20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 31 din 44
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara deea ... nu i-ai dat de capat la calculator?Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!!Am un laptop imprumutat.anuta1971 a scris:buna deea ..ai calculator? sarut manaAdmin_dea05 a scris:Am inceput sa traduc partea 5...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:buna seara deea ... nu i-ai dat de capat la calculator?Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!!Am un laptop imprumutat.anuta1971 a scris:buna deea ..ai calculator? sarut manaAdmin_dea05 a scris:Am inceput sa traduc partea 5...
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
De la lovitura a carei urma se vede inca pe frunte in partea stanga ...elena a scris:eu personal nu am vazut nik cind imi place de cineva apai imi place mor dupa elanuta1971 a scris:saracuta de tine... ochii Canselutului sunt un pic cu probleme dar are neste gene lungi si neste buze apetisante..florica a scris:Iavasi,iavasi poate am sa invat unele smecherii dar mai dureaza.Apropo si eu il plac mult pe Cansel oare nu are nevoie de o menajera pe gratis De ochii lui nu ziceti nimic - nu va plac?Are o privire asa de blinda iar amu si eu am de la curent un ochi mai mic ca si el.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
VA MULTUMESC PENTRU ACEASTA SEARA MINUNATA DAR FIICA MEA VREA SA SE CULCE SI TREBUI SA STING BECUL .AM UITAT SA ZIC CA MIE IMI PLAC OCHI LUI ASA CUP PROBLEME .NOAPTE BUNA DRAGELOR SI DISCUTII PLACUTE IN CONTINUARE .PA
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
of tot mai glumesc ca sa treaca timpul pina la promo dar trece FOARTE GREU nu mai am rabdaredana17 a scris:De la lovitura a carei urma se vede inca pe frunte in partea stanga ...elena a scris:eu personal nu am vazut nik cind imi place de cineva apai imi place mor dupa elanuta1971 a scris:saracuta de tine... ochii Canselutului sunt un pic cu probleme dar are neste gene lungi si neste buze apetisante..florica a scris:Iavasi,iavasi poate am sa invat unele smecherii dar mai dureaza.Apropo si eu il plac mult pe Cansel oare nu are nevoie de o menajera pe gratis De ochii lui nu ziceti nimic - nu va plac?Are o privire asa de blinda iar amu si eu am de la curent un ochi mai mic ca si el.
elena- vip
pa n bunaflorica a scris:VA MULTUMESC PENTRU ACEASTA SEARA MINUNATA DAR FIICA MEA VREA SA SE CULCE SI TREBUI SA STING BECUL .AM UITAT SA ZIC CA MIE IMI PLAC OCHI LUI ASA CUP PROBLEME .NOAPTE BUNA DRAGELOR SI DISCUTII PLACUTE IN CONTINUARE .PA
elena- vip
mi-a facut placere sa te cunosc..noapte buna florica..vise placuteflorica a scris:VA MULTUMESC PENTRU ACEASTA SEARA MINUNATA DAR FIICA MEA VREA SA SE CULCE SI TREBUI SA STING BECUL .AM UITAT SA ZIC CA MIE IMI PLAC OCHI LUI ASA CUP PROBLEME .NOAPTE BUNA DRAGELOR SI DISCUTII PLACUTE IN CONTINUARE .PA
anuta1971- vip
Nici sotul meu...tot imi arata barbati ,poate ,poate ma dezlipesc de voi ,dar eu nu si nu...Fideluta lui Canselu...Nu ? indragostitelena a scris:of tot mai glumesc ca sa treaca timpul pina la promo dar trece FOARTE GREU nu mai am rabdaredana17 a scris:De la lovitura a carei urma se vede inca pe frunte in partea stanga ...elena a scris:eu personal nu am vazut nik cind imi place de cineva apai imi place mor dupa elanuta1971 a scris:saracuta de tine... ochii Canselutului sunt un pic cu probleme dar are neste gene lungi si neste buze apetisante..florica a scris:Iavasi,iavasi poate am sa invat unele smecherii dar mai dureaza.Apropo si eu il plac mult pe Cansel oare nu are nevoie de o menajera pe gratis De ochii lui nu ziceti nimic - nu va plac?Are o privire asa de blinda iar amu si eu am de la curent un ochi mai mic ca si el.
dana17- vip
ceva sa mai treaca timpul
https://www.youtube.com/watch?v=NcanApXUe7E
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
din pacate inca nu.anuta1971 a scris:buna seara deea ... nu i-ai dat de capat la calculator?Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!!Am un laptop imprumutat.anuta1971 a scris:buna deea ..ai calculator? sarut manaAdmin_dea05 a scris:Am inceput sa traduc partea 5...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
dana17 a scris:Nici sotul meu...tot imi arata barbati ,poate ,poate ma dezlipesc de voi ,dar eu nu si nu...Fideluta lui Canselu...Nu ? indragostitelena a scris:of tot mai glumesc ca sa treaca timpul pina la promo dar trece FOARTE GREU nu mai am rabdaredana17 a scris:De la lovitura a carei urma se vede inca pe frunte in partea stanga ...elena a scris:eu personal nu am vazut nik cind imi place de cineva apai imi place mor dupa elanuta1971 a scris:saracuta de tine... ochii Canselutului sunt un pic cu probleme dar are neste gene lungi si neste buze apetisante..florica a scris:Iavasi,iavasi poate am sa invat unele smecherii dar mai dureaza.Apropo si eu il plac mult pe Cansel oare nu are nevoie de o menajera pe gratis De ochii lui nu ziceti nimic - nu va plac?Are o privire asa de blinda iar amu si eu am de la curent un ochi mai mic ca si el.
elena- vip
Bine ai venit la noi pe forum!!!!Ma bucur ca din ce in ce ni se alatura la discutii mai multi membrii...Te mai asteptam.O seara frumoasa!!!!florica a scris:VA MULTUMESC PENTRU ACEASTA SEARA MINUNATA DAR FIICA MEA VREA SA SE CULCE SI TREBUI SA STING BECUL .AM UITAT SA ZIC CA MIE IMI PLAC OCHI LUI ASA CUP PROBLEME .NOAPTE BUNA DRAGELOR SI DISCUTII PLACUTE IN CONTINUARE .PA
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ne pregatesti sufleteste pt promo din seara asta ?Sigur o sa fie o tristete...danaxbt a scris:ceva sa mai treaca timpul
dana17- vip
foarte fumos.. multumimdanaxbt a scris:ceva sa mai treaca timpul
anuta1971- vip
doamne ma uit cind danseaza el este beat de fericire este vrajitdana17 a scris:Ne pregatesti sufleteste pt promo din seara asta ?Sigur o sa fie o tristete...danaxbt a scris:ceva sa mai treaca timpul
elena- vip
Zi repede cine , Murat sau Cansel ?elena a scris:doamne ma uit cind danseaza el este beat de fericire este vrajitdana17 a scris:Ne pregatesti sufleteste pt promo din seara asta ?Sigur o sa fie o tristete...danaxbt a scris:ceva sa mai treaca timpul
dana17- vip
voi ce credeti daca esti ASA intr o iubire mai poti sa mai repeti
elena- vip
elena a scris:doamne ma uit cind danseaza el este beat de fericire este vrajitdana17 a scris:Ne pregatesti sufleteste pt promo din seara asta ?Sigur o sa fie o tristete...danaxbt a scris:ceva sa mai treaca timpul
poate pana la urma se infiripa ceva intre cei doi........scenariu scenariu dar nici chiar asa profund nu? indragostit indragostit indragostit
danaxbt- membru senior
AMINDOIdana17 a scris:Zi repede cine , Murat sau Cansel ?elena a scris:doamne ma uit cind danseaza el este beat de fericire este vrajitdana17 a scris:Ne pregatesti sufleteste pt promo din seara asta ?Sigur o sa fie o tristete...danaxbt a scris:ceva sa mai treaca timpul
elena- vip
elena a scris:AMINDOIdana17 a scris:Zi repede cine , Murat sau Cansel ?elena a scris:doamne ma uit cind danseaza el este beat de fericire este vrajitdana17 a scris:Ne pregatesti sufleteste pt promo din seara asta ?Sigur o sa fie o tristete...danaxbt a scris:ceva sa mai treaca timpul
fetelor eu nu mai stiu, canselu tot cu ''fetita'' aia mai e???
danaxbt- membru senior
ne ar face FERICITEdanaxbt a scris:elena a scris:doamne ma uit cind danseaza el este beat de fericire este vrajitdana17 a scris:Ne pregatesti sufleteste pt promo din seara asta ?Sigur o sa fie o tristete...danaxbt a scris:ceva sa mai treaca timpul
poate pana la urma se infiripa ceva intre cei doi........scenariu scenariu dar nici chiar asa profund nu? indragostit indragostit indragostit
elena- vip
NU d de cind au inceput filmarile la gonulcelen nu mai este la inaugurarea filmului tubei a fost SINGUR raspuns NUdanaxbt a scris:elena a scris:AMINDOIdana17 a scris:Zi repede cine , Murat sau Cansel ?elena a scris:doamne ma uit cind danseaza el este beat de fericire este vrajitdana17 a scris:Ne pregatesti sufleteste pt promo din seara asta ?Sigur o sa fie o tristete...danaxbt a scris:ceva sa mai treaca timpul
elena- vip
Fiecare iubire e altfel ,au intensitati diferite pt ca si noi santem diferiti...Nu poti iubi de doua ori la fel...elena a scris: voi ce credeti daca esti ASA intr o iubire mai poti sa mai repeti
dana17- vip
elena a scris:NU d de cind au inceput filmarile la gonulcelen nu mai este la inaugurarea filmului tubei a fost SINGUR raspuns NUdanaxbt a scris:elena a scris:AMINDOIdana17 a scris:Zi repede cine , Murat sau Cansel ?elena a scris:doamne ma uit cind danseaza el este beat de fericire este vrajitdana17 a scris:Ne pregatesti sufleteste pt promo din seara asta ?Sigur o sa fie o tristete...danaxbt a scris:ceva sa mai treaca timpul
hihihihihi
danaxbt- membru senior
dana17 a scris:Fiecare iubire e altfel ,au intensitati diferite pt ca si noi santem diferiti...Nu poti iubi de doua ori la fel...elena a scris: voi ce credeti daca esti ASA intr o iubire mai poti sa mai repeti
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 31 din 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum