3.GONULCELEN (inima furata)
+18
nutzi
Motzişor
iulianagl
anda
windy_day
Theo_1
vali1cluj
vivi
anuta1971
Admin_dea05
pissycutz
florina1989
DENISA
chrisa
clio 24
alitheea
iulia80
mihaela99
22 participanți
Pagina 39 din 42
Pagina 39 din 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Re: 3.GONULCELEN (inima furata)
anuta draga..ti-ai schimbat avatarul..f frumos..anuta1971 a scris:am sa ies .. va doresc o seara frumoasa
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
asa am banuit si eu. si cred ca-l intreaba de ce a continuat sa o invete.anuta1971 a scris:vali1cluj a scris:Murat este aristul care se indragosteste de propria creatie. Hasret e tot timpul o surpriza pentru el. Dar o sa-i placa pana la sfarsit ce a creat? Cred ca o sa si plangem la episoadele urmatoare.
Din pacate, nu au aparut traducerile in engleza. Abia astept sa stiu ce au discutat la sfarsitul episodului cand Hasret plange.
Cred ca au discutat despre pariu.. despre faptul ca el deja i-a dat compozitia lui Levent (pot sa banuiesc doar)
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
vali1cluj a scris:
Cred ca au discutat despre pariu.. despre faptul ca el deja i-a dat compozitia lui Levent (pot sa banuiesc doar)
asa am banuit si eu. si cred ca-l intreaba de ce a continuat sa o invete.[/quote]
buna vali...
oricum acum e roz situatia.ca sa spunem asa..dar presimt cum au zis si fetele ca vor urma zile negre rau de tot...
cred ca temperamentul vulcanic al lui hasret va iesi la suprafata mai tarziu! si sa vezi atunci .
fetelor..pt cele care mai au inca sulfet de copil va invit sa fiti musafiri in lumea desenelor animate..
https://www.youtube.com/watch?v=R9N4Y4IKA8A&playnext_from=TL&videos=vlDuCELhmjE&feature=sub.
iulia80- vip
INCEP SA TRADUC PARTEA 4
gata partea 4 ela traduceri
gata partea 4 ela traduceri
vali1cluj- vip
Salutare sau mai bine zis noapte buna
Mai e vreo parte tradusa ca as putea sa traduc si eu acum, dar nu pot intra pe huni?
Mai e vreo parte tradusa ca as putea sa traduc si eu acum, dar nu pot intra pe huni?
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Multumesc Vali. M-am apucat de tradus partea de mai sus.
Noapte buna
Noapte buna
Ultima editare efectuata de catre pissycutz in Dum 18 Apr 2010, 1:18 am, editata de 1 ori
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
ne "vedem" dimineata la cafea. Noapte buna!pissycutz a scris:Multumesc Vali
Noapte buna
vali1cluj- vip
Buna dimi!!Ce fac fetele mele???Eu inca sunt adormita la ora asta.... ma duc sa-mi pregatesc cafea cafea cafea ..va las si voua.....ma apuc sa termin partea 2 inca nu este terminata....apoi mai continui cu subtitrarea partii 9 din ep 6, parca merg ca melcul vorba lui motzisor....
Saracul Murat cere la hotel camera fara balcoane.. inca nu si-a revenit complet..Murat e atat de concentrat pe Hasret incat stie tot despre ea chiar si nr de la pantofi
HASRET: Mă pregătesc pentru olimpiadă ?
Saracul Murat cere la hotel camera fara balcoane.. inca nu si-a revenit complet..Murat e atat de concentrat pe Hasret incat stie tot despre ea chiar si nr de la pantofi
HASRET: Mă pregătesc pentru olimpiadă ?
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Dum 18 Apr 2010, 8:49 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimi! mea e gata bauta. merg sa-mi mai fac una. inca nu au mai aparut alte parti traduse. sunt pe aici daca mai apar. azi, dupa multa vreme, chiar am timp de tradus.
vali1cluj- vip
vali1cluj a scris:Buna dimi! mea e gata bauta. merg sa-mi mai fac una. inca nu au mai aparut alte parti traduse. sunt pe aici daca mai apar. azi, dupa multa vreme, chiar am timp de tradus.
buna dimineata... multumesc pentru cafea.. foarte buna
ce vreau sa spun este ca meritati multumirile noastre pentru ceea ce faceti tu si celelate fete care va consumati timpul de odihna pentru noi
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:vali1cluj a scris:Buna dimi! mea e gata bauta. merg sa-mi mai fac una. inca nu au mai aparut alte parti traduse. sunt pe aici daca mai apar. azi, dupa multa vreme, chiar am timp de tradus.
buna dimineata... multumesc pentru cafea.. foarte buna
ce vreau sa spun este ca meritati multumirile noastre pentru ceea ce faceti tu si celelate fete care va consumati timpul de odihna pentru noi
Adevarul e ca eu abia astept sa traduc. unele replici sunt asa de dragute.
vali1cluj- vip
buna dimineata fetelor...
ce mai faceti?
serviti va rog
ce mai faceti?
serviti va rog
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna dimineata fetelor...
ce mai faceti?
serviti va rog
Yami! Yami! Dar nu ne ingrasam? vine vara si trebuie sa ne imbracam subtire. O sa se vada toate prajiturelele pe soldurile noastre!!!
vali1cluj- vip
prajiturile astea nu ingrasa..sa stii!vali1cluj a scris:iulia80 a scris:buna dimineata fetelor...
ce mai faceti?
serviti va rog
Yami! Yami! Dar nu ne ingrasam? vine vara si trebuie sa ne imbracam subtire. O sa se vada toate prajiturelele pe soldurile noastre!!!
buna dmineata vali..
iulia80- vip
Neata fetelor...am verificat si eu acum nu s-a mai pus nici o parte
Dea multumesc pentru cafea...e a doua ca mi-a facut si Louana una
Dea multumesc pentru cafea...e a doua ca mi-a facut si Louana una
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
buna dimineata clio draga
ce mai faci? serveste te tog!
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna dimineata clio draga
Mersi Iulia..astept restul traducerilor...si imi pare rau ca filmul asta frumos e doar o data pe saptamana :flower: :flower:
clio 24- vip
vai clio..si asa au aparut coonflicte cu prietenul meu ca stau martea si vinerea calare pe calc si tastatura..vrei sa ...clio 24 a scris:iulia80 a scris:buna dimineata clio draga
Mersi Iulia..astept restul traducerilor...si imi pare rau ca filmul asta frumos e doar o data pe saptamana :flower: :flower:
iulia80- vip
cred ca gasesti tu o solutie sa-l ametesti... indragostit
clio 24- vip
draga clio....poate daca folosesc clestele de gene sa-l mai ametesc cu privirea!clio 24 a scris:cred ca gasesti tu o solutie sa-l ametesti... indragostit
..
iulia80- vip
iulia80 a scris:draga clio....poate daca folosesc clestele de gene sa-l mai ametesc cu privirea!clio 24 a scris:cred ca gasesti tu o solutie sa-l ametesti... indragostit
..
iubita la varsta ta daca vrei .poti sa muti si muntii....
clio 24- vip
crezi clio..eu am impresia ca am ratat trenul..sau.ca au trecut lucrurile pe langa mine si eu nu le-am vazut.!clio 24 a scris:iulia80 a scris:draga clio....poate daca folosesc clestele de gene sa-l mai ametesc cu privirea!clio 24 a scris:cred ca gasesti tu o solutie sa-l ametesti... indragostit
..
iulia80- vip
In ultima vreme..mnu stiu daca din cauza norului..dar am probleme cu net-ul..ies acum ca m-am umplut iar de nervi..abia merge si pe dupa amiaza
clio 24- vip
iulia80 a scris:crezi clio..eu am impresia ca am ratat trenul..sau.ca au trecut lucrurile pe langa mine si eu nu le-am vazut.!clio 24 a scris:iulia80 a scris:draga clio....poate daca folosesc clestele de gene sa-l mai ametesc cu privirea!clio 24 a scris:cred ca gasesti tu o solutie sa-l ametesti... indragostit
..
Nu cred iubita..sunt sigura..trenul ratat poate fi ratat ca va veni altul in care sa te sui...tot timpul ai impresia ca ratezi ceva..eu asa cred.. si o zi super
clio 24- vip
clio iti doresc o zi cat mai placuta..
iulia80- vip
Pagina 39 din 42 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata