a fost construit o data cu inceperea filmarilor ptr filmul Elena din Troia).....in ultimii ani doar in Istanbul ma duc...
Ultima editare efectuata de catre carina in Mar 14 Iun 2016, 10:48 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
lombicutz a scris:TT e mort azi. Pe FB le-am vazut, nu reusesc sa le copiez.
Asta e un alt clip postat de Ayse
https://www.instagram.com/p/BGo0wSuJ83h/?taken-by=makeupayse
Crisu- vip
Pe asta am gasit o cu Sude
Crisu- vip
lombicutz a scris:TT e mort azi. Pe FB le-am vazut, nu reusesc sa le copiez.
...poate o fi si din cauza faptului ca in seara aceasta este seara de iftar..
carina- vip
Si pe asta cu Sinan
Crisu- vip
Vazut, ce sa zic, nu-i stilul meu.Dar de loc.Dar daca ei se simt bine...Crisu a scris:
Asta e un alt clip postat de Ayse
https://www.instagram.com/p/BGo0wSuJ83h/?taken-by =makeupayse
lombicutz- vip
Crisu a scris:
Am vazut ca si G a avut activitate intensa acum 2 zile. A postat Elcin poza aceea cand radea, apoi fanii au facut comparatie cu G si ziceau: uite asa se rade, invata...apoi G a postat poza facuta de sus cu coronita, fanii au zis ca o copiaza pe Elcin din poza cu premiul, apoi G posteaza poza cu catelul in brate in care zice: nu vom invata de la voi cum sa facem poze, fanii iar se sesizeaza si ii transmit: nu de la noi , de la Elcin sa inveti...nu stiu ce sa mai zic, ori sunt niste tachinari la mijloc, ori interpretam noi cum vrem...
...auuuuuuu!!!!! stai asa!!!!...am pierdut firul!!!...cum si-a pus G poza pe IG si a pus ca msg "nu vom invata de la voi cum sa facem poze"?
...nu pot sa cred ca-i adevarat(((((
carina- vip
Crisu a scris:Si pe asta cu Sinan
...cine-i tipa cu Sinan?
carina- vip
https://www.facebook.com/Kiralik-Ask-Defne-Omer-Romanian-Fans--185329658476983/photos_stream
Ma depaseste,nu inteleg de ce nu pot posta aici fotografiile.
Ma depaseste,nu inteleg de ce nu pot posta aici fotografiile.
lombicutz- vip
....mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine, care din indivizii astia este stilistul lui Elcin?
...Elcin a fost la aniversarea celui cu cercel in ureche, poza 2, tipul din dreapta...in prima poza este un alt tip...
carina- vip
Cel din foto sus e Rutkay Ozis:))) Celalat e si el ceva dar nu prieten cu Elcin.
lombicutz- vip
carina a scris:
....mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine, care din indivizii astia este stilistul lui Elcin?
...Elcin a fost la aniversarea celui cu cercel in ureche, poza 2, tipul din dreapta...in prima poza este un alt tip...
Cel din prima poza este stilistul, ziua lui de nastere a fost, este acelasi tip.
Crisu- vip
L am gasit pe Sinan, de pe acel link de fb
Crisu- vip
lombicutz a scris:Cel din foto sus e Rutkay Ozis:))) Celalat e si el ceva dar nu prieten cu Elcin.
...va multumesc mult dragalaselor....
carina- vip
Ce-i cu lacrimile astea? Ce-a patit? Si mai ales, ce cauta Sude in livada?Crisu a scris:L am gasit pe Sinan, de pe acel link de fb
lombicutz- vip
Da, asta e mesajul scris de ea la acea poza cu catelul negru in brate...carina a scris:
...auuuuuuu!!!!! stai asa!!!!...am pierdut firul!!!...cum si-a pus G poza pe IG si a pus ca msg "nu vom invata de la voi cum sa facem poze"?
...nu pot sa cred ca-i adevarat(((((
Crisu- vip
...Buna seara ..Carina ..ce noroc pe mine amu ca ne ai spus ca esti un turist frecvent al turciei ...imi permiti sa te intreb si eu ceva daca esti ok sa mi raspunzi e bine daca nu ..nu este nici o suparare ...deci eu nu am fost niciodata in Turcia ..anul acesta este prima data cand am luat bilete pt vacanta la Bodrum in august ..din intampare am auzit ca turcii au o slabiciune pentru blonde ..fata mea e blonda ..in vacanta merg numai eu si ea ....ar trebui sa mi fac griji ...cum ar trebuii sa ne comportam inafara de a fi foarte serioase bineanteles..daca poti sa mi spui ..multumesc.carina a scris:
...da, am avantajul ca sunt destul de aproape de Istanbul....n-am mai mers cu masina de vreo 6-7 ani, iar cu avionul fac 50 min/ c/v 90 euro dus/intors cu Turkis Airline, de pe aeroportul M. Kogalniceanu, distanta de 24 km fata de Constanta...recunosc ca atunci cand am fost cu masina, am mers sa vizitez si in ciuda faptului ca este fff obositor, sunt lucruri si locuri pe care altfel de vezi din masina decat din avion...am ajuns si in partea asiatica, Izmir, Bursa, Bodrum, Trabzon, Kanacalle ( care mi-a placut fff mult, un oras f modern si in centrul lui troneaza calul Troian, (o copie fidela a celui original), numai ca acesta a fost construit o data cu inceperea filmarilor ptr filmul Elena din Troia).....in ultimii ani doar in Istanbul ma duc...
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Irina111 a scris:
...Buna seara ..Carina ..ce noroc pe mine amu ca ne ai spus ca esti un turist frecvent al turciei ...imi permiti sa te intreb si eu ceva daca esti ok sa mi raspunzi e bine daca nu ..nu este nici o suparare ...deci eu nu am fost niciodata in Turcia ..anul acesta este prima data cand am luat bilete pt vacanta la Bodrum in august ..din intampare am auzit ca turcii au o slabiciune pentru blonde ..fata mea e blonda ..in vacanta merg numai eu si ea ....ar trebui sa mi fac griji ...cum ar trebuii sa ne comportam inafara de a fi foarte serioase bineanteles..daca poti sa mi spui ..multumesc.
....nici un fel de probleme nu trebuie sa-ti faci...nu stiu ce povesti se tot vehiculeaza...de atatea ori am fost si nu mi s-a intamplat nimic...in plus banuiesc ca ti-ai luat bilet cu servicii complete...in locatia respectiva nimeni nu te va deranja cu absolut nimic...sunt de o amabilitate iesita de comun, cateodata chiar obositoare...deci nu-ti face nici un fel de probleme, statiunea este superba, iti doresc concediu placut si sa va bucurati de soare, mare si toate cele..
carina- vip
lombicutz a scris:
Ce-i cu lacrimile astea? Ce-a patit? Si mai ales, ce cauta Sude in livada?
Poate plange dupa Yasemin...
Daca sunt adevarate zvonurile ca Yasemin pleaca din serial in sezonul 2, Sinan fix un afemeiat si un instabil o sa para :)))
Crisu- vip
carina a scris:
...cine-i tipa cu Sinan?
Cred ca un fan...n a zis nimeni nimic de ea.
Crisu- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii