20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 18 din 44
Pagina 18 din 44 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ne-a cerut ajutorul sa poata sa faca subtitrarea pt ep 17 integral... as fi vrut sa vad daca si cum o pot ajuta..ma duc doua zile la serviciu dar apoi as putea sa-mi sacrific 3 - 4 ore pe zi sa pot face ceva daca o sa fiu in stareelena a scris:parca am vazut o pe deea acum vreo doua zile nu cred ca este prea departe o fi avind treabaelena a scris: indragostit mare lucru din cuvinte nu am inteles stiu ca este vorba de viata libertate .. si cam atit sunt femeie serioasa nu fug c u nimeni.... hai putin asa cu bon jov i ma mai gindesc
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
hei anuta draga mea daca am face ce zicem ... am fi departe
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
sunt convinsa ca va citi ce ai zis si se va bucura
elena- vip
sunt mai multe sondaje.. ultimul daca vrei sa-l votezi pe Murat si primul e pentru Tubaelena a scris:nu mi la luat prim a data astazi da acum nuelena a scris:am votat astazi ai zis ca nu este va;labil al doilea vot mai incercanuta1971 a scris:stiu ca esti serioasa am glumit nu te superi nu?elena a scris: indragostit mare lucru din cuvinte nu am inteles stiu ca este vorba de viata libertate .. si cam atit sunt femeie serioasa nu fug c u nimeni.... hai putin asa cu bon jov i ma mai gindesc
daca vreti sa mai votati
http://www.gecce.com/anketler/anket/yeni-sezonda-hangi-guzel-oyuncu-ekrana-damgasini-vuracak-618.html
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/forum/hottest-dates.asp
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/forum/hottest-dates.asp?month=8&year=2010&pageno=2
http://magazin.milliyet.com.tr/en-guzel-kim-/magazin/haberdetay/14.08.2010/1276445/default.htm
anuta1971- vip
abia astept sa citesc partea 5 este interesant cred ca hasret ii zice ceva lui murat ca el este f emotionat si atunci vrea sa o sarute dar aude vocea lui cobra sau a lui gulnaz am revazut scena dansului astazi de vreo 10 ori murat parca este beat de dragoste indragostit indragostitelena a scris: sunt convinsa ca va citi ce ai zis si se va bucura
elena- vip
gata am votat cam nasoala cea de pe primul loc mie asa mi se pare dar in sfirsit gusturile nu se discuta
elena- vip
elena eu as fi incercat sa traduc partea 5 dar vezi engleza mea nu e atat de buna si cateodata nu inteleg sensul unei fraze chiar daca stiu ce inseamna fiecare cuvant am fost atentionata..si pe drept cuvant.. asa ca nu vreau sa fiu ridicolaelena a scris:abia astept sa citesc partea 5 este interesant cred ca hasret ii zice ceva lui murat ca el este f emotionat si atunci vrea sa o sarute dar aude vocea lui cobra sau a lui gulnaz am revazut scena dansului astazi de vreo 10 ori murat parca este beat de dragoste indragostit indragostitelena a scris: sunt convinsa ca va citi ce ai zis si se va bucura
anuta1971- vip
vad ca , cansel a avansatelena a scris:abia astept sa citesc partea 5 este interesant cred ca hasret ii zice ceva lui murat ca el este f emotionat si atunci vrea sa o sarute dar aude vocea lui cobra sau a lui gulnaz am revazut scena dansului astazi de vreo 10 ori murat parca este beat de dragoste indragostit indragostitelena a scris: sunt convinsa ca va citi ce ai zis si se va bucura
elena- vip
si chiar bine faci sper ca o sa traduca cineva probabil nu au avut timp o p[unem diseara pe mihaela o rugam frumos ea ne iubeste mai ales pe tine si gataanuta1971 a scris:elena eu as fi incercat sa traduc partea 5 dar vezi engleza mea nu e atat de buna si cateodata nu inteleg sensul unei fraze chiar daca stiu ce inseamna fiecare cuvant am fost atentionata..si pe drept cuvant.. asa ca nu vreau sa fiu ridicolaelena a scris:abia astept sa citesc partea 5 este interesant cred ca hasret ii zice ceva lui murat ca el este f emotionat si atunci vrea sa o sarute dar aude vocea lui cobra sau a lui gulnaz am revazut scena dansului astazi de vreo 10 ori murat parca este beat de dragoste indragostit indragostitelena a scris: sunt convinsa ca va citi ce ai zis si se va bucura
elena- vip
hai sa ne mai amuzam ai vazut ce praf iesea din covorul pe care l batea gulnaz
elena- vip
Miha e ocupata azi..a spus ca maine pleaca in concediuelena a scris:si chiar bine faci sper ca o sa traduca cineva probabil nu au avut timp o p[unem diseara pe mihaela o rugam frumos ea ne iubeste mai ales pe tine si gataanuta1971 a scris:elena eu as fi incercat sa traduc partea 5 dar vezi engleza mea nu e atat de buna si cateodata nu inteleg sensul unei fraze chiar daca stiu ce inseamna fiecare cuvant am fost atentionata..si pe drept cuvant.. asa ca nu vreau sa fiu ridicolaelena a scris:abia astept sa citesc partea 5 este interesant cred ca hasret ii zice ceva lui murat ca el este f emotionat si atunci vrea sa o sarute dar aude vocea lui cobra sau a lui gulnaz am revazut scena dansului astazi de vreo 10 ori murat parca este beat de dragoste indragostit indragostitelena a scris: sunt convinsa ca va citi ce ai zis si se va bucura
un videoclip nou
anuta1971- vip
Ce fac fetele???eu sunt f suparata mi s-a stricat calculatorul si nu-i da nimeni de cap. ..O zi buna!mai vorbim
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna seara Deea chiar ne intrebam unde esti... imi pare rau.. poate ii dai de cap...te asteptamAdmin_dea05 a scris:Ce fac fetele???eu sunt f suparata mi s-a stricat calculatorul si nu-i da nimeni de cap. ..O zi buna!mai vorbim
anuta1971- vip
buna fete scumpe, gata am terminat si cu bagajul si cu
toate cele, am revenit
mi-am auzit numele cumva ? m-a pomenit cineva ?
ce faceti voi ?
toate cele, am revenit
ce faceti voi ?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Admin_dea05 a scris:Ce fac fetele???eu sunt f suparata mi s-a stricat calculatorul si nu-i da nimeni de cap. ..O zi buna!mai vorbim
elena- vip
da chiar ii spuneam elenei ca faci bagajemihaela99 a scris:buna fete scumpe, gata am terminat si cu bagajul si cu
toate cele, am revenit
ce faceti voi ?
anuta1971- vip
ne mai amuzam putin ca iti dai seama trecuse cam multisor de cind nu ne am mai amuzat ii spuneam anutei de gulnaz cind batea covorul iesea un praf de nu te vedeaimihaela99 a scris:buna fete scumpe, gata am terminat si cu bagajul si cu
toate cele, am revenit
ce faceti voi ?
elena- vip
Admin_dea05 a scris:Ce fac fetele???eu sunt f suparata mi s-a stricat calculatorul si nu-i da nimeni de cap. ..O zi buna!mai vorbim
Dea, daca iti spun ca si al meu s-a stricat nu ma crezi, noroc cu ,,, cumnatica mea ca mi-a imprumutat leptopul ei , sper sa nu fie ceva grav nici cu al tau nici cu al meu, mai ales ca am o gramada de melodii, clipuri poze si diferte altele pe el si nu am apucat sa le salvez, daca le pierd mor
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:da chiar ii spuneam elenei ca faci bagajemihaela99 a scris:buna fete scumpe, gata am terminat si cu bagajul si cu
toate cele, am revenit
ce faceti voi ?
pe bune? asa este le-am terminat , acum pot sa stau linistita :drunken:
mihaela99- vip
eu maninc pepene rosumihaela99 a scris:anuta1971 a scris:da chiar ii spuneam elenei ca faci bagajemihaela99 a scris:buna fete scumpe, gata am terminat si cu bagajul si cu
toate cele, am revenit
ce faceti voi ?
pe bune? asa este le-am terminat , acum pot sa stau linistita :drunken:
elena- vip
elena a scris:ne mai amuzam putin ca iti dai seama trecuse cam multisor de cind nu ne am mai amuzat ii spuneam anutei de gulnaz cind batea covorul iesea un praf de nu te vedeaimihaela99 a scris:buna fete scumpe, gata am terminat si cu bagajul si cu
toate cele, am revenit
ce faceti voi ?
Elena, da chiar....... ma intrebam si eu de unde a scos covorul ala ?
mihaela99- vip
or fi avind covor pe terasa numai asa se explica praful ala sau din vreun cotet cine stiemihaela99 a scris:elena a scris:ne mai amuzam putin ca iti dai seama trecuse cam multisor de cind nu ne am mai amuzat ii spuneam anutei de gulnaz cind batea covorul iesea un praf de nu te vedeaimihaela99 a scris:buna fete scumpe, gata am terminat si cu bagajul si cu
toate cele, am revenit
ce faceti voi ?
elena- vip
si ce privire bovina avea Cobramihaela99 a scris:elena a scris:ne mai amuzam putin ca iti dai seama trecuse cam multisor de cind nu ne am mai amuzat ii spuneam anutei de gulnaz cind batea covorul iesea un praf de nu te vedeaimihaela99 a scris:buna fete scumpe, gata am terminat si cu bagajul si cu
toate cele, am revenit
ce faceti voi ?
anuta1971- vip
elena a scris: gata am votat cam nasoala cea de pe primul loc mie asa mi se pare dar in sfirsit gusturile nu se discuta
pe cine ati votat? nu am apucat sa citesc din urma de cand am iesit, vreau si eu sa votez
mihaela99- vip
nu ma pot abtine saracul murat cred ca avea numai praf pe el ca ea tocmai batea covorulelena a scris:or fi avind covor pe terasa numai asa se explica praful ala sau din vreun cotet cine stiemihaela99 a scris:elena a scris:ne mai amuzam putin ca iti dai seama trecuse cam multisor de cind nu ne am mai amuzat ii spuneam anutei de gulnaz cind batea covorul iesea un praf de nu te vedeaimihaela99 a scris:buna fete scumpe, gata am terminat si cu bagajul si cu
toate cele, am revenit
ce faceti voi ?
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 44 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum