21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
et moi ET MOI POUR TOUJOURSdana17 a scris:Elena ii vreau lipiti de-adevaratelea...elena a scris:anuta1971 a scris:sunt optimista ..dar incerc sa joc rolul avocatului diavolului ... sa analizez toate posibilitatiledana17 a scris:Daca crezi ca mine , atunci, fii si optimista ca mine ,sa avem incredere in Cansel ,in puterea lui de-a iubi ,si-n Tuba , in puterea ei de a intelege ce e cu el si in dorinta de a fi fericita...Sa fim doua .Cine se alatura ?anuta1971 a scris:imi place ce crezi crezi ca minedana17 a scris:Ai incredere Anuta ,Cansel este un luptator si are o imaginatie...,nu o sa poata tine pasul scenaristii cu el ,cu ei...si nici cei care se ocupa de imaginea lor ... P.S. Asa cred eu ...anuta1971 a scris:doamne danuta ce as vrea sa ai dreptate... as vrea sa o deruteze sa o ameteasca sa-si piarda detasarea.. sa-si dea frau liber simtamintelor... ce frumos ar fi pentru viata lor.. si sentimentele astea iti dai seama ce calitate ar adauga serialului?dana17 a scris:Anuta ,frumos...Dar eu cred ca Murat nu face gestul de a renunta la muzica public ,doar pt a afla Hasret si a intelege ce inseamna ea pt el ,ci pt ca el sincer crede ca muzica i-a adus multa durere . Selin era legata de muzica ca si el ,Hasret s-a legat de el ,si el de ea ,tot prin muzica ,incat acuma gestul lui de a renunta pana si la pian e incercare disperata de a scapa odata de suferinta .E dezamagit de faptul ca a vazut-o cantand in bodega si intelege asta ca pe un esec personal , de aceea renunta la catedra .El a si spus ca Hasret mai are mult de munca pana sa ajunga acolo unde o vedea el ,dar credinta lui era ca v-a reusi , iar acum , nu mai spera nimic .Daca mai spera nu renunta la muzica ...Si tot mai cred ca Tuba a fost derutata de privelistea oferita de Cansel ud pana la piele...
bineinteles ca sunt cu tine
ce parere aveti de poza asta .. e de la fetele di Bulgaria
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
elenus du-te la sectiunea poze sa vezi ce poze a pus Deea ..sigur o sa vrei sa-ti schimbi avatarul
si eu ii vreau lipiti
si eu ii vreau lipiti
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 28 Aug 2010, 2:46 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Fetelor ,eu ies putin...sper putin...Va pup...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
IMEDIATanuta1971 a scris:elenus du-te la sectiunea poze sa vezi ce poze a pus Deea ..sigur o sa vrei sa-ti schimbi avatarul
elena- vip
si eu te pup.. sa ai o dupaamiaza frumoasadana17 a scris:Fetelor ,eu ies putin...sper putin...Va pup...
anuta1971- vip
PA nu vreau alta poza a mea este frumoasa ca are si ceva scris pe eaanuta1971 a scris:si eu te pup.. sa ai o dupaamiaza frumoasadana17 a scris:Fetelor ,eu ies putin...sper putin...Va pup...
elena- vip
dana17 a scris:Fetelor ,eu ies putin...sper putin...Va pup...
elena- vip
in loc sai zic lui dana pa ti am zis tie din cauza vitezeielena a scris:PA nu vreau alta poza a mea este frumoasa ca are si ceva scris pe eaanuta1971 a scris:si eu te pup.. sa ai o dupaamiaza frumoasadana17 a scris:Fetelor ,eu ies putin...sper putin...Va pup...
elena- vip
Nu am zis eu ?Frantuzoaico ce zici? Zi cum zici tu, ca avatarul asta e pour toujorsanuta1971 a scris:elenus du-te la sectiunea poze sa vezi ce poze a pus Deea ..sigur o sa vrei sa-ti schimbi avatarul
si eu ii vreau lipiti
dana17- vip
ia uitati-va la avatarul meu?... eu de obicei sunt fidea dar elena ma influenteaza
anuta1971- vip
ouidana17 a scris:Nu am zis eu ?Frantuzoaico ce zici? Zi cum zici tu, ca avatarul asta e pour toujorsanuta1971 a scris:elenus du-te la sectiunea poze sa vezi ce poze a pus Deea ..sigur o sa vrei sa-ti schimbi avatarul
si eu ii vreau lipiti
elena- vip
este super imi placeanuta1971 a scris:ia uitati-va la avatarul meu?... eu de obicei sunt fidea dar elena ma influenteaza
elena- vip
Ce ar fi daca ne-am pune toate avatar pe Cansel murat ? Elena vrei ?anuta1971 a scris:ia uitati-va la avatarul meu?... eu de obicei sunt fidea dar elena ma influenteaza
dana17- vip
dana dar avatarul ei este murat numai al tau nu edana17 a scris:Ce ar fi daca ne-am pune toate avatar pe Cansel murat ? Elena vrei ?anuta1971 a scris:ia uitati-va la avatarul meu?... eu de obicei sunt fidea dar elena ma influenteaza
anuta1971- vip
a pus deea niste poze de ma imbolnaveste doamne cind mai fac eu treaba daca ma atrageti ca un magnet mai fac ce fac iar la calculator pina maine .... termin euelena a scris:este super imi placeanuta1971 a scris:ia uitati-va la avatarul meu?... eu de obicei sunt fidea dar elena ma influenteaza
elena- vip
ar fi extraordinar dar depinde de preferinte cine cu cine aici e problemaaanuta1971 a scris:dana dar avatarul ei este murat numai al tau nu edana17 a scris:Ce ar fi daca ne-am pune toate avatar pe Cansel murat ? Elena vrei ?anuta1971 a scris:ia uitati-va la avatarul meu?... eu de obicei sunt fidea dar elena ma influenteaza
elena- vip
in loc sa ti raspund tie i am raspuns lui anuta cred ca ceva nu este in regula cu mine raspuns D A AR FI EXTRAORDINARdana17 a scris:Ce ar fi daca ne-am pune toate avatar pe Cansel murat ? Elena vrei ?anuta1971 a scris:ia uitati-va la avatarul meu?... eu de obicei sunt fidea dar elena ma influenteaza
elena- vip
Eu sant cu picioarele in apa ,ce mai vrei ?Dar ma atrage si pe mine aia cu Cansel si plouat si la apa ...anuta1971 a scris:dana dar avatarul ei este murat numai al tau nu edana17 a scris:Ce ar fi daca ne-am pune toate avatar pe Cansel murat ? Elena vrei ?anuta1971 a scris:ia uitati-va la avatarul meu?... eu de obicei sunt fidea dar elena ma influenteaza
dana17- vip
dana17 a scris:Eu sant cu picioarele in apa ,ce mai vrei ?Dar ma atrage si pe mine aia cu Cansel si plouat si la apa ...anuta1971 a scris:dana dar avatarul ei este murat numai al tau nu edana17 a scris:Ce ar fi daca ne-am pune toate avatar pe Cansel murat ? Elena vrei ?anuta1971 a scris:ia uitati-va la avatarul meu?... eu de obicei sunt fidea dar elena ma influenteaza
elena- vip
elena daca ma duc sa ma distrez putin cu aspiratorul te superi?
anuta1971- vip
aha am priceput ..o dai cotitadana17 a scris:Eu sant cu picioarele in apa ,ce mai vrei ?Dar ma atrage si pe mine aia cu Cansel si plouat si la apa ...anuta1971 a scris:dana dar avatarul ei este murat numai al tau nu edana17 a scris:Ce ar fi daca ne-am pune toate avatar pe Cansel murat ? Elena vrei ?anuta1971 a scris:ia uitati-va la avatarul meu?... eu de obicei sunt fidea dar elena ma influenteaza
anuta1971- vip
NUU ca si pe mine ma asteapta TREABA sta linga mine :bom: :bom:anuta1971 a scris:elena daca ma duc sa ma distrez putin cu aspiratorul te superi?
elena- vip
O dupa aminaza placuta fetelor!!! nu mai rezist ma duc sa-l pun ca avatar indragostit
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Sam 28 Aug 2010, 3:13 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
ne citim mai tirziu
elena- vip
Ma duc si eu sa aspir ceva ...poate un frantuz...Acum chiar PA...anuta1971 a scris:elena daca ma duc sa ma distrez putin cu aspiratorul te superi?
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum