21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
mihaela99
nutzi
DENISA
iulia80
alitheea
narcisa
elena
dana17
florica
danaxbt
anuta1971
Admin_dea05
16 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna fetelor am revenit..
buna danuta sa ai un weekend excelent
acum am sa scriu cateva ganduri despre episodul de aseara... o sa-mi ia ceva timp ca am o minte cam intortocheata
acum am sa scriu cateva ganduri despre episodul de aseara... o sa-mi ia ceva timp ca am o minte cam intortocheata
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
narcisa vroia sa l vada multumirielena a scris:am dormit excelent si am si visat frumosdana17 a scris: Ce faceti fetelor ,a-ti visat frumos ? Am vazut ca Narcisa vroia sa-l vada pe Cansel cum arata fumand... Uite este aici o secventa []Nu stiu cat pot sta ,asa ca daca dispar subit ,macar sa apuc sa va urez o zi minunata ...
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
nu are nimic tu sa fii sanatoasa sa te simti bine asta sa fie baiul iti urez sa ai zile frumoase si te asteptam cu drag ps smotoceste o si pupo din partea mea pe cea micaAdmin_dea05 a scris:spor o sa am..ma pregatesc de plecare ma duc la tara o saptamana asa ca ep viitor nu am sa-l pot vedeaelena a scris:buna deea sa ai spor astazi la tot ce ti ai propus :!Admin_dea05 a scris:Buna dimi fetelor!!anuta1971 a scris: bine s-a facut
pentru fetele care vor sa vada ep 18 cu subtitrare in engleza
https://www.youtube.com/watch?v=r4ilXfI5j7c
https://www.youtube.com/watch?v=vwvJsav5LIE
Oare cum o fi facut ea subtitrarea????..ceva de genul asta ne-ar fi trebuit si noua sa mearga mai repede
elena- vip
asteptam cu nerabdare :gfd<: :gfd<:anuta1971 a scris:buna fetelor am revenit..
elena- vip
Ce faci Elena ,care sant impresiile de la episodul de aseara ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna anuta!!asteptam..anuta1971 a scris:buna fetelor am revenit..
Buna dana!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
am s-o pupelena a scris: nu are nimic tu sa fii sanatoasa sa te simti bine asta sa fie baiul iti urez sa ai zile frumoase si te asteptam cu drag ps smotoceste o si pupo din partea mea pe cea mica
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna DEA ,sa vezi acum ce nu baga in ceata Elena... Anuta ,ramai si tu ,nu ma lasa singura cu impresiile Elenei...elena a scris:asteptam cu nerabdare :gfd<: :gfd<:anuta1971 a scris:buna fetelor am revenit..
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Sam 28 Aug 2010, 12:28 pm, editata de 1 ori
dana17- vip
en chante entuziasmata cansel excelent foarte mult mi a placutdana17 a scris:Ce faci Elena ,care sant impresiile de la episodul de aseara ?
elena- vip
dana anuta este cea care vrea sa si transpuna gindurile pe hirtie nu eudana17 a scris:Buna DEA ,sa vezi acum ce nu baga in ceata Elena...elena a scris:asteptam cu nerabdare :gfd<: :gfd<:anuta1971 a scris:buna fetelor am revenit..
elena- vip
ai citit ieri pe la 13 45 asa ce explicatie am dat referitoare la convorbirea noastra n oaptea tirziu daca nu ai citit citesteo ca este f interesanta si mi spui parerea te rogelena a scris:dana anuta este cea care vrea sa si transpuna gindurile pe hirtie nu eudana17 a scris:Buna DEA ,sa vezi acum ce nu baga in ceata Elena...elena a scris:asteptam cu nerabdare :gfd<: :gfd<:anuta1971 a scris:buna fetelor am revenit..
elena- vip
Nu ti-ai revenit daca numai atat poti spune ...elena a scris:en chante entuziasmata cansel excelent foarte mult mi a placutdana17 a scris:Ce faci Elena ,care sant impresiile de la episodul de aseara ?
dana17- vip
vezi ca eu o sa fiu laturi de tine sa comentam impresiile ANUTEIdana17 a scris:Buna DEA ,sa vezi acum ce nu baga in ceata Elena... Anuta ,ramai si tu ,nu ma lasa singura cu impresiile Elenei...elena a scris:asteptam cu nerabdare :gfd<: :gfd<:anuta1971 a scris:buna fetelor am revenit..
elena- vip
BA MI AM REVENIT ABIA ASTEPT EP DE VINERI A FOST SUPER INCA O DATA MI S A DEMONSTRAT CE CARACTER ARE CANSEL ... N I M E N I nu se poate juca cu el bravo bravo bravo asa caracter mai rardana17 a scris:Nu ti-ai revenit daca numai atat poti spune ...elena a scris:en chante entuziasmata cansel excelent foarte mult mi a placutdana17 a scris:Ce faci Elena ,care sant impresiile de la episodul de aseara ?
elena- vip
Acum am citit ...cred ca ai dreptate in mare ,Tuba in general e fata buna ,dar are si momente cand e nazuroasa ,introvertita...singuratica...Cansel are un pic de furca ,dar cred ca a citit-o bine ,i-a dat timp ,spatiu si sper ca ajutat de experienta lui o v-a da definitiv pe brazda...Si cu putin noroc...elena a scris:ai citit ieri pe la 13 45 asa ce explicatie am dat referitoare la convorbirea noastra n oaptea tirziu daca nu ai citit citesteo ca este f interesanta si mi spui parerea te rogelena a scris:dana anuta este cea care vrea sa si transpuna gindurile pe hirtie nu eudana17 a scris:Buna DEA ,sa vezi acum ce nu baga in ceata Elena...elena a scris:asteptam cu nerabdare :gfd<: :gfd<:anuta1971 a scris:buna fetelor am revenit..
dana17- vip
elena a scris:vezi ca eu o sa fiu laturi de tine sa comentam impresiile ANUTEIdana17 a scris:Buna DEA ,sa vezi acum ce nu baga in ceata Elena... Anuta ,ramai si tu ,nu ma lasa singura cu impresiile Elenei...elena a scris:asteptam cu nerabdare :gfd<: :gfd<:anuta1971 a scris:buna fetelor am revenit..
dana17- vip
Apropo de ce spuneai Danuta ca Tuba nu i-a facut fata lui Murat la scena din ploaie… eu cred ca i-a facut.. a jucat rolul femeii invatata cu greul, care a primit destule lovituri de la viata pentru a sti cum sa le primeasca. Hasret e impulsiva ..ea isi exprima sentimentele instantaneu si intens. A parut insensibila si categorica dar s-a prabusit sufleteste dupa ce i-a inchis usa lui Murat. Durerile se duc in suflet nu se striga in gura mare... altfel nu mai e durere e teatru. Dupa ce pleaca de acasa pare normala dar ce privire trista si pierduta are... chiar si atunci cand ii zambeste clarinetistului ce zambet trist.. Adevarat acesta a fost episodul lui Cansel.. a avut o partitura foarte grea pe care a jucat-o magistral. Episodul anterior a fost al Tubei si am vazut acelasi lucru si la ea. Murat a fost pentru Hasret mai intai de toate profesor. Chiar si cand i-a dat primul sarut a fost intr-un fel profesor.. si cand a sarutat-o pe malul lacului.. a fost impulsiv si indragostit dar a fost o lectie data Hasretei pentru a-i arata cat de mult inseamna ea pentru el ca raspuns la replica ca ea nu ar face decat sa incurce vietile celor din jur. Renunta la muzica zic eu pentru a-i da o lectie in mod voluntar sau poate involuntar. In sufletul lui nu a renuntat la ea dar vrea sa o faca sa inteleaga cat de mult l-a ranit. In episodul acesta Murat a trecut prin chinurile iadului.. episodul urmator este randul Hasretei. Atunci cand a spus ca renunta la muzica, o face in mod public pentru ca Hasret sa-i stie decizia... stie ca asa ii spune ca nu muzica e cea mai importanta in viata lui.. fetele de pe hunili spuneau ca gestul e ca o declaratie de dragoste... poate ca e. Gestul lui de a renunta la muzica sa fie si o consecinta a faptului ca a vazut-o pe Hasret cantand in acea bodega? S-a gandit ca tot efortul lui de a o cizela a fost in zadar? Avrut altceva pentru ea. Hasret e in primul rand tiganca.. ea a explicat atunci cand a spus acea poveste superba despre tigani, stele si muzica ca asa sunt ei.. cand incep sa cante uita de timp.. de necazuri. Murat a vazut o Hasret foarte vesela.. vocea ii era cultivata lucrata de el prin atata munca dar cantecul si dansul erau ale etniei. Hasret e vesela pentru ca asa sunt tiganii cand incep sa cante... Hasret e un hibrid... nu va fi nicicand o lady 100% ... dar nici tiganca nu va mai fi. Daca vrea ca Hasret sa fie a lui trebuie sa inteleaga asta. In incheiere imi cer scuze daca v-am plictisit... dar vreau sa va spun ca imi pare extraordinar de bine ca sunt aici cu voi ca vedem acest serial frumos si va multumesc ca datorita voua prin timpul pe care il consumati pentru traduceri si noutati pot eu sa inteleg... va iubesc si va multumesc
anuta1971- vip
raitinguri
HEDEF KITLE TOTAL
S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %
1 VAR MISIN YOK MUSUN SHOW 0:51:26 5,37% 20,13%
2 YAHSI CAZIBE ATV 1:37:31 4,82% 20,91%
3 GONULCELEN ATV 1:23:15 4,81% 18,09%
HEDEF KITLE A/B
1 VAR MISIN YOK MUSUN SHOW 0:51:26 5,16% 18,90%
2 YAHSI CAZIBE ATV 1:37:31 5,06% 21,31%
3 GONULCELEN ATV 1:23:15 4,31% 16,86%
sper sa nu le dea prin cap sa-l mute de la 22 dupa raiting-urile astea
HEDEF KITLE TOTAL
1 VAR MISIN YOK MUSUN SHOW 0:51:26 5,37% 20,13%
2 YAHSI CAZIBE ATV 1:37:31 4,82% 20,91%
3 GONULCELEN ATV 1:23:15 4,81% 18,09%
HEDEF KITLE A/B
1 VAR MISIN YOK MUSUN SHOW 0:51:26 5,16% 18,90%
2 YAHSI CAZIBE ATV 1:37:31 5,06% 21,31%
3 GONULCELEN ATV 1:23:15 4,31% 16,86%
sper sa nu le dea prin cap sa-l mute de la 22 dupa raiting-urile astea
anuta1971- vip
sc umpa mea surioara ancestrala sunt min dra de tine excelent si noi te iubim si eu te iubesc placerea este reciproca in rest no comennt ... ca nu mai am ce sunt DE ACORDanuta1971 a scris:Apropo de ce spuneai Danuta ca Tuba nu i-a facut fata lui Murat la scena din ploaie… eu cred ca i-a facut.. a jucat rolul femeii invatata cu greul, care a primit destule lovituri de la viata pentru a sti cum sa le primeasca. Hasret e impulsiva ..ea isi exprima sentimentele instantaneu si intens. A parut insensibila si categorica dar s-a prabusit sufleteste dupa ce i-a inchis usa lui Murat. Durerile se duc in suflet nu se striga in gura mare... altfel nu mai e durere e teatru. Dupa ce pleaca de acasa pare normala dar ce privire trista si pierduta are... chiar si atunci cand ii zambeste clarinetistului ce zambet trist.. Adevarat acesta a fost episodul lui Cansel.. a avut o partitura foarte grea pe care a jucat-o magistral. Episodul anterior a fost al Tubei si am vazut acelasi lucru si la ea. Murat a fost pentru Hasret mai intai de toate profesor. Chiar si cand i-a dat primul sarut a fost intr-un fel profesor.. si cand a sarutat-o pe malul lacului.. a fost impulsiv si indragostit dar a fost o lectie data Hasretei pentru a-i arata cat de mult inseamna ea pentru el ca raspuns la replica ca ea nu ar face decat sa incurce vietile celor din jur. Renunta la muzica zic eu pentru a-i da o lectie in mod voluntar sau poate involuntar. In sufletul lui nu a renuntat la ea dar vrea sa o faca sa inteleaga cat de mult l-a ranit. In episodul acesta Murat a trecut prin chinurile iadului.. episodul urmator este randul Hasretei. Atunci cand a spus ca renunta la muzica, o face in mod public pentru ca Hasret sa-i stie decizia... stie ca asa ii spune ca nu muzica e cea mai importanta in viata lui.. fetele de pe hunili spuneau ca gestul e ca o declaratie de dragoste... poate ca e. Gestul lui de a renunta la muzica sa fie si o consecinta a faptului ca a vazut-o pe Hasret cantand in acea bodega? S-a gandit ca tot efortul lui de a o cizela a fost in zadar? Avrut altceva pentru ea. Hasret e in primul rand tiganca.. ea a explicat atunci cand a spus acea poveste superba despre tigani, stele si muzica ca asa sunt ei.. cand incep sa cante uita de timp.. de necazuri. Murat a vazut o Hasret foarte vesela.. vocea ii era cultivata lucrata de el prin atata munca dar cantecul si dansul erau ale etniei. Hasret e vesela pentru ca asa sunt tiganii cand incep sa cante... Hasret e un hibrid... nu va fi nicicand o lady 100% ... dar nici tiganca nu va mai fi. Daca vrea ca Hasret sa fie a lui trebuie sa inteleaga asta. In incheiere imi cer scuze daca v-am plictisit... dar vreau sa va spun ca imi pare extraordinar de bine ca sunt aici cu voi ca vedem acest serial frumos si va multumesc ca datorita voua prin timpul pe care il consumati pentru traduceri si noutati pot eu sa inteleg... va iubesc si va multumesc
elena- vip
buna DeeaAdmin_dea05 a scris:Buna anuta!!asteptam..anuta1971 a scris:buna fetelor am revenit..
Buna dana!!!
anuta1971- vip
multumesc dar ai observa ca SOARTA o cam forteaza si asta este spre binele ei indragostitdana17 a scris:Acum am citit ...cred ca ai dreptate in mare ,Tuba in general e fata buna ,dar are si momente cand e nazuroasa ,introvertita...singuratica...Cansel are un pic de furca ,dar cred ca a citit-o bine ,i-a dat timp ,spatiu si sper ca ajutat de experienta lui o v-a da definitiv pe brazda...Si cu putin noroc...elena a scris:ai citit ieri pe la 13 45 asa ce explicatie am dat referitoare la convorbirea noastra n oaptea tirziu daca nu ai citit citesteo ca este f interesanta si mi spui parerea te rogelena a scris:dana anuta este cea care vrea sa si transpuna gindurile pe hirtie nu eudana17 a scris:Buna DEA ,sa vezi acum ce nu baga in ceata Elena...elena a scris:asteptam cu nerabdare :gfd<: :gfd<:anuta1971 a scris:buna fetelor am revenit..
elena- vip
vezi ca mi furi TU acum meseria : :bom: :bom:elena a scris:sc umpa mea surioara ancestrala sunt min dra de tine excelent si noi te iubim si eu te iubesc placerea este reciproca in rest no comennt ... ca nu mai am ce sunt DE ACORDanuta1971 a scris:Apropo de ce spuneai Danuta ca Tuba nu i-a facut fata lui Murat la scena din ploaie… eu cred ca i-a facut.. a jucat rolul femeii invatata cu greul, care a primit destule lovituri de la viata pentru a sti cum sa le primeasca. Hasret e impulsiva ..ea isi exprima sentimentele instantaneu si intens. A parut insensibila si categorica dar s-a prabusit sufleteste dupa ce i-a inchis usa lui Murat. Durerile se duc in suflet nu se striga in gura mare... altfel nu mai e durere e teatru. Dupa ce pleaca de acasa pare normala dar ce privire trista si pierduta are... chiar si atunci cand ii zambeste clarinetistului ce zambet trist.. Adevarat acesta a fost episodul lui Cansel.. a avut o partitura foarte grea pe care a jucat-o magistral. Episodul anterior a fost al Tubei si am vazut acelasi lucru si la ea. Murat a fost pentru Hasret mai intai de toate profesor. Chiar si cand i-a dat primul sarut a fost intr-un fel profesor.. si cand a sarutat-o pe malul lacului.. a fost impulsiv si indragostit dar a fost o lectie data Hasretei pentru a-i arata cat de mult inseamna ea pentru el ca raspuns la replica ca ea nu ar face decat sa incurce vietile celor din jur. Renunta la muzica zic eu pentru a-i da o lectie in mod voluntar sau poate involuntar. In sufletul lui nu a renuntat la ea dar vrea sa o faca sa inteleaga cat de mult l-a ranit. In episodul acesta Murat a trecut prin chinurile iadului.. episodul urmator este randul Hasretei. Atunci cand a spus ca renunta la muzica, o face in mod public pentru ca Hasret sa-i stie decizia... stie ca asa ii spune ca nu muzica e cea mai importanta in viata lui.. fetele de pe hunili spuneau ca gestul e ca o declaratie de dragoste... poate ca e. Gestul lui de a renunta la muzica sa fie si o consecinta a faptului ca a vazut-o pe Hasret cantand in acea bodega? S-a gandit ca tot efortul lui de a o cizela a fost in zadar? Avrut altceva pentru ea. Hasret e in primul rand tiganca.. ea a explicat atunci cand a spus acea poveste superba despre tigani, stele si muzica ca asa sunt ei.. cand incep sa cante uita de timp.. de necazuri. Murat a vazut o Hasret foarte vesela.. vocea ii era cultivata lucrata de el prin atata munca dar cantecul si dansul erau ale etniei. Hasret e vesela pentru ca asa sunt tiganii cand incep sa cante... Hasret e un hibrid... nu va fi nicicand o lady 100% ... dar nici tiganca nu va mai fi. Daca vrea ca Hasret sa fie a lui trebuie sa inteleaga asta. In incheiere imi cer scuze daca v-am plictisit... dar vreau sa va spun ca imi pare extraordinar de bine ca sunt aici cu voi ca vedem acest serial frumos si va multumesc ca datorita voua prin timpul pe care il consumati pentru traduceri si noutati pot eu sa inteleg... va iubesc si va multumesc
elena- vip
a si am uitat sa mai spun ceva.. m-am gandit ce e iubirea pentru Murat.. lupta sau renuntare? Murat fuge de iubire sau pur si simplu nu si-a dat inca o definitie clara asupra a tot ce ea inseamna. Este un ratacit? Multa vreme a fugit de iubire dar cand ea l-a invaluit nu a fugit ci s-a simtit coplesit chiar daca nu a raspuns la fel Hasretei (ma refer la faza de la hotel cand Hasret isi declara inconstient iubirea el nu a spus nimic).... este coplesitor sa te iubeasca cineva din toata inima si sa stii ca face totul pentru tine neconditionat. Doar iubirea poate ajunge sa fie neconditionata....restul e doar pulbere in vant. Intr-adevar...este foarte greu daca nu chiar irealizabil sa gasesti un om care sa te completeze din toate punctele de vedere. Aici situatia sta mult mai complex. Murat e un idealist... Hasret e mai practica. Hasret ia lucrurile din plin... Murat le ia usor. Hasret se agita... Murat e calm... se completeaza unul pe celalat
anuta1971- vip
p s cred ca dana s a referit la jocul actoricescelena a scris:vezi ca mi furi TU acum meseria : :bom: :bom:elena a scris:sc umpa mea surioara ancestrala sunt min dra de tine excelent si noi te iubim si eu te iubesc placerea este reciproca in rest no comennt ... ca nu mai am ce sunt DE ACORDanuta1971 a scris:Apropo de ce spuneai Danuta ca Tuba nu i-a facut fata lui Murat la scena din ploaie… eu cred ca i-a facut.. a jucat rolul femeii invatata cu greul, care a primit destule lovituri de la viata pentru a sti cum sa le primeasca. Hasret e impulsiva ..ea isi exprima sentimentele instantaneu si intens. A parut insensibila si categorica dar s-a prabusit sufleteste dupa ce i-a inchis usa lui Murat. Durerile se duc in suflet nu se striga in gura mare... altfel nu mai e durere e teatru. Dupa ce pleaca de acasa pare normala dar ce privire trista si pierduta are... chiar si atunci cand ii zambeste clarinetistului ce zambet trist.. Adevarat acesta a fost episodul lui Cansel.. a avut o partitura foarte grea pe care a jucat-o magistral. Episodul anterior a fost al Tubei si am vazut acelasi lucru si la ea. Murat a fost pentru Hasret mai intai de toate profesor. Chiar si cand i-a dat primul sarut a fost intr-un fel profesor.. si cand a sarutat-o pe malul lacului.. a fost impulsiv si indragostit dar a fost o lectie data Hasretei pentru a-i arata cat de mult inseamna ea pentru el ca raspuns la replica ca ea nu ar face decat sa incurce vietile celor din jur. Renunta la muzica zic eu pentru a-i da o lectie in mod voluntar sau poate involuntar. In sufletul lui nu a renuntat la ea dar vrea sa o faca sa inteleaga cat de mult l-a ranit. In episodul acesta Murat a trecut prin chinurile iadului.. episodul urmator este randul Hasretei. Atunci cand a spus ca renunta la muzica, o face in mod public pentru ca Hasret sa-i stie decizia... stie ca asa ii spune ca nu muzica e cea mai importanta in viata lui.. fetele de pe hunili spuneau ca gestul e ca o declaratie de dragoste... poate ca e. Gestul lui de a renunta la muzica sa fie si o consecinta a faptului ca a vazut-o pe Hasret cantand in acea bodega? S-a gandit ca tot efortul lui de a o cizela a fost in zadar? Avrut altceva pentru ea. Hasret e in primul rand tiganca.. ea a explicat atunci cand a spus acea poveste superba despre tigani, stele si muzica ca asa sunt ei.. cand incep sa cante uita de timp.. de necazuri. Murat a vazut o Hasret foarte vesela.. vocea ii era cultivata lucrata de el prin atata munca dar cantecul si dansul erau ale etniei. Hasret e vesela pentru ca asa sunt tiganii cand incep sa cante... Hasret e un hibrid... nu va fi nicicand o lady 100% ... dar nici tiganca nu va mai fi. Daca vrea ca Hasret sa fie a lui trebuie sa inteleaga asta. In incheiere imi cer scuze daca v-am plictisit... dar vreau sa va spun ca imi pare extraordinar de bine ca sunt aici cu voi ca vedem acest serial frumos si va multumesc ca datorita voua prin timpul pe care il consumati pentru traduceri si noutati pot eu sa inteleg... va iubesc si va multumesc
elena- vip
Anuta ,frumos...Dar eu cred ca Murat nu face gestul de a renunta la muzica public ,doar pt a afla Hasret si a intelege ce inseamna ea pt el ,ci pt ca el sincer crede ca muzica i-a adus multa durere . Selin era legata de muzica ca si el ,Hasret s-a legat de el ,si el de ea ,tot prin muzica ,incat acuma gestul lui de a renunta pana si la pian e incercare disperata de a scapa odata de suferinta .E dezamagit de faptul ca a vazut-o cantand in bodega si intelege asta ca pe un esec personal , de aceea renunta la catedra .El a si spus ca Hasret mai are mult de munca pana sa ajunga acolo unde o vedea el ,dar credinta lui era ca v-a reusi , iar acum , nu mai spera nimic .Daca mai spera nu renunta la muzica ...Si tot mai cred ca Tuba a fost derutata de privelistea oferita de Cansel ud pana la piele...
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum