21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
viata este surprinzatoare si sa nu spui niciodata dar sufletul ramine cu cicatrici este o iubire PERFECTA macar in filme sa vedem daca noi OAMENII TINEM IN MINA DESTINUL ALTOR OAMENI IN CAZUL DE FATA SCENARISTII macar noi sa ne imaginam ca poate sa existe asa ceva este fantasticdana17 a scris:Viata e mai surprinzatoare ,mandria e uneori ucigatoare...dar sa speram ca e doar un zvon ,ei uneori arunca voit pe piata astfel de zvonuri si urmaresc prin oameni special pusi ,reactia forumurilor...elena a scris: dar dana ar fi absurd este un nonsens nu se poate asa ceva unde ar mai fi farmecul unde ar mai fi credibilitatea cind spui la cineva TE IUBESC indiferent ce argumente aduci pe urma nu mai este NIMIC
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Da , la asta m-am gandit si eu ...Important pt mine sa nu stice personajul Murat ,sa nu-l transforme intr-un om slab , depresiv .Vreau sa-l vad un luptator ,un om matur un barbat care stie sa lupte pt femeia pe care o iubeste... indragostitanuta1971 a scris:
daca urmaresc legenda lui Pygmalion si a Galateei atunci ar putea fi altfel... la un moment dat intr-un interviu au pomenit de Pygmalion.... cine stie?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
da asa e important e sa se termine cu bine...dar daca sunt adevarate zvonurile astea o sa ne chinuie tare pe noi..danaxbt a scris:ideea e ca nu pot sa se pupaceasca in fiecare episod...trebuie sa se desparta sa se impace ....iar sa se desparta si iar sa se impace.......important e sa se termine cu bine nu????zic si eu
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
da uite la asta nu mam gindit dar eu cred ca daca ar schimonosi aceasta iubire multi nu sar mai uita la el POATE CITESC ASTA CU GOOGLEdana17 a scris:Viata e mai surprinzatoare ,mandria e uneori ucigatoare...dar sa speram ca e doar un zvon ,ei uneori arunca voit pe piata astfel de zvonuri si urmaresc prin oameni special pusi ,reactia forumurilor...
elena- vip
PAI MA DUC PESTE EI FI CONVINSAanuta1971 a scris:
stai fata nu mai da.. bate si tu scenaristul
elena- vip
Dar de zvonul ca Cansel si Tuba , vor fi cica sambata intr-o emisiune la ATV a-ti auzit ?elena a scris:da uite la asta nu mam gindit dar eu cred ca daca ar schimonosi aceasta iubire multi nu sar mai uita la el POATE CITESC ASTA CU GOOGLEdana17 a scris:Viata e mai surprinzatoare ,mandria e uneori ucigatoare...dar sa speram ca e doar un zvon ,ei uneori arunca voit pe piata astfel de zvonuri si urmaresc prin oameni special pusi ,reactia forumurilor...
dana17- vip
Murat a fost pana acum foarte frumos conturat... nu cred ca o sa strice personajul.. oricum cred ca nu renunta nici la Hasret o sa o urmareasca de departe, si poate la nevoie sa o ajute... chiar daca ea nu o sa stiedana17 a scris:Da , la asta m-am gandit si eu ...Important pt mine sa nu stice personajul Murat ,sa nu-l transforme intr-un om slab , depresiv .Vreau sa-l vad un luptator ,un om matur un barbat care stie sa lupte pt femeia pe care o iubeste... indragostitanuta1971 a scris:
daca urmaresc legenda lui Pygmalion si a Galateei atunci ar putea fi altfel... la un moment dat intr-un interviu au pomenit de Pygmalion.... cine stie?
anuta1971- vip
da stii ceva decite ori vad ca au succes cu ceva in loc sa dea calitate si ar fi pacat ca cei doi mai ales,, cansel joaca magistral ei strica si atunci din serialul deosebit pe care il astepti baga secvente de duzina scenariu prost cum au facut cu 1001 de nopti daca se termina cu nunta era ceva frumos dar au mai prelungit si nu a mai fost nimic au stricat frumusete de serial cred ca si au dat seama dupa rating ca au sfeclit oanuta1971 a scris:offf ne omoara in serialele astea ale lor cu mandria si pierderea increderii... si cand vezi ce oameni mandri si in care poti avea incredere se invart in jurul nostru parca te intrebi la un moment dat ..in ce lume traiesc ei?dana17 a scris:Viata e mai surprinzatoare ,mandria e uneori ucigatoare...dar sa speram ca e doar un zvon ,ei uneori arunca voit pe piata astfel de zvonuri si urmaresc prin oameni special pusi ,reactia forumurilor...
elena- vip
vă împrumut ceva din armamentul meu ???
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 26 Aug 2010, 11:46 pm, editata de 1 ori
nu am citit nicaieri.. tu de unde stii? as fi tare curioasa sa ii vad pe amandoi intr-un interviu... din pacate atv nu difuzeaza onlinedana17 a scris:Dar de zvonul ca Cansel si Tuba , vor fi cica sambata intr-o emisiune la ATV a-ti auzit ?
anuta1971- vip
murat este luptator are un caracter deosebit asa ca nu mi fac griji si l mai stiu pe cansel actorul ca daca ceva nu i convine daca ii strica personajul nu maii joaca tomris spunea ca este un actor deosebit cam rar ca el asa ca am incredere nu va mai juca pentru ca era chiar fericit si incintat de rolanuta1971 a scris:[
Murat a fost pana acum foarte frumos conturat... nu cred ca o sa strice personajul.. oricum cred ca nu renunta nici la Hasret o sa o urmareasca de departe, si poate la nevoie sa o ajute... chiar daca ea nu o sa stie
elena- vip
nudana17 a scris:Dar de zvonul ca Cansel si Tuba , vor fi cica sambata intr-o emisiune la ATV a-ti auzit ?
elena- vip
doamne Denisa ce dotare ai cu asa dotare tot nu ai reusit sa ti-l revendici pe Murat? se duc lupte grele in curtea voastraDENISA a scris:vă împrumut ceva din armamentul meu ???
anuta1971- vip
Poate ne ajuta Denisa...anuta1971 a scris:nu am citit nicaieri.. tu de unde stii? as fi tare curioasa sa ii vad pe amandoi intr-un interviu... din pacate atv nu difuzeaza onlinedana17 a scris:Dar de zvonul ca Cansel si Tuba , vor fi cica sambata intr-o emisiune la ATV a-ti auzit ?
dana17- vip
http://www.atv.com.tr/Yayinlar/Programlar/dizi_tv
Berguzar şi Bulent vor fi nu Tuba .
esti o figuraDENISA a scris:vă împrumut ceva din armamentul meu ???
elena- vip
Scuze...la cata turca stiu ii incurc...DENISA a scris:http://www.atv.com.tr/Yayinlar/Programlar/dizi_tv
dana17- vip
bravo anutaanuta1971 a scris:
doamne Denisa ce dotare ai cu asa dotare tot nu ai reusit sa ti-l revendici pe Murat? se duc lupte grele in curtea voastra
elena- vip
dana ai xitit mesajele de la noi dupa ce ai scris tu mesajuldana17 a scris:Scuze...la cata turca stiu ii incurc...DENISA a scris:http://www.atv.com.tr/Yayinlar/Programlar/dizi_tv
elena- vip
asta e arsenal nu glumaelena a scris: bravo anuta
elena- vip
mai am dacă mai vreţi
Zau ,nu am avut timp sa citesc ,fa un rezumat ,desi nu pre am chef sa mai vorbesc de el ,dar daca e important ,da-i drumul...elena a scris: dana ai xitit mesajele de la noi dupa ce ai scris tu mesajul
dana17- vip
asta ce ee? pare a fi un tun..dar seamana cu altcevaDENISA a scris:mai am dacă mai vreţi
anuta1971- vip
stai fato intii duci tratative si pe urma te duci cu artileria grea peste oameniDENISA a scris:mai am dacă mai vreţi [URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/0ffcfa9410af42cfe340540.gif/][img]http://a.imageshack.us/img227/6084/0ffcfa9410af42cfe340540.gif
elena- vip
Asta e periculos cu adevarat ,ar trebui sa-l retragi din lupta ...DENISA a scris:mai am dacă mai vreţi
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum