3.GONULCELEN (inima furata)
+18
nutzi
Motzişor
iulianagl
anda
windy_day
Theo_1
vali1cluj
vivi
anuta1971
Admin_dea05
pissycutz
florina1989
DENISA
chrisa
clio 24
alitheea
iulia80
mihaela99
22 participanți
Pagina 38 din 42
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Re: 3.GONULCELEN (inima furata)
iulia80 a scris:draga mihaela..el s-a indragostit ..de ea..si voi v-ati indragostit de el...!mihaela99 a scris:ma tot uitam sa vad daca se arunca vreunul in piscina , dar am ramas cu gandul , mi-a placut cand la- imbratisat pentru haine, frumos, si cum si-a indesat cancelito nasul in parul ei, e clar indragostit
imi place si cum canta la asi vrea sa-mi cante si mie
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
alitheea a scris:ei mai pacatuim si noi in tainaiulia80 a scris:draga mihaela..el s-a indragostit ..de ea..si voi v-ati indragostit de el...!mihaela99 a scris:ma tot uitam sa vad daca se arunca vreunul in piscina , dar am ramas cu gandul , mi-a placut cand la- imbratisat pentru haine, frumos, si cum si-a indesat cancelito nasul in parul ei, e clar indragostit
ce taina ? ce taina? la mine se vede pe fata, eu nu pot sa ma ascund
mihaela99- vip
draga mea alithea, iarta-ma , nu te-am salutat buna
da ai dreptate isi intra bine in rol, e finut e tandru, ma uitam la niste interviuri care le-a dat pe la tv-urile lor, bai aimi place asa mult cand rade , are un zambet tare sexy cupidon
da ai dreptate isi intra bine in rol, e finut e tandru, ma uitam la niste interviuri care le-a dat pe la tv-urile lor, bai aimi place asa mult cand rade , are un zambet tare sexy cupidon
mihaela99- vip
fetelor..voi reluati evenimentele de aseara..cand erati toate.. ! dupa cansel...ce taina..era la liber aseara!
buna alithea..bine ai venit!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
si mie imi place , chiar nu inteleg de ce ii dubleaza vocea , e seeeeeeeexi , sau poate vorbeste turca cu accent frantuzescmihaela99 a scris:draga mea alithea, iarta-ma , nu te-am salutat buna
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
pai taina fata de restul lumii...iulia80 a scris:fetelor..voi reluati evenimentele de aseara..cand erati toate.. ! dupa cansel...ce taina..era la liber aseara!
alitheea- vip
vivi multumim pt reportaj...
iulia80- vip
multumim vivi
mihaela99- vip
multumim vivi
oare de ce nu l-au intrebat nimic pe cansel
oare de ce nu l-au intrebat nimic pe cansel
alitheea- vip
alitheea a scris:pai taina fata de restul lumii...iulia80 a scris:fetelor..voi reluati evenimentele de aseara..cand erati toate.. ! dupa cansel...ce taina..era la liber aseara!
pai sa stii ca eram asa , si asa
mihaela99- vip
eu ce sa mai zic , toata ziua m-am uitat la reluare si nici acum nu ma pot hotara sa ma apuc de treaba in casa , noroc cu mancarea semipreparata ca i-am facut pe ai mei sa tacamihaela99 a scris:alitheea a scris:pai taina fata de restul lumii...iulia80 a scris:fetelor..voi reluati evenimentele de aseara..cand erati toate.. ! dupa cansel...ce taina..era la liber aseara!
pai sa stii ca eram asa , si asa
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=112
alitheea- vip
greu fetelor cu serialele astea..! ne mananca zilele si noptile!
si nervii celor din jur..si oalele din bucatarie...
iulia80- vip
iulia80 a scris:greu fetelor cu serialele astea..! ne mananca zilele si noptile!
vai de noi , parca ma vad maine poimaine cu mancarea in flacari ] , nu mai bag pe nimeni in seama in casa,
mihaela99- vip
Imi place Cansel tot mai mult. Mi-a placut de la inceput si se pare ca nu m-am inselat.Mie mi-aplacut cum a ramas MUT cand a vazut-o pe Hasret in rochia rosie. Sarrrrracutul nu stia ce sa spuna...
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
fetelor..eu treb sa ies putin..
,seara placuta!
,seara placuta!
iulia80- vip
fetele ies si eu putin revin
mihaela99- vip
oalele le arde , saptamana trecuta de 3 ori am dat laptele in foc , era fum in bucatarie de ziceai ca-i norul vulcaniciulia80 a scris:greu fetelor cu serialele astea..! ne mananca zilele si noptile!
alitheea- vip
Buna seara fetelor....Daca vreti sa cititi despre experimentul pe populatia Romaniei a produselor modificate genetic si sa semnati petitia impotriva acestuia vizitati urmatorul site:
http://alunite-negi.blogspot.com/2010/02/codex-alimentarius.html
Ultima editare efectuata de catre chrisa in Sam 17 Apr 2010, 8:35 pm, editata de 1 ori
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
[quote="chrisa"]Buna ziua fetelor....Daca vreti sa cititi despre experimentul pe populatia Romaniei a produselor modificate genetic si sa semnati petitia impotriva acestuia vizitati urmatorul site:
bine ai venit
bine ai venit
alitheea- vip
[quote="alitheea"]
Nu pot sta acum...sorry...am putintica treaba dar poate vorbim mai tarzior...
chrisa a scris:Buna ziua fetelor....Daca vreti sa cititi despre experimentul pe populatia Romaniei a produselor modificate genetic si sa semnati petitia impotriva acestuia vizitati urmatorul site:
bine ai venit
Nu pot sta acum...sorry...am putintica treaba dar poate vorbim mai tarzior...
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
As fi vrut sa comentez putin filmul de aseara dar este inca devreme cred… nu au aparut inca traducerile dialogurilor ca sa pot sa imi fac o parere completa despre acest episod.. despre serial pot spune ca este o poveste de dragoste clasica (spunea cineva), o poveste ce ne incita la visare.. doi actori frumosi care isi joaca foarte bine rolurile, o evadare din cotidianul atat de mizerabil de cele mai multe ori… Hasret in acest episod a devenit o frumusete rafinata, modelata de mintea profesorului Murat, o prezenta care noua ne taie respiratia . Murat marcat de drama prin care a trecut este fermecat de Hasret de puritatea si naivitatea ei dar in primul rand de felul ei de a fi intotdeauna sincera. El este omul matur fermecat de o femeie-copil, si nu stie inca ce i se intampla.. Mi-a placut atunci cand Hasret in entuziasmul ei l-a imbratisat pe Murat acesta a ramas putin timp blocat de ce oare?.. de surpriza.. de intensitatea sentimentelor simtite in acel moment... As vrea sa vorbesc de foarte multe momente de episod dar astept traducerile si apoi poate vom comenta impreuna in cunostinta de cauza
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
chrisa a scris:Buna seara fetelor....Daca vreti sa cititi despre experimentul pe populatia Romaniei a produselor modificate genetic si sa semnati petitia impotriva acestuia vizitati urmatorul site:
Am citit articolul.. interesant am semnat si petitia.. din pacate cine poate avea un control asupra tuturor produselor pe care le ingeram zilnic? sunt atatea substante folosite in agricultura care nu stiu cat de bine au fost testate... pentru multe dintre ele cobaii cred ca suntem noi
anuta1971- vip
Murat este aristul care se indragosteste de propria creatie. Hasret e tot timpul o surpriza pentru el. Dar o sa-i placa pana la sfarsit ce a creat? Cred ca o sa si plangem la episoadele urmatoare.
Din pacate, nu au aparut traducerile in engleza. Abia astept sa stiu ce au discutat la sfarsitul episodului cand Hasret plange.
Din pacate, nu au aparut traducerile in engleza. Abia astept sa stiu ce au discutat la sfarsitul episodului cand Hasret plange.
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
vali1cluj a scris:Murat este aristul care se indragosteste de propria creatie. Hasret e tot timpul o surpriza pentru el. Dar o sa-i placa pana la sfarsit ce a creat? Cred ca o sa si plangem la episoadele urmatoare.
Cred ca au discutat despre pariu.. despre faptul ca el deja i-a dat compozitia lui Levent (pot sa banuiesc doar)
anuta1971- vip
am sa ies .. va doresc o seara frumoasa
anuta1971- vip
Pagina 38 din 42 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata