10. Kiralik Ask - comentarii
+11
Nicky
carina
Milly18
Grety71
Iuliana Maties
ninnet
Irina111
violeta maicariu
Admin_dea05
DENISA
Crisu
15 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 10. Kiralik Ask - comentarii
Violeta O. a scris:Da, cine-i individul...nu arata rau
...nu stiu, am impresia ca este din "staff-ul" de la una din reclamele pe care le face Elcin, samponul sau hainele...parca pe acolo l-am zarit..
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Buna dimi, se pare ca fb o sa-i inchida grupul lui Johnny.Ce nemernicie, fratilor traim in secolul XXI aceste bariere ar trebui sa dispara, platim internetul cu varf si indesat si tot ei ne pun restrictii in lumea filmelor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
...se spune cum ca la petrecerea aniversarii zilei de nastere, Baris nu ar fi invitat pe nimeni din echipa KA decat pe scenarist si regizor....la petrecere au participat prietenii lui Gupse si cei 2 frati ai lui Baris...plecarea/iesirea celor doi ( Baris si G) ar fi avut loc pe usa din spate intrucat erau "piliti" si nu ar fi vrut sa faca un subiect de discutie ptr presa...
carina- vip
Anunt! Echipa DiziTeam are nevoie de traducatori ca sa mearga serialul tradus mai repede. Daca se ofera cineva voluntar sa-mi trimita un mesaj privat. DOAR TRADUCERI !!!!!in doc
in word
in word
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 10 Oct 2016, 6:28 pm, editata de 2 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Chiar asa? mi se pare oribil , parca ar fi manipulat...vroiam sa scriu " saracul manipulat" dar daca e asa consider ca asta e viata pe care si-a ales-o deci nici nu se pune vorba de un "saracul" ..in continuare mie Gupsa mi se pare o fiinta oribila si nu imi va schimba nimeni ideea din cap la fel cum mi se parea burcina lui Yildirim.carina a scris:...se spune cum ca la petrecerea aniversarii zilei de nastere, Baris nu ar fi invitat pe nimeni din echipa KA decat pe scenarist si regizor....la petrecere au participat prietenii lui Gupse si cei 2 frati ai lui Baris...plecarea/iesirea celor doi ( Baris si G) ar fi avut loc pe usa din spate intrucat erau "piliti" si nu ar fi vrut sa faca un subiect de discutie ptr presa...
..si ceea ce se scrie in poza e adevarat dar mai bine se ocoleste subiectul viata personala alaturi de Gupse. NU MA INTERESEAZA !!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1533329326692791&set=gm.1775864929319270&type=3&theater
Admin_dea05- Admin
Super acum inteleg de ce s-a postat pozele cu acel carusel. După cum se vede începe si Pamir sa o cucerească.
Admin_dea05- Admin
Buna dimi, mi-am permis sa traduc promo-ul daca nu l-a facut cineva.
P:Dle Pamir, multumesc foarte mult.Esti atat de bun.Nu mi-ai lasat nicio nota in interior, dar am inteles ca este din partea ta, cand am vazut "a plecat Albertin"!
P:Desigur, acum astepti ca Defne sa vina si sa-ti multumeasca pentru cadoul minunat.Dar, nu astepta in zadar, pentru ca ea a venit la mine.
O:Ce crezi ca faci?
D:Omer, s-a terminat.
S:Esti o femeie de succes si o mama minunata.In opinia mea, este prostia lor ca nu vad asta.
P:Multi vor o femeie frumoasa, dar numai unul o va avea, Omer.Acel care este gata sa lupte ca un ciocan si patent, acel va fi destul de rezistent.
O:Ar trebui sa vorbim despre lucruri reale?Cum ar fi de exemplu, despre cum ascundem unul fata de altul chestii personale in cutii mici?
P:Dle Pamir, multumesc foarte mult.Esti atat de bun.Nu mi-ai lasat nicio nota in interior, dar am inteles ca este din partea ta, cand am vazut "a plecat Albertin"!
P:Desigur, acum astepti ca Defne sa vina si sa-ti multumeasca pentru cadoul minunat.Dar, nu astepta in zadar, pentru ca ea a venit la mine.
O:Ce crezi ca faci?
D:Omer, s-a terminat.
S:Esti o femeie de succes si o mama minunata.In opinia mea, este prostia lor ca nu vad asta.
P:Multi vor o femeie frumoasa, dar numai unul o va avea, Omer.Acel care este gata sa lupte ca un ciocan si patent, acel va fi destul de rezistent.
O:Ar trebui sa vorbim despre lucruri reale?Cum ar fi de exemplu, despre cum ascundem unul fata de altul chestii personale in cutii mici?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Tipul aparea des cu Sinem (Yasemin) Cred ca are legatura cu moda, un boutiq cu haine, ceva de genul. Cred ca multe haine din prima serie, mai ales la inceput erau de la el.Violeta O. a scris:Da, cine-i individul...nu arata rau
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Iar isi leaga ceva in jurul mijlocului. Nu stiu ce-i in capul ei n-am mai vazut la alte actrite O fi chiar asa de greau sa se imbrace mai altfel? De ce-si ia pe ea topurile alea scurte daca n7 vrea sa i se vada fundul? Si zau ca are ce arata.
lombicutz- vip
Si din spate arata perfect. Ce ti-e si cu "chimia" asta intre doua persoane.
lombicutz- vip
lombicutz a scris:
Si din spate arata perfect. Ce ti-e si cu "chimia" asta intre doua persoane.
....ai perfecta dreptate!!!...nu ma pot lauda ca am urmarit fff multe seriale turcesti, dar din cate am vazut pana acum, cei doi bat recordul...
...acum cateva zile a fost un reportaj legat de aniversarea lui Baris si chiar si una din moderatoare nu s-a putut abtine si a facut o afirmatia de genul " indiferent pe cine voi deranja, continui sa-mi sustin parerea ca cei doi sunt facuti unul ptr altul si inca mai sper intr-un sfarsit fericit" ...un altul..."D-zeu le-a dat sansa sa se intalneasca de acum nu mai depinde decat de ei"...
carina- vip
...ha!ha!ha!, fanii au intrat deja in alerta...
carina- vip
http://www.trilulilu.ro/ep-56-fragment-2
... pro 2, ep.56, tradus de echipa Diziteam
... pro 2, ep.56, tradus de echipa Diziteam
carina- vip
...si rezumatul ep.56
carina- vip
Le citesc pe cateva de genul pe TT. Mi-e mila de Meric cateodata. Atatea lectii despre cum ar trebui sa se comporte Defne, atata morala la Kg. Omer e perfect, Defne prea mare victima, bla bla. Isi fura bucuria show-ului dupa parerea mea.carina a scris:
...ha!ha!ha!, fanii au intrat deja in alerta...
lombicutz- vip
...cica Pamir ar fi castigat aceste ursulet la "Tir" si i l-ar fi oferit lui Defne...,
ps. cred ca si acest Pamir va avea soarta lui Fikret
carina- vip
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii