21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
eu cred asa cu gura cam moale mda dar oricum nu vor mai fi ce au fost .. si pe buna dreptate levent isi scoate gherutele si este in dezavantajul sau ca murat nu v a pierde asta i sigurflorica a scris:Nici -o problema ca nu m- ati observat ,ma amuzam cum va duielati in pareri.Oare Levente va mai fi impresarul lui Murat.
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
asa te vreauDENISA a scris:florica a scris:Nici -o problema ca nu m- ati observat ,ma amuzam cum va duielati in pareri.Oare Levente va mai fi impresarul lui Murat.
Bună seara !!!!!!!! dacă intervine între domn profesor şi Hasret s-ar putea să-şi piardă pâinea .
elena- vip
daca nu o sa mai faca muzica nu stiu daca mai are nevoie de impresar... cred ca il convinge pe Murat ca pur si simplu i-a scapat...florica a scris:Nici -o problema ca nu m- ati observat ,ma amuzam cum va duielati in pareri.Oare Levente va mai fi impresarul lui Murat.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
eu am inteles ca nu o sa mai predea dar ca nu va mai compune nu cred dar miine seara aflamanuta1971 a scris:daca nu o sa mai faca muzica nu stiu daca mai are nevoie de impresar... cred ca il convinge pe Murat ca pur si simplu i-a scapat...florica a scris:Nici -o problema ca nu m- ati observat ,ma amuzam cum va duielati in pareri.Oare Levente va mai fi impresarul lui Murat.
elena- vip
Va spun un banc pe care l-am auzit acum; care este cea mai fericita femeie?cea care doarme la unu si jumatate.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
e bun banculflorica a scris:Va spun un banc pe care l-am auzit acum; care este cea mai fericita femeie?cea care doarme la unu si jumatate.
uite si de la mine unul
Un disperat dupa net ii zice altui disperat pe mess:
- Uite frate ce frumos ninge afara!
- Da? Da si mie linku'.
oare astea suntem noi?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:e bun banculflorica a scris:Va spun un banc pe care l-am auzit acum; care este cea mai fericita femeie?cea care doarme la unu si jumatate.
uite si de la mine unul
Un disperat dupa net ii zice altui disperat pe mess:
- Uite frate ce frumos ninge afara!
- Da? Da si mie linku'.
oare astea suntem noi?
elena- vip
in promo spune..."nu mai studiez muzica de acum incolo" sau ceva in genul asta.. dar ai vazut si ca inchide capacul pianului cand spune asta... de asta cred ca nu va mai face muzica delocelena a scris: eu am inteles ca nu o sa mai predea dar ca nu va mai compune nu cred dar miine seara aflam
anuta1971- vip
Excerpts from Cansel's Interview with Marie Claire magazine:
''Hayat çoğu zaman istediğiniz gibi gitmiyor..Aşkı Kontrol Edemezsiniz.Bu nedenle Kafama Hiç Birşey Takmamaya çalışıyorum ve günü gününe yaşamaya çalışıyorum.''
Aile Özlemi, hayata dair kokular yaşanan anın önemi, Aşk , tesadüfler,
Paris, İstanbul...
Cansel Elçin;kapalı bir kutu olduğunu düşünenlere inat tüm samimiyetiyle içini açıyor....
''Yemek yemeyi çok seviyorum ve bunu benim gibi seven insanlarla beraber keyif alarak yaşamaktan çok hoşlanıyorum çünkü yemek en güzel paylaşımdır.''
''Ütopik bir durumum var ve bunu kaybetmek istemiyorum.Bu yüzden hayal kurmaya devam ediyorum..Özel hisler'de var içinde, buna AŞK'da Dahil...
''Hayat çoğu zaman istediğiniz gibi gitmiyor..Aşkı Kontrol Edemezsiniz.Bu nedenle Kafama Hiç Birşey Takmamaya çalışıyorum ve günü gününe yaşamaya çalışıyorum.''
Paris, İstanbul...
Cansel Elçin;kapalı bir kutu olduğunu düşünenlere inat tüm samimiyetiyle içini açıyor....
''Yemek yemeyi çok seviyorum ve bunu benim gibi seven insanlarla beraber keyif alarak yaşamaktan çok hoşlanıyorum çünkü yemek en güzel paylaşımdır.''
''Ütopik bir durumum var ve bunu kaybetmek istemiyorum.Bu yüzden hayal kurmaya devam ediyorum..Özel hisler'de var içinde, buna AŞK'da Dahil...
da asa ar avea un sens turcaletii astia cu pasareasca lor stii fiecare intelege ce i convineanuta1971 a scris:
in promo spune..."nu mai studiez muzica de acum incolo" sau ceva in genul asta.. dar ai vazut si ca inchide capacul pianului cand spune asta... de asta cred ca nu va mai face muzica deloc
elena- vip
da dar ia sa vezi tu ce i compune lui hasret ca stii ca deja lucra la asa cceva iar ea cind aude cce a compus pentru ea fuge ii sare in brate si nu i mai da drumul.. NICIODATAelena a scris:da asa ar avea un sens turcaletii astia cu pasareasca lor stii fiecare intelege ce i convine
elena- vip
DENISA a scris:Excerpts from Cansel's Interview with Marie Claire magazine:
Paris, İstanbul...
multumim Denisa ... din pacate eu nu inteleg nik...decat ca e vorba despre dragoste
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
multumim Denisa ... din pacate eu nu inteleg nik...decat ca e vorba despre dragoste
Eu am înţeles că îi place să mănânce şi să se bucure de mâncare .
nu cred ca e asa de simplu.. oricum la un moment dat cred ca ea o sa aiva indoieli... si o sa-si puna intrebarea daca l-a tratat corect pe Murat... este un moment in primul promo cand ea sta langa o masa (pian?) pe care e o veioza si are o astfel de expresie.. s-ar putea sa ma inselelena a scris:da dar ia sa vezi tu ce i compune lui hasret ca stii ca deja lucra la asa cceva iar ea cind aude cce a compus pentru ea fuge ii sare in brate si nu i mai da drumul.. NICIODATAelena a scris:da asa ar avea un sens turcaletii astia cu pasareasca lor stii fiecare intelege ce i convine
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Joi 26 Aug 2010, 11:00 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
v am zis fiecare intelege ce vrea de fapt ca sa nu fiti dragostea trece prin stomac si gata s a rezolvatDENISA a scris:anuta1971 a scris:
elena- vip
DENISA a scris:anuta1971 a scris:
vad ca stai mai bine la cunostintele de limba turca.... mie mi se pare o limba foarte grea
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
vad ca stai mai bine la cunostintele de limba turca.... mie mi se pare o limba foarte grea
nu înţeleg nimic .
mai anuta asta spun si eu fii si tu atenta putin ca doar sunt sora ta din timpuri stravechi da asa este isi va da seama ca l a nedreptatit pentru ca in scena de final ea imbracata intr o rochie rosie este surprinsa si zice ceva pentru ca este cineva in fata eianuta1971 a scris:
nu cred ca e asa de simplu.. oricum la un moment dat cred ca ea o sa aiva indoieli... si o sa-si puna intrebarea daca l-a tratat corect pe Murat... este un moment in primul promo cand ea pta langa o masa (pian?) pe care e o veioza si are o astfel de expresie.. s-ar putea sa ma insel
elena- vip
Buna fetelor ,ce faceti ? Aveti noutati ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
DENISA a scris:anuta1971 a scris:
nu înţeleg nimic .
pentru mine seamana cu chineza
anuta1971- vip
Ma scuzati ca va raspund mai incet; da ANUTA noi suntem cele cu linkul.si eu asa am gindint.ELENA acum trebuie din pacate sa va parasesc noapte buna si toate cele bune pa
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna seara danuta..nu avem noutati... a ba da am uitat sa va spun .. spunea Theo de pe port ca ar fi aparut zvonuri ca Hasret s-ar casatori cu Levent in episodul 22 si ca pe dizi o fata care a fost la filmari a spus ca intradevar Tuba si Cansel sunt foarte buni prieteni.. sa nu omorati mesageruldana17 a scris:Buna fetelor ,ce faceti ? Aveti noutati ?
anuta1971- vip
pa draga mea sa l visezi pe treaca de la noi o noapte nu i asa anuta ne citim miine somn usorflorica a scris:Ma scuzati ca va raspund mai incet; da ANUTA noi suntem cele cu linkul.si eu asa am gindint.ELENA acum trebuie din pacate sa va parasesc noapte buna si toate cele bune pa
elena- vip
florica a scris:Ma scuzati ca va raspund mai incet; da ANUTA noi suntem cele cu linkul.si eu asa am gindint.ELENA acum trebuie din pacate sa va parasesc noapte buna si toate cele bune pa
noapte buna florica ... sa visezi frumos pe cine vrei tuflorica a scris:Ma scuzati ca va raspund mai incet; da ANUTA noi suntem cele cu linkul.si eu asa am gindint.ELENA acum trebuie din pacate sa va parasesc noapte buna si toate cele bune pa
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Joi 26 Aug 2010, 11:06 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum