20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 10 din 44
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ma gandeam ca numai eu nu am voie la dulce... dar buzele lui Cansel tot le vreau..pot sa fac diabetalitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:fetelor in tot Parisul cand vedeam "creperie" il vedeam pe cansel facand clatite , numai la el imi zbura gandul
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Buna Ali ,ai reteta de la Cansel ? Ti-a dictat-o noaptea trecuta ?alitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
alitheea a scris:"din putul gandirii lui Nico"mihaela99 a scris:alitheea a scris:de sarbatori o duce la maman la Paris , nu-i asa elena?
Ali esti de coma de unde la scoti ?
raspuns corect
https://www.youtube.com/watch?v=aVs0-e1h628
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
cine nu le vrea :nh8: :nh8:anuta1971 a scris:ma gandeam ca numai eu nu am voie la dulce... dar buzele lui Cansel tot le vreau..pot sa fac diabetalitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
elena- vip
si mie cand imi vine randul?anuta1971 a scris:ma gandeam ca numai eu nu am voie la dulce... dar buzele lui Cansel tot le vreau..pot sa fac diabetalitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
uite cum facem eu iti trimit clatite cu nutella si tu il dai pe cansel
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
mi-ai amintit de tineretemihaela99 a scris:alitheea a scris:"din putul gandirii lui Nico"mihaela99 a scris:alitheea a scris:de sarbatori o duce la maman la Paris , nu-i asa elena?
raspuns corect
anuta1971- vip
auzi dana cand am ajuns in Paris prima iesire am facut-o la montmartre , am coborat in Place Pigalle si de acolo am mers in sus spre Montmartre , iar sotul meu se uita dupa sexosenii iar eu dupa clatite , doar s-o petrece o minune si apare canseldana17 a scris:Buna Ali ,ai reteta de la Cansel ? Ti-a dictat-o noaptea trecuta ?alitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
alitheea- vip
ce serioasa este anuta nici macar nu zimbestealitheea a scris:si mie cand imi vine randul?anuta1971 a scris:ma gandeam ca numai eu nu am voie la dulce... dar buzele lui Cansel tot le vreau..pot sa fac diabetalitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
elena- vip
cred ca nu facem targul.. ti le imprumut asa fara sa-mi dai clatite ca sunt fata bunaalitheea a scris:si mie cand imi vine randul?anuta1971 a scris:ma gandeam ca numai eu nu am voie la dulce... dar buzele lui Cansel tot le vreau..pot sa fac diabetalitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
anuta1971- vip
na ca m-ai facut praf cu asta , multumesc ultima data am ascultat-o partu ore cat mi-am facut actele pentru contamihaela99 a scris:alitheea a scris:"din putul gandirii lui Nico"mihaela99 a scris:alitheea a scris:de sarbatori o duce la maman la Paris , nu-i asa elena?
raspuns corect
alitheea- vip
nu vezi ca ma tavalesc de ras?elena a scris:ce serioasa este anuta nici macar nu zimbestealitheea a scris:si mie cand imi vine randul?anuta1971 a scris:ma gandeam ca numai eu nu am voie la dulce... dar buzele lui Cansel tot le vreau..pot sa fac diabetalitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mi-ai amintit de tineretemihaela99 a scris:alitheea a scris:"din putul gandirii lui Nico"mihaela99 a scris:alitheea a scris:de sarbatori o duce la maman la Paris , nu-i asa elena?
raspuns corect
https://www.youtube.com/watch?v=ZeCJ2IA_wtM&NR=1
asta e mai buna ?
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Dum 22 Aug 2010, 11:43 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:nu vezi ca ma tavalesc de ras?elena a scris:[ce serioasa este anuta nici macar nu zimbeste
mihaela99- vip
Erati chit... In ce perioada facea clatite Cansel ? Daca ar face acum ,ce-ar pe capul nostru ...dar pe al luialitheea a scris:auzi dana cand am ajuns in Paris prima iesire am facut-o la montmartre , am coborat in Place Pigalle si de acolo am mers in sus spre Montmartre , iar sotul meu se uita dupa sexosenii iar eu dupa clatite , doar s-o petrece o minune si apare canseldana17 a scris:Buna Ali ,ai reteta de la Cansel ? Ti-a dictat-o noaptea trecuta ?alitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
dana17- vip
acuma vadanuta1971 a scris:nu vezi ca ma tavalesc de ras?elena a scris:ce serioasa este anuta nici macar nu zimbestealitheea a scris:si mie cand imi vine randul?anuta1971 a scris:ma gandeam ca numai eu nu am voie la dulce... dar buzele lui Cansel tot le vreau..pot sa fac diabetalitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
elena- vip
vezi ... de aia te iubesc euanuta1971 a scris:cred ca nu facem targul.. ti le imprumut asa fara sa-mi dai clatite ca sunt fata bunaalitheea a scris:si mie cand imi vine randul?anuta1971 a scris:ma gandeam ca numai eu nu am voie la dulce... dar buzele lui Cansel tot le vreau..pot sa fac diabetalitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
alitheea- vip
na ca m-ai facut praf cu asta , multumesc ultima data am ascultat-o partu ore cat mi-am facut actele pentru conta [/quote]alitheea a scris:
raspuns corect
mihaela99- vip
iti dai seama ...dana17 a scris:Erati chit... In ce perioada facea clatite Cansel ? Daca ar face acum ,ce-ar pe capul nostru ...dar pe al luialitheea a scris:auzi dana cand am ajuns in Paris prima iesire am facut-o la montmartre , am coborat in Place Pigalle si de acolo am mers in sus spre Montmartre , iar sotul meu se uita dupa sexosenii iar eu dupa clatite , doar s-o petrece o minune si apare canseldana17 a scris:Buna Ali ,ai reteta de la Cansel ? Ti-a dictat-o noaptea trecuta ?alitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
ma intrebau fetele ce as face daca mi-ar aparea in fata cat am fost la Paris... ce sa fac cred ca picam lata jos de emotii
alitheea- vip
foarte buna,, asta imi aminteste de nebunia de acummihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mi-ai amintit de tineretemihaela99 a scris:alitheea a scris:"din putul gandirii lui Nico"mihaela99 a scris:alitheea a scris:de sarbatori o duce la maman la Paris , nu-i asa elena?
raspuns corect
asta e mai buna ?
anuta1971- vip
In ce perioada ai fost ?alitheea a scris:iti dai seama ...dana17 a scris:Erati chit... In ce perioada facea clatite Cansel ? Daca ar face acum ,ce-ar pe capul nostru ...dar pe al luialitheea a scris:auzi dana cand am ajuns in Paris prima iesire am facut-o la montmartre , am coborat in Place Pigalle si de acolo am mers in sus spre Montmartre , iar sotul meu se uita dupa sexosenii iar eu dupa clatite , doar s-o petrece o minune si apare canseldana17 a scris:Buna Ali ,ai reteta de la Cansel ? Ti-a dictat-o noaptea trecuta ?alitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
ma intrebau fetele ce as face daca mi-ar aparea in fata cat am fost la Paris... ce sa fac cred ca picam lata jos de emotii
dana17- vip
Ali si eu as fi picat , nu lata , ci in limba
un clip pe melodia lui KIRAC drag mie
https://www.youtube.com/watch?v=7xYpOJ3kJ_o&feature=related
mihaela99- vip
foarte buna,, asta imi aminteste de nebunia de acum [/quote]anuta1971 a scris:
asta e mai buna ?
mihaela99- vip
foarte frumosmihaela99 a scris:Ali si eu as fi picat , nu lata , ci in limba
melodie de-a lui Kirac asta imi place
https://www.youtube.com/watch?v=lJWxNGlYUHU
anuta1971- vip
17-24 iulie , culmea in aceeasi perioadadana17 a scris:In ce perioada ai fost ?alitheea a scris:iti dai seama ...dana17 a scris:Erati chit... In ce perioada facea clatite Cansel ? Daca ar face acum ,ce-ar pe capul nostru ...dar pe al luialitheea a scris:auzi dana cand am ajuns in Paris prima iesire am facut-o la montmartre , am coborat in Place Pigalle si de acolo am mers in sus spre Montmartre , iar sotul meu se uita dupa sexosenii iar eu dupa clatite , doar s-o petrece o minune si apare canseldana17 a scris:Buna Ali ,ai reteta de la Cansel ? Ti-a dictat-o noaptea trecuta ?alitheea a scris:nutella , da io nu am mancat ca e searaanuta1971 a scris:ce ai pus pe clatite... macar sa visezalitheea a scris:mai zanute da stiu ca aveti spor la scris , m-ati pus la recuperari nu gluma
bine ai venit dana
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum