21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bine ai venit dana te asteptam ce bucurieanuta1971 a scris:
buna seara danuta..nu avem noutati... a ba da am uitat sa va spun .. spunea Theo de pe port ca ar fi aparut zvonuri ca Hasret s-ar casatori cu Levent in episodul 22 si ca pe dizi o fata care a fost la filmari a spus ca intradevar Tuba si Cansel sunt foarte buni prieteni.. sa nu omorati mesagerul
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
îl recunoaşteţi pe Burhan ?
da sunt deacordelena a scris:pa draga mea sa l visezi pe treaca de la noi o noapte nu i asa anuta ne citim miine somn usorflorica a scris:Ma scuzati ca va raspund mai incet; da ANUTA noi suntem cele cu linkul.si eu asa am gindint.ELENA acum trebuie din pacate sa va parasesc noapte buna si toate cele bune pa
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
nu te o,oram dar NU CRED ca hasret se va casatori cu levent nu cred ar fi ridicol pentru ce au zis in promo din sez 2 o dragoste cum nu sa intilnit o dragoste intr o alta dragoste nu cred repet ar fi ridicolianuta1971 a scris:buna seara danuta..nu avem noutati... a ba da am uitat sa va spun .. spunea Theo de pe port ca ar fi aparut zvonuri ca Hasret s-ar casatori cu Levent in episodul 22 si ca pe dizi o fata care a fost la filmari a spus ca intradevar Tuba si Cansel sunt foarte buni prieteni.. sa nu omorati mesageruldana17 a scris:Buna fetelor ,ce faceti ? Aveti noutati ?
elena- vip
Daca fata care a fost la filmari spune asta , inseamna ca asa stau lucrurile...si poate e chiar mai mult... indragostitanuta1971 a scris:buna seara danuta..nu avem noutati... a ba da am uitat sa va spun .. spunea Theo de pe port ca ar fi aparut zvonuri ca Hasret s-ar casatori cu Levent in episodul 22 si ca pe dizi o fata care a fost la filmari a spus ca intradevar Tuba si Cansel sunt foarte buni prieteni.. sa nu omorati mesageruldana17 a scris:Buna fetelor ,ce faceti ? Aveti noutati ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
DENISA a scris:îl recunoaşteţi pe Burhan ?
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs181.ash2/44421_113112365410077_111921515529162_71229_7530168_n.jpg
in filmul asta joaca?... l-au tuns si l-au ras... ce costumatie draguta are
anuta1971- vip
si se contrazic pentru ca tot ele au spus ca ei se impaca in ep 20 deci nu cred nu o,oram mesagerul din contra multumirielena a scris: nu te o,oram dar NU CRED ca hasret se va casatori cu levent nu cred ar fi ridicol pentru ce au zis in promo din sez 2 o dragoste cum nu sa intilnit o dragoste intr o alta dragoste nu cred repet ar fi ridicoli
elena- vip
anuta1971 a scris:
buna seara danuta..nu avem noutati... a ba da am uitat sa va spun .. spunea Theo de pe port ca ar fi aparut zvonuri ca Hasret s-ar casatori cu Levent in episodul 22 si ca pe dizi o fata care a fost la filmari a spus ca intradevar Tuba si Cansel sunt foarte buni prieteni.. sa nu omorati mesagerul
ceeeeeeeeeeeeeeeee?????
cu levent????naspa tare sper sa ramana doar un zvon
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
stai ca nu nimeresc din graba sa zic nu omoram mesagerulelena a scris: si se contrazic pentru ca tot ele au spus ca ei se impaca in ep 20 deci nu cred nu o,oram mesagerul din contra multumiri
elena- vip
pai in my fair lady.. ma refer la piesa nu la film... eliza nu se casatoreste cu profesorul higins ci cu colonelul.. am uitat cum ii spune care ar fi in serialul nostru corespondentul lui Levent.. acum daca urmaresc piesa.. este posibilelena a scris: nu te o,oram dar NU CRED ca hasret se va casatori cu levent nu cred ar fi ridicol pentru ce au zis in promo din sez 2 o dragoste cum nu sa intilnit o dragoste intr o alta dragoste nu cred repet ar fi ridicoli
anuta1971- vip
si mai vrei sa ti spun ceva daca prin absurd s ar intimpla asa ceva daca asi fi in locul lui murat nu a si mai baga o in seama NICIODATA .. in dragoste iubire nu se GLUMESTEelena a scris: stai ca nu nimeresc din graba sa zic nu omoram mesagerul
elena- vip
eu zic ca unde e prietenie poate fi si dragoste.. poate da dumnezeu sa inceapa sa se vada asa cum ii vedem noidana17 a scris:Daca fata care a fost la filmari spune asta , inseamna ca asa stau lucrurile...si poate e chiar mai mult... indragostit
anuta1971- vip
IN MY FAIR LADY ERA O DIFERENTA FOARTE MARE INTRE CEI DOI IN VARIANTA TURCEASCA NU SI MAI ESTE CEVA IDEEA ESTE SCENARIUL ESTE CU TOTUL ALTULanuta1971 a scris:[
pai in my fair lady.. ma refer la piesa nu la film... eliza nu se casatoreste cu profesorul higins ci cu colonelul.. am uitat cum ii spune care ar fi in serialul nostru corespondentul lui Levent.. acum daca urmaresc piesa.. este posibil
elena- vip
danaxbt a scris:
ceeeeeeeeeeeeeeeee?????
cu levent????naspa tare sper sa ramana doar un zvon
si vreau sa fie numai zvon... o sa sufere foarte tare amandoi daca se intampla asta.. ba nu ... toti trei o sa sufere
anuta1971- vip
Depinde ce urmaresc scenaristii ,daca vor urma povestea cu My fair lady sau Pygmalion totul e posibil ,dar stai linistita de pupat nu o pupa Levent...elena a scris:si mai vrei sa ti spun ceva daca prin absurd s ar intimpla asa ceva daca asi fi in locul lui murat nu a si mai baga o in seama NICIODATA .. in dragoste iubire nu se GLUMESTE
dana17- vip
cred ca se impaca in ep 20 si se cearta in 22 ... stai nu daelena a scris:stai ca nu nimeresc din graba sa zic nu omoram mesagerul
anuta1971- vip
dar dana ar fi absurd este un nonsens nu se poate asa ceva unde ar mai fi farmecul unde ar mai fi credibilitatea cind spui la cineva TE IUBESC indiferent ce argumente aduci pe urma nu mai este NIMICanuta1971 a scris:
si vreau sa fie numai zvon... o sa sufere foarte tare amandoi daca se intampla asta.. ba nu ... toti trei o sa sufere
elena- vip
anuta1971 a scris:
cred ca se impaca in ep 20 si se cearta in 22 ... stai nu da
elena- vip
daca urmaresc legenda lui Pygmalion si a Galateei atunci ar putea fi altfel... la un moment dat intr-un interviu au pomenit de Pygmalion.... cine stie?dana17 a scris:Depinde ce urmaresc scenaristii ,daca vor urma povestea cu My fair lady sau Pygmalion totul e posibil ,dar stai linistita de pupat nu o pupa Levent...
anuta1971- vip
DAR S A VAZUT CLAR CA NU URMARESC SCENARIUL ESTE ALLTUL DE FAPT DIN ORICE OPERA MARILE ECRANIZARI CARE S AU FACUT DE A LUNGUL TIMPULUI PREA PUTIN AU RESPECTAT OPERA A FOST DOAR IDEAAdana17 a scris:Depinde ce urmaresc scenaristii ,daca vor urma povestea cu My fair lady sau Pygmalion totul e posibil ,dar stai linistita de pupat nu o pupa Levent...
elena- vip
Viata e mai surprinzatoare ,mandria e uneori ucigatoare...dar sa speram ca e doar un zvon ,ei uneori arunca voit pe piata astfel de zvonuri si urmaresc prin oameni special pusi ,reactia forumurilor...elena a scris: dar dana ar fi absurd este un nonsens nu se poate asa ceva unde ar mai fi farmecul unde ar mai fi credibilitatea cind spui la cineva TE IUBESC indiferent ce argumente aduci pe urma nu mai este NIMIC
dana17- vip
stai fata nu mai da.. bate si tu scenaristulelena a scris:
anuta1971- vip
ideea e ca nu pot sa se pupaceasca in fiecare episod...trebuie sa se desparta sa se impace ....iar sa se desparta si iar sa se impace.......important e sa se termine cu bine nu????zic si eu
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
da asta da este povestea unui artist caree are posibilitatea in cazul lui pigmalion sculptor sa si sculpteze femeia pe care o visa femeia ideala ca frumusete pe galateea afrodita la ajutat si ia dat suflu este vorba daca aaceasta statuie de alabastru are suflet ii corespunde intru totul in idealul lui in tot ce spera sa gaseasca si in cazul lui a gasit asta da e verosimilanuta1971 a scris:
daca urmaresc legenda lui Pygmalion si a Galateei atunci ar putea fi altfel... la un moment dat intr-un interviu au pomenit de Pygmalion.... cine stie?
elena- vip
offf ne omoara in serialele astea ale lor cu mandria si pierderea increderii... si cand vezi ce oameni mandri si in care poti avea incredere se invart in jurul nostru parca te intrebi la un moment dat ..in ce lume traiesc ei?dana17 a scris:Viata e mai surprinzatoare ,mandria e uneori ucigatoare...dar sa speram ca e doar un zvon ,ei uneori arunca voit pe piata astfel de zvonuri si urmaresc prin oameni special pusi ,reactia forumurilor...
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum