21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
doamne danuta ce as vrea sa ai dreptate... as vrea sa o deruteze sa o ameteasca sa-si piarda detasarea.. sa-si dea frau liber simtamintelor... ce frumos ar fi pentru viata lor.. si sentimentele astea iti dai seama ce calitate ar adauga serialului?dana17 a scris:Anuta ,frumos...Dar eu cred ca Murat nu face gestul de a renunta la muzica public ,doar pt a afla Hasret si a intelege ce inseamna ea pt el ,ci pt ca el sincer crede ca muzica i-a adus multa durere . Selin era legata de muzica ca si el ,Hasret s-a legat de el ,si el de ea ,tot prin muzica ,incat acuma gestul lui de a renunta pana si la pian e incercare disperata de a scapa odata de suferinta .E dezamagit de faptul ca a vazut-o cantand in bodega si intelege asta ca pe un esec personal , de aceea renunta la catedra .El a si spus ca Hasret mai are mult de munca pana sa ajunga acolo unde o vedea el ,dar credinta lui era ca v-a reusi , iar acum , nu mai spera nimic .Daca mai spera nu renunta la muzica ...Si tot mai cred ca Tuba a fost derutata de privelistea oferita de Cansel ud pana la piele...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
niste explicatii murat nu fuge de iubire pentru el este NOUL nu a iubit NICIODATA pina acum nu fuge de iubire ba din contra acum cind a descoperit o o cauta este disperat ca nu este linga el . l la hotel aminteste ti prima scena cea din gradina cind a vrut sa aiba asigurari din partea ei ca nu l va parasi si le a primit in camera si a dat seama ca e indragostita dar ca EA NU STIE CE I SE INTIMPLA traind prima data aceste sentimente era o chestiune de timp asa ca a asteptat nu este idealist este f practic tenace stie ce vrea DE ACORD SUNT VIATA UNUL ALTUIA SUNT IDEALUL UNUL ALTUIA SUNT VIITORUL UNUL ALTUIA SE COMPLETEAZA perfect. asta este raspunsul meu ceea ce gindesc eu si inca o data dana c red este parerea mea ca sa referit la jocul actoricesc pentru ca si eu am remarcat ca ea nu a jucat bine scena ma refer cind au fost tete a teteanuta1971 a scris:a si am uitat sa mai spun ceva.. m-am gandit ce e iubirea pentru Murat.. lupta sau renuntare? Murat fuge de iubire sau pur si simplu nu si-a dat inca o definitie clara asupra a tot ce ea inseamna. Este un ratacit? Multa vreme a fugit de iubire dar cand ea l-a invaluit nu a fugit ci s-a simtit coplesit chiar daca nu a raspuns la fel Hasretei (ma refer la faza de la hotel cand Hasret isi declara inconstient iubirea el nu a spus nimic).... este coplesitor sa te iubeasca cineva din toata inima si sa stii ca face totul pentru tine neconditionat. Doar iubirea poate ajunge sa fie neconditionata....restul e doar pulbere in vant. Intr-adevar...este foarte greu daca nu chiar irealizabil sa gasesti un om care sa te completeze din toate punctele de vedere. Aici situatia sta mult mai complex. Murat e un idealist... Hasret e mai practica. Hasret ia lucrurile din plin... Murat le ia usor. Hasret se agita... Murat e calm... se completeaza unul pe celalat
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Eu cred ca disperarea lui revine din faptul ca nu intelege de ce iubirea atunci cand o gaseste , o si pierde ,nu reuseste sa o pastreze ii fuge printre degete...Eu nu cred ca a fugit vreodata de iubire ,adu-ti aminte de zambetul lui cand si-a dat seama ca e indragostit...ca o bucurie ,ca o minune la care nu mai spera...Murat nu mai e calm ,nu mai e idealist ,e un barbat care s-a lovit de pragul de sus...anuta1971 a scris:a si am uitat sa mai spun ceva.. m-am gandit ce e iubirea pentru Murat.. lupta sau renuntare? Murat fuge de iubire sau pur si simplu nu si-a dat inca o definitie clara asupra a tot ce ea inseamna. Este un ratacit? Multa vreme a fugit de iubire dar cand ea l-a invaluit nu a fugit ci s-a simtit coplesit chiar daca nu a raspuns la fel Hasretei (ma refer la faza de la hotel cand Hasret isi declara inconstient iubirea el nu a spus nimic).... este coplesitor sa te iubeasca cineva din toata inima si sa stii ca face totul pentru tine neconditionat. Doar iubirea poate ajunge sa fie neconditionata....restul e doar pulbere in vant. Intr-adevar...este foarte greu daca nu chiar irealizabil sa gasesti un om care sa te completeze din toate punctele de vedere. Aici situatia sta mult mai complex. Murat e un idealist... Hasret e mai practica. Hasret ia lucrurile din plin... Murat le ia usor. Hasret se agita... Murat e calm... se completeaza unul pe celalat
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
si ca su mai fim asa de sobre sa ne mai amuzam parca era statuie basca ca se uita mereu pe monitor este parearea mea accept sielena a scris:niste explicatii murat nu fuge de iubire pentru el este NOUL nu a iubit NICIODATA pina acum nu fuge de iubire ba din contra acum cind a descoperit o o cauta este disperat ca nu este linga el . l la hotel aminteste ti prima scena cea din gradina cind a vrut sa aiba asigurari din partea ei ca nu l va parasi si le a primit in camera si a dat seama ca e indragostita dar ca EA NU STIE CE I SE INTIMPLA traind prima data aceste sentimente era o chestiune de timp asa ca a asteptat nu este idealist este f practic tenace stie ce vrea DE ACORD SUNT VIATA UNUL ALTUIA SUNT IDEALUL UNUL ALTUIA SUNT VIITORUL UNUL ALTUIA SE COMPLETEAZA perfect. asta este raspunsul meu ceea ce gindesc eu si inca o data dana c red este parerea mea ca sa referit la jocul actoricesc pentru ca si eu am remarcat ca ea nu a jucat bine scena ma refer cind au fost tete a teteanuta1971 a scris:a si am uitat sa mai spun ceva.. m-am gandit ce e iubirea pentru Murat.. lupta sau renuntare? Murat fuge de iubire sau pur si simplu nu si-a dat inca o definitie clara asupra a tot ce ea inseamna. Este un ratacit? Multa vreme a fugit de iubire dar cand ea l-a invaluit nu a fugit ci s-a simtit coplesit chiar daca nu a raspuns la fel Hasretei (ma refer la faza de la hotel cand Hasret isi declara inconstient iubirea el nu a spus nimic).... este coplesitor sa te iubeasca cineva din toata inima si sa stii ca face totul pentru tine neconditionat. Doar iubirea poate ajunge sa fie neconditionata....restul e doar pulbere in vant. Intr-adevar...este foarte greu daca nu chiar irealizabil sa gasesti un om care sa te completeze din toate punctele de vedere. Aici situatia sta mult mai complex. Murat e un idealist... Hasret e mai practica. Hasret ia lucrurile din plin... Murat le ia usor. Hasret se agita... Murat e calm... se completeaza unul pe celalat
elena- vip
Ai incredere Anuta ,Cansel este un luptator si are o imaginatie...,nu o sa poata tine pasul scenaristii cu el ,cu ei...si nici cei care se ocupa de imaginea lor ... P.S. Asa cred eu ...anuta1971 a scris:doamne danuta ce as vrea sa ai dreptate... as vrea sa o deruteze sa o ameteasca sa-si piarda detasarea.. sa-si dea frau liber simtamintelor... ce frumos ar fi pentru viata lor.. si sentimentele astea iti dai seama ce calitate ar adauga serialului?dana17 a scris:Anuta ,frumos...Dar eu cred ca Murat nu face gestul de a renunta la muzica public ,doar pt a afla Hasret si a intelege ce inseamna ea pt el ,ci pt ca el sincer crede ca muzica i-a adus multa durere . Selin era legata de muzica ca si el ,Hasret s-a legat de el ,si el de ea ,tot prin muzica ,incat acuma gestul lui de a renunta pana si la pian e incercare disperata de a scapa odata de suferinta .E dezamagit de faptul ca a vazut-o cantand in bodega si intelege asta ca pe un esec personal , de aceea renunta la catedra .El a si spus ca Hasret mai are mult de munca pana sa ajunga acolo unde o vedea el ,dar credinta lui era ca v-a reusi , iar acum , nu mai spera nimic .Daca mai spera nu renunta la muzica ...Si tot mai cred ca Tuba a fost derutata de privelistea oferita de Cansel ud pana la piele...
dana17- vip
p S cansel m a g i s t r a l :gfd<: :gfd<:elena a scris:si ca su mai fim asa de sobre sa ne mai amuzam parca era statuie basca ca se uita mereu pe monitor este parearea mea accept sielena a scris:niste explicatii murat nu fuge de iubire pentru el este NOUL nu a iubit NICIODATA pina acum nu fuge de iubire ba din contra acum cind a descoperit o o cauta este disperat ca nu este linga el . l la hotel aminteste ti prima scena cea din gradina cind a vrut sa aiba asigurari din partea ei ca nu l va parasi si le a primit in camera si a dat seama ca e indragostita dar ca EA NU STIE CE I SE INTIMPLA traind prima data aceste sentimente era o chestiune de timp asa ca a asteptat nu este idealist este f practic tenace stie ce vrea DE ACORD SUNT VIATA UNUL ALTUIA SUNT IDEALUL UNUL ALTUIA SUNT VIITORUL UNUL ALTUIA SE COMPLETEAZA perfect. asta este raspunsul meu ceea ce gindesc eu si inca o data dana c red este parerea mea ca sa referit la jocul actoricesc pentru ca si eu am remarcat ca ea nu a jucat bine scena ma refer cind au fost tete a teteanuta1971 a scris:a si am uitat sa mai spun ceva.. m-am gandit ce e iubirea pentru Murat.. lupta sau renuntare? Murat fuge de iubire sau pur si simplu nu si-a dat inca o definitie clara asupra a tot ce ea inseamna. Este un ratacit? Multa vreme a fugit de iubire dar cand ea l-a invaluit nu a fugit ci s-a simtit coplesit chiar daca nu a raspuns la fel Hasretei (ma refer la faza de la hotel cand Hasret isi declara inconstient iubirea el nu a spus nimic).... este coplesitor sa te iubeasca cineva din toata inima si sa stii ca face totul pentru tine neconditionat. Doar iubirea poate ajunge sa fie neconditionata....restul e doar pulbere in vant. Intr-adevar...este foarte greu daca nu chiar irealizabil sa gasesti un om care sa te completeze din toate punctele de vedere. Aici situatia sta mult mai complex. Murat e un idealist... Hasret e mai practica. Hasret ia lucrurile din plin... Murat le ia usor. Hasret se agita... Murat e calm... se completeaza unul pe celalat
elena- vip
ANUTOO UNDE ESTIelena a scris:p S cansel m a g i s t r a l :gfd<: :gfd<:elena a scris:si ca su mai fim asa de sobre sa ne mai amuzam parca era statuie basca ca se uita mereu pe monitor este parearea mea accept sielena a scris:niste explicatii murat nu fuge de iubire pentru el este NOUL nu a iubit NICIODATA pina acum nu fuge de iubire ba din contra acum cind a descoperit o o cauta este disperat ca nu este linga el . l la hotel aminteste ti prima scena cea din gradina cind a vrut sa aiba asigurari din partea ei ca nu l va parasi si le a primit in camera si a dat seama ca e indragostita dar ca EA NU STIE CE I SE INTIMPLA traind prima data aceste sentimente era o chestiune de timp asa ca a asteptat nu este idealist este f practic tenace stie ce vrea DE ACORD SUNT VIATA UNUL ALTUIA SUNT IDEALUL UNUL ALTUIA SUNT VIITORUL UNUL ALTUIA SE COMPLETEAZA perfect. asta este raspunsul meu ceea ce gindesc eu si inca o data dana c red este parerea mea ca sa referit la jocul actoricesc pentru ca si eu am remarcat ca ea nu a jucat bine scena ma refer cind au fost tete a teteanuta1971 a scris:a si am uitat sa mai spun ceva.. m-am gandit ce e iubirea pentru Murat.. lupta sau renuntare? Murat fuge de iubire sau pur si simplu nu si-a dat inca o definitie clara asupra a tot ce ea inseamna. Este un ratacit? Multa vreme a fugit de iubire dar cand ea l-a invaluit nu a fugit ci s-a simtit coplesit chiar daca nu a raspuns la fel Hasretei (ma refer la faza de la hotel cand Hasret isi declara inconstient iubirea el nu a spus nimic).... este coplesitor sa te iubeasca cineva din toata inima si sa stii ca face totul pentru tine neconditionat. Doar iubirea poate ajunge sa fie neconditionata....restul e doar pulbere in vant. Intr-adevar...este foarte greu daca nu chiar irealizabil sa gasesti un om care sa te completeze din toate punctele de vedere. Aici situatia sta mult mai complex. Murat e un idealist... Hasret e mai practica. Hasret ia lucrurile din plin... Murat le ia usor. Hasret se agita... Murat e calm... se completeaza unul pe celalat
elena- vip
deacord spui ca iubirea pentru el este o lupta... mie mi se pare ca a renuntat prea usor.. ideal trebuia sa-i dea Hasretei o perioada de respiro.. trebuia sa-si dea seama cat de bulversata a fost pierzandu-si amandoi parintii intr-o zi... si apoi afla si ca el a mintit-o prin omisiune... cand iubesti o persoana incerci sa o intelegi sa te pui in locul ei si sa te gandesti tu cum ai fi procedat ... vreau sa cred ca iubirea pentru el e o lupta.. de asta am ajuns la concluzia ca renuntarea la muzica e o strategie.. pe de alta parte recunosc corect si punctul de vedere al Danei cand spune ca Murat vede muzica ca mijloc daca pot sa spun asa prin care a capatat durerea in dragoste.. asta ar insemna ca dragostea e pentru el o renuntare... sunt sigura ca scenaristul o sa ne surprinda...elena a scris:niste explicatii murat nu fuge de iubire pentru el este NOUL nu a iubit NICIODATA pina acum nu fuge de iubire ba din contra acum cind a descoperit o o cauta este disperat ca nu este linga el . l la hotel aminteste ti prima scena cea din gradina cind a vrut sa aiba asigurari din partea ei ca nu l va parasi si le a primit in camera si a dat seama ca e indragostita dar ca EA NU STIE CE I SE INTIMPLA traind prima data aceste sentimente era o chestiune de timp asa ca a asteptat nu este idealist este f practic tenace stie ce vrea DE ACORD SUNT VIATA UNUL ALTUIA SUNT IDEALUL UNUL ALTUIA SUNT VIITORUL UNUL ALTUIA SE COMPLETEAZA perfect. asta este raspunsul meu ceea ce gindesc eu si inca o data dana c red este parerea mea ca sa referit la jocul actoricesc pentru ca si eu am remarcat ca ea nu a jucat bine scena ma refer cind au fost tete a teteanuta1971 a scris:a si am uitat sa mai spun ceva.. m-am gandit ce e iubirea pentru Murat.. lupta sau renuntare? Murat fuge de iubire sau pur si simplu nu si-a dat inca o definitie clara asupra a tot ce ea inseamna. Este un ratacit? Multa vreme a fugit de iubire dar cand ea l-a invaluit nu a fugit ci s-a simtit coplesit chiar daca nu a raspuns la fel Hasretei (ma refer la faza de la hotel cand Hasret isi declara inconstient iubirea el nu a spus nimic).... este coplesitor sa te iubeasca cineva din toata inima si sa stii ca face totul pentru tine neconditionat. Doar iubirea poate ajunge sa fie neconditionata....restul e doar pulbere in vant. Intr-adevar...este foarte greu daca nu chiar irealizabil sa gasesti un om care sa te completeze din toate punctele de vedere. Aici situatia sta mult mai complex. Murat e un idealist... Hasret e mai practica. Hasret ia lucrurile din plin... Murat le ia usor. Hasret se agita... Murat e calm... se completeaza unul pe celalat
anuta1971- vip
gandesc intens.. nu miroase pe la tine a creier ars?elena a scris:ANUTOO UNDE ESTIelena a scris:p S cansel m a g i s t r a l :gfd<: :gfd<:elena a scris:si ca su mai fim asa de sobre sa ne mai amuzam parca era statuie basca ca se uita mereu pe monitor este parearea mea accept sielena a scris:niste explicatii murat nu fuge de iubire pentru el este NOUL nu a iubit NICIODATA pina acum nu fuge de iubire ba din contra acum cind a descoperit o o cauta este disperat ca nu este linga el . l la hotel aminteste ti prima scena cea din gradina cind a vrut sa aiba asigurari din partea ei ca nu l va parasi si le a primit in camera si a dat seama ca e indragostita dar ca EA NU STIE CE I SE INTIMPLA traind prima data aceste sentimente era o chestiune de timp asa ca a asteptat nu este idealist este f practic tenace stie ce vrea DE ACORD SUNT VIATA UNUL ALTUIA SUNT IDEALUL UNUL ALTUIA SUNT VIITORUL UNUL ALTUIA SE COMPLETEAZA perfect. asta este raspunsul meu ceea ce gindesc eu si inca o data dana c red este parerea mea ca sa referit la jocul actoricesc pentru ca si eu am remarcat ca ea nu a jucat bine scena ma refer cind au fost tete a teteanuta1971 a scris:a si am uitat sa mai spun ceva.. m-am gandit ce e iubirea pentru Murat.. lupta sau renuntare? Murat fuge de iubire sau pur si simplu nu si-a dat inca o definitie clara asupra a tot ce ea inseamna. Este un ratacit? Multa vreme a fugit de iubire dar cand ea l-a invaluit nu a fugit ci s-a simtit coplesit chiar daca nu a raspuns la fel Hasretei (ma refer la faza de la hotel cand Hasret isi declara inconstient iubirea el nu a spus nimic).... este coplesitor sa te iubeasca cineva din toata inima si sa stii ca face totul pentru tine neconditionat. Doar iubirea poate ajunge sa fie neconditionata....restul e doar pulbere in vant. Intr-adevar...este foarte greu daca nu chiar irealizabil sa gasesti un om care sa te completeze din toate punctele de vedere. Aici situatia sta mult mai complex. Murat e un idealist... Hasret e mai practica. Hasret ia lucrurile din plin... Murat le ia usor. Hasret se agita... Murat e calm... se completeaza unul pe celalat
anuta1971- vip
dana cred ca atunci c ind ai spus dee tuba te ai referit la joocul actoricesc nu i asa nu neaparat la personajul hasret sau am inteles eu gresit daca da scuze ca nici mie nu mi a plac ut cum a jucat tuba scena aia cind era cu murat fata in fata de fapt mi am spus parearea mai sus nci eu nu m am referit la personajul hasret ci la tuba ca actrita cum a interpretatdana17 a scris:Ai incredere Anuta ,Cansel este un luptator si are o imaginatie...,nu o sa poata tine pasul scenaristii cu el ,cu ei...si nici cei care se ocupa de imaginea lor ... P.S. Asa cred eu ...anuta1971 a scris:doamne danuta ce as vrea sa ai dreptate... as vrea sa o deruteze sa o ameteasca sa-si piarda detasarea.. sa-si dea frau liber simtamintelor... ce frumos ar fi pentru viata lor.. si sentimentele astea iti dai seama ce calitate ar adauga serialului?dana17 a scris:Anuta ,frumos...Dar eu cred ca Murat nu face gestul de a renunta la muzica public ,doar pt a afla Hasret si a intelege ce inseamna ea pt el ,ci pt ca el sincer crede ca muzica i-a adus multa durere . Selin era legata de muzica ca si el ,Hasret s-a legat de el ,si el de ea ,tot prin muzica ,incat acuma gestul lui de a renunta pana si la pian e incercare disperata de a scapa odata de suferinta .E dezamagit de faptul ca a vazut-o cantand in bodega si intelege asta ca pe un esec personal , de aceea renunta la catedra .El a si spus ca Hasret mai are mult de munca pana sa ajunga acolo unde o vedea el ,dar credinta lui era ca v-a reusi , iar acum , nu mai spera nimic .Daca mai spera nu renunta la muzica ...Si tot mai cred ca Tuba a fost derutata de privelistea oferita de Cansel ud pana la piele...
elena- vip
accepti raspunsurile pe care ti le am dat sau nu zii si tu ceva si daca nu porcheanuta1971 a scris:gandesc intens.. nu miroase pe la tine a creier ars?elena a scris:ANUTOO UNDE ESTIelena a scris:p S cansel m a g i s t r a l :gfd<: :gfd<:elena a scris:si ca su mai fim asa de sobre sa ne mai amuzam parca era statuie basca ca se uita mereu pe monitor este parearea mea accept sielena a scris:niste explicatii murat nu fuge de iubire pentru el este NOUL nu a iubit NICIODATA pina acum nu fuge de iubire ba din contra acum cind a descoperit o o cauta este disperat ca nu este linga el . l la hotel aminteste ti prima scena cea din gradina cind a vrut sa aiba asigurari din partea ei ca nu l va parasi si le a primit in camera si a dat seama ca e indragostita dar ca EA NU STIE CE I SE INTIMPLA traind prima data aceste sentimente era o chestiune de timp asa ca a asteptat nu este idealist este f practic tenace stie ce vrea DE ACORD SUNT VIATA UNUL ALTUIA SUNT IDEALUL UNUL ALTUIA SUNT VIITORUL UNUL ALTUIA SE COMPLETEAZA perfect. asta este raspunsul meu ceea ce gindesc eu si inca o data dana c red este parerea mea ca sa referit la jocul actoricesc pentru ca si eu am remarcat ca ea nu a jucat bine scena ma refer cind au fost tete a teteanuta1971 a scris:a si am uitat sa mai spun ceva.. m-am gandit ce e iubirea pentru Murat.. lupta sau renuntare? Murat fuge de iubire sau pur si simplu nu si-a dat inca o definitie clara asupra a tot ce ea inseamna. Este un ratacit? Multa vreme a fugit de iubire dar cand ea l-a invaluit nu a fugit ci s-a simtit coplesit chiar daca nu a raspuns la fel Hasretei (ma refer la faza de la hotel cand Hasret isi declara inconstient iubirea el nu a spus nimic).... este coplesitor sa te iubeasca cineva din toata inima si sa stii ca face totul pentru tine neconditionat. Doar iubirea poate ajunge sa fie neconditionata....restul e doar pulbere in vant. Intr-adevar...este foarte greu daca nu chiar irealizabil sa gasesti un om care sa te completeze din toate punctele de vedere. Aici situatia sta mult mai complex. Murat e un idealist... Hasret e mai practica. Hasret ia lucrurile din plin... Murat le ia usor. Hasret se agita... Murat e calm... se completeaza unul pe celalat
elena- vip
nu plec nicaieri doar ca nu sunt prin camera unde este calc ulatorul vizitez bucataria revin si citesc
elena- vip
ai dreptate ..dar spun eu ca a renuntat prea repede...intai lupti si numai apoi renunti..cand nu ai solutii.... stii ce spunea I. Teodoreanu? "iubirea nu e o stare de luciditate, ci tocmai o renuntare la luciditate., un interimat al inimii"dana17 a scris:Eu cred ca disperarea lui revine din faptul ca nu intelege de ce iubirea atunci cand o gaseste , o si pierde ,nu reuseste sa o pastreze ii fuge printre degete...Eu nu cred ca a fugit vreodata de iubire ,adu-ti aminte de zambetul lui cand si-a dat seama ca e indragostit...ca o bucurie ,ca o minune la care nu mai spera...Murat nu mai e calm ,nu mai e idealist ,e un barbat care s-a lovit de pragul de sus...anuta1971 a scris:a si am uitat sa mai spun ceva.. m-am gandit ce e iubirea pentru Murat.. lupta sau renuntare? Murat fuge de iubire sau pur si simplu nu si-a dat inca o definitie clara asupra a tot ce ea inseamna. Este un ratacit? Multa vreme a fugit de iubire dar cand ea l-a invaluit nu a fugit ci s-a simtit coplesit chiar daca nu a raspuns la fel Hasretei (ma refer la faza de la hotel cand Hasret isi declara inconstient iubirea el nu a spus nimic).... este coplesitor sa te iubeasca cineva din toata inima si sa stii ca face totul pentru tine neconditionat. Doar iubirea poate ajunge sa fie neconditionata....restul e doar pulbere in vant. Intr-adevar...este foarte greu daca nu chiar irealizabil sa gasesti un om care sa te completeze din toate punctele de vedere. Aici situatia sta mult mai complex. Murat e un idealist... Hasret e mai practica. Hasret ia lucrurile din plin... Murat le ia usor. Hasret se agita... Murat e calm... se completeaza unul pe celalat
anuta1971- vip
imi place ce crezi crezi ca minedana17 a scris:Ai incredere Anuta ,Cansel este un luptator si are o imaginatie...,nu o sa poata tine pasul scenaristii cu el ,cu ei...si nici cei care se ocupa de imaginea lor ... P.S. Asa cred eu ...anuta1971 a scris:doamne danuta ce as vrea sa ai dreptate... as vrea sa o deruteze sa o ameteasca sa-si piarda detasarea.. sa-si dea frau liber simtamintelor... ce frumos ar fi pentru viata lor.. si sentimentele astea iti dai seama ce calitate ar adauga serialului?dana17 a scris:Anuta ,frumos...Dar eu cred ca Murat nu face gestul de a renunta la muzica public ,doar pt a afla Hasret si a intelege ce inseamna ea pt el ,ci pt ca el sincer crede ca muzica i-a adus multa durere . Selin era legata de muzica ca si el ,Hasret s-a legat de el ,si el de ea ,tot prin muzica ,incat acuma gestul lui de a renunta pana si la pian e incercare disperata de a scapa odata de suferinta .E dezamagit de faptul ca a vazut-o cantand in bodega si intelege asta ca pe un esec personal , de aceea renunta la catedra .El a si spus ca Hasret mai are mult de munca pana sa ajunga acolo unde o vedea el ,dar credinta lui era ca v-a reusi , iar acum , nu mai spera nimic .Daca mai spera nu renunta la muzica ...Si tot mai cred ca Tuba a fost derutata de privelistea oferita de Cansel ud pana la piele...
anuta1971- vip
Cand se instaleaza dezamagirea , lupta a incetat.El a luat hotararea convins fiind ca totul s-a sfarsit . Nu asa a zis Hasret ? Razboiul pare pierdut .De aceea se zice sa nu iei decizii radicale la cald...anuta1971 a scris:ai dreptate ..dar spun eu ca a renuntat prea repede...intai lupti si numai apoi renunti..cand nu ai solutii.... stii ce spunea I. Teodoreanu? "iubirea nu e o stare de luciditate, ci tocmai o renuntare la luciditate., un interimat al inimii"dana17 a scris:Eu cred ca disperarea lui revine din faptul ca nu intelege de ce iubirea atunci cand o gaseste , o si pierde ,nu reuseste sa o pastreze ii fuge printre degete...Eu nu cred ca a fugit vreodata de iubire ,adu-ti aminte de zambetul lui cand si-a dat seama ca e indragostit...ca o bucurie ,ca o minune la care nu mai spera...Murat nu mai e calm ,nu mai e idealist ,e un barbat care s-a lovit de pragul de sus...anuta1971 a scris:a si am uitat sa mai spun ceva.. m-am gandit ce e iubirea pentru Murat.. lupta sau renuntare? Murat fuge de iubire sau pur si simplu nu si-a dat inca o definitie clara asupra a tot ce ea inseamna. Este un ratacit? Multa vreme a fugit de iubire dar cand ea l-a invaluit nu a fugit ci s-a simtit coplesit chiar daca nu a raspuns la fel Hasretei (ma refer la faza de la hotel cand Hasret isi declara inconstient iubirea el nu a spus nimic).... este coplesitor sa te iubeasca cineva din toata inima si sa stii ca face totul pentru tine neconditionat. Doar iubirea poate ajunge sa fie neconditionata....restul e doar pulbere in vant. Intr-adevar...este foarte greu daca nu chiar irealizabil sa gasesti un om care sa te completeze din toate punctele de vedere. Aici situatia sta mult mai complex. Murat e un idealist... Hasret e mai practica. Hasret ia lucrurile din plin... Murat le ia usor. Hasret se agita... Murat e calm... se completeaza unul pe celalat
dana17- vip
da ... cand ai pierdut deja o iubire intelegi mai bine valoarea iubirii atunci cand iti iese iar in cale... ai o experienta ....trebuia sa lase sa se sedimenteze lucrurile... probabil raspunsurile o sa le primim vinerea viitoare.. situatia asta e un test dat iubirii lor... spun eu ca e cam frageda iubirea asta pentru a fi testata... cred ca mai intai trebuia declarata... dar probabil au vrut ceva atipic...dana17 a scris:Cand se instaleaza dezamagirea , lupta a incetat.El a luat hotararea convins fiind ca totul s-a sfarsit . Nu asa a zis Hasret ? Razboiul pare pierdut .De aceea se zice sa nu iei decizii radicale la cald...anuta1971 a scris:ai dreptate ..dar spun eu ca a renuntat prea repede...intai lupti si numai apoi renunti..cand nu ai solutii.... stii ce spunea I. Teodoreanu? "iubirea nu e o stare de luciditate, ci tocmai o renuntare la luciditate., un interimat al inimii"dana17 a scris:Eu cred ca disperarea lui revine din faptul ca nu intelege de ce iubirea atunci cand o gaseste , o si pierde ,nu reuseste sa o pastreze ii fuge printre degete...Eu nu cred ca a fugit vreodata de iubire ,adu-ti aminte de zambetul lui cand si-a dat seama ca e indragostit...ca o bucurie ,ca o minune la care nu mai spera...Murat nu mai e calm ,nu mai e idealist ,e un barbat care s-a lovit de pragul de sus...anuta1971 a scris:a si am uitat sa mai spun ceva.. m-am gandit ce e iubirea pentru Murat.. lupta sau renuntare? Murat fuge de iubire sau pur si simplu nu si-a dat inca o definitie clara asupra a tot ce ea inseamna. Este un ratacit? Multa vreme a fugit de iubire dar cand ea l-a invaluit nu a fugit ci s-a simtit coplesit chiar daca nu a raspuns la fel Hasretei (ma refer la faza de la hotel cand Hasret isi declara inconstient iubirea el nu a spus nimic).... este coplesitor sa te iubeasca cineva din toata inima si sa stii ca face totul pentru tine neconditionat. Doar iubirea poate ajunge sa fie neconditionata....restul e doar pulbere in vant. Intr-adevar...este foarte greu daca nu chiar irealizabil sa gasesti un om care sa te completeze din toate punctele de vedere. Aici situatia sta mult mai complex. Murat e un idealist... Hasret e mai practica. Hasret ia lucrurile din plin... Murat le ia usor. Hasret se agita... Murat e calm... se completeaza unul pe celalat
anuta1971- vip
Daca crezi ca mine , atunci, fii si optimista ca mine ,sa avem incredere in Cansel ,in puterea lui de-a iubi ,si-n Tuba , in puterea ei de a intelege ce e cu el si in dorinta de a fi fericita...Sa fim doua .Cine se alatura ?anuta1971 a scris:imi place ce crezi crezi ca minedana17 a scris:Ai incredere Anuta ,Cansel este un luptator si are o imaginatie...,nu o sa poata tine pasul scenaristii cu el ,cu ei...si nici cei care se ocupa de imaginea lor ... P.S. Asa cred eu ...anuta1971 a scris:doamne danuta ce as vrea sa ai dreptate... as vrea sa o deruteze sa o ameteasca sa-si piarda detasarea.. sa-si dea frau liber simtamintelor... ce frumos ar fi pentru viata lor.. si sentimentele astea iti dai seama ce calitate ar adauga serialului?dana17 a scris:Anuta ,frumos...Dar eu cred ca Murat nu face gestul de a renunta la muzica public ,doar pt a afla Hasret si a intelege ce inseamna ea pt el ,ci pt ca el sincer crede ca muzica i-a adus multa durere . Selin era legata de muzica ca si el ,Hasret s-a legat de el ,si el de ea ,tot prin muzica ,incat acuma gestul lui de a renunta pana si la pian e incercare disperata de a scapa odata de suferinta .E dezamagit de faptul ca a vazut-o cantand in bodega si intelege asta ca pe un esec personal , de aceea renunta la catedra .El a si spus ca Hasret mai are mult de munca pana sa ajunga acolo unde o vedea el ,dar credinta lui era ca v-a reusi , iar acum , nu mai spera nimic .Daca mai spera nu renunta la muzica ...Si tot mai cred ca Tuba a fost derutata de privelistea oferita de Cansel ud pana la piele...
dana17- vip
E Udana17 a scris:Daca crezi ca mine , atunci, fii si optimista ca mine ,sa avem incredere in Cansel ,in puterea lui de-a iubi ,si-n Tuba , in puterea ei de a intelege ce e cu el si in dorinta de a fi fericita...Sa fim doua .Cine se alatura ?anuta1971 a scris:imi place ce crezi crezi ca minedana17 a scris:Ai incredere Anuta ,Cansel este un luptator si are o imaginatie...,nu o sa poata tine pasul scenaristii cu el ,cu ei...si nici cei care se ocupa de imaginea lor ... P.S. Asa cred eu ...anuta1971 a scris:doamne danuta ce as vrea sa ai dreptate... as vrea sa o deruteze sa o ameteasca sa-si piarda detasarea.. sa-si dea frau liber simtamintelor... ce frumos ar fi pentru viata lor.. si sentimentele astea iti dai seama ce calitate ar adauga serialului?dana17 a scris:Anuta ,frumos...Dar eu cred ca Murat nu face gestul de a renunta la muzica public ,doar pt a afla Hasret si a intelege ce inseamna ea pt el ,ci pt ca el sincer crede ca muzica i-a adus multa durere . Selin era legata de muzica ca si el ,Hasret s-a legat de el ,si el de ea ,tot prin muzica ,incat acuma gestul lui de a renunta pana si la pian e incercare disperata de a scapa odata de suferinta .E dezamagit de faptul ca a vazut-o cantand in bodega si intelege asta ca pe un esec personal , de aceea renunta la catedra .El a si spus ca Hasret mai are mult de munca pana sa ajunga acolo unde o vedea el ,dar credinta lui era ca v-a reusi , iar acum , nu mai spera nimic .Daca mai spera nu renunta la muzica ...Si tot mai cred ca Tuba a fost derutata de privelistea oferita de Cansel ud pana la piele...
elena- vip
sunt optimista ..dar incerc sa joc rolul avocatului diavolului ... sa analizez toate posibilitatiledana17 a scris:Daca crezi ca mine , atunci, fii si optimista ca mine ,sa avem incredere in Cansel ,in puterea lui de-a iubi ,si-n Tuba , in puterea ei de a intelege ce e cu el si in dorinta de a fi fericita...Sa fim doua .Cine se alatura ?anuta1971 a scris:imi place ce crezi crezi ca minedana17 a scris:Ai incredere Anuta ,Cansel este un luptator si are o imaginatie...,nu o sa poata tine pasul scenaristii cu el ,cu ei...si nici cei care se ocupa de imaginea lor ... P.S. Asa cred eu ...anuta1971 a scris:doamne danuta ce as vrea sa ai dreptate... as vrea sa o deruteze sa o ameteasca sa-si piarda detasarea.. sa-si dea frau liber simtamintelor... ce frumos ar fi pentru viata lor.. si sentimentele astea iti dai seama ce calitate ar adauga serialului?dana17 a scris:Anuta ,frumos...Dar eu cred ca Murat nu face gestul de a renunta la muzica public ,doar pt a afla Hasret si a intelege ce inseamna ea pt el ,ci pt ca el sincer crede ca muzica i-a adus multa durere . Selin era legata de muzica ca si el ,Hasret s-a legat de el ,si el de ea ,tot prin muzica ,incat acuma gestul lui de a renunta pana si la pian e incercare disperata de a scapa odata de suferinta .E dezamagit de faptul ca a vazut-o cantand in bodega si intelege asta ca pe un esec personal , de aceea renunta la catedra .El a si spus ca Hasret mai are mult de munca pana sa ajunga acolo unde o vedea el ,dar credinta lui era ca v-a reusi , iar acum , nu mai spera nimic .Daca mai spera nu renunta la muzica ...Si tot mai cred ca Tuba a fost derutata de privelistea oferita de Cansel ud pana la piele...
bineinteles ca sunt cu tine
ce parere aveti de poza asta .. e de la fetele di Bulgaria
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 28 Aug 2010, 2:34 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
[quote="elena"]
E U [/quote l la ultima propozitie da sunt optimista : indragostit indragostitdana17 a scris:Daca crezi ca mine , atunci, fii si optimista ca mine ,sa avem incredere in Cansel ,in puterea lui de-a iubi ,si-n Tuba , in puterea ei de a intelege ce e cu el si in dorinta de a fi fericita...Sa fim doua .Cine se alatura ?anuta1971 a scris:imi place ce crezi crezi ca minedana17 a scris:Ai incredere Anuta ,Cansel este un luptator si are o imaginatie...,nu o sa poata tine pasul scenaristii cu el ,cu ei...si nici cei care se ocupa de imaginea lor ... P.S. Asa cred eu ...anuta1971 a scris:doamne danuta ce as vrea sa ai dreptate... as vrea sa o deruteze sa o ameteasca sa-si piarda detasarea.. sa-si dea frau liber simtamintelor... ce frumos ar fi pentru viata lor.. si sentimentele astea iti dai seama ce calitate ar adauga serialului?dana17 a scris:Anuta ,frumos...Dar eu cred ca Murat nu face gestul de a renunta la muzica public ,doar pt a afla Hasret si a intelege ce inseamna ea pt el ,ci pt ca el sincer crede ca muzica i-a adus multa durere . Selin era legata de muzica ca si el ,Hasret s-a legat de el ,si el de ea ,tot prin muzica ,incat acuma gestul lui de a renunta pana si la pian e incercare disperata de a scapa odata de suferinta .E dezamagit de faptul ca a vazut-o cantand in bodega si intelege asta ca pe un esec personal , de aceea renunta la catedra .El a si spus ca Hasret mai are mult de munca pana sa ajunga acolo unde o vedea el ,dar credinta lui era ca v-a reusi , iar acum , nu mai spera nimic .Daca mai spera nu renunta la muzica ...Si tot mai cred ca Tuba a fost derutata de privelistea oferita de Cansel ud pana la piele...
elena- vip
anuta1971 a scris:sunt optimista ..dar incerc sa joc rolul avocatului diavolului ... sa analizez toate posibilitatiledana17 a scris:Daca crezi ca mine , atunci, fii si optimista ca mine ,sa avem incredere in Cansel ,in puterea lui de-a iubi ,si-n Tuba , in puterea ei de a intelege ce e cu el si in dorinta de a fi fericita...Sa fim doua .Cine se alatura ?anuta1971 a scris:imi place ce crezi crezi ca minedana17 a scris:Ai incredere Anuta ,Cansel este un luptator si are o imaginatie...,nu o sa poata tine pasul scenaristii cu el ,cu ei...si nici cei care se ocupa de imaginea lor ... P.S. Asa cred eu ...anuta1971 a scris:doamne danuta ce as vrea sa ai dreptate... as vrea sa o deruteze sa o ameteasca sa-si piarda detasarea.. sa-si dea frau liber simtamintelor... ce frumos ar fi pentru viata lor.. si sentimentele astea iti dai seama ce calitate ar adauga serialului?dana17 a scris:Anuta ,frumos...Dar eu cred ca Murat nu face gestul de a renunta la muzica public ,doar pt a afla Hasret si a intelege ce inseamna ea pt el ,ci pt ca el sincer crede ca muzica i-a adus multa durere . Selin era legata de muzica ca si el ,Hasret s-a legat de el ,si el de ea ,tot prin muzica ,incat acuma gestul lui de a renunta pana si la pian e incercare disperata de a scapa odata de suferinta .E dezamagit de faptul ca a vazut-o cantand in bodega si intelege asta ca pe un esec personal , de aceea renunta la catedra .El a si spus ca Hasret mai are mult de munca pana sa ajunga acolo unde o vedea el ,dar credinta lui era ca v-a reusi , iar acum , nu mai spera nimic .Daca mai spera nu renunta la muzica ...Si tot mai cred ca Tuba a fost derutata de privelistea oferita de Cansel ud pana la piele...
elena- vip
elena eram sigura ca esti cu noi
nu am putut sa fac poza mai mare.. poate poti tu Deea
nu am putut sa fac poza mai mare.. poate poti tu Deea
anuta1971- vip
Dezamagirea asta nu e pt faptul ca Hasret a plecat ,asta e durerea ,ci din faptul ca a esuat ca profesor.Pana a o vedea in bodega era trist ,melancolic, dupa s-a instalat disperarea ,dezamagirea , renuntarea...Ceasul rau ,pisica neagra .Vedem cum vor gandi dupa ce lucrurile se sedimenteaza in mintea lor ,adica cam pe vineri...anuta1971 a scris:da ... cand ai pierdut deja o iubire intelegi mai bine valoarea iubirii atunci cand iti iese iar in cale... ai o experienta ....trebuia sa lase sa se sedimenteze lucrurile... probabil raspunsurile o sa le primim vinerea viitoare.. situatia asta e un test dat iubirii lor... spun eu ca e cam frageda iubirea asta pentru a fi testata... cred ca mai intai trebuia declarata... dar probabil au vrut ceva atipic...dana17 a scris:Cand se instaleaza dezamagirea , lupta a incetat.El a luat hotararea convins fiind ca totul s-a sfarsit . Nu asa a zis Hasret ? Razboiul pare pierdut .De aceea se zice sa nu iei decizii radicale la cald...anuta1971 a scris:ai dreptate ..dar spun eu ca a renuntat prea repede...intai lupti si numai apoi renunti..cand nu ai solutii.... stii ce spunea I. Teodoreanu? "iubirea nu e o stare de luciditate, ci tocmai o renuntare la luciditate., un interimat al inimii"dana17 a scris:Eu cred ca disperarea lui revine din faptul ca nu intelege de ce iubirea atunci cand o gaseste , o si pierde ,nu reuseste sa o pastreze ii fuge printre degete...Eu nu cred ca a fugit vreodata de iubire ,adu-ti aminte de zambetul lui cand si-a dat seama ca e indragostit...ca o bucurie ,ca o minune la care nu mai spera...Murat nu mai e calm ,nu mai e idealist ,e un barbat care s-a lovit de pragul de sus...anuta1971 a scris:a si am uitat sa mai spun ceva.. m-am gandit ce e iubirea pentru Murat.. lupta sau renuntare? Murat fuge de iubire sau pur si simplu nu si-a dat inca o definitie clara asupra a tot ce ea inseamna. Este un ratacit? Multa vreme a fugit de iubire dar cand ea l-a invaluit nu a fugit ci s-a simtit coplesit chiar daca nu a raspuns la fel Hasretei (ma refer la faza de la hotel cand Hasret isi declara inconstient iubirea el nu a spus nimic).... este coplesitor sa te iubeasca cineva din toata inima si sa stii ca face totul pentru tine neconditionat. Doar iubirea poate ajunge sa fie neconditionata....restul e doar pulbere in vant. Intr-adevar...este foarte greu daca nu chiar irealizabil sa gasesti un om care sa te completeze din toate punctele de vedere. Aici situatia sta mult mai complex. Murat e un idealist... Hasret e mai practica. Hasret ia lucrurile din plin... Murat le ia usor. Hasret se agita... Murat e calm... se completeaza unul pe celalat
dana17- vip
Elena ii vreau lipiti de-adevaratelea...elena a scris:anuta1971 a scris:sunt optimista ..dar incerc sa joc rolul avocatului diavolului ... sa analizez toate posibilitatiledana17 a scris:Daca crezi ca mine , atunci, fii si optimista ca mine ,sa avem incredere in Cansel ,in puterea lui de-a iubi ,si-n Tuba , in puterea ei de a intelege ce e cu el si in dorinta de a fi fericita...Sa fim doua .Cine se alatura ?anuta1971 a scris:imi place ce crezi crezi ca minedana17 a scris:Ai incredere Anuta ,Cansel este un luptator si are o imaginatie...,nu o sa poata tine pasul scenaristii cu el ,cu ei...si nici cei care se ocupa de imaginea lor ... P.S. Asa cred eu ...anuta1971 a scris:doamne danuta ce as vrea sa ai dreptate... as vrea sa o deruteze sa o ameteasca sa-si piarda detasarea.. sa-si dea frau liber simtamintelor... ce frumos ar fi pentru viata lor.. si sentimentele astea iti dai seama ce calitate ar adauga serialului?dana17 a scris:Anuta ,frumos...Dar eu cred ca Murat nu face gestul de a renunta la muzica public ,doar pt a afla Hasret si a intelege ce inseamna ea pt el ,ci pt ca el sincer crede ca muzica i-a adus multa durere . Selin era legata de muzica ca si el ,Hasret s-a legat de el ,si el de ea ,tot prin muzica ,incat acuma gestul lui de a renunta pana si la pian e incercare disperata de a scapa odata de suferinta .E dezamagit de faptul ca a vazut-o cantand in bodega si intelege asta ca pe un esec personal , de aceea renunta la catedra .El a si spus ca Hasret mai are mult de munca pana sa ajunga acolo unde o vedea el ,dar credinta lui era ca v-a reusi , iar acum , nu mai spera nimic .Daca mai spera nu renunta la muzica ...Si tot mai cred ca Tuba a fost derutata de privelistea oferita de Cansel ud pana la piele...
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Sam 28 Aug 2010, 2:41 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
[quote="anuta1971"]elena eram sigura ca esti cu noi
nu am putut sa fac poza mai mare.. poate poti tu Deea [/quote SIEMPRE
nu am putut sa fac poza mai mare.. poate poti tu Deea [/quote SIEMPRE
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum