2.GONULCELEN (inima furata)
+30
milia
andradamaria
iulia1965
prytymeu
monicuta
corina
alitheea
Luana
carina
demiruta
mioaranita60@.com
mitzymeu
Motzişor
mimi
michiper68
tia
iulianagl
axxa246
nutzi
pissycutz
Theo_1
anuta1971
vivi
clio 24
DENISA
windy_day
vali1cluj
florina1989
iulia80
Admin_dea05
34 participanți
Pagina 14 din 44
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Re: 2.GONULCELEN (inima furata)
Denisa, nici pe mine. Astept insa partea cu Hasret educata. Oricum m-a enervat din nou la culme sala aia de repetitii pe care astia o arata cu insistenta, parca a sfidare si bataie de joc, barem de ar scoate crucea din ea.DENISA a scris:
pe mine încă nu m-au convins , finalul a fost drăguţ .
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:Denisa, nici pe mine. Astept insa partea cu Hasret educata. Oricum m-a enervat din nou la culme sala aia de repetitii pe care astia o arata cu insistenta, parca a sfidare si bataie de joc, barem de ar scoate crucea din ea.DENISA a scris:
şi eu tot asta aştept , vreau să o văd puţin mai cizelată , mi se pare că se cam chinuie să ne arate că e fată de cartier , uneori fineţea nativă o trădează.
neaparat trebuie sa vad si eu sala aia..niciodata nu sunt atenta la detalii...plus ca ma ajuta si calc ca iarasi s-a blocat...maine poate la reluare poaet casc ochii mai bine!windy_day a scris:Denisa, nici pe mine. Astept insa partea cu Hasret educata. Oricum m-a enervat din nou la culme sala aia de repetitii pe care astia o arata cu insistenta, parca a sfidare si bataie de joc, barem de ar scoate crucea din ea.DENISA a scris:
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
nici eu nu stiu despre ce sala vb
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Gata ..am terminat si eu de vazut filmul..frumos si emotionant sfarsit..pe langa plombele lui Murat au mai fost si ale lui Levent..de Berrun ..cred ca nu mai avea dinti in gura de cat scrasnea
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
sala in care a cantat ea acum la final..de care ziceau fetele ca ar fi fost o biserica crestina!florina1989 a scris:nici eu nu stiu despre ce sala vb
iulia80- vip
Sala in care avea loc proba si spectacolul..e o fosta biserica crestina..data trecuta au aratat crucea..acum nu am mai vazut-oflorina1989 a scris:nici eu nu stiu despre ce sala vb
clio 24- vip
DENISA a scris:
şi eu tot asta aştept , vreau să o văd puţin mai cizelată , mi se pare că se cam chinuie să ne arate că e fată de cartier , uneori fineţea nativă o trădează.
Asta am constatat-o si eu de la inceput. Vom vedea pe parcurs.
windy_day- vip
gata am vazut
florina1989- vip
Si privirea ei din final ..poate fi interpretata...adica.. indragostit
clio 24- vip
EPISODE 5 PART 1 (ARZU)
https://www.youtube.com/user/TvGonulcelen#p/u/1/Pq8qALyXq_M
Hasret starts dancing….
Balçiçek : OK.. STOP… I have to do some battle of words now.. hey friends??
Shoot me here. Shoot me there.. there is a hazard here. There is a bastard in the room.
(she also says parts in gypsy language which we do not understand)
Cobra: dear guests. The seasaw has started. Now there is going to be a battle of words. See if anyone can race with her.. let the battle begin..
Balçiçek: (balçiçek says it in gypsy language cobra translates) it comes from the hills and the rivers. The father puts in the salt the father tastes it. There is a bastard.. so lets see her talk..
Hasret: when you eat my words.. you will shut up and sit down.
Balçiçek: everyone adores me. They are all after me… the only one who will fall for you can only be a bearish person… etc..
So they are on stage and hasret and Balçiçek are arguing in rhyme but they are also using some swear words. Balçiçek says something like you got a pole up your bum and Hasret even uses words like fart and something that means to *uck. :geb :geb
**
Murat: where is Levent? Aslý find me levent..
Hasret.. get off from there. Leave that microphone now..!!!
**
Cihan: the man spoiled all the fun.. now what do we do?
Cobra: lets sing a “selanik song”
Levent: no no.. you can leave now.. I will sort everything out. Dear guests! As you can see suprises never cease in this place.. now for some city sound.. our dj invites you to the dance floor.!!
**
Murat: where is the carpark? I do not want to wait for the valet.
Man: right here.
Hasret: why are you mad at me now?
Murat: I do not want to speak.
Hasret: please don’t go like this. Cross my heart and hope to die if you leave.
Tell me. Listen to me.
Murat: what shall I listen to? I have listened enough inside.
Hasret: look at me. Look into my eyes. Look into my eyes.. did I do something really bad now?
Murat: YOU! YOU DID SUCH A THING.THING THAT, WHAT CAN I SAY TO YOU. HOW COULD YOU DO SUCH A THING.. HOW?
Nevermind..
Hasret: But I sang really well. Everyone loved it. The only one with a sour face was your pickle face..
I did as you wanted. I was polite when I came in.. that’s what it was used for right.. to go into the place. I was in there with the society. So it worked. I was one of them. I did whatever you told me to do?
Murat: you did what I told you to do?
Hasret: oh are you mad because I sang a song?
Murat: WAS that a song?? I did not realize..
Hasret: you should just have listened to my voice. I was good. I did not push or pull the rhythm.
Look I can sing again if you want to..
Murat: NOO.. don’t. Hasret never say a word again. I do not want to hear such rubbish. It makes me feel really mad. I want to forget the whole night. Please stop pushing me.
Hasret: you saw I am better than Balçiçek.. I was quicker with the rhymes.. my voice is better and I breathe from my diaphragm just like you taught me to.
I can now beat her.. My voice can outrun her all night.
I can sing until the morning. I can replace her see. I was on that stage.. so done! There.. finished.
Murat: yes finished.
Hasret: Ohh I get it you are mad because I did not ask your permission to go on stage.
I am sorry yes I was an ass.. sorry.
Murat: we are done.
Hasret: huh?
Murat: you heard me you came here with me but you will return to your home with the group. With your lot.
Hasret: oh stop.. are you really giving up on me?
**
Ethem and berrin chat.. berrin says sorry for leaving early the other night but says they can meet again..
**
https://www.youtube.com/user/TvGonulcelen#p/u/1/Pq8qALyXq_M
Hasret starts dancing….
Balçiçek : OK.. STOP… I have to do some battle of words now.. hey friends??
Shoot me here. Shoot me there.. there is a hazard here. There is a bastard in the room.
(she also says parts in gypsy language which we do not understand)
Cobra: dear guests. The seasaw has started. Now there is going to be a battle of words. See if anyone can race with her.. let the battle begin..
Balçiçek: (balçiçek says it in gypsy language cobra translates) it comes from the hills and the rivers. The father puts in the salt the father tastes it. There is a bastard.. so lets see her talk..
Hasret: when you eat my words.. you will shut up and sit down.
Balçiçek: everyone adores me. They are all after me… the only one who will fall for you can only be a bearish person… etc..
So they are on stage and hasret and Balçiçek are arguing in rhyme but they are also using some swear words. Balçiçek says something like you got a pole up your bum and Hasret even uses words like fart and something that means to *uck. :geb :geb
**
Murat: where is Levent? Aslý find me levent..
Hasret.. get off from there. Leave that microphone now..!!!
**
Cihan: the man spoiled all the fun.. now what do we do?
Cobra: lets sing a “selanik song”
Levent: no no.. you can leave now.. I will sort everything out. Dear guests! As you can see suprises never cease in this place.. now for some city sound.. our dj invites you to the dance floor.!!
**
Murat: where is the carpark? I do not want to wait for the valet.
Man: right here.
Hasret: why are you mad at me now?
Murat: I do not want to speak.
Hasret: please don’t go like this. Cross my heart and hope to die if you leave.
Tell me. Listen to me.
Murat: what shall I listen to? I have listened enough inside.
Hasret: look at me. Look into my eyes. Look into my eyes.. did I do something really bad now?
Murat: YOU! YOU DID SUCH A THING.THING THAT, WHAT CAN I SAY TO YOU. HOW COULD YOU DO SUCH A THING.. HOW?
Nevermind..
Hasret: But I sang really well. Everyone loved it. The only one with a sour face was your pickle face..
I did as you wanted. I was polite when I came in.. that’s what it was used for right.. to go into the place. I was in there with the society. So it worked. I was one of them. I did whatever you told me to do?
Murat: you did what I told you to do?
Hasret: oh are you mad because I sang a song?
Murat: WAS that a song?? I did not realize..
Hasret: you should just have listened to my voice. I was good. I did not push or pull the rhythm.
Look I can sing again if you want to..
Murat: NOO.. don’t. Hasret never say a word again. I do not want to hear such rubbish. It makes me feel really mad. I want to forget the whole night. Please stop pushing me.
Hasret: you saw I am better than Balçiçek.. I was quicker with the rhymes.. my voice is better and I breathe from my diaphragm just like you taught me to.
I can now beat her.. My voice can outrun her all night.
I can sing until the morning. I can replace her see. I was on that stage.. so done! There.. finished.
Murat: yes finished.
Hasret: Ohh I get it you are mad because I did not ask your permission to go on stage.
I am sorry yes I was an ass.. sorry.
Murat: we are done.
Hasret: huh?
Murat: you heard me you came here with me but you will return to your home with the group. With your lot.
Hasret: oh stop.. are you really giving up on me?
**
Ethem and berrin chat.. berrin says sorry for leaving early the other night but says they can meet again..
**
clio 24 a scris:Si privirea ei din final ..poate fi interpretata...adica.. indragostit
aha asa e
florina1989- vip
Este o fosta biserica crestina si crucea apare, in ultima parte chiar foarte clar este deasupra scenei.clio 24 a scris:
Sala in care avea loc proba si spectacolul..e o fosta biserica crestina..data trecuta au aratat crucea..acum nu am mai vazut-o
Indiferent care este soarta bisericii aceleia doamna Tomris, in marea ei deschidere europeana, chiar trebuia sa ne-o arate episod de episod. Nu stiu, am dorit sa trec peste asta dar gustul amar, dupa ce la inceput am simtit enervare amestecata cu umilinta, tot ramane .
Scuze
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 26 Mar 2010, 11:58 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
fetelor..am o intrebare? cand aveti timp uitati-va pe partea a 6-a sau mai bine zis secventa cand tatal ei e la restaurant si canta la vioara...intra niste tineri si tatal ei se uita insistent la o tipa bruneta..mi s-a parut ca e tipa care a interpretat in asi rolul lui celei de-a 3 surori..cea care a fost casatorita cu tipul care il joaca pe levent! am uitat sincer cum le zicea in film..mama mei de memorie!
sa imi spuneti pe parere aveti!
iulia80- vip
denisa superbe gif-urile, de unde sunt?
Apropo fetelor..Tuba noastra este f buna la playback
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
windy_day a scris:Este o fosta biserica crestina si crucea apare, in ultima parte chiar foarte clar este deasupra scenei.clio 24 a scris:
Sala in care avea loc proba si spectacolul..e o fosta biserica crestina..data trecuta au aratat crucea..acum nu am mai vazut-o
Indiferent care este soarta bisericii aceleia doamna Tomris, in marea ei deschidere europeana, chiar trebuia sa ne-o arate episod de episod. Nu stiu, am incercat sa trec peste asta dar gustul amar dupa ce am incercat un sentiment de enervare si umilinta, tot ramane .
Se pare ca e biserica Sofia care este muzeu si in care se tin spectacole..si noi avem moschei care nu sunt folosite ca si biserici si care sunt conservate si care se viziteaza..Eu nu gasesc nimic grav in asta ..e oarerea mea nu as vrea sate superi
clio 24- vip
iulia80 a scris:fetelor..am o intrebare? cand aveti timp uitati-va pe partea a 6-a sau mai bine zis secventa cand tatal ei e la restaurant si canta la vioara...intra niste tineri si tatal ei se uita insistent la o tipa bruneta..mi s-a parut ca e tipa care a interpretat in asi rolul lui celei de-a 3 surori..cea care a fost casatorita cu tipul care il joaca pe levent! am uitat sincer cum le zicea in film..mama mei de memorie!
Da cea care a jucat-o in Asi pe Gonca
clio 24- vip
Admin a scris:denisa superbe gif-urile, de unde sunt?
E gonca fata iulia
Face playback?eu credeam ca e vocea ei
florina1989- vip
Admin a scris:denisa superbe gif-urile, de unde sunt?
după hunili .
deci am vazut bine? asta la reluare ..cand ma uitam nitel la sala!clio 24 a scris:Da cea care a jucat-o in Asi pe Gonca
fetelor..calculatorul meu a inceput sa imi faca probleme...deja s-a blocat de 3 ori asta seara..asa ca ma retrag..inainte de a muri de tot...
multumesc denisa pt linkuri..si ma bucur..ca am petrecut o seara draguta alaturi de voi@
va doresc noapte buna,somn usor si vise placute!
iulia80- vip
Noapte buna!iulia80 a scris:deci am vazut bine? asta la reluare ..cand ma uitam nitel la sala!clio 24 a scris:Da cea care a jucat-o in Asi pe Gonca
fetelor..calculatorul meu a inceput sa imi faca probleme...deja s-a blocat de 3 ori asta seara..asa ca ma retrag..inainte de a muri de tot...
multumesc denisa pt linkuri..si ma bucur..ca am petrecut o seara draguta alaturi de voi@
va doresc noapte buna,somn usor si vise placute!
Admin_dea05- Admin
Fetelor net-ul meu imi face probleme..abia incarca pagina..ies..va multumesc pentru sear super alaturi de voi..maine pot traduce si eu..noapte buna si vise placute
clio 24- vip
noapte buna!clio 24 a scris:Fetelor net-ul meu imi face probleme..abia incarca pagina..ies..va multumesc pentru sear super alaturi de voi..maine pot traduce si eu..noapte buna si vise placute
Admin_dea05- Admin
noapte buna clio si cine mai iese[/color]
eu cred ca m am uitat de cateva ori la finalul ep
eu cred ca m am uitat de cateva ori la finalul ep
florina1989- vip
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Subiecte similare