10. Kiralik Ask - comentarii
+11
Nicky
carina
Milly18
Grety71
Iuliana Maties
ninnet
Irina111
violeta maicariu
Admin_dea05
DENISA
Crisu
15 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 10. Kiralik Ask - comentarii
Eu am crezut ca s-a potolit Nero, dar tot cu magarii umbla, totusi caracterul lui Pamir e bine pus la punct si taman acolo unde trebuie, chiar Pamir o sa-i apropie.carina a scris:
...mie mi-a placut tare mult cand s-a intalnit cu Neriman si o tot intreba ce-a fost intre Omer si Defne...Neriman incepuse sa bata campii si Pamir cu un ton si o privire f serioasa ii spune " nu-i nici o problema, voi trece pe la d-l Hulusi si-i voi cere detalii"
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Eu am crezut ca s-a potolit Nero, dar tot cu magarii umbla, totusi caracterul lui Pamir e bine pus la punct si taman acolo unde trebuie, chiar Pamir o sa-i apropie.
...da de unde, atata "potoleala" pe capul lui Neriman...pacat ca pana acum nu am prea urmarit "monologurile" lui Koray, am pus pe "repede inainte"..sunt niste expresii si comparatii superbe.....tot in ep.55, dar nu retin sub nici o forma scena, dar totusi cred ca s-a intamplat in sala de sedinte cand pe Koray il i-a gura pe dinainte si spune ceva de genul " ca pisica a intrat intre porumbei"...pisica fiind Pamir
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Buna dimi, daaa, si culmea e ca Koray o provoaca.carina a scris:
...da de unde, atata "potoleala" pe capul lui Neriman...pacat ca pana acum nu am prea urmarit "monologurile" lui Koray, am pus pe "repede inainte"..sunt niste expresii si comparatii superbe.....tot in ep.55, dar nu retin sub nici o forma scena, dar totusi cred ca s-a intamplat in sala de sedinte cand pe Koray il i-a gura pe dinainte si spune ceva de genul " ca pisica a intrat intre porumbei"...pisica fiind Pamir
iulianagl- moderator
Vă pup fetelor! Abia astept episodul de mâine.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Vă pup fetelor! Abia astept episodul de mâine.
Si eu, si ma bucur de grupul "secret", ma bucur pentru ca fetele de acolo mai traduc scenele importante si nu stau in ceata pana la traduceri.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
carina a scris:
Eu cu datul asta inainte am patit-o ca nu intelegeam cine si de ce i-a trimis lui Pamir fotografia lui Defne. am prins doar momentul in care se aseza tacticos pe canapea si se uita in tel. la foto. Dar ca norocul, am reluat vizionarea si m-am uitat si la Nuro si nazbatiile ei.
lombicutz- vip
...ep.55 este tradus integral..
carina- vip
Ebeeeiii!! :carina a scris:...ep.55 este tradus integral..
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ebeeeiii!! :
....deja s-au fac traduceri 1h si 20 min si din ep 56...poate pana la sfarsitul saptamanii asteia urca si ep.56...
carina- vip
Multumesc fetelor!
Admin_dea05- Admin
Am inteles ca va aparea Feryal din nou dar apariție episodica ca sa o faca geloasă din nou pe Defne.
Admin_dea05- Admin
Faza cu baclavalele a fost un protest mai mult la adresa poliției din Turcia. Cică niste copii au furat ceva baclavale si au primit mai multi ani de închisoare.
Admin_dea05- Admin
Doame mare iti este gradina! E beata sau se face? Parca si Baris arata mai urat langa ea....
https://www.instagram.com/p/BL0iN1EAXvk/
Admin_dea05- Admin
Fetelor, v-ati jucat pe tt? Vizionare placuta!
lombicutz- vip
Admin_dea05 a scris:Doame mare iti este gradina! E beata sau se face? Parca si Baris arata mai urat langa ea....
....mi-a stricat deja seara...
"They always seek for attention in the time of new episode
He looks so weak and she more confident than him they try to get attention ...... she's the star and he is just her boyfriend no questions about his work
carina- vip
Hai sa va stric placerea de tot. Stiati ca Yunus face parte din staff-ul Crate & Barel marele sponsor KA? Aia de i-au decorat casa lui Elcin?carina a scris:
He looks so weak and she more confident than him they try to get attention ...... she's the star and he is just her boyfriend no questions about his work
lombicutz- vip
nu am stiutlombicutz a scris:Hai sa va stric placerea de tot. Stiati ca Yunus face parte din staff-ul Crate & Barel marele sponsor KA? Aia de i-au decorat casa lui Elcin?carina a scris:
Admin_dea05- Admin
Off, ce episod! Traiesc cu speranta pentru vinerea viitoare.
lombicutz- vip
....sa inteleg ca este reprezentantul pe Turcia?lombicutz a scris:
Hai sa va stric placerea de tot. Stiati ca Yunus face parte din staff-ul Crate & Barel marele sponsor KA? Aia de i-au decorat casa lui Elcin?
carina- vip
lombicutz a scris:Off, ce episod! Traiesc cu speranta pentru vinerea viitoare.
...un ep de tot rahatul...mai astept poate vor da promo in seara asta sa-mi mai revin...
carina- vip
Este promo, l-ai vazut? e chiar ok.carina a scris:
...un ep de tot rahatul...mai astept poate vor da promo in seara asta sa-mi mai revin...
lombicutz- vip
Nu stiu exact ce e gacicile pe care le urmaresc pe tt erau suparate azi. yunus face parte din bordul crate & barel turcia. cred ca l-au gasit in organigrama, ceva de genul. De aici speculatiile: saruturile, influenta in serial.Succesul le i-a unora mintile.carina a scris:
....sa inteleg ca este reprezentantul pe Turcia?
lombicutz- vip
lombicutz a scris:
Hai sa va stric placerea de tot. Stiati ca Yunus face parte din staff-ul Crate & Barel marele sponsor KA? Aia de i-au decorat casa lui Elcin?
....m-am uitat acum pe internet, intr-adevar din iunie lucreaza acolo...o fi reprezentantul pe Turcia sau pe Istanbul....dar nu cred ca el a jucat un rol important in sponsorizare sau in amenajarea casei lui Elcin...Crate & Barel a sponsorizat KA si in senonul 1, iar de faptul ca nu stiu ce societate ii va amenaja locuinta lui Elcin au scris ziarele lor inca din luna aprilie-mai cand el era reprezentantul lui Louis Vuitton in acea perioada....mai de graba Elcin l-o fi ajutat sa se mute la C&B...in fine n-are importanta, cel putin ma multumesc ca nu-i mai vad fata...
carina- vip
lombicutz a scris:
Este promo, l-ai vazut? e chiar ok.
...a aparut?...nu l-am vazut...am stat si i-am luat "pulsul" lui Yunus...
carina- vip
...l-am vazut, super...
carina- vip
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii