10. Kiralik Ask - comentarii
+11
Nicky
carina
Milly18
Grety71
Iuliana Maties
ninnet
Irina111
violeta maicariu
Admin_dea05
DENISA
Crisu
15 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 10. Kiralik Ask - comentarii
....fetele spun ca d-l din imagine care apare in promo ep.53 este bodyguard-ul/soferul lui Elcin...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
In promo Omer cred ca ii spune frate lui Sinan. Daca pe el l-a iertat si pe Defne nu, mie mi se pare o prostie din partea lui.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Eu nu prea cred că-i spune lui Sinan ”Frate” , nu cred că-l va ierta atât de ușor.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Fetelor atât eu cât şi Dea vă mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi pe parcursul acestor ani .
La cât mai mulţi ani împreună pe acest portal . Existenţa acestui forum a fost posibilă în primul rând datorită vouă, cei care vizitaţi zilnic adresa noastră , cei care aţi acceptat să participaţi la discuţii şi ne-ati ajutat sa devenim din ce in ce mai buni.
We thank you and other members that you decided to join the others' members of this forum.
La multi ani tuturor membrilor acestui forum! Astazi am implinit 6 anisori.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t203p200-la-multi-ani-forum#440528
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
La multi ani voua,celor care depuneti o munca in plus ca sa ne tina la curent cu viata actorilor nostri preferati...sunt recunoscatoare ca v-am gasit si ca va citesc..la cat de multi ani!Admin_dea05 a scris:La multi ani tuturor membrilor acestui forum! Astazi am implinit 6 anisori.
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
La mulți ani! Felicitări pentru frumoasa aniversare!
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
...ce mai spun acum oare ...iara a cerut o ..femeia asta pare ca e facuta sa traiasca numai facand surprize sau traindu le ..carina a scris:
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
....astia doi nu sunt in regula(((((....Gupse isi pune aceasta poza pe IG, Yunus nu se lasa mai prejos si-si pune si el una tot de pe-o plaja....bineinteles ca fanii le-au urat vacanta placata, ca le sta fff bine impreuna, toate cele bune, etc...
carina- vip
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/yeni-sezon-3-fragmani
Promo 3, interesant
Promo 3, interesant
Violeta O.- membru activ
Data de inscriere : 10/04/2016
....cred ca-i baietelul lui Serdar
carina- vip
https://youtu.be/7UKE5iQbOUE ...oare nu poate fi copilul lui Defene...ce ce sa i vorbessca ea despre viata si iubire copilului lui Serdar ca si matusa cand corect ar fi despre aceste lucruri parintii s o faca...parca cu prea multa iubire se uita la el ...voi din ce v ati dat seama ca ar fi copilul lui S ..? Eu parca ma inclin sa cred ca e copilul lor D&O (in frag trece de la imaginea cu omer la copil cu D) o fi gresit dar noi ne am invatat cu stilul de a fi invers la ce ne sugereaza in fragm...poate or sa tina secret toata familia ca ea are copilul ...tre sa fie si secrete nu...?
Irina111- membru senior
Mujde a jucat in 20 dakika cu Tuba ,a facut un rol frumos acolo,e frumoasa,sexi si talentata,o sa-i dea ceva dureri de cap lui Defne...Irina111 a scris:Chiar ca ..fara comentarii...dar ce fata de "bitch"are actrita asta noua ...sigur o sa fie calare pe Omer si el pe ea sa simta ca se razbuna pe Defene
violeta maicariu- vip
Am inceput sa ma uit si eu la ,,Stadiul relatiei"e super,m-am indragostit imediat de serial,actorii sunt foarte amuzanti si frumosi e o comedie foarte buna,doar sa n-o dea si ei pe drama,ca in Kiralik......Deea,stii daca gasesc pe undeva episoade traduse in avans?multumesc.Admin_dea05 a scris:
Multumesc . Sunt la curent cu aceasta informație. Toamna aceasta va fi una încărcată pt ca va începe si serialul Tubei.
violeta maicariu- vip
...care este acest serial?violeta maicariu a scris:
Am inceput sa ma uit si eu la ,,Stadiul relatiei"e super,m-am indragostit imediat de serial,actorii sunt foarte amuzanti si frumosi e o comedie foarte buna,doar sa n-o dea si ei pe drama,ca in Kiralik......Deea,stii daca gasesc pe undeva episoade traduse in avans?multumesc.
Irina111- membru senior
....inele au fost scoase....
Ultima editare efectuata de catre carina in Vin 16 Sept 2016, 5:08 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii