20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+10
iulia80
dana17
alitheea
DENISA
annadanna
florina1989
Admin_dea05
anuta1971
elena
mihaela99
14 participanți
Pagina 30 din 44
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="dana17"][quote="danaxbt"]
Si mie mi-e dor de el ...Si Sibiul e oras frumos...o sa-ti placa... [/q am fost la sibiu anul asta si mi a placut foarte mult ce mai oras european se vede ca are edil un neamt luidana17 a scris:Multumesc ,noi pe acolo ne intoarcem...Facultatea in Copou sau in Tudor ?[/quotedanaxbt a scris:dana17 a scris:Dana ,am vazut ca esti din Sibiu ,au finalizat lucrarile la drumul pana la Brasov ?
locuiesc in sibiu de vreo 2 ani dar de loc sunt din botosani, am urmat facultatea in iasi, in sibiu am venit pentru serviciul sotului ( care e din roman, neamt)
in urma cu o sapt si era ok drumul
la facult in copou dar am stat in tudor.......mi e atat de dor de iasi......e orasul meu de suflet
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
NOI AICI MAI SI GLUMIM NU EA ESTE POATE MAI FRUMOASA DECIT EL ASA CA DACA AR STII EL AR PIERDE NU EAdana17 a scris:Tare iti place sa mai zapacesti lumea ,cum dai sperante bietei fete...elena a scris:eu ma m referit la denisa ca s a resemnat si da inapoi nu ai spus tu ca trebuie sa lupti cum lupti daca dai inapoi trebuie sa vezi pina unde unde poti sa mergi asa ca AVANTEdana17 a scris:Elena tu vorbesti serios ?Dar poti suferi toata viata ,eu nu cred in asa ceva ,e o teorie paguboasa .Viata e una si trebuie traita din plin ,in niciun caz oftand...Nu de Denisa vorbesc , ci de teoria ta...elena a scris:CE FACI DENISA DAI INAPOI CREDEAM CA SARI IN SUS DE BUCURIE AI INCREDERE IN TINE CIND AI DE GIND SA RAMII FIDELUTA CUIVA ESTE PENTRU TOATA VIATAelena a scris:nu ti abandona febletea ca la anul o sa fie liber si independent asa ca nu te inneca c a tiganul la mal mergi inainte cu sentimentele ca va fi ...LIBER succesDENISA a scris:am uitat să specific eu îi rămân fideluţă lui Murat iar el îi rămâne fidel( sper că nu ptr prea mult timp) soaţei , deci în piedere EUUUU....
elena- vip
[quote="elena"][quote="dana17"]
Iar o dai in politica...danaxbt a scris:Si mie mi-e dor de el ...Si Sibiul e oras frumos...o sa-ti placa... [/q am fost la sibiu anul asta si mi a placut foarte mult ce mai oras european se vede ca are edil un neamt luidana17 a scris:Multumesc ,noi pe acolo ne intoarcem...Facultatea in Copou sau in Tudor ?[/quotedanaxbt a scris:dana17 a scris:Dana ,am vazut ca esti din Sibiu ,au finalizat lucrarile la drumul pana la Brasov ?
locuiesc in sibiu de vreo 2 ani dar de loc sunt din botosani, am urmat facultatea in iasi, in sibiu am venit pentru serviciul sotului ( care e din roman, neamt)
la facult in copou dar am stat in tudor.......mi e atat de dor de iasi......e orasul meu de suflet
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
SPUNE TU CA EU CIND IMI AMINTESCanuta1971 a scris:toate am mai facut cate o troanta sa vezi ce ne-am distrat cand si-a pus elena avatar ... dar mai bine iti povesteste ea ..sa nu se supere pe mineflorica a scris:Da,Anuta am observat cam multe fete fac clipuri foarte frumoase,imaginile sunt alese in ton cu muzica,mie imi plac toate.Dana si Elena sint bucuroasa ca ma incurajati,mai greu cu cararile netului nu stiu sa va postez nimic dar mai greu cu circuitele creierului meu care is mai incilcite ca ale netului, pricep greu si uit repede .
elena- vip
[quote="dana17"][quote="elena"]
dana17 a scris:Iar o dai in politica...danaxbt a scris:Si mie mi-e dor de el ...Si Sibiul e oras frumos...o sa-ti placa... [/q am fost la sibiu anul asta si mi a placut foarte mult ce mai oras european se vede ca are edil un neamt luidana17 a scris:Multumesc ,noi pe acolo ne intoarcem...Facultatea in Copou sau in Tudor ?[/quotedanaxbt a scris:dana17 a scris:Dana ,am vazut ca esti din Sibiu ,au finalizat lucrarile la drumul pana la Brasov ?
elena- vip
Si acuma le schimba ca pe soseteelena a scris:SPUNE TU CA EU CIND IMI AMINTESCanuta1971 a scris:toate am mai facut cate o troanta sa vezi ce ne-am distrat cand si-a pus elena avatar ... dar mai bine iti povesteste ea ..sa nu se supere pe mineflorica a scris:Da,Anuta am observat cam multe fete fac clipuri foarte frumoase,imaginile sunt alese in ton cu muzica,mie imi plac toate.Dana si Elena sint bucuroasa ca ma incurajati,mai greu cu cararile netului nu stiu sa va postez nimic dar mai greu cu circuitele creierului meu care is mai incilcite ca ale netului, pricep greu si uit repede .
dana17- vip
[quote="dana17"][quote="elena"]
dana17 a scris:Iar o dai in politica...danaxbt a scris:Si mie mi-e dor de el ...Si Sibiul e oras frumos...o sa-ti placa... [/q am fost la sibiu anul asta si mi a placut foarte mult ce mai oras european se vede ca are edil un neamt luidana17 a scris:Multumesc ,noi pe acolo ne intoarcem...Facultatea in Copou sau in Tudor ?[/quotedanaxbt a scris:dana17 a scris:Dana ,am vazut ca esti din Sibiu ,au finalizat lucrarile la drumul pana la Brasov ?
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
UNDE ESTI MIHAELA SA NE TAVALIMelena a scris:SPUNE TU CA EU CIND IMI AMINTESCanuta1971 a scris:toate am mai facut cate o troanta sa vezi ce ne-am distrat cand si-a pus elena avatar ... dar mai bine iti povesteste ea ..sa nu se supere pe mineflorica a scris:Da,Anuta am observat cam multe fete fac clipuri foarte frumoase,imaginile sunt alese in ton cu muzica,mie imi plac toate.Dana si Elena sint bucuroasa ca ma incurajati,mai greu cu cararile netului nu stiu sa va postez nimic dar mai greu cu circuitele creierului meu care is mai incilcite ca ale netului, pricep greu si uit repede .
elena- vip
AM PUS UN AVATAR MARE CIT PAGINA ANUTA ERA PE JOS MIHAELA LA FEL IAR EU NU MAI PUTEAM A FOST FOAARTE AMUZANT NICI ACUM NU STIU MIE MI LE PUNE DEA CA ALTFEL INTRU IN ISTORIEdana17 a scris:Si acuma le schimba ca pe soseteelena a scris:SPUNE TU CA EU CIND IMI AMINTESCanuta1971 a scris:toate am mai facut cate o troanta sa vezi ce ne-am distrat cand si-a pus elena avatar ... dar mai bine iti povesteste ea ..sa nu se supere pe mineflorica a scris:Da,Anuta am observat cam multe fete fac clipuri foarte frumoase,imaginile sunt alese in ton cu muzica,mie imi plac toate.Dana si Elena sint bucuroasa ca ma incurajati,mai greu cu cararile netului nu stiu sa va postez nimic dar mai greu cu circuitele creierului meu care is mai incilcite ca ale netului, pricep greu si uit repede .
elena- vip
la mine pe ecran vedeam numai avatare de ale tale am crezut prima data ca am virusat calculatorul ai fost de pomina elenuselena a scris:AM PUS UN AVATAR MARE CIT PAGINA ANUTA ERA PE JOS MIHAELA LA FEL IAR EU NU MAI PUTEAM A FOST FOAARTE AMUZANT NICI ACUM NU STIU MIE MI LE PUNE DEA CA ALTFEL INTRU IN ISTORIEdana17 a scris:Si acuma le schimba ca pe soseteelena a scris:SPUNE TU CA EU CIND IMI AMINTESCanuta1971 a scris:toate am mai facut cate o troanta sa vezi ce ne-am distrat cand si-a pus elena avatar ... dar mai bine iti povesteste ea ..sa nu se supere pe mineflorica a scris:Da,Anuta am observat cam multe fete fac clipuri foarte frumoase,imaginile sunt alese in ton cu muzica,mie imi plac toate.Dana si Elena sint bucuroasa ca ma incurajati,mai greu cu cararile netului nu stiu sa va postez nimic dar mai greu cu circuitele creierului meu care is mai incilcite ca ale netului, pricep greu si uit repede .
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
ai citit cred ca te ai amuzat si tu anul asta am doua OBIECTIVE 1 sa invat engleza 2 sa invat si la calculator cite ceva de fapt denisa mi a spus cum sa pun poze dar AM UITATdana17 a scris:Si acuma le schimba ca pe soseteelena a scris:SPUNE TU CA EU CIND IMI AMINTESCanuta1971 a scris:toate am mai facut cate o troanta sa vezi ce ne-am distrat cand si-a pus elena avatar ... dar mai bine iti povesteste ea ..sa nu se supere pe mineflorica a scris:Da,Anuta am observat cam multe fete fac clipuri foarte frumoase,imaginile sunt alese in ton cu muzica,mie imi plac toate.Dana si Elena sint bucuroasa ca ma incurajati,mai greu cu cararile netului nu stiu sa va postez nimic dar mai greu cu circuitele creierului meu care is mai incilcite ca ale netului, pricep greu si uit repede .
elena- vip
anuta1971 a scris:la mine pe ecran vedeam numai avatare de ale tale am crezut prima data ca am virusat calculatorul ai fost de pomina elenuselena a scris:AM PUS UN AVATAR MARE CIT PAGINA ANUTA ERA PE JOS MIHAELA LA FEL IAR EU NU MAI PUTEAM A FOST FOAARTE AMUZANT NICI ACUM NU STIU MIE MI LE PUNE DEA CA ALTFEL INTRU IN ISTORIEdana17 a scris:Si acuma le schimba ca pe soseteelena a scris:SPUNE TU CA EU CIND IMI AMINTESCanuta1971 a scris:toate am mai facut cate o troanta sa vezi ce ne-am distrat cand si-a pus elena avatar ... dar mai bine iti povesteste ea ..sa nu se supere pe mineflorica a scris:Da,Anuta am observat cam multe fete fac clipuri foarte frumoase,imaginile sunt alese in ton cu muzica,mie imi plac toate.Dana si Elena sint bucuroasa ca ma incurajati,mai greu cu cararile netului nu stiu sa va postez nimic dar mai greu cu circuitele creierului meu care is mai incilcite ca ale netului, pricep greu si uit repede .
elena- vip
DA DAR A FOST SI FRUMOS cind le am povestit la serviciu toata lumea era pe joselena a scris:anuta1971 a scris:la mine pe ecran vedeam numai avatare de ale tale am crezut prima data ca am virusat calculatorul ai fost de pomina elenuselena a scris:AM PUS UN AVATAR MARE CIT PAGINA ANUTA ERA PE JOS MIHAELA LA FEL IAR EU NU MAI PUTEAM A FOST FOAARTE AMUZANT NICI ACUM NU STIU MIE MI LE PUNE DEA CA ALTFEL INTRU IN ISTORIEdana17 a scris:Si acuma le schimba ca pe soseteelena a scris:SPUNE TU CA EU CIND IMI AMINTESCanuta1971 a scris:toate am mai facut cate o troanta sa vezi ce ne-am distrat cand si-a pus elena avatar ... dar mai bine iti povesteste ea ..sa nu se supere pe mineflorica a scris:Da,Anuta am observat cam multe fete fac clipuri foarte frumoase,imaginile sunt alese in ton cu muzica,mie imi plac toate.Dana si Elena sint bucuroasa ca ma incurajati,mai greu cu cararile netului nu stiu sa va postez nimic dar mai greu cu circuitele creierului meu care is mai incilcite ca ale netului, pricep greu si uit repede .
elena- vip
Iavasi,iavasi poate am sa invat unele smecherii dar mai dureaza.Apropo si eu il plac mult pe Cansel oare nu are nevoie de o menajera pe gratis De ochii lui nu ziceti nimic - nu va plac?Are o privire asa de blinda iar amu si eu am de la curent un ochi mai mic ca si el.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Fetelor aici iar sant artificii...Daca a-ti sti cati barbati frumosi sant aici si ce masini au si eu stau cu voi si astept promoul lui Canselul... Apropo nu a aparut ? cupidon
dana17- vip
dar fetelor sa va povestesc ceva de ieri ca toata ziua si ieri m am hlizit eram somnoroasa nu dormisem vai de capul meu iar colegii mei nu prea sunt obisnuiti cu mine sa tac sau sa nu zic ceva si vine unul din biroul celalalt la mine si mi zice hai cu mine sa te fac fericita iar eu repede mi am pus pantofii ca eram desculta aeriana ma duc cind colo el ma duce la masa dupa ce am ajuns din nou la birou el ma intreaba ei te am facut fericita iar eu avind o alta notiune despre fericire i am spu ei se putea si mai bine mai gindeste te si altadata nu mai da sperante desarteelena a scris:DA DAR A FOST SI FRUMOS cind le am povestit la serviciu toata lumea era pe joselena a scris:anuta1971 a scris:la mine pe ecran vedeam numai avatare de ale tale am crezut prima data ca am virusat calculatorul ai fost de pomina elenuselena a scris:AM PUS UN AVATAR MARE CIT PAGINA ANUTA ERA PE JOS MIHAELA LA FEL IAR EU NU MAI PUTEAM A FOST FOAARTE AMUZANT NICI ACUM NU STIU MIE MI LE PUNE DEA CA ALTFEL INTRU IN ISTORIEdana17 a scris:Si acuma le schimba ca pe soseteelena a scris:SPUNE TU CA EU CIND IMI AMINTESCanuta1971 a scris:toate am mai facut cate o troanta sa vezi ce ne-am distrat cand si-a pus elena avatar ... dar mai bine iti povesteste ea ..sa nu se supere pe mineflorica a scris:Da,Anuta am observat cam multe fete fac clipuri foarte frumoase,imaginile sunt alese in ton cu muzica,mie imi plac toate.Dana si Elena sint bucuroasa ca ma incurajati,mai greu cu cararile netului nu stiu sa va postez nimic dar mai greu cu circuitele creierului meu care is mai incilcite ca ale netului, pricep greu si uit repede .
elena- vip
saracuta de tine... ochii Canselutului sunt un pic cu probleme dar are neste gene lungi si neste buze apetisante..florica a scris:Iavasi,iavasi poate am sa invat unele smecherii dar mai dureaza.Apropo si eu il plac mult pe Cansel oare nu are nevoie de o menajera pe gratis De ochii lui nu ziceti nimic - nu va plac?Are o privire asa de blinda iar amu si eu am de la curent un ochi mai mic ca si el.
anuta1971- vip
mai trimite ne si noua nu fii egoista spune si tu ca ai niste fete foarte dragute mai lauda ne sa mai vina si pe la noidana17 a scris:Fetelor aici iar sant artificii...Daca a-ti sti cati barbati frumosi sant aici si ce masini au si eu stau cu voi si astept promoul lui Canselul... Apropo nu a aparut ? cupidon
elena- vip
[quote="elena"][quote="elena"][quote="elena"][quote="anuta1971"][quote="elena"][quote="dana17"][quote="elena"]
nu esti sanatoasa la mansardaanuta1971 a scris:dar fetelor sa va povestesc ceva de ieri ca toata ziua si ieri m am hlizit eram somnoroasa nu dormisem vai de capul meu iar colegii mei nu prea sunt obisnuiti cu mine sa tac sau sa nu zic ceva si vine unul din biroul celalalt la mine si mi zice hai cu mine sa te fac fericita iar eu repede mi am pus pantofii ca eram desculta aeriana ma duc cind colo el ma duce la masa dupa ce am ajuns din nou la birou el ma intreaba ei te am facut fericita iar eu avind o alta notiune despre fericire i am spu ei se putea si mai bine mai gindeste te si altadata nu mai da sperante desarteflorica a scris:/quote]DA DAR A FOST SI FRUMOS cind le am povestit la serviciu toata lumea era pe jos
anuta1971- vip
eu personal nu am vazut nik cind imi place de cineva apai imi place mor dupa elanuta1971 a scris:saracuta de tine... ochii Canselutului sunt un pic cu probleme dar are neste gene lungi si neste buze apetisante..florica a scris:Iavasi,iavasi poate am sa invat unele smecherii dar mai dureaza.Apropo si eu il plac mult pe Cansel oare nu are nevoie de o menajera pe gratis De ochii lui nu ziceti nimic - nu va plac?Are o privire asa de blinda iar amu si eu am de la curent un ochi mai mic ca si el.
elena- vip
[quote="anuta1971"][quote="elena"][quote="elena"][quote="elena"][quote="anuta1971"][quote="elena"][quote="dana17"]
anuta draga mea citeste din arhiva daca nu ma crezi ti am spus eu vreodata ca a si fielena a scris:nu esti sanatoasa la mansardaanuta1971 a scris:dar fetelor sa va povestesc ceva de ieri ca toata ziua si ieri m am hlizit eram somnoroasa nu dormisem vai de capul meu iar colegii mei nu prea sunt obisnuiti cu mine sa tac sau sa nu zic ceva si vine unul din biroul celalalt la mine si mi zice hai cu mine sa te fac fericita iar eu repede mi am pus pantofii ca eram desculta aeriana ma duc cind colo el ma duce la masa dupa ce am ajuns din nou la birou el ma intreaba ei te am facut fericita iar eu avind o alta notiune despre fericire i am spu ei se putea si mai bine mai gindeste te si altadata nu mai da sperante desarteflorica a scris:/quote]DA DAR A FOST SI FRUMOS cind le am povestit la serviciu toata lumea era pe jos
elena- vip
Mie asta mi-a placut ,niciodata nu mi-au placut barbatii perfecti...si plini de ei...florica a scris:Iavasi,iavasi poate am sa invat unele smecherii dar mai dureaza.Apropo si eu il plac mult pe Cansel oare nu are nevoie de o menajera pe gratis De ochii lui nu ziceti nimic - nu va plac?Are o privire asa de blinda iar amu si eu am de la curent un ochi mai mic ca si el.
dana17- vip
Buna seara fetelor!!!!
Ma bucur ca ne urmaresti dar asteptam sa participi si tu la discutiile noastre
Am un laptop imprumutat.anuta1971 a scris:buna deea ..ai calculator? sarut manaAdmin_dea05 a scris:Am inceput sa traduc partea 5...
danaxbt a scris:Buna fetelor!Va urmaresc de ceva timp si e tare frumos la voi!
Ma bucur ca ne urmaresti dar asteptam sa participi si tu la discutiile noastre
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 24 Aug 2010, 10:12 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
nu a aparut inca e liniste peste tot.. sper sa nu ne tina pana la miezul noptii.. tie ce-ti pasa esti cu ochii dupa barbati frumosi.. dar noi suntem oameni ai munciidana17 a scris:Fetelor aici iar sant artificii...Daca a-ti sti cati barbati frumosi sant aici si ce masini au si eu stau cu voi si astept promoul lui Canselul... Apropo nu a aparut ? cupidon
anuta1971- vip
[quote="elena"][quote="anuta1971"][quote="elena"][quote="elena"][quote="elena"][quote="anuta1971"][quote="elena"]
dana17 a scris:anuta draga mea citeste din arhiva daca nu ma crezi ti am spus eu vreodata ca a si fielena a scris:nu esti sanatoasa la mansardaanuta1971 a scris:dar fetelor sa va povestesc ceva de ieri ca toata ziua si ieri m am hlizit eram somnoroasa nu dormisem vai de capul meu iar colegii mei nu prea sunt obisnuiti cu mine sa tac sau sa nu zic ceva si vine unul din biroul celalalt la mine si mi zice hai cu mine sa te fac fericita iar eu repede mi am pus pantofii ca eram desculta aeriana ma duc cind colo el ma duce la masa dupa ce am ajuns din nou la birou el ma intreaba ei te am facut fericita iar eu avind o alta notiune despre fericire i am spu ei se putea si mai bine mai gindeste te si altadata nu mai da sperante desarteflorica a scris:/quote]DA DAR A FOST SI FRUMOS cind le am povestit la serviciu toata lumea era pe jos
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum